2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hosaf iyidir gerçi, ama kaynana isteyince insan inada bindiriyor dimi :)
Bende o derse sinir oluyorum.
Bende gebe Mağazası'ndan aldım krem rengi tac :) çok güzeller gercekten. Bir tane de öylesine almıştım kırmızıyı pazardan.
Gecmis olsun canım. Herkesin ağrıları çoğalıyor.

Zorlu geçiyor artık vakit. Hayırlı vakitlerde gelsin bebisler insallah. Hepimiz telaş ediyoruz erken gelenleri görünce.

güzelmiş arada bende öle yaparım ama hiç canım o kişiyle uğraşmak istemdeiği konuşmak istemediği zamanlar

hehe vala annem deyince batmıyoda kaynana dedimi böle saçlarım dikilo benimde niyeyse, ben şöle düşünüorum benim annem der tabiki benim üzerimde hakkı var kaç sene bana bakmış büyütmüş halada benimle uğraşıyo ama kaynana daha kaç senelik, bana ne hakkı geçmiş o yüzden bence annemizin dedikleri batmıyo ama kaynana söleyince batıyo bizimki geçen gün şöle dedi " yatak odasında yıkarız bebeği yatağın üzerinde, klimayıda açarız ordan sıcak hava vurdururuz " yok artık dedim içimden o ne öyle ama hiç yorum yapmadım, sinirlendiğim zaman susarım ben, oda üstelemedi, inat olduğumu biliyo heralde vazgeçecek şimdiden o yatak üstünde bebek yıkama işinden
güzelmiş arada bende öle yaparım ama hiç canım o kişiyle uğraşmak istemdeiği konuşmak istemediği zamanlar
yap tabi kız daha çok sinir oluyolar öle yapınca, onu duymazdan geldiğini anlayınca daha bi içerliyolar hahaha

Merhabalar?Napıyosunuz kızlar? Bugün doktora gittim minnak kızımı gördüm35+2 de 2590 gr olmuş ama resimde o kadar tonton gözüküyor ki çok tatlı olmuş maşallah,annesi ve babası kılıklı olmuş iyice Doğum ile ilgili mevzuları konuştuk,yine 13 ekim dedi ama belli olmaz artık ,suyun gelince gel dedi..Bir de sancıların çok sıklaştığında gel yoksa burda da bekletiriz dedi..Eve geldim biraz uyudum sabah erken kalkmıştım ama hala uykuya doyamadım

Son düzenleme:
Cok komikler :))

Canım bende en son 35de gittim ve bundan sonra her hafta geleceksin dedi dr'um. Bence senin birde böyle bir sorunun varsa her hafta muayene etmeli.

oh gözün aydın, merakımız gitmiş, bebiş görülmüş maaşallah senin tombik kızına ya, Allah nazardan saklasın

10 tane koydum canım ben, ama yetmezsede biri gidip alıp çok dert değil yani

Ben de 10 tane koydum aynen yetmezse artık kocişleri göndeririz canım

Maşallah canım fıstıgına Zaman yaklaşıyor. Hakikaten çok heyecanlı

cullucann sana bir soru, annen seni tuzlamış.bizim oralarda yok. kime sorsam herkes faklı bir sey söylüyor.nasıl yapmışlar

canim ben egeliyim bizdede var o tuzlama isi.annemler beni tuzlamis bizde benim cocuklarimi tuzladik.bebegin kirki cikmadan once suya sokup cikariyosun sonra zararsiz olan yerlerine tuz suruyosun yarim saat kadar bekletip tekrar yikiyosun biz oyle yaptik bilmiyorum baska turlu yapan varmi.birde birinci cocugun tuzunu saklayip digerlerinide ayni tuzla tuzlarsan kardesler birbirine bagli olurmus diye duymustum

Selamlarrr, bizde gittik geldik sağlık ocağına.. Tahlilleri verdik ama sonuçları beklemedik eşimin işi çoktu.. Sonuçları akşam işten gelirken alıcak, inşallah temiz çıkar.. 0 kadar acıkmışımki gelir gelmez yemek yedik kv ile, sonrasında bebikimin çamaşırlarını astım, bir de çay molası verdik kendimize şimcik de teyzelerimiz neler kaynatıyo diye bi bakalım dedik

tatlım sana doktor doğum için ne diyor yani normal doğum yapabilirsin diyor mu

Slm kızlar nasılsınız bebeğiniz için bebek çantası aldınız mı aldıysanız nasıl bişey aldınız yardımcı olur musunuz?

tatlım sana doktor doğum için ne diyor yani normal doğum yapabilirsin diyor mu
Yaparsan çok iyi olur dedi,kesinlikle sezeryana göre çok daha iyi olur,kendini daha çabuk toparlarsın dedi..Ben de zaten normal doğum taraftarıyım ki inş. ters bişey olmaz ve doktorumun destekçi olması bnm için çok sevindirici..Ağrısız normal doğumu da anlattı yani belden iğneli,ben onu istemediğimi korktuğumu söyledim, hiçbir sakıncası yok dese de ben o iğneyi istemiyorum..

Bayanlar yattığımda sağımdan solumadönemiyorum kasıklarımda felaket bir acı hissediyorum birde yürümede zorlanıyorum benim gibi olan var mı

maasallah bebişine, herkes doktor randevusu gelsin de meleğini görsün diye sabırsızlanıyor.

Doktorunun doğum ile ilgili konuşması çok güzel. Benimki sadece normal doğum istiyorum dememe izin verdi daha sonra hiç konuşturmadı. 38. haftadan önce konuşmayacağız bu konuyu dedi."Doğumu fazla düşünme kendini normal doğum veya sezaryana şartlandırırsın, şartlar gereği istediğin olmaz o zaman çok büyük hayal kırıklığı yaşarsın. Karar vermen gerekirse sağlıklı karar veremezsin" dedi ve doğum ile ilgili hiç konuşmadık. Ben de onu dinliyorum ve doğumu fazla düşünmüyorum ama bu seferde hiç doğurmayacakmışım gibime geliyor :) sanki ışınlanarak hop kucağıma konuverecek :)

Bayanlar yattığımda sağımdan solumadönemiyorum kasıklarımda felaket bir acı hissediyorum birde yürümede zorlanıyorum benim gibi olan var mı

evet zorlanma oluyor saga sola dönerken artık bebısler buyudu bunlar cok normal cnm uzun sure oturunca zor yuruyorum o yuzden aynı pozısyonda sık kalmamaya dıkkat etmek gerekıyor

kızlar ya ben de mesajımda bi kaç kişinin mesajını alıntı yapmak istiyorum ama olmuyo, nerden yapıyosunuz? kopyala yapıştırla mı yapıyosunuz yoksa benim bilmediğim bi buton mu var :)

Canım ben cep telefonundan yazıyorum. Once beğeniyorum sonra yazarken o mesaj alıntı olarak ekleniyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…