2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Doğru söylüyorsun, öyle bir zorunluluk yok. Tamamen sana ve doktoruna bağlı bir şey. Seni cesaretin için kutluyorum, kesinlikle doğru yoldasın, Allah yardımcın olsun canım.

Günaydın canım. Uzme kendini. Belki Esin de yakacak ısını aradan çıkarayım demiştir bebek gelene kadar. Sende haklisin tabii ama olsun kendini üzmeye değmez.
Günaydın cici annişler...bizde alış verişe çıkacağız inşallah şimdi oğluşumla...
Günaydın canım. Yorma kendini. Arada yemek, cat vs molası ver Teyzenle konuştun mu?

Günaydın canım. Merak etme onlar baskı hissetti mı yer değiştirirler bence. Sonuçta sen iki büklüm durmuyorumdur. Normal duruşun.

ah canım sorma karadeniz inadı var hepsinde amannn duymasın karadenızlı anneler beni
çarşıda bı yer uzak ya çarşıya gıdınce bakıcam yada bi aracanım eşim bakıcak gun içinde yogunluktan cıkamıyo o bakalım halldıcez artık bu arada eşim bişey alıcaz sor bakalım arkadaşlarına ne diyolar dıyorr oda alışştı foruma

Merhaba Tuna da çok güzel bir isimmiş inşallah bebeğiniz sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur.bende eşime tuna demiştim bi kaç ay önce ama eşim istemedi. şimdilik uras diyoruz ama biz çok değiştirdik.sanırım artık değişmez:)))

dogru soyluyorsun canım ama ıyıce buyuduler ya baya bellı edıyorlar kendılerını sabah bı uyandım gobegımın ortasında yumruk gıbı bı sıslık var totosu fırlamıs ordan sıpanın

dogru soyluyorsun canım ama ıyıce buyuduler ya baya bellı edıyorlar kendılerını sabah bı uyandım gobegımın ortasında yumruk gıbı bı sıslık var totosu fırlamıs ordan sıpanın

benımde kuzu kafa asagıda saağda sırtı solda ayakları vardı bu hafta gıttık sola geçmiş solda sırtı çok az kaldı artıkk ınan korku heyecan hrşey bırbırıne gırmiş durumda

kızlar artık rahatsız olmaya basladık ben uzun süre oturamıorum bile geceleri zaten uyuyamıorum ,eşim işe gitti öğleden sorada anlayışsız kaynanama gidicez ...yarın doktora gidicem bakalım neler diecekk...

canım çok iyi anlıyorum seni son 2 pazarım aynen senin gibi geçti eşimin hep dışarıda başka işleri oldu çok üzüldüm çünkü sayılı pazarlarımız kaldı bütün işleri halletmek istiyoruz kafamız bir an önce rahatlasın diye ama planlar bozulunca bütün moralde altüst oluyor sıkma canını...bu arada herkese günaydın :) ben rüyamda bebeğimi gördüm çok güzel tombiş beyaz bir bebekti o kadar güzel bi duyguydu onu kucağıma almak gerçek gibiydi emzirmeye çalıştım hep ama sütüm hiç gelmedi

Sezinimmmm idare ediyorum iste kocaa göbisle Sen nasilsin??

iyiyim canım benım bugun gunum var bızde gunde gıdenler bişiler yapıyo ev sahıbı cay yapıyo sadece de kek yapıcam ama üşeniyorum yaaww hava da soguk battanıyeyı cekıp yatasım var

kaynana yorumuna bayıldım

ben gıdeyım kızlar makınede camaşır bıttı asılacak bırde kek yapıcam sızlere ıyı sohbetler

iyiyim canım benım bugun gunum var bızde gunde gıdenler bişiler yapıyo ev sahıbı cay yapıyo sadece de kek yapıcam ama üşeniyorum yaaww hava da soguk battanıyeyı cekıp yatasım var

ben gıdeyım kızlar makınede camaşır bıttı asılacak bırde kek yapıcam sızlere ıyı sohbetler

Kolay gelsin sana kuzummm dikkat et kendinede elifcigede

Supermis eşinin sor bakalım foruma demesi :) alıştı o da demek. Bende hep anlatıyorum 3 doğurdu, biri söyle yaptı, digeri rahatsız vs diye. Bizimki de alıştı iyice :)
Bizimki de bazen poposunu sag tarafıma bit dayiyor. Kocaman bir çıkıntı oluyor :)
herkese günaydın....
Günaydın :)
Hayır olsun canım, bebekleri ruyada görmek cok mutlu ediyor bizi.
Sut gelecek ki diye endişe ediyorsun demek, ki rüyana girdi. Hic düşünme canım gelir Allah'ın izniyle.

Hadi bakalım kolay gelsin. Yorma kendini cok. Misafirler gelince de öyle fazla koşturma.

aynen canım o endişe hep var ya sütüm gelmezse ya bebek ememezse artık rüyalarıma giriyo

slm canlar bugün nasılız biz hala yataktayız hastayım morAlim bozuk . şmdiden süt kesilmesi olurmu benim çok akıodu şimdi hiç gelmio sıksamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…