Ben de molfix ve huggies de form doldurmuştum bakalım gelecek mi..yoo tahmini doğum tarihini yazmıştım.. acaba rasgelemi seçip gönderiyolar
Ağrısız hamilelik olmuyor sanırım,biraz daha sabır minnaklar içinbende sol tarafım uyuşuk geziyorum cnm ya.. benide uykudan eden o sağa sola dönerkenki sancılar.. karnım genelde sert oluyo, bebişte benimle birlikte bi tarafa toplanıpta yatıyo ondan olsa gerek ve bu yüzden çok zorlanıyorum.. bende keçiboynuzu pekmezine başladım bir haftadır kahvaltımda felanda yemeye çalışıyorum.
Bu arada geçmişide okuyorum yavaştan az kaldı, kontrole gitmişsin maşallah bebişineehaberlerde çok güzel, inşallah böyle sorunsuzca devam eder tatlım.. Normal doğum işine de çok sevindim yaa, benimde çok istediğim bişey ama hayırlısı tabiki.. Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah
,
Ben de molfix ve huggies de form doldurmuştum bakalım gelecek mi..
Benim hastanede veriyorlar ama ben 10 tane koyarım yine. Yetmezse alınır markettenKızlar hastane çantasına kaç tane bebişe bez koydunuz?Sık sık çiş yaparlar heralde .
Evet ya bende cok sinir oluyorum birsey söyleyince. Dediğin gibi annelerimize kızmıyoruz da kayınvalidenin her dediği batıyor.hehe vala annem deyince batmıyoda kaynana dedimi böle saçlarım dikilo benimde niyeyse, ben şöle düşünüorum benim annem der tabiki benim üzerimde hakkı var kaç sene bana bakmış büyütmüş halada benimle uğraşıyo ama kaynana daha kaç senelik, bana ne hakkı geçmiş o yüzden bence annemizin dedikleri batmıyo ama kaynana söleyince batıyobizimki geçen gün şöle dedi " yatak odasında yıkarız bebeği yatağın üzerinde, klimayıda açarız ordan sıcak hava vurdururuz " yok artık dedim içimden o ne öyle ama hiç yorum yapmadım, sinirlendiğim zaman susarım ben, oda üstelemedi, inat olduğumu biliyo heralde vazgeçecek şimdiden o yatak üstünde bebek yıkama işinden
yap tabi kız daha çok sinir oluyolar öle yapınca, onu duymazdan geldiğini anlayınca daha bi içerliyolar hahaha
Maasallah yavruna. Sizinki poz veriyor demek bizimki vermiyor artık :)Merhabalar?Napıyosunuz kızlar?Bugün doktora gittim minnak kızımı gördüm 35+2 de 2590 gr olmuş ama resimde o kadar tonton gözüküyor ki çok tatlı olmuş maşallah,annesi ve babası kılıklı olmuş iyice Doğum ile ilgili mevzuları konuştuk,yine 13 ekim dedi ama belli olmaz artık ,suyun gelince gel dedi..Bir de sancıların çok sıklaştığında gel yoksa burda da bekletiriz dedi..Eve geldim biraz uyudum sabah erken kalkmıştım ama hala uykuya doyamadım
Benım kızı yıne hıckırık tuttupıt pıt sureklı.
Bana hala gelmedı cnm
mrb canımcımmmm hoşgeldinnnnmerhaba herkese...
aminnnn inşallahhAğrısız hamilelik olmuyor sanırım,biraz daha sabır minnaklar için
Keçiboynuzuna devam et kesinlikle muhakkak faydasını görürüz hatta ben doğumdan sonra da devam edeceğim..
Teşekkür ederim canım,amin inş. hepimizin bebekleri sağlıkla büyür de doğarlar
Ben aldım. İcinde gözü yok ama disinda iki gözü var. Fena birsey degil. Cok pahalı birsey almadım. İdare etsin dedim. İlerde beğenmezsem alırım baska bir tane.Slm kızlar nasılsınız bebeğiniz için bebek çantası aldınız mı aldıysanız nasıl bişey aldınız yardımcı olur musunuz?
Bende belden iğneden korkuyorum.Yaparsan çok iyi olur dedi,kesinlikle sezeryana göre çok daha iyi olur,kendini daha çabuk toparlarsın dedi..Ben de zaten normal doğum taraftarıyım ki inş. ters bişey olmaz ve doktorumun destekçi olması bnm için çok sevindirici..Ağrısız normal doğumu da anlattı yani belden iğneli,ben onu istemediğimi korktuğumu söyledim, hiçbir sakıncası yok dese de ben o iğneyi istemiyorum..
