Slm kızlar nasılsınız bebeğiniz için bebek çantası aldınız mı aldıysanız nasıl bişey aldınız yardımcı olur musunuz?
Yaparsan çok iyi olur dedi,kesinlikle sezeryana göre çok daha iyi olur,kendini daha çabuk toparlarsın dedi..Ben de zaten normal doğum taraftarıyım ki inş. ters bişey olmaz ve doktorumun destekçi olması bnm için çok sevindirici..Ağrısız normal doğumu da anlattı yani belden iğneli,ben onu istemediğimi korktuğumu söyledim, hiçbir sakıncası yok dese de ben o iğneyi istemiyorum..
Bayanlar yattığımda sağımdan solumadönemiyorum kasıklarımda felaket bir acı hissediyorum birde yürümede zorlanıyorum benim gibi olan var mı
Ben ben bennnBayanlar yattığımda sağımdan solumadönemiyorum kasıklarımda felaket bir acı hissediyorum birde yürümede zorlanıyorum benim gibi olan var mı
Benim açımdan da konuşmak iyi ve rahatlatıcı oldu çünkü kendimi sezeryana şartlasaydım normal doğum istemezdim ve bana zor gelirdi ama başından beri normal doğum isteyen biriyim ki inş. öyle olur ,hiç düşünmemem de senin gibi ışınlanma düşüncesine sebep olurdu heraldemaasallah bebişine, herkes doktor randevusu gelsin de meleğini görsün diye sabırsızlanıyor.
Doktorunun doğum ile ilgili konuşması çok güzel. Benimki sadece normal doğum istiyorum dememe izin verdi daha sonra hiç konuşturmadı. 38. haftadan önce konuşmayacağız bu konuyu dedi."Doğumu fazla düşünme kendini normal doğum veya sezaryana şartlandırırsın, şartlar gereği istediğin olmaz o zaman çok büyük hayal kırıklığı yaşarsın. Karar vermen gerekirse sağlıklı karar veremezsin" dedi ve doğum ile ilgili hiç konuşmadık. Ben de onu dinliyorum ve doğumu fazla düşünmüyorum ama bu seferde hiç doğurmayacakmışım gibime geliyor :) sanki ışınlanarak hop kucağıma konuverecek :)
Kızlar çocukfoni.com dan alısverıs yapanınız oldumu bebişe bir ürün begendım ama daha öncesinde hıc alısverıs yapmadım guvenılırmıdır?
Ben solumdan yatıyorum sağımda uyanıp sızlana sızlana soluma dönüyorum bu sabaha kadar tekrarlanıyor..Sızlanıyorum çünkü karnımda hatta heryerimde ağrılar oluyor tuvalete kalkarken de öyle..Sol yanlarım ağrıdı iyice yaa..Yatmadan 2 kaşık keçiboynuzu yiyorum bu arada,sonra soluma yatıyorum çünkü soldan direkt bebek bizden besin alıyor..Ben ben bennn
Ben de daha ne şikayetler var daaaa, izin verilen mesaj karakter uzunluğu yetmes diye hepsini bir arada yazmıyorum
Slm kızlar nasılsınız bebeğiniz için bebek çantası aldınız mı aldıysanız nasıl bişey aldınız yardımcı olur musunuz?
Selamlarrr, bizde gittik geldik sağlık ocağına.. Tahlilleri verdik ama sonuçları beklemedik eşimin işi çoktu.. Sonuçları akşam işten gelirken alıcak, inşallah temiz çıkar.. 0 kadar acıkmışımki gelir gelmez yemek yedik kv ile, sonrasında bebikimin çamaşırlarını astım, bir de çay molası verdik kendimizeşimcik de teyzelerimiz neler kaynatıyo diye bi bakalım dedik
Daha once hic duymadım bu siteyi canım.
Hosgeldin canım. Herseyden korkar olduk, erken gelir bebekler diye.selam kızlar nasılsınız?biz çok iyiyiz kızımlasadece benim alt bölgem acıyor sebebi ne olabilir acaba?eşimde doğurmayasın sakın diyor bana.kontrolde herşey normaldi ama korkuyorum genede aniden gelecek kızım diye.
Bende hic tatmadım. Şerbet tozunu aktardan mı aldınız?kızlar biz dün gece bebek şerbeti yaptıkhamiş bi arkadaş geldi gördü bebk şerbet tozunu onlarda öyle adet yokmuş hiç içmemiş bilmiyormuş yaptık daha kızım doğmadan
evet onu duydum. bazı hastaneler bebeğe bile veriyor kıyafet.. benim gideceğim hastanede yok malesef. Artık şu doğum olsa da ne neymiş görsek..
Eki Görüntüle 800507
Ben e-bebek ten ekteki çantayı aldım. biberonu sıcak tutmak için kabı ve alt değiştirme bezi var içinde. Silinebilir ve yıkanabilirmiş. Bir çok gözü olan büyükçe bir çanta. Islak mendili koyup kolayca kullanabileceğim bir gözü ve anne için ayrı makyaj cantası kıvamında bir çantası var. Bebek arabasına asmak için de ayrıca aparatları var. Bebek arabasını da siyah aldım zaten, uyumlu olacak. Umarım büyüklüğü ve işlevselliği yeterli olur... Sonuçta kullanmadan bilemeyiz...
