2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar ya ben de mesajımda bi kaç kişinin mesajını alıntı yapmak istiyorum ama olmuyo, nerden yapıyosunuz? kopyala yapıştırla mı yapıyosunuz yoksa benim bilmediğim bi buton mu var :)

yok canım kes kopyala yapmıyosun alıntı ile cevaplanın yanında bir mesaj işareti var ya onun yanındaki artı işaretine bas alıntılamak istediklerine böyle yap sonra konuya cevap ver butonuna basınca hepsi çıkıyor sırayla

kızlar ya ben de mesajımda bi kaç kişinin mesajını alıntı yapmak istiyorum ama olmuyo, nerden yapıyosunuz? kopyala yapıştırla mı yapıyosunuz yoksa benim bilmediğim bi buton mu var :)

sağ alt köşede alıntı ile cevapla butonuyla bu mesajdan alıntı butonu var 1.si sadece bir mesaj kopyalıyor 2.sine basar ve okumaya devam edersen başka mesajları da kopyalayabiliyorsun ben de çok geç öğrendim bunu :)) daha önce hiç forum takip etmişliğim yoktu :)

cnm benim hiç takma kafana en fazla 1 yılda vericez inş. bu kiloalrı bak ben sürekli hareket halinde olmama ragmen ilaç kullanmamama ragmen bide üstüen üstlük hala her sabah işe yürüyerek geliyorum 25 dk falan ve 17 kg aldım çokda mutluyum millete ne kaç kilo alırsam alırım önemli olan bu işin sonu ve ben inanıyorum ki sonuçta bu kiloların hepsi gidecek. o yüzden şimdi güzel canını bunlara sıkma :)

Bebişin bezini prima premium care 2-5 kılo aralıklı olan 1 bedenden aldım bakalım memnun kalıcazmı sımdıden stok yapmadım belkı begenmeyız ıslak popo havlusunuda prima aldım.

kızlar evet hepimizde kilo aldık psikolojimiz bozuldu ben 68 il hamile kaldım ve şuanda 82 kilodayım ama dılşarıdan dediklerine göre karnım önden gidio bacaklarım öle çok yok aman bide olsun napalım doğumdan spora gidilir bişiler yapılır verilir ben mesela tamam moralim bozuluo kilo aldıkça ama artık ne ypıorum mağazaya gittiğimde bile satış görevlisinden isterken bişi kendimle dalga geçerek isitoyrum en büyüüyk beden 5XL falan verin diorum yane hamileliğin son aylarına yaklaştık hiç kafanıza takmayın gerçekten boşwerin gitsin:))

Kızlar çocukfoni.com dan alısverıs yapanınız oldumu bebişe bir ürün begendım ama daha öncesinde hıc alısverıs yapmadım guvenılırmıdır?

İnşallah :)) Evet çok hassasım neredeyse hergün salya sümük... bir de herşeyi stress yapmaktan tansiyon problemi bazen diyorum kendime hiçbir sıkıntın yok her şey Allah'a şükür iyi gidiyor diye ama sonra yine başlıyorum dert etmeye herşeyi, mesela 4 gündür yemek yapamıyorum onu sıkıntı ediyorum eşime yüklenince üzülüyorum herşeyin ona yıkılması bile üzüyor beni. bugün müdürüm sen gelme artık idare ederiz seni diyince bile gözlerim doldu ağlayacaktım neredeyse bi kez de tuvalette çok sıra vardı herkes bana yer verdi o zaman da gözlerim doldu hep ağlamaklıyım böyle ... şimdi anlatınca ne kadar da manyaklaşmışım diyorum kendime neyseki geçici bir dönem Allah'tan

AMİN.

selam kızlar nasılsınız?biz çok iyiyiz kızımla sadece benim alt bölgem acıyor sebebi ne olabilir acaba?eşimde doğurmayasın sakın diyor bana.kontrolde herşey normaldi ama korkuyorum genede aniden gelecek kızım diye.

Bebişin bezini prima premium care 2-5 kılo aralıklı olan 1 bedenden aldım bakalım memnun kalıcazmı sımdıden stok yapmadım belkı begenmeyız ıslak popo havlusunuda prima aldım.

ben 3 6 aldım canım bende ıslak havlusunu prima aldım.deneye deneye bulucaz bebişlerimize uygun olanları

ALLAH ıyılık versın cnm bızde ıyıyız cok sukur. Benım kız da bazen baskı yapıyor alt tarafa ama rahatsız edıcı degıl.
valla herseyi kafamıza takıyoruzzz napıyonuzzz

Takmamak lazım valla ben temzlık yaptım yoruldum

kızlar biz dün gece bebek şerbeti yaptık hamiş bi arkadaş geldi gördü bebk şerbet tozunu onlarda öyle adet yokmuş hiç içmemiş bilmiyormuş yaptık daha kızım doğmadan

evet onu duydum. bazı hastaneler bebeğe bile veriyor kıyafet.. benim gideceğim hastanede yok malesef. Artık şu doğum olsa da ne neymiş görsek..

Kızlar arada çıktım simdi okumaya çalışıyorum gecmisi ve cevap vermeye çalışayım.

kendiniz için neler koydunuz? ben güzel bi lahusa takımı arıyorum ama bulamadım varmı öneriniz? bide pijamamı olmalı sizce gecelikmi?
Kendim icin bir lohusa gecelik, sabahlik takımı almıştım. Ayriyetten pazardan da bir gecelik aldım lohusa (10liraya :) digeri foto misafir vs ucuz olsun da gece uyurken daha rahat olur kan vs bulasirsa diye.
Bir tane de pijama takımı almıştım lohusa onu da koydum.
2 çift çorap koydum, bir hamile kulodu, 5-6 adet buyuk beden pazardan aldığım kulotlardan koydum. Gerekirse çöpe bile atılabilir. 2 tane lohusa tacı koydum biri krem digeri kirmizi. Orkid uzun ultra gece koydum, dış fırçası ve macunu, gogus pedi, terlik. 2 tane de yüz havlusu koydum.
Hormonlardan oluyormuş diye okumuştum. Hamilelikte etkiliyormuş. Bende bebekle degil de garip fantastik seyler görüyorum. Ama benimkiler korkunç degil cok sukur.
Gruplasma yok canım burda, sadece bazı arkadaslar birbirlerini cok iyi tanıdığı icin birbirlerine yazarken digerleri gözden kaçıp gecmiste kalıyor, sonra da görmüyorlar o mesajları.
tansıyonum bı yuksek bı dusuk neden boyle kızlar sızede boyle oldumu dun 140 70 dı bugun 110 70

Benim de oluyor öyle dengesizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…