Bayanlar yattığımda sağımdan solumadönemiyorum kasıklarımda felaket bir acı hissediyorum birde yürümede zorlanıyorum benim gibi olan var mı
mrb canımcımmmm hoşgeldinnnn
aminnnn inşallahh
Allah dayanma gücünüde versin bizlere, gerisi problem değil
Keçiboynuzu çok faydalıymış, bende bırakmayı düşünmüyorum, dediğin gibi faydası olur inşallah..
slmlar kızlar biz geldik oğluşumla.geçmişe bakamadım yavaş yavaş okuycam inş. dün evlilik yıldönümümüzdü kutlayan bütün arkadaşlarıma teşekkür edıyorum.ama maalesef eşimin bursadan dayısı geldi başbaşa kalamadık kutlayamadık. belki bugün bi sürpriz yapar eşim bekliyorum bakalım.
SERAPcım ağrıların geçmiş dün gördüm ama cevap yazamadım çok sevindim oğluşunun beklemesine. üşüttük biz sana diyimmi hamileyiz.yanıyoz dıye dıye açtık camları vantilatörleri çarpıldık. ben bi haftadır kapı cam kapalı oturuyorum diğer odalar açık ama oturduğum odanın camını kapatıyorum. ayağımdan çorabımı terliğimi eksik etmiyorum. çünkü bende üşütünce hemen kasıklarım agrıyo aman diyim son haftalardayız dikkat edelim.
kendileri doğurmuş senin başına salmış bırakın bi tanede ben doğurayım deseydin benimde 4 ekim bakalım nereye kadar gidecek
hehe vala annem deyince batmıyoda kaynana dedimi böle saçlarım dikilo benimde niyeyse, ben şöle düşünüorum benim annem der tabiki benim üzerimde hakkı var kaç sene bana bakmış büyütmüş halada benimle uğraşıyo ama kaynana daha kaç senelik, bana ne hakkı geçmiş o yüzden bence annemizin dedikleri batmıyo ama kaynana söleyince batıyobizimki geçen gün şöle dedi " yatak odasında yıkarız bebeği yatağın üzerinde, klimayıda açarız ordan sıcak hava vurdururuz " yok artık dedim içimden o ne öyle ama hiç yorum yapmadım, sinirlendiğim zaman susarım ben, oda üstelemedi, inat olduğumu biliyo heralde vazgeçecek şimdiden o yatak üstünde bebek yıkama işinden
yap tabi kız daha çok sinir oluyolar öle yapınca, onu duymazdan geldiğini anlayınca daha bi içerliyolar hahaha
Biz geldik teyzelerimiz...babamız gelecek son eksikleri almaya gidecekmişiz...
Biz geldik teyzelerimiz...babamız gelecek son eksikleri almaya gidecekmişiz...
hadi bakalım bugün seni ne sürpriz bekliyor...
aynen kuzum artık dikkat etmemiz lazım kendimize..sona yaklaştıkça iyice ağırlaşıyoruz ve buluttan nem kapar hale geldik...
ay birde eşi de öğretmen..ve ağustosta doğum yapmış...bak eşinde doğum yapmış diyorum yapabileceğimiz birşey yok...utanmasam diyecem ki ne doğurup sınıfa mı geleyim...bana dediği savunmasına bak..o branşçıymış yerine kim gelirse olurmuş ama ben sınıfçıymışım çocuklar çok bağlanmış ayrılmak istemiyorlarmış...napayım çocuk yapmayayım mı..topu topu dört ay ayrı kalacağız...
merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı kasılmalar hala devam ediyor 10 15 dk. da bir geliyor. makata vuran aürılarım da var bebeğin kilosu 2.700.maaşallah iyi dedi doktorum 36.haftada ilacı kesip doğumu beklicekmişiz..zaten ekimi beklemez dedi. bir iki hafta dursa en azından dedi..inşalah bekler kızlar dua edin bana
ooyyy ne güsel, duygulandım valla( ( bizim babamız uzakta da) hadi bakalım keyifli alışverişler :)
canım iyi olmana sevindim...bak minnakın seni üzmüyo bekliyo..daha da bekler inşallah...merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı kasılmalar hala devam ediyor 10 15 dk. da bir geliyor. makata vuran aürılarım da var bebeğin kilosu 2.700.maaşallah iyi dedi doktorum 36.haftada ilacı kesip doğumu beklicekmişiz..zaten ekimi beklemez dedi. bir iki hafta dursa en azından dedi..inşalah bekler kızlar dua edin bana
orkidemmmmm iyiyim canım ya...nolsun...uğraştırıyo bu paşa beni bazen korkutuyo bazen sevdiriyo kendini...ekim başı gibi gelecek herhalde teyzesi...sen nasılsın? ikizler ne alemde...seraaaaapbacım az kalmış paşanın doğumuna. nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?