ne dedi kız annen merak ettim buna benzer birşey söyledi herhalde anne de böyle yaparsa vay halimize
Yaa öyle... kuzenimin eşi de benim gibi hamile benden 3 hafta geride annemlere oturmaya gelmişlerdi biz de o akşam oğlumuzun birçok eksiğini almış alışverişten dönmüştük farklı şehirlerde olduğumuz için kamera açtık gece olunca aldıklarımızı göstermek istiyorduk bi heyecanla misafirler gitmişti tabii neyse gösterdik kameradan o arada annem birden kızın adı pelin bu arada ' pelin hiç kilo almamış' dedi ama imalı söyler gibi oldu ben de sessiz kaldım ama hevesim söndü bi anda sanki bana taş atmış gibi oldu ya da beni başka biriyle kıyaslaması çok rahatsız etti beni moralim bozuldu o günden beri hep sesi kulağımda yankılandı bi de duygusallık had safhada fena oldum işte
ne dedi kız annen merak ettim buna benzer birşey söyledi herhalde anne de böyle yaparsa vay halimize
Yaa öyle... kuzenimin eşi de benim gibi hamile benden 3 hafta geride annemlere oturmaya gelmişlerdi biz de o akşam oğlumuzun birçok eksiğini almış alışverişten dönmüştük farklı şehirlerde olduğumuz için kamera açtık gece olunca aldıklarımızı göstermek istiyorduk bi heyecanla misafirler gitmişti tabii neyse gösterdik kameradan o arada annem birden kızın adı pelin bu arada ' pelin hiç kilo almamış' dedi ama imalı söyler gibi oldu ben de sessiz kaldım ama hevesim söndü bi anda sanki bana taş atmış gibi oldu ya da beni başka biriyle kıyaslaması çok rahatsız etti beni moralim bozuldu o günden beri hep sesi kulağımda yankılandı bi de duygusallık had safhada fena oldum işte
canım benim öle kötü düşünme tatlım ölesine bi demiştir annen çünkü banada annem aa şu hiç kilo almamış ya da felancı senden beter kilo almış die.. sonuçta anneler yane annemiz olduğu için alınırlar düşüncesi yoktur ttalım anladn bu yüzden canını hiç sıkma canım öle düşünme tatlım benim
öyle valla canım resmen icat çıkarıyorum diyorum eşime o da napsın zavallı avutmaya çalışıyorgüldüm valla hergün yeni bir icateşimi hergün bir dert ile arıyorumm hayddaaaa diyo artıkk
o ters bir meslek seçmiş canım felaket telllalı filan olması lazımmış öyle psikolojik danışman mı oluröğretmen olmasını geçtim canım birde rehberlikçi güya psikolojik danışman olacak...
işte herkesin bünyesi bir değil neden öyle kıyslarlar anlamam mesela ben normalde çok çabuk kilo alabilen bir insanım ama hamilelikte ben bile kendime şaşırdım yazın kardeşim burdaydı memlekette herkes ona soruyor nasıl çok kilo almış mı diye hatta kuzenlerim inanamıyordu merak ediyorlardıda görüntülü konuşma yaptım şok oldular sadece göbeğin çıkmış inamıyoruz filan dediler herhalde beni çok şiişmiş bulacaklarını sandılar neyse yani demem o ki bünyeden bünyeye değişiyor sen takma verirsin aldığın kiloları da hamilelik bu tabi kilo alacaksın hem belki annen de öyle demek istememiştir de bizim psikolojiler malum herşeye alınıyoruz yani en azından ben herşeye alınır oldum
canım bence doktor kendine kolay geleni söylemiş sana, senin söylediklerin çok mantıklı.. dopumdan sonra toparlanınca yaktırırsın, daha iyi olur..
o ters bir meslek seçmiş canım felaket telllalı filan olması lazımmış öyle psikolojik danışman mı olur
,canım benim öle kötü düşünme tatlım ölesine bi demiştir annen çünkü banada annem aa şu hiç kilo almamış ya da felancı senden beter kilo almış die.. sonuçta anneler yane annemiz olduğu için alınırlar düşüncesi yoktur ttalım anladn bu yüzden canını hiç sıkma canım öle düşünme tatlım benim
Ben de bir kaç gün öyle avutmaya çalıştım kendimi anneler kıyaslama yapar genelde diye ama bi taraftan da hep ağladım beni beğenmiyor diye neyseki geçti annemdiye b işey de diyemedim ama içime atınca da kötü oldu bebeğimin suyu bile azaldı üzüntüden gaaliba çok su içerim normalde ve bugüne kadar hiç böyle bir uyarı almamıştım doktordan ama bol su iç daha fazla iç diye uyardı dr.
