2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canım hayırlısıyla duyacağız bu hafta pıt pıtları sen çarşamba ben perşembe :)
Heyecan had safhada :)

hoşbulduk canm.. evet yaa az kaldı inş. duyarızbenm gibi pıtpıtları bekleyen o kadar cok teyzesi varki demekki sende onlardan birisin canm saol

hayırlı olsun canm ikiz tek Rabbim hayırlısını versin inş..

hayırlı olsun canım..bu kadar küçücük bir görüntü ve ses insanı bu kadar mı mutlu eder dimi???

teşekkür ederim sorma valla çok mutlu oldum

liste için

sat :26.12.2012
kilo:57
ilk bebek
iş : bilgisayar teknikeri
tahmini doğum :ekim tarihi tam bilmiyorum :26:

Arkadaşlar harika bir gün peş peşe güzel haberler geliyor EKİM 2013 annelerine...
Allah'ım bozma gülen yüzlerimizi yarabbim...
Keseleri görenleri tebrik ediyorum.
Haftamız güzel başladı güzel devam etsin :)

Gözün aydın canım.Benim daha iki gün var randevuma çok heyecanlıyımmm o kadar bekledim ama şimdi zaman geçmiyor resmen.İlk gebeliğim kalp atımı oluşmadığı için sonlandırılmıştı bu yüzden de o an çok önemli benim için.

hoş geldin canm hayırlı olsun bebişin:))

hoş bulduk canm nasılsın iimisin??
nasipse perşembe gideceğiz duymaya canm inş. duyarız..

unutmuştum canım :) onun için tekrar sorayım dedim heyecan durumları nasıl

gazmaniye dedin ya bende senden farklı değilim öellikle işte zorluyo evde serbest

hayırlı olsun canım..benimki de ikiz..hadi sen de ikiz haberi verde tek kalmayayım..şaka bir yana tek olsun çift olsun , kız olsun erkek olsun hepsi kabulümüz.tek sağlığı yerinde olsun da yeter..

canlar izninizle ben kaçar progestan beni zorluyor uyu diye. uyuyayım da susamım büyüsün mercimek olsun :))

unutmuştum canım :) onun için tekrar sorayım dedim heyecan durumları nasıl

gazmaniye dedin ya bende senden farklı değilim öellikle işte zorluyo evde serbest

heyecan tavan canm ama yinede bi korku var ya duyamasak diye ama yinede kötü düşünmek istemiyorum..
canm valla ben hiç eşimin yanında evde bile yapamadım tedavi sırasında sıkça gazım oldu sonra her dışarıya çıktığımda boşver çıkma yap diyodu sonra başta zor zor oldu onun yanında yapmak ama alıştım yapıyorum artık..
hatta eşim geçenlerde yap dedik ama pişman ettin deyip dalga geçiyo benle

hayırlı olsun canım..benimki de ikiz..hadi sen de ikiz haberi verde tek kalmayayım..şaka bir yana tek olsun çift olsun , kız olsun erkek olsun hepsi kabulümüz.tek sağlığı yerinde olsun da yeter..

Sana arkadaş olmak isterdim. Benimde annem ikiz hatta tek seferde olsunda hep kurtulayım diye düşünürdüm ama yaradan mevlam tek uygun gördü. Tekil büyütüyorum içimde

Sen hep olumlu düşünüyorsun hep pozitifsin bu gittiğinde de kalp atışlarını duyacaksın inşallah .

Biz iki canlıyız napalım salıveriyoruz tabi :) içimizdeki kötülükleri çıkarmamız lazım bende öyleydim ama alıştım devamlı odadan da dışarı çıkılmıyo

Sana arkadaş olmak isterdim. Benimde annem ikiz hatta tek seferde olsunda hep kurtulayım diye düşünürdüm ama yaradan mevlam tek uygun gördü. Tekil büyütüyorum içimde

olsun canım..tek olsun sağlığı yerinde olsun..benim de ikiz olduğu için kaygılarım var..ikizler genelde erken doğum oluyor ya..bir de benim hamileliğim biraz sorunlu zaten..iğneler falan..önceki gebeliğimde bir de tansiyon sorunu yaşamıştım..bilmiyorum bunda da olur mu..

aynen canm yaa hadi çıktın diyelim kış günü bide sobalı bizim evler donuyorum bi iş yaparken bide gaz için çıkamam valla
olumsuz olmuşsun nolaakki canm içini karartmaktan başka bişey olmuyo herşey olacağına varıyo bende kendimi üzmemek için olumlu düşünme kararı aldım..

kalbini ferah tut tatlım..Allah ın izniyle o ses duyulacakkkkkk...aman gazı da sorun etme..karnında bebişinin yanında duracağına dışarı çıkıversin..hamilesin sen..ayıp değil ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…