Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnn
kesemi gördüüüümmmmmmmmmmmmmmmm
kanguru gibi hissettim böyle de deyince :))))
ayyyy çok mutlu olduuuummmmmmmm
tekil çok güzel bi gebeliğin var dedi dr :))))
Benim SAT 9 Ocak geçen çarşamba benim de kese görünmedi canım geç döllenme olmuş,büyük olasılık senin de öyledir.Bence bir sonraki kontrolünde keseyi görürsünüz.
Ben soğansız yemek yağpmayı tercih ediyorum genelde yada annemden ablamdan yemek alıp yediriyorum eşime sanırım 1-2 ay daha bu sıkıntıyı yaşacağızhalimize şükür aramızda hastanede yatan arkadaşlar var kusma yüzünden.
Tam teşkilatlımı dersen her hastanede olduğu gibi. Bursa da hiç bir özel hastane çocuk yoğun bakımı konusunda tam teşkilatlı değil. Doğumu nerede yaparsan yap allah korusun bebekte bir sorun olduğunda küvezle birlikte acil olarak zübeyde doğum evine gönderiyorlar. Yeni doğan yoğum bakım ünitesi birtek zübeyde ve jimerde var. Ben kötü düşünmüyorum hayırlısı ile yavrularımızı sorunsuz kucağımıza alacağız inşallah.
merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim ben de ve bişey soracaktım da :18::18::18: sat im 13 ocak benim hesabıma gore 6haftalık hamile olmam gerekiyo..ama bugun dr a giittim keseyi goremedi ultrasonla. gebelik yok dedi.sonra kan ve idrar tahlili istedi hcg degerim 1087 cıktı hamilesin dedi ama neden kese gorunmedi. yoksa yine mi düşükbide iki gun sonra gel belki kesen gorunur dedi
çooookkkk güzel bir duygu canım, ben de uçuş uçuş olmuştum geçen perşembe, içinde oluşmaya başlamış mı gördünüz mü, tekrar ne zaman gideceksiniz?
inşallah canımama bana oyle bişey demedi gec dollenme falan ama insallah szilerin dediği gibidir inşallah 2 gun sonra goruruz keseyi
tebrikler canım..Allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin..kanguru da iyiymiş..valla hepimiz kanguru gibiyiz
saol canım benim..doğru söylüyorsun doruk olunca gün nasıl geçiyor anlamıyorum..doruk a hamileyken bu kadar çabuk geçmezdi sanki sürekli kendimi dinlerdim..
öncelikle hayırlı olsun canım..değerin yüksek çıkmış..merak etme bir dahakine keseni de görürsün pı pıt ları da duyarsın inşallah..
valla canım oğlumun tahmini doğumu 07 kasımdı..18 ekimde doğdu..o yüzden şimdi ikizlerimde ekim gibi ama muhtemelen eylül olur hatta ikizlerde inşallah olmaz ama erken doğum daha çok görüldüğünden ağustos bile olabilir diyorum..
Bende 7+1 oldum bugünsenin ikiz olduğu için ağustos sonu eylül başı gelebilir meleklerin. Nedense bende eylülde doğum yapacağım gibi geliyor bana da kız olursa ismini eylül koymayı düşünüyorum belki ondandır
tebrikler canım..Allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin..kanguru da iyiymiş..valla hepimiz kanguru gibiyiz
saol canım benim..doğru söylüyorsun doruk olunca gün nasıl geçiyor anlamıyorum..doruk a hamileyken bu kadar çabuk geçmezdi sanki sürekli kendimi dinlerdim..
öncelikle hayırlı olsun canım..değerin yüksek çıkmış..merak etme bir dahakine keseni de görürsün pı pıt ları da duyarsın inşallah..
valla canım oğlumun tahmini doğumu 07 kasımdı..18 ekimde doğdu..o yüzden şimdi ikizlerimde ekim gibi ama muhtemelen eylül olur hatta ikizlerde inşallah olmaz ama erken doğum daha çok görüldüğünden ağustos bile olabilir diyorum..
inşallah canımama bana oyle bişey demedi gec dollenme falan ama insallah szilerin dediği gibidir inşallah 2 gun sonra goruruz keseyi
arkadaşlar ilk muayeneye gittiğinizde sadece KD DR umu muayene ediyor, ve kan tahlili mi istiyor, dahiliye ye de gönderiyor mu, şeker vb. şeyler için?
arkadaşlar ilk muayeneye gittiğinizde sadece KD DR umu muayene ediyor, ve kan tahlili mi istiyor, dahiliye ye de gönderiyor mu, şeker vb. şeyler için?
Canım korkma geç döllenme olabilir. Senin satın 13 ocakmış benim satım 20 Aralık daha değerim 1000 bile olmadı.Benimki o kadar geç döllenme yaniAdet olmam gereken zamanda yumurtladım ve döllenme yaşadım düşün.Aklına kötü şeyler getirme.
Hayırlı olsun canım:)Darısı bizlere inşaAllah:)
Bende 7+1 oldum bugünsenin ikiz olduğu için ağustos sonu eylül başı gelebilir meleklerin. Nedense bende eylülde doğum yapacağım gibi geliyor bana da kız olursa ismini eylül koymayı düşünüyorum belki ondandır
kendini yıpratma olur mu inşallah bebeğin seninle. düşünme negatif şeyler .kesesini hemen göremeyen arkadaşlarda var sakin sakin bir sonraki randevunu bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?