2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

güldüm valla hergün yeni bir icat eşimi hergün bir dert ile arıyorumm hayddaaaa diyo artıkk
öyle valla canım resmen icat çıkarıyorum diyorum eşime o da napsın zavallı avutmaya çalışıyor
öğretmen olmasını geçtim canım birde rehberlikçi güya psikolojik danışman olacak...
o ters bir meslek seçmiş canım felaket telllalı filan olması lazımmış öyle psikolojik danışman mı olur

canım bence doktor kendine kolay geleni söylemiş sana, senin söylediklerin çok mantıklı.. dopumdan sonra toparlanınca yaktırırsın, daha iyi olur..

evet canım doktor aradan çıkartmak istedi heralde ama ben hem yanma acısına hem dikişlerin acısına nasıl dayanayım birde bebeğime alışma aşamam çok korkuttum akşamdan beri kendimi uyku uyumadım bütün gece en iyisi lohusalık bitsin öyle yaptırcam

duygusal anlamda 8. ayımın sonuna kadar çok iyiydim ne olduysa son aya girmemle başladı çok ağlak oldum hatta bazen hem ağladım hem güldüm halime ama çevremde herkes olumlu konuşuyor hiç kilo almamışsın diyorlar bana da şu ana kadar toplamda 10 kilo aldım ama annem beni farklı bir gözle görüyor sanırım normalde de hep eleştirir beğenmez zaten ama hamilelikte çok ağır oldu kaldıramadım onlardan şefkat bekliyorum sonuçta... bir kez de yata yata geçirdin hamileliğini dedi onda da çok üzüldüm bişey diyemedim ama çok üzülüyorum bu tarz laflarına

sanki en geç 5 dakikaya adet olacakmışım gibi kızlar bugünler bu çıktı başıma bir de hergün yeni bir icat

kız korkutmak gibi olmasında o sancı işte :) ben de rahimde oluyo sanıyodum doğum sancısını meğer adet sancısı gibi olurmuş.. yalancı kasılmalardır korkma yani :)

canım kimileri seninle ilglediğini sna değer verdiğini göstermek ister ama nasıl yapacağını pek bilemez belik annende eninle ilgilendiğini senin durumun hakkında herşeyi takip ettiğini göstermek istiyordu ama bunu yaparken yanlış bir yöntem kullanıyordur ee bizim de psikolojiler malum hormonların etkisiyle o yüzden takma sen ki zaten çok da kilo almamışsın gayet iyisin bende epey bir kilo aldın sanmıştım

Son düzenleme:
slmlar kızlar biz geldik oğluşumla. geçmişe bakamadım yavaş yavaş okuycam inş. dün evlilik yıldönümümüzdü kutlayan bütün arkadaşlarıma teşekkür edıyorum.ama maalesef eşimin bursadan dayısı geldi başbaşa kalamadık kutlayamadık. belki bugün bi sürpriz yapar eşim bekliyorum bakalım.
SERAPcım ağrıların geçmiş dün gördüm ama cevap yazamadım çok sevindim oğluşunun beklemesine. üşüttük biz sana diyimmi hamileyiz.yanıyoz dıye dıye açtık camları vantilatörleri çarpıldık. ben bi haftadır kapı cam kapalı oturuyorum diğer odalar açık ama oturduğum odanın camını kapatıyorum. ayağımdan çorabımı terliğimi eksik etmiyorum. çünkü bende üşütünce hemen kasıklarım agrıyo aman diyim son haftalardayız dikkat edelim.

ayy canımmm sen vaya baya hassaslaşmışsın bende öyle yata yata geçirdim, ama bunu söyleyenlere evet yattım ama bak iyi bakmışım tosun gibi bebişim maşallah diyorum :) üzülme üzülme kilo alsak nolur versek nolur, hepsi bizim elimizde değil mi sanki.. yeterki şu bebişlerden yana bi sıkıntımız olmasın

teşekkür ederim arkadaşımm gerçekten zor bir hamilelik oldu.. hep korkularla geçti, mutlu sona az kaldı ama korkular hala bitmedi..

