bende yolculuğa çıkıcam istanbula gidicem doktoruma sordum uçakla gideceksen gidebilirsin dedi.o doktor izninide neden istiyorlar biliyormusunuz hamileliğin 33.haftasından sonraysan eğer uçakta olsaı bi doğum riski olmasın diye istiyorlarcanım uçak işini doktoruna sor zaten uçağa binerken soruyorlar hamilemisiniz diye doktor izni soruyr ona göre basınçtan dolayı ablamın başına gelmişti hamile diye uçak biletini kesmemişler doktoruna sormuştu sonra doktor da izin vermedi otobüs daha iyi
canm bende bugün başlıyorum kan sulandırıcı iğnelere.offf çok zor yaa o iğneleri günde 2 defa vücudumuza batırmak.sen nerenden vuruyorsun birde clanex mi kullanıyorsun?sevgili aniş adayları hepinize afiyet bal şifa olsun ben öğle arasına çıkıyorum..12.30 da kan sulandırıcı iğne olucam 25 gün oldu ama hala bu iğnelere alışamadımböyle bi sorununuz olmadığı için çççoookk şanslısınız arkadaşlar....napim bebişimi sağlıkla kucağıma alim de tek derdim bu olsun...
herkese afiyet olsun
merhaba ekim anneleri..ben de bugün aranıza katıldım...2008 aralık annesiydim..çok tatlı bir kızım var..nasipse aynı heyecanı tekrar sizlerle yaşamak için burdayım...son adet tarihim..13 ocak..tahmini 20 ekim doğumumuz ama sezeryan oluca için 15 ekim falan olur bir aksilik olmazsa diye düşünüyorum..biz 2008 aralık anneleriyle çok güzel dostlular kurduk e hala görüşüyoruz..telden faceden hatta yüzyüze..inşallah burası da güzel dostluklara sebep olur....
Merhaba anne adayları, ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ama sevinmek ile üzülmek arasında kaldım.Kan testi ile hamileliğimi kesinleştirmeden 2 gün önce açık pembe leke gördüm tuvalet kağıdında ve doktora sorduğumda beni yeterince korkutacak cevabı verdi,düşük riski olabilir,kalkmadan dinleneceksin vs.yaklaşık bir haftadır ara ara açık pembe,kahve lekeler görüyorum.Bazı yerlerde yerleşme kanaması diyor bazıları düşük riski diyor,inanılmaz stresli geçen günler yaşıyorum.Tuvalete gitmek korku dolu bir eylem oldu benim için,bu nedenle sevinemiyorum bile.Yarın tekrar doktora gidicem sanırım yarın ne olduğu ya da olacağı kesinleşir ama herşey Allah'ın takdiri ve herşey kısmet
Canım benim normalde 7+4 olmam gerekir ama ultrasonda 6+0 görüldü o yüzden doktorum geç döllenme dedi.Benim de geç döllenme olmuş en son geçen hafta test yapmıştı doktor yarın yeniden gidicem keseyi görür umarım.Senin kaçıncı haftada kese görülmüştür ve son adet tarihinden bir hafta öncesi gb.mi hesaplıyorsun gebelik haftanı?
Hastane kalabalık mı canım, doktorun daha önce doğum yapan hastası ile konuştun mu memnunlar mı? fiyatları nasıl
Haklısın ben de kendime sürekli bunu tekrarlıyorum ama bazen direncim düşüyor,inşallah hepimizin tatlı bebişleri sağlıkla dünyaya gelir.
Canım benim normalde 7+4 olmam gerekir ama ultrasonda 6+0 görüldü o yüzden doktorum geç döllenme dedi.
Ben en son geçen hafta perşembe gittim, ondan onceki SALI keseyi vajınalden görmüştü doktorum.
Bu perşembe tekrar kontrole gideceğim ve sanırım pıt pıt duyacağız, duyamazsam da üzülmem çünkü her kişiye göre değişiyormuş kalp atışının duyulduğu hafta geç olsun sağlıklı olsun :)
Geçen perşembe gittiğimizde hem alttan hem üstten kesemizi gömüş, yolk u görmüş, bebeği görmüştük daha önce ebatlarını paylaşmıştım.
0,32 bebiş, 0,55 yolk kesesi, kese ise sanırım 1,95 cm...Yalnış hatırlamıyorsam :)
Geç döllenmede sanırım ileriki haftaları yakalayabiliyormuş bebiş aman sağlıklı gitsinde başka ne isteriz...
Benim SAT 27 ARALIK - 1 hafta geriden geliyorum...
