günler ne çabuk geçiyor yaaaa..7+5 olduk bugün..ben muhtemelen eylül hatta bu ikizlerler ağustos annesi bile olabilirim gibi geliyor
Aynen sabah peynir ekmek ve bazen de yumurta yiyorum ama akşam yemek yapmak yok muşimdiye kadar annemdeydim yemek yapmak gibi bir sıkıntım yoktu ama şimdi eşim ne kadar anlayışlı olsada 1 gün 2 gün ne kadar yemeksiz olur ki bir ev.Umarım bir an önce biter bu bulantılar.
Merhaba Kızlar gününüz güzel geçsin :)
6+4 ncü günüm sende çabuk geç 6+5 olayım:)
Bugün kalp atışı için doktora gidenler sizden güzel haberler bekliyoruz:)
Benim gibi geç döllenme yaşayan acaba aramızda kaç kişi var merak ettim ?
Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnn
kesemi gördüüüümmmmmmmmmmmmmmmm
kanguru gibi hissettim böyle de deyince :))))
ayyyy çok mutlu olduuuummmmmmmm
tekil çok güzel bi gebeliğin var dedi dr :))))
evet cnm gec döllenmedir cünkü benim sat 8ocak lve doktora gitiğimde 5 hafta 3 gündü su an6 haftanın içindeim ve yarın doktora gidicem
günler ne çabuk geçiyor yaaaa..7+5 olduk bugün..ben muhtemelen eylül hatta bu ikizlerler ağustos annesi bile olabilirim gibi geliyor
hamişler bir şişe suyu sabahtan belli henüz bitirdim. yaklaşık 6 saattir 1 lt su içmişim yani.. demek ki az... bardak bardak içiyordum. anlamıyordum ne kadar içtiğimi. böyle iyi oldu eksikliğimi gördüm.
merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim ben de ve bişey soracaktım da :18::18::18: sat im 13 ocak benim hesabıma gore 6haftalık hamile olmam gerekiyo..ama bugun dr a giittim keseyi goremedi ultrasonla. gebelik yok dedi.sonra kan ve idrar tahlili istedi hcg degerim 1087 cıktı hamilesin dedi ama neden kese gorunmedi. yoksa yine mi düşükbide iki gun sonra gel belki kesen gorunur dedi
merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim ben de ve bişey soracaktım da :18::18::18: sat im 13 ocak benim hesabıma gore 6haftalık hamile olmam gerekiyo..ama bugun dr a giittim keseyi goremedi ultrasonla. gebelik yok dedi.sonra kan ve idrar tahlili istedi hcg degerim 1087 cıktı hamilesin dedi ama neden kese gorunmedi. yoksa yine mi düşükbide iki gun sonra gel belki kesen gorunur dedi
Merhaba, SAT sarihimiz aynı, ama ben henüz dr a gitmedim belki göörmem diye yani garanti olsun diye cumartesiyi bekleyeceğim.
bence hemen kötü düşünmü, belki geç döllenme olmuştur.
İnşallah canım dediğin gb.herşey yolunda gider.Doktorların da biri diğerini tutmuyor sana kese görünmeden ilaç kullandırtmamış bana da ne olur ne olmaz ilacı kullan dedi ama hiçbir işe yaramadı.kullanan herkes kesildi diyor ben de devam ediyor yarın gidicem ben de doktor a sabırsızlıkla bekliyorum.Umarım senin de herşey yolunda gider canım.
tatlım sakin ol bebeğin inşallah seninledir .hem bir kaç güne görürsün bebeğini merak etme belki geç döllenmedir .
Senin doruk paşanla eminim günlerin daha da çabuk geçiyordur:)))Tuvalet eğitimini de halletmenize sevindim.
öncelikle hayırlı olsun canım..değerin yüksek çıkmış..merak etme bir dahakine keseni de görürsün pı pıt ları da duyarsın inşallah..merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim ben de ve bişey soracaktım da :18::18::18: sat im 13 ocak benim hesabıma gore 6haftalık hamile olmam gerekiyo..ama bugun dr a giittim keseyi goremedi ultrasonla. gebelik yok dedi.sonra kan ve idrar tahlili istedi hcg degerim 1087 cıktı hamilesin dedi ama neden kese gorunmedi. yoksa yine mi düşükbide iki gun sonra gel belki kesen gorunur dedi
Bende 6+5 1 hafta var aramızda ekim derken eylülldemi bekliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?