2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hamişler bir şişe suyu sabahtan belli henüz bitirdim. yaklaşık 6 saattir 1 lt su içmişim yani.. demek ki az... bardak bardak içiyordum. anlamıyordum ne kadar içtiğimi. böyle iyi oldu eksikliğimi gördüm.

Ben soğansız yemek yağpmayı tercih ediyorum genelde yada annemden ablamdan yemek alıp yediriyorum eşime sanırım 1-2 ay daha bu sıkıntıyı yaşacağız halimize şükür aramızda hastanede yatan arkadaşlar var kusma yüzünden.

merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim ben de ve bişey soracaktım da :18::18::18: sat im 13 ocak benim hesabıma gore 6haftalık hamile olmam gerekiyo..ama bugun dr a giittim keseyi goremedi ultrasonla. gebelik yok dedi.sonra kan ve idrar tahlili istedi hcg degerim 1087 cıktı hamilesin dedi ama neden kese gorunmedi. yoksa yine mi düşük bide iki gun sonra gel belki kesen gorunur dedi

bende heycanlandım şimdi ya:) gözün aydın canım.bende yarın gidicem ya çok sabırsızlanıyorum ben neler duycam acaba diye
bebişimizi görcekmıyız diye

hayırlı olsun ccanı,seninle aynı gün gördük keselerri bende bu sabah 10:36 da gödüm ,inş. pıt pıtlaıda duyaız fasulyeleriizin...

hamişler bir şişe suyu sabahtan belli henüz bitirdim. yaklaşık 6 saattir 1 lt su içmişim yani.. demek ki az... bardak bardak içiyordum. anlamıyordum ne kadar içtiğimi. böyle iyi oldu eksikliğimi gördüm.

bendee anca bitirdim 1 litreyi cnm arttırmamız gerek

Tebrik ederim canım :) Allah bize de bu nasip eder inşallah

Merhaba, SAT sarihimiz aynı, ama ben henüz dr a gitmedim belki göörmem diye yani garanti olsun diye cumartesiyi bekleyeceğim.
bence hemen kötü düşünmü, belki geç döllenme olmuştur.

Benim SAT 9 Ocak geçen çarşamba benim de kese görünmedi canım geç döllenme olmuş,büyük olasılık senin de öyledir.Bence bir sonraki kontrolünde keseyi görürsünüz.

tatlım sakin ol bebeğin inşallah seninledir .hem bir kaç güne görürsün bebeğini merak etme belki geç döllenmedir .

günler ne çabuk geçiyor yaaaa..7+5 olduk bugün..ben muhtemelen eylül hatta bu ikizlerler ağustos annesi bile olabilirim gibi geliyor

Bende 7+1 oldum bugün senin ikiz olduğu için ağustos sonu eylül başı gelebilir meleklerin. Nedense bende eylülde doğum yapacağım gibi geliyor bana da kız olursa ismini eylül koymayı düşünüyorum belki ondandır

çooookkkk güzel bir duygu canım, ben de uçuş uçuş olmuştum geçen perşembe, içinde oluşmaya başlamış mı gördünüz mü, tekrar ne zaman gideceksiniz?

Merhaba, SAT sarihimiz aynı, ama ben henüz dr a gitmedim belki göörmem diye yani garanti olsun diye cumartesiyi bekleyeceğim.
bence hemen kötü düşünmü, belki geç döllenme olmuştur.

iyi yapmışsın ya yoksa boyle uuzulurdun..umarım dediğin gibidir ..gec dollenme :44::44::44:

Amin canım,inşaAllah herşey yolunda gider.Dediğim gibi kanama olunca bazen bebek sağlıksız bebek olabiliyormuş,gelişimini tamamlamamış olabiliyormuş.Böyle sağlıksız bir bebeği rahimde tutmamak için ilaç vermiyor çoğu doktor.Belki senin doktorun değerlerinden yola çıkarak gelişimi iyi görmüştür ve ilaç vermiştir.

canm çok sevindimm gözün aydınnn.darısı pıt pıtları duymamıza inş...

tebrikler canım..Allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin..kanguru da iyiymiş..valla hepimiz kanguru gibiyiz

Senin doruk paşanla eminim günlerin daha da çabuk geçiyordur:)))Tuvalet eğitimini de halletmenize sevindim.

saol canım benim..doğru söylüyorsun doruk olunca gün nasıl geçiyor anlamıyorum..doruk a hamileyken bu kadar çabuk geçmezdi sanki sürekli kendimi dinlerdim..

öncelikle hayırlı olsun canım..değerin yüksek çıkmış..merak etme bir dahakine keseni de görürsün pı pıt ları da duyarsın inşallah..

Bende 6+5 1 hafta var aramızda ekim derken eylülldemi bekliyosun

valla canım oğlumun tahmini doğumu 07 kasımdı..18 ekimde doğdu..o yüzden şimdi ikizlerimde ekim gibi ama muhtemelen eylül olur hatta ikizlerde inşallah olmaz ama erken doğum daha çok görüldüğünden ağustos bile olabilir diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…