Sen de durumlar neydi ?
canım benimde aynen enin gibiydi perşembe doktora gittim 5+6 olması gerekirken kese görünmedi sonra kanda beta hcg'ye bakıldı normal haftasına göre düşüktü doktor takip altına aldı artış normal gebelikteki gibydi geç döllenme olmuş dedi bence sende bir baktır zira geç döllenmede olabilir düşük riskide bana progestan verdi ve o pembe kahverengi akıntı geçti
Vajinal ultrasonla baktı ama göremediAdet gecikmemin 6.gününde(pazartesi) hcg 945 çıkmıştı 2 gün sonra(çarşamba) doktora gittim ve son adet olduğun tarihe göre(9 ocak) hcg değerin düşük dedi tekrar test yaptı bu kez 1900 çıktı,eğer 2 katına çıkarsa normal sadece geç döllenme olmuştur demektir dedi ve öyle çıktı ama o gün test yapmadan önce baktığında rahim duvarı kalınlaşmış ama kese henüz yok demişti.Benim de 1 haftadır lekelenme şeklinde tuvaletten sonra tuvalet kağıdında açık pembe kahve renkler görüyorum,bu sabah daha kırmızı oldu yarın doktora gidicem ama inan çok stresliyim,ne olacaksa olsun diyorum artık çünkü hareket edemez oldum ve her tuvalete gitmek işkence oldu senin de kanama ya da lekelenmen oldu mu?
Senin Sat benden önceymiş,benim 9 Ocak tı ve doktora gitmeden önce yaptığım hesaba göre bu hafta 5.haftanın içinde olmam gerek ama 4.haftanın içindeyim detaylar yarın belli olacak canım,geçen hafta gittiğimizde doktor geç döllenmemi yoksa başka bişey mi var onu öğrenmek istedi ve geç döllenme çıktı,tel.de haber verdiği için detaylar için yarını bekledik,sanırım artık yarın keseyi görmemiz gerekiyor umarım herşey yolunda gider.Yarın detayları paylaşırım sizinle
evet cnm gec döllenmedir cünkü benim sat 8ocak lve doktora gitiğimde 5 hafta 3 gündü su an6 haftanın içindeim ve yarın doktora gidicem
Merhaba Kızlar gününüz güzel geçsin :)
6+4 ncü günüm sende çabuk geç 6+5 olayım:)
Bugün kalp atışı için doktora gidenler sizden güzel haberler bekliyoruz:)
Benim gibi geç döllenme yaşayan acaba aramızda kaç kişi var merak ettim ?
Yarın yüksek ihtimal görürsün canım telaş etme ilk başta bizde telaş etmiştik hele eşim :)Senin Sat benden önceymiş,benim 9 Ocak tı ve doktora gitmeden önce yaptığım hesaba göre bu hafta 5.haftanın içinde olmam gerek ama 4.haftanın içindeyim detaylar yarın belli olacak canım,geçen hafta gittiğimizde doktor geç döllenmemi yoksa başka bişey mi var onu öğrenmek istedi ve geç döllenme çıktı,tel.de haber verdiği için detaylar için yarını bekledik,sanırım artık yarın keseyi görmemiz gerekiyor umarım herşey yolunda gider.Yarın detayları paylaşırım sizinle
Canım ablam ibrahim bey de doğum yaptı ozaman tıp merkezi idi normla doğum 600 tl verdi. Şimdi hastane olduğu için fiyatları nedir henüz öğrenmedim. Çok kişiyi yönlendiridik ve hepside çok memnun kaldı doktorumdan hatta en yakın arkadaşım bile ibrahim bey de doğum yaptI. muayene ücreti ssk 34 tl bilgin olsun. Bi git beğenmezsen kendin karar verirsin çok pratik ve bilgili bi doktor
Canım benim çarşamba günü lekelenmem başladı 3 gündürde kanama şeklinde devam ediyor.Resmen adet oluyor gibiyim.Ped koyuyorum o kadar fazla yani.Doktora gittim kese gözükmediği için ilaç veremem dedi.Eğer bebek sağlıksızsa boşu boşuna orda tutup sonrasında kürtaj riskini göze alamıyor doktorum.Ama ben içimi hep ferah tutuyorum.Hatta bazen karnımı seviyorum,bebeğim benimle gibi hissediyorum.Sende içini ferah tut canım.Rabbimin izniyle herşey güzel olacak inşaAllah.
Valla bulantım varken lahmacun bile yedimsonrası zor geçsede :) sabah peynir ekmek yiyorum yumurta yememiz lazımmış ama dehşet kokuyo bana . Ama akşamları özellikle çorba yada salata tüketiyorum yağsız olunca akşamımı daha rahat geçiriyorum.
naneli sakızım ve şekerim var devamlı çantamda bazen kendi ağzımın tadından bile midem bulanıyo
bildiğin karakter değiştirdim
Yarın yüksek ihtimal görürsün canım telaş etme ilk başta bizde telaş etmiştik hele eşim :)
Ama sonra baktık ki düşündüğümüz gibi değil bizim beklediğimiz günde değil de 1 hafta sonra döllenme olmuş gayet normal yeterki sağlıklı büyüsün bebeğimiz...
muayene ücreti uygunmuş canım ya ben 53 e gittim ama devam etmek istesem de edemem zaten doktor doğum iznine çıkıyomuş. Hastane tam teşkilatlı mı, merak ettim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?