Amiiinnnn canlarım Amin. Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Bu arada listeye devam ediyorum merak etmeyim. Özelden yazan arkadaşlara cvp veremiyorum zira 10 dkda bir msj atabilirmişim. Hepsini işledim listeye bilginiz olsun
MaşaAllah canımRabbim 40+1leride göstersin inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde.
sat:11 ocak
kilo:76
tahmini doğum tarihi:11 ocak
ilk bebek
iş:finans
canım hayırdır??? bebeği bi sene karnında tutmaya niyetlisin heralde :)))) şaka şakaaaa
canım hayırdır??? bebeği bi sene karnında tutmaya niyetlisin heralde :)))) şaka şakaaaa
ben mi yazdım bunu diye süphe ettim kendımden bı an:)
başka bi arkadaş benim yazımın ustunden yanıtlamış sanırım:))
ayyy aramızda çok az varmış seninle..tahmini hesaplamalar genelde 40 hafta olarak hesaplanıyor ya o yüzden ekim başı bekleyenler genelde eylül sonu oluyor..eylül ismi de güzelmiş..ben hiç isim düşünmedim..hep kızım olursa duru yada derin koyarım diyordum ama şimdi ikizler nasıl olacak bilmiyorum..cinsiyetleri belli olsun da o zaman karar veririz artık..
Ben senin için hep olumlu düşünüyorum biliyor musun? Onun içinde sana hep olumlu konuşuyorum.
içime öle doğuyor neden bilmiyorum ama :26:
hamişler bir şişe suyu sabahtan belli henüz bitirdim. yaklaşık 6 saattir 1 lt su içmişim yani.. demek ki az... bardak bardak içiyordum. anlamıyordum ne kadar içtiğimi. böyle iyi oldu eksikliğimi gördüm.
ben kaçırdım mı yaaaa...ne listesi yapıyorsunuz...ben de isterim ben deeeeee....
Canım Allah cc razı olsun.Sen olumlu konuştukça ben daha pozitif oluyorum:)
:) Amin hayırlısı ile sağılıcakla kucağımıza alalım inşallah. Ben senin cinsiyetlerini merak ediyorum kendimden çok. Bu arada dün gece bi rüya gördüm ve kız çocuğu pembe kıyafetler giydirmişim benimmiş. Anneler malum olur derler acaba kızmı olacak ki
İnatçı keçi bebeğini kaybetti. belki geçmişi okumuşsundur. Doğum Listesinide farklı arkadaşlar devir aldı. O listeden bahsediyorlar. henüz kaçırdığın bişey yok yani canım
Amin canım,inşaAllah herşey yolunda gider.Dediğim gibi kanama olunca bazen bebek sağlıksız bebek olabiliyormuş,gelişimini tamamlamamış olabiliyormuş.Böyle sağlıksız bir bebeği rahimde tutmamak için ilaç vermiyor çoğu doktor.Belki senin doktorun değerlerinden yola çıkarak gelişimi iyi görmüştür ve ilaç vermiştir.
Canım benim normalde 7+4 olmam gerekir ama ultrasonda 6+0 görüldü o yüzden doktorum geç döllenme dedi.
Ben en son geçen hafta perşembe gittim, ondan onceki SALI keseyi vajınalden görmüştü doktorum.
Bu perşembe tekrar kontrole gideceğim ve sanırım pıt pıt duyacağız, duyamazsam da üzülmem çünkü her kişiye göre değişiyormuş kalp atışının duyulduğu hafta geç olsun sağlıklı olsun :)
Geçen perşembe gittiğimizde hem alttan hem üstten kesemizi gömüş, yolk u görmüş, bebeği görmüştük daha önce ebatlarını paylaşmıştım.
0,32 bebiş, 0,55 yolk kesesi, kese ise sanırım 1,95 cm...Yalnış hatırlamıyorsam :)
Geç döllenmede sanırım ileriki haftaları yakalayabiliyormuş bebiş aman sağlıklı gitsinde başka ne isteriz...
Benim SAT 27 ARALIK - 1 hafta geriden geliyorum...
Sen de durumlar neydi ?
hayır olsun arkadaşım..kesinlikle annelere malum oluyor..ben doruk a hamileyken dr önce kız dedi..ama kendini göstermiyor tam dedi..taaa 5.ayda kesinleşti erkek olduğu..ama ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim anda erkek demiştim..annelere malum oluyor gerçekten..ama bir şey diyeyim mi ben de nedense senin kızın olacağını düşünüyorum..hep kızın diyeyim geliyor..
inanmıyorum yaa..çok üzüldüm..sürekli giremediğimden sayfalarda hızlı geçtiğinden kaçırmışım..ne diyeyim sözün bittiği yer bu..
Ben de geçen hafta adet gecikmesinden 10 gün sonra doktor tekrar test istediği için yaptırmıştım 1900 lerde çıkmıştı ama keseyi görememişti,geç döllenme olmuş dedi doktor,senin kaçıncı günün 700 lerde ise kesenin olmaması normal bence
canm bende hep rüyamda kız görürdüm hatta ismini bile koymuştum rüyamda zehra dediler.ama oğlum oldu:):) Amin hayırlısı ile sağılıcakla kucağımıza alalım inşallah. Ben senin cinsiyetlerini merak ediyorum kendimden çok. Bu arada dün gece bi rüya gördüm ve kız çocuğu pembe kıyafetler giydirmişim benimmiş. Anneler malum olur derler acaba kızmı olacak ki
canm kist hamilelikte çok sık rastlanan bi durum korkma yani o kaybolur sonra.kızlar herkese merhaba
keseleri görenleri tebrik ediyorum
bizde bugun kesemizi gördük
alttada kist varmış hamilelk kisti kese büyüdükce bu kaybolacak dedi
ama ben hiç böyle bişey duymamıştım şaşırdım
birde tlfnda ögrendim enfeksiyon varmış bidahaki geldiginde
ilaç yazalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?