işte herkesin bünyesi bir değil neden öyle kıyslarlar anlamam mesela ben normalde çok çabuk kilo alabilen bir insanım ama hamilelikte ben bile kendime şaşırdım yazın kardeşim burdaydı memlekette herkes ona soruyor nasıl çok kilo almış mı diye hatta kuzenlerim inanamıyordu merak ediyorlardıda görüntülü konuşma yaptım şok oldular sadece göbeğin çıkmış inamıyoruz filan dediler herhalde beni çok şiişmiş bulacaklarını sandılar neyse yani demem o ki bünyeden bünyeye değişiyor sen takma verirsin aldığın kiloları da hamilelik bu tabi kilo alacaksın hem belki annen de öyle demek istememiştir de bizim psikolojiler malum herşeye alınıyoruz yani en azından ben herşeye alınır oldum
aman gülüyorum öylelerine kişiliğini tamamlayamamışlar...
canım doktorun bilir ne zaman çağırıcağını sen daha önce olumsuz bir durum yaşadığın için evhamdan sana geç gibi geliyor ama benim de kontrollerim seninki gibi
sanki en geç 5 dakikaya adet olacakmışım gibi kızlar bugünler bu çıktı başıma bir de hergün yeni bir icat
duygusal anlamda 8. ayımın sonuna kadar çok iyiydim ne olduysa son aya girmemle başladı çok ağlak oldum hatta bazen hem ağladım hem güldüm halime ama çevremde herkes olumlu konuşuyor hiç kilo almamışsın diyorlar bana da şu ana kadar toplamda 10 kilo aldım ama annem beni farklı bir gözle görüyor sanırım normalde de hep eleştirir beğenmez zaten ama hamilelikte çok ağır oldu kaldıramadım onlardan şefkat bekliyorum sonuçta... bir kez de yata yata geçirdin hamileliğini dedi onda da çok üzüldüm bişey diyemedim ama çok üzülüyorum bu tarz laflarına
duygusal anlamda 8. ayımın sonuna kadar çok iyiydim ne olduysa son aya girmemle başladı çok ağlak oldum hatta bazen hem ağladım hem güldüm halime ama çevremde herkes olumlu konuşuyor hiç kilo almamışsın diyorlar bana da şu ana kadar toplamda 10 kilo aldım ama annem beni farklı bir gözle görüyor sanırım normalde de hep eleştirir beğenmez zaten ama hamilelikte çok ağır oldu kaldıramadım onlardan şefkat bekliyorum sonuçta... bir kez de yata yata geçirdin hamileliğini dedi onda da çok üzüldüm bişey diyemedim ama çok üzülüyorum bu tarz laflarına
Merhaba hoşgeldin, öncelikle Allah kurtarsın zor bir hamilelik olmuş, inşallah sağlıcakla kucağına alırsın hayırlısıyla kızını...
ben de 2 haftada bir gidiyorum hala ama son 3 haftaya girdik artık belki haftalık çağırır pazartesi günü gideceğim dr.a en son iki hfta önce gitmiştim bazı dr.lar daha sık çağırıyor benim de dikkatimi çekti ama herhalde dr.dan dr.a değişen bir durum
benimde ilk doğumum olacak inşallah.. bilmiyorum nasıl olacak. ama benim dediğim doğum öncesi ve doğum sırası.. açıklık kontrolünde devamlı pijama giy çıkart.. bunaltabilir gibi geldi bana. doğum sırasında da en azından doğum bitince hemen bacaklarımı kapatabilirim gecvelikle diye düşündüm. odaya çıkınca giyerim pijamamı.. ben gecelik aldım ama doğuma giderken o geceliği giymeyeceğim. evde giydiğim bir elbise var diz altı onu giyeceğim. kan falan olur geceliğim temiz kalsın diye düşündüm. doğum yapanlar anlatsa keşke...
canım kimileri seninle ilglediğini sna değer verdiğini göstermek ister ama nasıl yapacağını pek bilemez belik annende eninle ilgilendiğini senin durumun hakkında herşeyi takip ettiğini göstermek istiyordu ama bunu yaparken yanlış bir yöntem kullanıyordur ee bizim de psikolojiler malum hormonların etkisiyle o yüzden takma sen ki zaten çok da kilo almamışsın gayet iyisin bende epey bir kilo aldın sanmıştım
bende eylül 28ine kadar götürebilir miyim onu düşünüyorum kuzu...napayım bende velilerle uğraşıyorum...ay sanki keyfi ayrılıyorum...
Merhaba arkadaşlar
ben- rahim ağzı yetmezliğpiyüzünden erken doğum yapanlar- topiğindeydim aylardır.
Daha önce 6 aylık erken doğumla ikizlerimi kaybetmiştim.. şu an rahim ağzında dikiş,iğne ilaçlar
ve yatarak allahın izniyle 36. Haftama geldim..
Kafama takılan birşey var.. Enson 4 eylülde doktordaydım. Yani 35. Haftamda.. Birdahaki kontrolümü 20 gün s
sonrasına verdi. çok geç değilmiii..acaba sizler bu haftadan sonra kaç günde bir gittiniz acaba????
Bebeğim kız ve zaten çok hareketli bir bebek değil... çok korkuyorum.. Sanki zaman geçmiyor artık
kızlar ya ben de mesajımda bi kaç kişinin mesajını alıntı yapmak istiyorum ama olmuyo, nerden yapıyosunuz? kopyala yapıştırla mı yapıyosunuz yoksa benim bilmediğim bi buton mu var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?