demekki normal benimde kontrolüm ozaman...alahh tüm anne adaylarını bebeişine sağlıkla kavuştursunjn

aslında doğum yapacağım hastanedeki normal doğum olayına biraz tanıklık ettim. hamileliğimin başlangıcında sürekli serum almam gerekiyordu bi sefere mahsus yer kalmadığından dolayı beni doğumhaneye yatırdılar. o sırada doğum yapmak için yatmış bi kadın vardı. onun üstünde hastanenin verdiği elbise tarzı bir şey vardı sanırım senin o elbiseyi almana gerek yok hastanede sana bir şey giydirecekler gider gitmez. bir de pijama ya da geceliği baya bir sonra giyiyorsun sanırım bütün kontrollerin bittikten sonra falan olabilir.

kızlar ya ben de mesajımda bi kaç kişinin mesajını alıntı yapmak istiyorum ama olmuyo, nerden yapıyosunuz? kopyala yapıştırla mı yapıyosunuz yoksa benim bilmediğim bi buton mu var :)

kızlarr annelerimizin dediğine takılmayın onlar öyle diolardır kötü düşünmezler hiç bir şekilde dışarıdan başka birileri dediği zaman laflarınızı söleyin ama anneler ya kötü düşünmez arkadaşlar annem banada demişti erkek çocuğu olduğu halde ilk aylar çok şitin demişti ama şimdik kendini toparladın sadece karnın var dio öle şeyleri takıp psikolojinzi bozmayın arkadaşlar he eğer dediğine alındıysanız o anda yüzüne diin annenizin ki alındığınızı anlasınlar onlarda

Haklısınız galiba sizinle dertleşince şimdi daha da rahatladım desteğiniz için sağolun, sağolsun eşim de çok destek oldu üzüldüğümü görünce dayanamamış annemle konuşmuş çok hassas şu aralar herşeye ağlıyor diye sen de bişey demişsin ona aslında dedğinde bişey yok ama kızın çok hassas diye durumu izah etmiş hep olumlu şeyler söyleyin demiş uyarmış tabii ilk duyduğumda eşime çok kızdım niye öyle konuştun diye ama o da dedi ki olsun farkında olsunlar yaptıklarının dedi gerçekten de benim hamile olduğumu farkedebildiler şimdi çok dikkat ediyorlar hepsi daha bi üzerime düşmeye başladılar annem anlamış yaptığı hatayı eşim sayesinde, annem beni dev aynasında görüyor hiç sormayın biraz killo aldım doğuda çalıştığım yıllarda hemen de veremedim ama beni çok garipsediler S beden giyerdim şimdi L beden giyiyorum ama annem bana bazen kıyafet alır bedeni XXL :)) alınırım ama bişey demem bi iletişim kopukluğu var aramızda böyle

bende eylül 28ine kadar götürebilir miyim onu düşünüyorum kuzu...napayım bende velilerle uğraşıyorum...ay sanki keyfi ayrılıyorum...

kendileri doğurmuş senin başına salmış bırakın bi tanede ben doğurayım deseydin benimde 4 ekim bakalım nereye kadar gidecek

CNM öncelikle hepimize hayırlı doğumlar olsun inş.bende 36 haftalığım ve artık son 2 kontrolum 10 günde bir oluyor.20 gün banada geç gibi geldi ama tabiiki dr un ve muayene sonuçlarından dolayı 20 günde bir demiş olabilir.Gerçi bana 15eylül sonrası her an doğum yapabilirsin dedi..Benimde bebeğim kız Allah nasip ederse.

kızlar ya ben de mesajımda bi kaç kişinin mesajını alıntı yapmak istiyorum ama olmuyo, nerden yapıyosunuz? kopyala yapıştırla mı yapıyosunuz yoksa benim bilmediğim bi buton mu var :)

Canım alıntı ıle cevaplanın yanında bır sımge daha var ona tıklıycaksın kımlere cevap vermek ıstıyorsan işaretle o sımgeden en son da altta cevap ver var oraya tıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…