2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ağrısız hamilelik olmuyor sanırım,biraz daha sabır minnaklar için
Keçiboynuzuna devam et kesinlikle muhakkak faydasını görürüz hatta ben doğumdan sonra da devam edeceğim..
Teşekkür ederim canım,amin inş. hepimizin bebekleri sağlıkla büyür de doğarlar

Kızlar hastane çantasına kaç tane bebişe bez koydunuz?Sık sık çiş yaparlar heralde .
Benim hastanede veriyorlar ama ben 10 tane koyarım yine. Yetmezse alınır marketten
Evet ya bende cok sinir oluyorum birsey söyleyince. Dediğin gibi annelerimize kızmıyoruz da kayınvalidenin her dediği batıyor.
Maasallah yavruna. Sizinki poz veriyor demek bizimki vermiyor artık :)
Benım kızı yıne hıckırık tuttu pıt pıt sureklı.

Benimki de sık sık hıçkırıyor :))

merhaba herkese...
mrb canımcımmmm hoşgeldinnnn
aminnnn inşallahh
Allah dayanma gücünüde versin bizlere, gerisi problem değil
Keçiboynuzu çok faydalıymış, bende bırakmayı düşünmüyorum, dediğin gibi faydası olur inşallah..

Slm kızlar nasılsınız bebeğiniz için bebek çantası aldınız mı aldıysanız nasıl bişey aldınız yardımcı olur musunuz?
Ben aldım. İcinde gözü yok ama disinda iki gözü var. Fena birsey degil. Cok pahalı birsey almadım. İdare etsin dedim. İlerde beğenmezsem alırım baska bir tane.
Bende belden iğneden korkuyorum.
Bayanlar yattığımda sağımdan solumadönemiyorum kasıklarımda felaket bir acı hissediyorum birde yürümede zorlanıyorum benim gibi olan var mı

Benim de bir yandan digerine dönerken agri oluyor.

merhaba canım hoşbulduk nasılsın??

hadi bakalım bugün seni ne sürpriz bekliyor...
aynen kuzum artık dikkat etmemiz lazım kendimize..sona yaklaştıkça iyice ağırlaşıyoruz ve buluttan nem kapar hale geldik...

kendileri doğurmuş senin başına salmış bırakın bi tanede ben doğurayım deseydin benimde 4 ekim bakalım nereye kadar gidecek

ay birde eşi de öğretmen..ve ağustosta doğum yapmış...bak eşinde doğum yapmış diyorum yapabileceğimiz birşey yok...utanmasam diyecem ki ne doğurup sınıfa mı geleyim...bana dediği savunmasına bak..o branşçıymış yerine kim gelirse olurmuş ama ben sınıfçıymışım çocuklar çok bağlanmış ayrılmak istemiyorlarmış...napayım çocuk yapmayayım mı..topu topu dört ay ayrı kalacağız...

kvdende bi hoş.. klima biz koca kazıklara dokunuyor. banyodan çıkmış çocuğa kilma vurdurulur mu? :)

merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı kasılmalar hala devam ediyor 10 15 dk. da bir geliyor. makata vuran aürılarım da var bebeğin kilosu 2.700. maaşallah iyi dedi doktorum 36.haftada ilacı kesip doğumu beklicekmişiz..zaten ekimi beklemez dedi. bir iki hafta dursa en azından dedi..inşalah bekler kızlar dua edin bana

Ay şu branşçı sınıfçı muhabbetide beni sinir ediyor hepimiz öğretmeniz ne fark ederbenide müdür görünce şok oldu yeni atandım ehlülde ayrılcam dedim suratını görmenizl lazımdı hemen sorduğu soru ne zamn ayrılıyordunuz ıldu zaten hamileler hiç sevilmiyor öğretmenlikte

Makatımda benimde ağrılarım oluyor o sancı mı demek:18:bi kaç gündür ağrıyor ( dua etmezmiyiz tabikide aderiz:))kilosu gayet iyi inş dr dediği zamana kadar bekler

ooyyy ne güsel, duygulandım valla ( ( bizim babamız uzakta da) hadi bakalım keyifli alışverişler :)

sağol kuzum...çok mu uzzakta eşin...bir sene çektim kuzum..eşimden sırf ayrıyım diye bebek işini bile bir sene erteledim...bilirim eşten ayrı kalmanın ne demek olduğunu...Rabbim bir an önce kavuştursun sizleri...

canım iyi olmana sevindim...bak minnakın seni üzmüyo bekliyo..daha da bekler inşallah...

seraaaaap bacım az kalmış paşanın doğumuna. nasılsın?
orkidemmmmm iyiyim canım ya...nolsun...uğraştırıyo bu paşa beni bazen korkutuyo bazen sevdiriyo kendini...ekim başı gibi gelecek herhalde teyzesi...sen nasılsın? ikizler ne alemde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…