2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben kaçırdım mı yaaaa...ne listesi yapıyorsunuz...ben de isterim ben deeeeee....

:) Amin hayırlısı ile sağılıcakla kucağımıza alalım inşallah. Ben senin cinsiyetlerini merak ediyorum kendimden çok. Bu arada dün gece bi rüya gördüm ve kız çocuğu pembe kıyafetler giydirmişim benimmiş. Anneler malum olur derler acaba kızmı olacak ki

hamişler bir şişe suyu sabahtan belli henüz bitirdim. yaklaşık 6 saattir 1 lt su içmişim yani.. demek ki az... bardak bardak içiyordum. anlamıyordum ne kadar içtiğimi. böyle iyi oldu eksikliğimi gördüm.

ya şişeyle zor oluyo çoğunluk hava yutuyosun zaten devamında içemiyosun...benim evde yarım litrelik bardağım var kalktığım andan yatana kadar 6 yı buluyodu içmem ama okullar açılınca ne kadar susarsan susa şişeden bir iki yudumdan fazlası gitmiyo... okuldada şişedeki suyu bardağa koyup içmeye başladım öle daha seri gidiyo:))

ben kaçırdım mı yaaaa...ne listesi yapıyorsunuz...ben de isterim ben deeeeee....

İnatçı keçi bebeğini kaybetti. belki geçmişi okumuşsundur. Doğum Listesinide farklı arkadaşlar devir aldı. O listeden bahsediyorlar. henüz kaçırdığın bişey yok yani canım

Canım Allah cc razı olsun.Sen olumlu konuştukça ben daha pozitif oluyorum:)

Canım senden de Allah cc razı olsun. Diyorum ya neden bilmiyorum ama hep öyle olumlu düünüyorum sana. Genelde böyle kendiliğinden içime bişey doğunca oluyor. Bende seni çok takdir ediyorum sabır ve sukunetle bekliyorsun. Bi ara karnını sevdiğini yazmışsın bi arkadaşa Karnını sevmeye devam et hayırlısı ile büyüyecek inşallah çarşambada keseyi göreceksin.

hayır olsun arkadaşım..kesinlikle annelere malum oluyor..ben doruk a hamileyken dr önce kız dedi..ama kendini göstermiyor tam dedi..taaa 5.ayda kesinleşti erkek olduğu..ama ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim anda erkek demiştim..annelere malum oluyor gerçekten..ama bir şey diyeyim mi ben de nedense senin kızın olacağını düşünüyorum..hep kızın diyeyim geliyor..

İnatçı keçi bebeğini kaybetti. belki geçmişi okumuşsundur. Doğum Listesinide farklı arkadaşlar devir aldı. O listeden bahsediyorlar. henüz kaçırdığın bişey yok yani canım

inanmıyorum yaa..çok üzüldüm..sürekli giremediğimden sayfalarda hızlı geçtiğinden kaçırmışım..ne diyeyim sözün bittiği yer bu..

şansımçok sen hazırlıyorsun sanırım listeyi..hemen ileteyim detayları..eksik varsa yazarsın canım..
sat:30.12.12
kilo:52
tahmini doğum t.:02.10.13
ikinci bebişler :))
iş:turizmciyim ama şu an geçici ev hanımı:))

Belki de canım yarın sorucam bakalım 1 hafta kendini bi takip et demiştir detaylarıyla yazdım yarın hepsini doktora göstericem umarım iyi sonuçlar alırım ve sizlerle paylaşırım.

mrb bendede var aynı durum ayın 11 i pazartesi gitmiştim bana göre 6+6 dı ama doktor 5-6 haftalık dedi kese göründü ama pıt pıtları duyamadık bakalım çarşamba gidicem geç döllenme dedi gerçi karından baktı vajinal bakmaya gerek yok dedi bakalım bu sefer neler olacak bende bugün gittim aile hekimliğinde tahlil verdim onlarrıda alıp giderim ayyy beklemek çok kötü:)

Allah sabır versin demekten başka elimizden bişey gelmiyor açıkçası. Dün yazmış Bende bushra ve inatcı dan haber var miye özellikle geçmişi okudum üzüldüm.

Bak sana da öyle kız doğmuş hayırlısı olsun. Hiç ayrımım yok aslında ikiside kabulum çok bekledim bu anı çünkü

kızlar herkese merhaba
keseleri görenleri tebrik ediyorum
bizde bugun kesemizi gördük
alttada kist varmış hamilelk kisti kese büyüdükce bu kaybolacak dedi
ama ben hiç böyle bişey duymamıştım şaşırdım
birde tlfnda ögrendim enfeksiyon varmış bidahaki geldiginde
ilaç yazalım dedi

benim 5 hafta canım. geç döllenme ama çocuk kendi haftasını yakalıyormuş. vajinal ile drum gösterdi. hatta az sonra resim eklicem :))

canm bende hep rüyamda kız görürdüm hatta ismini bile koymuştum rüyamda zehra dediler.ama oğlum oldu:)
canm kist hamilelikte çok sık rastlanan bi durum korkma yani o kaybolur sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…