2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Slm kızlar nasılsınız bebeğiniz için bebek çantası aldınız mı aldıysanız nasıl bişey aldınız yardımcı olur musunuz?

selam cnm ben almadım evde orta buyuklukte guzel bır cantam vardı bebek cantalarının cesıtlerıne netten bakabılırsın

benim doktorum 4kilo ve üzeri için risk almayalım diyor haftasını beklerse geçermis .normal dogumu bende çok istiyorum ama bilmiyorum neden böyle konuştu

Bayanlar yattığımda sağımdan solumadönemiyorum kasıklarımda felaket bir acı hissediyorum birde yürümede zorlanıyorum benim gibi olan var mı
Ben ben bennn
Ben de daha ne şikayetler var daaaa, izin verilen mesaj karakter uzunluğu yetmes diye hepsini bir arada yazmıyorum

Benim açımdan da konuşmak iyi ve rahatlatıcı oldu çünkü kendimi sezeryana şartlasaydım normal doğum istemezdim ve bana zor gelirdi ama başından beri normal doğum isteyen biriyim ki inş. öyle olur ,hiç düşünmemem de senin gibi ışınlanma düşüncesine sebep olurdu heralde Hakkımızda en hayırlısı olsun..

Son ikigündür böyle oğlum da gecelerin prensi hareketleniyor ben uyumak isteyince evde de yalnızım korkuyorum bazen

Ben ben bennn
Ben de daha ne şikayetler var daaaa, izin verilen mesaj karakter uzunluğu yetmes diye hepsini bir arada yazmıyorum
Ben solumdan yatıyorum sağımda uyanıp sızlana sızlana soluma dönüyorum bu sabaha kadar tekrarlanıyor..Sızlanıyorum çünkü karnımda hatta heryerimde ağrılar oluyor tuvalete kalkarken de öyle..Sol yanlarım ağrıdı iyice yaa..Yatmadan 2 kaşık keçiboynuzu yiyorum bu arada,sonra soluma yatıyorum çünkü soldan direkt bebek bizden besin alıyor..

Slm kızlar nasılsınız bebeğiniz için bebek çantası aldınız mı aldıysanız nasıl bişey aldınız yardımcı olur musunuz?

Ben e-bebek ten ekteki çantayı aldım. biberonu sıcak tutmak için kabı ve alt değiştirme bezi var içinde. Silinebilir ve yıkanabilirmiş. Bir çok gözü olan büyükçe bir çanta. Islak mendili koyup kolayca kullanabileceğim bir gözü ve anne için ayrı makyaj cantası kıvamında bir çantası var. Bebek arabasına asmak için de ayrıca aparatları var. Bebek arabasını da siyah aldım zaten, uyumlu olacak. Umarım büyüklüğü ve işlevselliği yeterli olur... Sonuçta kullanmadan bilemeyiz...

canım ya senin gittiğin sağlık ocağında idrar tahlili yapıyorlar mı? Ben de gittim sadece kan yapıyorlarmış, o da sabah 9-10 arası. Yarın tekrar gitmek zorundayım idrar için de başka bir yer bulmam gerekecek. İyi olmadı

Sonuçların inşallah çok çok iyi çıkar...

Daha once hic duymadım bu siteyi canım.

Üye olamadım bır turlu hata falan verıyor cnm dısney bebek takımını cok begenmıstm butıkbebede vardı kapanmış şımdıde cocukfonıde buldum almayı cok ıstıyorum keske e bebekde falan olsaydı. Bır arkadas ürün almış çocukfonıden ıkı gunde geldı dedi.

Hosgeldin canım. Herseyden korkar olduk, erken gelir bebekler diye.
kızlar biz dün gece bebek şerbeti yaptık hamiş bi arkadaş geldi gördü bebk şerbet tozunu onlarda öyle adet yokmuş hiç içmemiş bilmiyormuş yaptık daha kızım doğmadan
Bende hic tatmadım. Şerbet tozunu aktardan mı aldınız?
evet onu duydum. bazı hastaneler bebeğe bile veriyor kıyafet.. benim gideceğim hastanede yok malesef. Artık şu doğum olsa da ne neymiş görsek..

Bizimki de veriyormuş bir cok seyini ama ben yine de koyuyorum yanıma.

ooooo baya kullanışlıymış canım bu canta gulerek kullan

üzülme çünkü disney ürünleri unnado ve butikbebede sık sık oluyor.. Takip et 10 güne kadar tekrar gelir mutlaka...

Ben de bu çantayı aldım kızlar,mavili aldım ki sonra oğlum olursa diye zaten herşeyi pembe oldu
Özellikleri;Yüksek kalite fitelatsız kumaş.

Antialerjiktir.

Silinebilir ve yıkanabilir.

Tüm bebek arabalarına takılcak şekilde üniversal askı kayışı.

1 adet alt açma ünitesi.

1 adet kirli bez torbası.

1 adet çantaya sabitlenmiş thermo biberon kılıfı 4 saat soğuk ve sıcak tutmasını sağlar.

Çantanın içerisinde Bebeğinizin malzemelerinin karışmaması için ayrı ayrı gözler.

Çantanın iç bölümünde cep telefon gözü.

2 yıl garanti (üretim hatalarına karşı).

2 yıl servis güvencesi.

Eklentiler

• $çanta.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 61
Ben unibaby aldım. Oda aynı dediğin gibi. Ebebebgin işlek mendilini de gormuştum oda aynı. Cok iyiler.
bende bi küçük valiz bide bebeğe aldığım bakım cantasına hazırladım eşylarımı şimdilik sığdı koyacak çok fazla bişeyim kalmadı
Evet bende öyle yapabilirim bebeginkileri.

Takma hic canım ya herkes bir garip. Herkes birsey söylüyor. Bur kulağından girsin digerinden çıksın.

Ben doldurdum kac ay oldu ama gönderen de arayan da yok.
Sen bebeğini doğdu olarak mı yazdın acaba?

bende sol tarafım uyuşuk geziyorum cnm ya.. benide uykudan eden o sağa sola dönerkenki sancılar.. karnım genelde sert oluyo, bebişte benimle birlikte bi tarafa toplanıpta yatıyo ondan olsa gerek ve bu yüzden çok zorlanıyorum.. bende keçiboynuzu pekmezine başladım bir haftadır kahvaltımda felanda yemeye çalışıyorum.
Bu arada geçmişide okuyorum yavaştan az kaldı, kontrole gitmişsin maşallah bebişinee haberlerde çok güzel, inşallah böyle sorunsuzca devam eder tatlım.. Normal doğum işine de çok sevindim yaa, benimde çok istediğim bişey ama hayırlısı tabiki.. Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah
bizim bura küçük bi yer olduğundan hastanesi çok ufak canım, sağlık ocağı ile bağlantılılar. İstersen sağlık ocağı tahlil istemleri yapıyo hastanede veriyosun, istersen de direk acile girip kendin isteyebiliyosun. benim sağlık ocağındaki hemşirem dışarı çıktığından denk gelemedik, acilden verdim çıktım hemen.. Akşam eşim gelsinde yine haber vericem sonucları.. senin için kötü olmus ama ya, idrar tahlili için baska yer bulmakta mesele gerçekten ama canını sıkma, imkanın varsa kendi dr.unu arayıp sorsan bi de ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…