Üye olamadım bır turlu hata falan verıyor cnm dısney bebek takımını cok begenmıstm butıkbebede vardı kapanmış şımdıde cocukfonıde buldum almayı cok ıstıyorum keske e bebekde falan olsaydı. Bır arkadas ürün almış çocukfonıden ıkı gunde geldı dedi.
Ben de bu çantayı aldım kızlar,mavili aldım ki sonra oğlum olursa diye zaten herşeyi pembe olduSlm kızlar nasılsınız bebeğiniz için bebek çantası aldınız mı aldıysanız nasıl bişey aldınız yardımcı olur musunuz?
Ben unibaby aldım. Oda aynı dediğin gibi. Ebebebgin işlek mendilini de gormuştum oda aynı. Cok iyiler.kızlar 1 aylık bebeği olan bir arkadaşım ıslak havlu olarak e-bebek in baby&me markasını tavsiye etti.
Pamuk ve saf sudan oluşuyormuş içinde hiçbir kimyasal yokmuş. Yeni doğan için en iyisi ıslak pamuk diyorlar, 10lu kutusu var 40tl ye yakındı sanırım öyle alınca diğerlerinden daha ucuza geliyor paketi aklınızda olsun
Evet bende öyle yapabilirim bebeginkileri.bende bi küçük valiz bide bebeğe aldığım bakım cantasına hazırladım eşylarımı şimdilik sığdı koyacak çok fazla bişeyim kalmadı
bu insanlar ne kadar patavatsız ya.geldi bir arkadaş sen daha doğurmadınmı doğurmaya niyetin yokmu o bebk artık karnında dişlendi dişlendi dedi şaşırdım ya herkes her gören doğurmadınmı doğurmaya niyetin yokmu.ya kime ne ki bizim bebklerimiz şimdiye kadar bebk yapmaya niyetin yokmu laflarından bıkmıştım şimdi doğurmaya niyetin yokmu.ya ben hiç böle konuşmadım kimseye bana niye böle bu insanlar anlamıyorum
Kzılar sitelerin güvenilir olmalarını anlamak için şu siteye göz atabilirsiniz..http://www.istediginolsun.com/guvenlialisveris.htmlüzülme çünkü disney ürünleri unnado ve butikbebede sık sık oluyor.. Takip et 10 güne kadar tekrar gelir mutlaka...
kesinlikle aynı fikirdeyim:)) her halim güzel Allah'a şükür diyerek avutuyorum kendimi
aa söylemeyi unuttum, hani burda bi arkadaş demişti ya prima sayfasına üye olun numune gönderiyolar diye, beni aradılar bugun bilgileri teyit için, gönderceklermiş :) bebeğiniz kaç aylık dedi daha doğmadı dedim, yeni doğan gönderelim o zaman dedi.. bakalm gelcekmi
aayy çok tatlısın :))))) demek sıra verdiler diye duygulandıngeçen gün ben de karşıdan karşıya geçcektim, akan trafikte benim koca göbeği gören durdu yol verdi.. bana da o tuhaf gelmişti..
bende sol tarafım uyuşuk geziyorum cnm ya.. benide uykudan eden o sağa sola dönerkenki sancılar.. karnım genelde sert oluyo, bebişte benimle birlikte bi tarafa toplanıpta yatıyo ondan olsa gerek ve bu yüzden çok zorlanıyorum.. bende keçiboynuzu pekmezine başladım bir haftadır kahvaltımda felanda yemeye çalışıyorum.Ben solumdan yatıyorum sağımda uyanıp sızlana sızlana soluma dönüyorum bu sabaha kadar tekrarlanıyor..Sızlanıyorum çünkü karnımda hatta heryerimde ağrılar oluyor tuvalete kalkarken de öyle..Sol yanlarım ağrıdı iyice yaa..Yatmadan 2 kaşık keçiboynuzu yiyorum bu arada,sonra soluma yatıyorum çünkü soldan direkt bebek bizden besin alıyor..
bizim bura küçük bi yer olduğundan hastanesi çok ufak canım, sağlık ocağı ile bağlantılılar. İstersen sağlık ocağı tahlil istemleri yapıyo hastanede veriyosun, istersen de direk acile girip kendin isteyebiliyosun. benim sağlık ocağındaki hemşirem dışarı çıktığından denk gelemedik, acilden verdim çıktım hemen.. Akşam eşim gelsinde yine haber vericem sonucları.. senin için kötü olmus ama ya, idrar tahlili için baska yer bulmakta mesele gerçekten ama canını sıkma, imkanın varsa kendi dr.unu arayıp sorsan bi de ?canım ya senin gittiğin sağlık ocağında idrar tahlili yapıyorlar mı? Ben de gittim sadece kan yapıyorlarmış, o da sabah 9-10 arası. Yarın tekrar gitmek zorundayım idrar için de başka bir yer bulmam gerekecek. İyi olmadı
Sonuçların inşallah çok çok iyi çıkar...
Ben doldurdum kac ay oldu ama gönderen de arayan da yok.
Sen bebeğini doğdu olarak mı yazdın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?