2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende yolculuğa çıkıcam istanbula gidicem doktoruma sordum uçakla gideceksen gidebilirsin dedi.o doktor izninide neden istiyorlar biliyormusunuz hamileliğin 33.haftasından sonraysan eğer uçakta olsaı bi doğum riski olmasın diye istiyorlar
canm bende bugün başlıyorum kan sulandırıcı iğnelere.offf çok zor yaa o iğneleri günde 2 defa vücudumuza batırmak.sen nerenden vuruyorsun birde clanex mi kullanıyorsun?

canm aramıza hoşgeldin.bende 2012 nisan annesiyimbenimde dünya yakışıklısı bi oğlum var.bende sezeryanlıyım ama sezeryanlı olmama rağmen oğlumu 41.haftamda doğum yaptım

canım benimde aynen enin gibiydi perşembe doktora gittim 5+6 olması gerekirken kese görünmedi sonra kanda beta hcg'ye bakıldı normal haftasına göre düşüktü doktor takip altına aldı artış normal gebelikteki gibydi geç döllenme olmuş dedi bence sende bir baktır zira geç döllenmede olabilir düşük riskide bana progestan verdi ve o pembe kahverengi akıntı geçti

Canım benim normalde 7+4 olmam gerekir ama ultrasonda 6+0 görüldü o yüzden doktorum geç döllenme dedi.
Ben en son geçen hafta perşembe gittim, ondan onceki SALI keseyi vajınalden görmüştü doktorum.
Bu perşembe tekrar kontrole gideceğim ve sanırım pıt pıt duyacağız, duyamazsam da üzülmem çünkü her kişiye göre değişiyormuş kalp atışının duyulduğu hafta geç olsun sağlıklı olsun :)
Geçen perşembe gittiğimizde hem alttan hem üstten kesemizi gömüş, yolk u görmüş, bebeği görmüştük daha önce ebatlarını paylaşmıştım.
0,32 bebiş, 0,55 yolk kesesi, kese ise sanırım 1,95 cm...Yalnış hatırlamıyorsam :)
Geç döllenmede sanırım ileriki haftaları yakalayabiliyormuş bebiş aman sağlıklı gitsinde başka ne isteriz...
Benim SAT 27 ARALIK - 1 hafta geriden geliyorum...
Sen de durumlar neydi ?

Hastane kalabalık mı canım, doktorun daha önce doğum yapan hastası ile konuştun mu memnunlar mı? fiyatları nasıl

Canım ablam ibrahim bey de doğum yaptı ozaman tıp merkezi idi normla doğum 600 tl verdi. Şimdi hastane olduğu için fiyatları nedir henüz öğrenmedim. Çok kişiyi yönlendiridik ve hepside çok memnun kaldı doktorumdan hatta en yakın arkadaşım bile ibrahim bey de doğum yaptI. muayene ücreti ssk 34 tl bilgin olsun. Bi git beğenmezsen kendin karar verirsin çok pratik ve bilgili bi doktor

Haklısın ben de kendime sürekli bunu tekrarlıyorum ama bazen direncim düşüyor,inşallah hepimizin tatlı bebişleri sağlıkla dünyaya gelir.

İlerisini ve hep olumlu düşün canım . Muzur ilaç progestanı içiyorum o bile beni hayattan soğutamadı. berbat bişey yaaa

Senin Sat benden önceymiş,benim 9 Ocak tı ve doktora gitmeden önce yaptığım hesaba göre bu hafta 5.haftanın içinde olmam gerek ama 4.haftanın içindeyim detaylar yarın belli olacak canım,geçen hafta gittiğimizde doktor geç döllenmemi yoksa başka bişey mi var onu öğrenmek istedi ve geç döllenme çıktı,tel.de haber verdiği için detaylar için yarını bekledik,sanırım artık yarın keseyi görmemiz gerekiyor umarım herşey yolunda gider.Yarın detayları paylaşırım sizinle

