2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Hayırlı olsun canım:)Darısı bizlere inşaAllah:)

Sen şanslısın o zaman ne güzel annen ve kız kardeşin aynı yerde yaşıyorsunuz.Ben sadece kayınvalidemle yakınım.Sağ olsun lafını yaptı ama ahhh annem burda olsa.Haklısın canım daha kötü durumda olan arkaşlarımız var Allah hepsini kolaylık versin.

işte bu yüzden Zübeyde Hanım'a mı başlasam diye düşünüyorum ben de. ya da biraz ilerleyince mi gitsem. doktor konusunda kararsızlık kötü :))

Canım korkma geç döllenme olabilir. Senin satın 13 ocakmış benim satım 20 Aralık daha değerim 1000 bile olmadı.Benimki o kadar geç döllenme yani Adet olmam gereken zamanda yumurtladım ve döllenme yaşadım düşün.Aklına kötü şeyler getirme.

arkadaşlar ilk muayeneye gittiğinizde sadece KD DR umu muayene ediyor, ve kan tahlili mi istiyor, dahiliye ye de gönderiyor mu, şeker vb. şeyler için?

çooookkkk güzel bir duygu canım, ben de uçuş uçuş olmuştum geçen perşembe, içinde oluşmaya başlamış mı gördünüz mü, tekrar ne zaman gideceksiniz?

normalde çarşamba gidecektim. drlarımın haberi yok ama şuanda 2 tane drum var :))) birine bugün gittim birine çarşamba gidecem :)))

inşallah canım ama bana oyle bişey demedi gec dollenme falan ama insallah szilerin dediği gibidir inşallah 2 gun sonra goruruz keseyi

canım vajinal ultrasonla mı baktı yoksa göbişten mi???
göbişten bu aşamada görünmüyor çünkü. ben peşinen vajinal bakalım dedim druma :))

saol canım inşallah ... isteyen herkese yasatsın bunları Rabbim

MaşaAllah canım Rabbim 40+1leride göstersin inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde.

Amiiinnnn canlarım Amin. Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Bu arada listeye devam ediyorum merak etmeyim. Özelden yazan arkadaşlara cvp veremiyorum zira 10 dkda bir msj atabilirmişim. Hepsini işledim listeye bilginiz olsun

Hm o zaman bizimde eylül olabilir

inşallah canım ama bana oyle bişey demedi gec dollenme falan ama insallah szilerin dediği gibidir inşallah 2 gun sonra goruruz keseyi

kendini yıpratma olur mu inşallah bebeğin seninle. düşünme negatif şeyler .kesesini hemen göremeyen arkadaşlarda var sakin sakin bir sonraki randevunu bekle

arkadaşlar ilk muayeneye gittiğinizde sadece KD DR umu muayene ediyor, ve kan tahlili mi istiyor, dahiliye ye de gönderiyor mu, şeker vb. şeyler için?

direk kadın doğum canım..bütün tahliller kadın doğum dr yönlendiriyor..zaten başta sadece detaylı kan tahlili alıyorlar..sonra ikili test,üçlü test,dörtlü ultrason,şeker testi falan öyle gidiyor..

Beni sadece KD DR muayne etti üstten baktı ve gördü keseyi,bir sürü tahlil istedi tam kan sayımı,idrar,guatr v.s v.s

anladım canım :18: biraz da fazla akıntım olunca endişelendim cok rahatlattın beni saol iyi ki varsınız

ayyy aramızda çok az varmış seninle..tahmini hesaplamalar genelde 40 hafta olarak hesaplanıyor ya o yüzden ekim başı bekleyenler genelde eylül sonu oluyor..eylül ismi de güzelmiş..ben hiç isim düşünmedim..hep kızım olursa duru yada derin koyarım diyordum ama şimdi ikizler nasıl olacak bilmiyorum..cinsiyetleri belli olsun da o zaman karar veririz artık..

kendini yıpratma olur mu inşallah bebeğin seninle. düşünme negatif şeyler .kesesini hemen göremeyen arkadaşlarda var sakin sakin bir sonraki randevunu bekle

sağolun yaa iyi ki varsınız .. bu donem cok zorlu bi dönem insan herseyi düşünüyo her ihtimali :44: carsamba gunu inşallah güzel haberler veririm sizlere benim gibi bekleyen herkes de güzel haberlerle gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…