- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
günaydın kızlar geçmişi çok okuyamadım umarım herkes çok iyidir..bişey sorucam ya ben en son 4 hafta önce kontrole gittim o zamandan bu yana 1 buçuk kilo vermişim herkes son aylarda alır ben veriyorum hergün biraz daha gram gram azalıyor salı günü kontrole gidicem ama çok kafama taktım ya bebeğimde zayıflıyorsa
Kahverengi gelenini hic duymadım canım. Benim zaten daha gelen hic birsey yok da.
amin canım hiç durmasın ama beni minnakın tekmeleri artık eskisi gibi sert değil..yeri daraldı herhalde..canım istemiyo ama yapmak zorundayım kuzu..yarın kociş evde değil çalışıyo...
gögüs dedin de..benim dün göğsümden açık kahverengi akıntı gelmiş..çok korktum.ya başına gelen var mı böyle bişi...
kuzum ağlama elbet bulursun güvenilecek bi doktor yaa. baksana ben ilçedeyim doktor için bi saat uzaklığa gidiyorum sancım gelince naapcam bilmiyomdoktorum bile yok artık...oyyyy aklıma geldi yine...
Kahverengi gelenini hic duymadım canım. Benim zaten daha gelen hic birsey yok da.
öyle kuzum yaaa, artık hayırlısıyla zaman geçseydi de kavuşsaydık bebişlerimize.. 0 zamanda yorgunluk uykusuzluk olcak illaki ama en azından eğilip doğrulmak oturup kalmak sorunumuz olmıcak. adım atamadıkca hantallaşıyo insan.. ben yürüyüşte yapamıyorum inşallah sıkıntı olmaz doğumda felan..aynen canım bi sag salim zamanları gelseydi de dogsalardı inan hergün pertim bendışarı adım atmaya üşeniyorum
hoş geldin canım maşallah sizin iş güç hiç bitmiyo ama artık biraz agırdan al bak son aydayız hepimiz
elifnilden hbr yok sanırım dogurmuştur
hemde nasıl serabımmm, resmen kendimden geçmişim uyurken, hiçbişe hatırlamıyorum, narkoz gibi
hoşgeldin canım...yogun ve yorucu bir gün olmuş senin için...
günaydın kızlar geçmişi çok okuyamadım umarım herkes çok iyidir..bişey sorucam ya ben en son 4 hafta önce kontrole gittim o zamandan bu yana 1 buçuk kilo vermişim herkes son aylarda alır ben veriyorum hergün biraz daha gram gram azalıyor salı günü kontrole gidicem ama çok kafama taktım ya bebeğimde zayıflıyorsa
hoşgeldin canım son kontrolde bende de aynı durum olmuştu..ben 200 garm almıştım ..ama minnak prensim 600 gram almış..sen üzülme onlar alacağı kiloyu alıyorlar..hatta doktorum 400 graı senden yemiş dedi...
kuzum ağlama elbet bulursun güvenilecek bi doktor yaa. baksana ben ilçedeyim doktor için bi saat uzaklığa gidiyorum sancım gelince naapcam bilmiyom
iyice stres etmeye başladım şimdi...
hemde nasıl serabımmm, resmen kendimden geçmişim uyurken, hiçbişe hatırlamıyorum, narkoz gibi
canım inşallah dediğin gibidir ben kilo verdiğim için memnunum ama aklım bebeğimde o vermesin yeterki çok yiyorum aslında sürekli faydalı şeyler yiyorum ama sanırım çok su tüketiyorum belki ödemi atıyorumdur vücudumdan.ahh şu salı günü bi gelse görsem kızımı artık..
bende geçen ay suyu fazla tükettim canım çünkü idrarda lökosit çıkmıştı..suya düşmüştüm resmen...canım inşallah dediğin gibidir ben kilo verdiğim için memnunum ama aklım bebeğimde o vermesin yeterki çok yiyorum aslında sürekli faydalı şeyler yiyorum ama sanırım çok su tüketiyorum belki ödemi atıyorumdur vücudumdan.ahh şu salı günü bi gelse görsem kızımı artık..
bende geçen ay suyu fazla tükettim canım çünkü idrarda lökosit çıkmıştı..suya düşmüştüm resmen...
Canım hastanede baska Dr yok mu su sn danisabilecegin.
günaydın cnm ne gördün kız rüyanda
öyle kuzum yaaa, artık hayırlısıyla zaman geçseydi de kavuşsaydık bebişlerimize.. 0 zamanda yorgunluk uykusuzluk olcak illaki ama en azından eğilip doğrulmak oturup kalmak sorunumuz olmıcak. adım atamadıkca hantallaşıyo insan.. ben yürüyüşte yapamıyorum inşallah sıkıntı olmaz doğumda felan..
elifnilin en son 34. haftaya girdiğini ve kasılmayla beraber sancılandığını okumuştum. Hastaneye mi gitti yoksa buraya mı gelmiyo
Canım yemek yiyerek mı zayıflıyorsun yoksa iştahın yok mu? Eğer yemiyorsan yemeni tavsiye ederim zorla da olsa çünkü yavrun senin yediklerinden besleniyor.
oyyyy sorma o meseleyi canım 4-5 kere gece kalkıyorum...su içmesi iyide sürekli tuvalete gitmek yok muuu
serabım bu zamana kadar gelipte sonra dr değiştirmek elbetteki zor olucak ama kendini üzme bunda da bir hayır vardır mutlaka.. Gittiğin hastane de başka dr yok mu içinin rahat edebileceği ? Ben bile demiştim kendi doktorum olmasada mecburen nöbetçi olana gidicem diye. Doktorum bayramın son gününe kadar nöbetçi ama neyin ne olacağının %100 garantisi yok malesef..doktorum çalışmıyor artık canım...doktor arayışındayım...
günaydın canım.. Ben nette okumuştum son aylarda kilo alırsın felan diyolardı banada ama bende de öyle belirgin bi kilo artışı olmadı. Bir doktorun açıklamasıda kişiden kişiye değiştiğiydi.. Almak diye bi kaide yok, aynı kiloda kalınabilir hatta 1 2 kiloya kadar verilmesi normal sayılır diyodu.. Çünkü son aylarda ne kadar yeme isteği olsada farketmeden yarattığımız doğum stresi bile kilo verdirebiliyomuş. Umarım öyle bişeydir sendekide..günaydın kızlar geçmişi çok okuyamadım umarım herkes çok iyidir..bişey sorucam ya ben en son 4 hafta önce kontrole gittim o zamandan bu yana 1 buçuk kilo vermişim herkes son aylarda alır ben veriyorum hergün biraz daha gram gram azalıyor salı günü kontrole gidicem ama çok kafama taktım ya bebeğimde zayıflıyorsa
bende aynen, en az 1 saat uzağım hastaneyekuzum ağlama elbet bulursun güvenilecek bi doktor yaa. baksana ben ilçedeyim doktor için bi saat uzaklığa gidiyorum sancım gelince naapcam bilmiyom
var canım 7 tane daha doktor kadın doğumcu ama telefonları yok...bakalım birisinden randevu aldım ayın 16sına...olmazsa teyzemi arayayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?