kızlar ya ben de mesajımda bi kaç kişinin mesajını alıntı yapmak istiyorum ama olmuyo, nerden yapıyosunuz? kopyala yapıştırla mı yapıyosunuz yoksa benim bilmediğim bi buton mu var :)
kızlar ya ben de mesajımda bi kaç kişinin mesajını alıntı yapmak istiyorum ama olmuyo, nerden yapıyosunuz? kopyala yapıştırla mı yapıyosunuz yoksa benim bilmediğim bi buton mu var :)
ayy canımmmsen vaya baya hassaslaşmışsın bende öyle yata yata geçirdim, ama bunu söyleyenlere evet yattım ama bak iyi bakmışım tosun gibi bebişim maşallah diyorum :) üzülme üzülme kilo alsak nolur versek nolur, hepsi bizim elimizde değil mi sanki.. yeterki şu bebişlerden yana bi sıkıntımız olmasın
Haklısınız galiba sizinle dertleşince şimdi daha da rahatladım desteğiniz için sağolun, sağolsun eşim de çok destek oldu üzüldüğümü görünce dayanamamış annemle konuşmuş çok hassas şu aralar herşeye ağlıyor diye sen de bişey demişsin ona aslında dedğinde bişey yok ama kızın çok hassas diye durumu izah etmiş hep olumlu şeyler söyleyin demiş uyarmış tabii ilk duyduğumda eşime çok kızdım niye öyle konuştun diye ama o da dedi ki olsun farkında olsunlar yaptıklarının dedi gerçekten de benim hamile olduğumu farkedebildiler şimdi çok dikkat ediyorlar hepsi daha bi üzerime düşmeye başladılar annem anlamış yaptığı hatayı eşim sayesinde, annem beni dev aynasında görüyor hiç sormayın biraz killo aldım doğuda çalıştığım yıllarda hemen de veremedim ama beni çok garipsediler S beden giyerdim şimdi L beden giyiyorum ama annem bana bazen kıyafet alır bedeni XXL :)) alınırım ama bişey demem bi iletişim kopukluğu var aramızda böyle
ayy canımmmsen vaya baya hassaslaşmışsın bende öyle yata yata geçirdim, ama bunu söyleyenlere evet yattım ama bak iyi bakmışım tosun gibi bebişim maşallah diyorum :) üzülme üzülme kilo alsak nolur versek nolur, hepsi bizim elimizde değil mi sanki.. yeterki şu bebişlerden yana bi sıkıntımız olmasın
AMİN.teşekkür ederim arkadaşımm gerçekten zor bir hamilelik oldu.. hep korkularla geçti, mutlu sona az kaldı ama korkular hala bitmedi..
demekki normal benimde kontrolüm ozaman...alahh tüm anne adaylarını bebeişine sağlıkla kavuştursunjn
Kızlar çocukfoni.com dan alısverıs yapanınız oldumu bebişe bir ürün begendım ama daha öncesinde hıc alısverıs yapmadım guvenılırmıdır?
cnm ben yaptım kargosu max. 2 güne geliyo ve hiç bir sorunda yaşamadım ben alışverişimde.
Bebişin bezini prima premium care 2-5 kılo aralıklı olan 1 bedenden aldım bakalım memnun kalıcazmı sımdıden stok yapmadım belkı begenmeyız ıslak popo havlusunuda prima aldım.
ALLAH ıyılık versın cnm bızde ıyıyız cok sukur. Benım kız da bazen baskı yapıyor alt tarafa ama rahatsız edıcı degıl.selam kızlar nasılsınız?biz çok iyiyiz kızımlasadece benim alt bölgem acıyor sebebi ne olabilir acaba?eşimde doğurmayasın sakın diyor bana.kontrolde herşey normaldi ama korkuyorum genede aniden gelecek kızım diye.
valla herseyi kafamıza takıyoruzzz napıyonuzzz
ALLAH ıyılık versın cnm bızde ıyıyız cok sukur. Benım kız da bazen baskı yapıyor alt tarafa ama rahatsız edıcı degıl.
Takmamak lazım valla ben temzlık yaptım yoruldum
benim ağrı acı oluyor anlam veremediğim canım..
Durduk yeremı oluyor yoksa lavboya cıktıgında falanmı cnm? Doktoruna soyledınmı?
aslında doğum yapacağım hastanedeki normal doğum olayına biraz tanıklık ettim. hamileliğimin başlangıcında sürekli serum almam gerekiyordu bi sefere mahsus yer kalmadığından dolayı beni doğumhaneye yatırdılar. o sırada doğum yapmak için yatmış bi kadın vardı. onun üstünde hastanenin verdiği elbise tarzı bir şey vardı sanırım senin o elbiseyi almana gerek yok hastanede sana bir şey giydirecekler gider gitmez. bir de pijama ya da geceliği baya bir sonra giyiyorsun sanırım bütün kontrollerin bittikten sonra falan olabilir.
Kendim icin bir lohusa gecelik, sabahlik takımı almıştım. Ayriyetten pazardan da bir gecelik aldım lohusa (10liraya :) digeri foto misafir vs ucuz olsun da gece uyurken daha rahat olur kan vs bulasirsa diye.kendiniz için neler koydunuz? ben güzel bi lahusa takımı arıyorum ama bulamadım varmı öneriniz? bide pijamamı olmalı sizce gecelikmi?
Hormonlardan oluyormuş diye okumuştum. Hamilelikte etkiliyormuş. Bende bebekle degil de garip fantastik seyler görüyorum. Ama benimkiler korkunç degil cok sukur.al bende de o kadar, ben de çok kötü rüyalar görüyorum, karabasanvari şeyler... Bebekle hiç alakası yok, hamile bile değilim rüyalarımda... Gece kendi başıma tuvalate gidemez hale gelmek üzereyim :) Halbuki dua etmeden uyumam hiç... Nedir acaba sebebi bilen var mı diye yazdım ama cevap veren olmadı.. Zaten biraz gruplaşma var bu topikte
tansıyonum bı yuksek bı dusuk neden boyle kızlar sızede boyle oldumu dun 140 70 dı bugun 110 70
benim ağrı acı oluyor anlam veremediğim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?