Değerime geçen hafta çarşamba günü doktor aynı gün baktı ve 1900 çıktı yani geç döllenme olmuş dedi bu lekelenmelerin nedeni geç döllenmemi bilemiyorum ama progestan ı geçen hafta salıdan beri kullanıyorum hiçbir işe yaramadı hala devam ediyor ara ara

Canım benim çarşamba günü lekelenmem başladı 3 gündürde kanama şeklinde devam ediyor.Resmen adet oluyor gibiyim.Ped koyuyorum o kadar fazla yani.Doktora gittim kese gözükmediği için ilaç veremem dedi.Eğer bebek sağlıksızsa boşu boşuna orda tutup sonrasında kürtaj riskini göze alamıyor doktorum.Ama ben içimi hep ferah tutuyorum.Hatta bazen karnımı seviyorum,bebeğim benimle gibi hissediyorum.Sende içini ferah tut canım.Rabbimin izniyle herşey güzel olacak inşaAllah.

evet cnm gec döllenmedir cünkü benim sat 8ocak lve doktora gitiğimde 5 hafta 3 gündü su an6 haftanın içindeim ve yarın doktora gidicem

ben varım tatlım:)
daha bebeğimizi görmedik henüz.degerim düşük olduğu için doktor hiç muayne etmedi beni.ikinci muaynemiz yarın.
bakalım görebilcekmiyiz fındığımızı:) bende bugun 6+ 5 teyim

Yarın yüksek ihtimal görürsün canım telaş etme ilk başta bizde telaş etmiştik hele eşim :)
Ama sonra baktık ki düşündüğümüz gibi değil bizim beklediğimiz günde değil de 1 hafta sonra döllenme olmuş gayet normal yeterki sağlıklı büyüsün bebeğimiz...

muayene ücreti uygunmuş canım ya ben 53 e gittim ama devam etmek istesem de edemem zaten doktor doğum iznine çıkıyomuş. Hastane tam teşkilatlı mı, merak ettim şimdi.

İnşallah canım dediğin gb.herşey yolunda gider.Doktorların da biri diğerini tutmuyor sana kese görünmeden ilaç kullandırtmamış bana da ne olur ne olmaz ilacı kullan dedi ama hiçbir işe yaramadı.kullanan herkes kesildi diyor ben de devam ediyor yarın gidicem ben de doktor a sabırsızlıkla bekliyorum.Umarım senin de herşey yolunda gider canım.

Aynen sabah peynir ekmek ve bazen de yumurta yiyorum ama akşam yemek yapmak yok muşimdiye kadar annemdeydim yemek yapmak gibi bir sıkıntım yoktu ama şimdi eşim ne kadar anlayışlı olsada 1 gün 2 gün ne kadar yemeksiz olur ki bir ev.Umarım bir an önce biter bu bulantılar.

günler ne çabuk geçiyor yaaaa..7+5 olduk bugün..ben muhtemelen eylül hatta bu ikizlerler ağustos annesi bile olabilirim gibi geliyor

Aynen canım o kadar hesaplamaya karşılık böyle bi süpriz yapmış bizimki de beklenen günden sonra döllenmiş :) bakalım yarına belli olacak durumum.

muayene ücreti uygunmuş canım ya ben 53 e gittim ama devam etmek istesem de edemem zaten doktor doğum iznine çıkıyomuş. Hastane tam teşkilatlı mı, merak ettim şimdi.

Tam teşkilatlımı dersen her hastanede olduğu gibi. Bursa da hiç bir özel hastane çocuk yoğun bakımı konusunda tam teşkilatlı değil. Doğumu nerede yaparsan yap allah korusun bebekte bir sorun olduğunda küvezle birlikte acil olarak zübeyde doğum evine gönderiyorlar. Yeni doğan yoğum bakım ünitesi birtek zübeyde ve jimerde var. Ben kötü düşünmüyorum hayırlısı ile yavrularımızı sorunsuz kucağımıza alacağız inşallah.

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnn
kesemi gördüüüümmmmmmmmmmmmmmmm
kanguru gibi hissettim böyle de deyince :))))
ayyyy çok mutlu olduuuummmmmmmm
tekil çok güzel bi gebeliğin var dedi dr :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…