mrb bendede var aynı durum ayın 11 i pazartesi gitmiştim bana göre 6+6 dı ama doktor 5-6 haftalık dedi kese göründü ama pıt pıtları duyamadık bakalım çarşamba gidicem geç döllenme dedi gerçi karından baktı vajinal bakmaya gerek yok dedi bakalım bu sefer neler olacak bende bugün gittim aile hekimliğinde tahlil verdim onlarrıda alıp giderim ayyy beklemek çok kötü:)
ayyy canım hiç o taraftan bakmamıştım teşekkürler :)))Demek zümreyiz buna da çok sevidim:)))
Eki Görüntüle 636251 Eki Görüntüle 636248
son durumumuz bu rahat görünsün diye 2 parçaya ayırdım umarım olur.
hoşbulduk canm.. evet yaa az kaldı inş. duyarızcanım hoşgeldin..gözüm seni arıyordu..pıt pıtları duymaya az kaldı..ben bile heyecanlandım bak..
hayırlı olsun canım..bu kadar küçücük bir görüntü ve ses insanı bu kadar mı mutlu eder dimi???
hayırlı olsun canm ikiz tek Rabbim hayırlısını versin inş..merhaba arkadaşlar bugün bol bol kese görmüşüz. bende gördüm kesemi çok şükür. dr ikiz olma ihtimali var dedi, kesenin biri çok net görünüyordu diğeri biraz arkada gibiydi. 10 gün sonra tekrar gidicem o zaman görürürz inş. tek mi çift mi :)
hayırlı olsun canım..bu kadar küçücük bir görüntü ve ses insanı bu kadar mı mutlu eder dimi???
benim arkadaşım hamile onun da kisti vardı
doktoru büyük ihtimal doğumla yada hamilelikte gider demişti :26:
kızlar bu arada kontrole gittim biraz önce hem bebeği hem de kalp atışlarını gördüm
içim rahatladı 2 hafta önce kontrole gittiğimde sadece keseyi görmüştüm çünkü
yarın kan tahlili için tekrar çağırdı
çoook cahilce olck ama zümreyz demek ne demek:44::44:
hoş geldin canm hayırlı olsun bebişin:))
hoş bulduk canm nasılsın iimisin??
nasipse perşembe gideceğiz duymaya canm inş. duyarız..
merhaba arkadaşlar bugün bol bol kese görmüşüz. bende gördüm kesemi çok şükür. dr ikiz olma ihtimali var dedi, kesenin biri çok net görünüyordu diğeri biraz arkada gibiydi. 10 gün sonra tekrar gidicem o zaman görürürz inş. tek mi çift mi :)
canlar izninizle ben kaçar progestan beni zorluyor uyu diye. uyuyayım da susamım büyüsün mercimek olsun :))
estagfurullah. Aynı branş öğretmenleri birbirlerine zümre olurlar.
unutmuştum canım :) onun için tekrar sorayım dedim heyecan durumları nasıl
gazmaniye dedin ya bende senden farklı değilim öellikle işte zorluyo evde serbest
hayırlı olsun canım..benimki de ikiz..hadi sen de ikiz haberi verde tek kalmayayım..şaka bir yana tek olsun çift olsun , kız olsun erkek olsun hepsi kabulümüz.tek sağlığı yerinde olsun da yeter..
heyecan tavan canm ama yinede bi korku var ya duyamasak diye ama yinede kötü düşünmek istemiyorum..
canm valla ben hiç eşimin yanında evde bile yapamadım tedavi sırasında sıkça gazım oldu sonra her dışarıya çıktığımda boşver çıkma yap diyodu sonra başta zor zor oldu onun yanında yapmak ama alıştım yapıyorum artık..
hatta eşim geçenlerde yap dedik ama pişman ettin deyip dalga geçiyo benle
Sana arkadaş olmak isterdim. Benimde annem ikiz hatta tek seferde olsunda hep kurtulayım diye düşünürdüm ama yaradan mevlam tek uygun gördü. Tekil büyütüyorum içimde
aynen canm yaa hadi çıktın diyelim kış günü bide sobalı bizim evler donuyorum bi iş yaparken bide gaz için çıkamam vallaSen hep olumlu düşünüyorsun hep pozitifsin bu gittiğinde de kalp atışlarını duyacaksın inşallah .
Biz iki canlıyız napalım salıveriyoruz tabi :) içimizdeki kötülükleri çıkarmamız lazım bende öyleydim ama alıştım devamlı odadan da dışarı çıkılmıyo
heyecan tavan canm ama yinede bi korku var ya duyamasak diye ama yinede kötü düşünmek istemiyorum..
canm valla ben hiç eşimin yanında evde bile yapamadım tedavi sırasında sıkça gazım oldu sonra her dışarıya çıktığımda boşver çıkma yap diyodu sonra başta zor zor oldu onun yanında yapmak ama alıştım yapıyorum artık..
hatta eşim geçenlerde yap dedik ama pişman ettin deyip dalga geçiyo benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?