2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hayırlı olsun canım..benimki de ikiz..hadi sen de ikiz haberi verde tek kalmayayım..şaka bir yana tek olsun çift olsun , kız olsun erkek olsun hepsi kabulümüz.tek sağlığı yerinde olsun da yeter..

tek isteğim sağlıklı olması canım. hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalımda ikiz olursa da rabbim kolaylığını verir mutlaka.

merhaba kızlar,
sarı akıntısı olan var mı? ve bu tehlikeli mi bilginiz var mı?
çok yoğun olmasa da iki gündür sarı akıntım var.

şimdi nereye gidiyosun canım? ben de çok kararsız kaldım ya kafayı yicem yakında (

bi ara prolaktin sorunum oldu o zaman anadolu hastanesinde deniz hanıma gidiyordum ama orayı bıraktım çünkü ondan başka kadın doğum doktoru yok.
şimdi de esentepe demet haytoğluna gidiyorm.
sen hangi doktora giidyosun?

kızlar biz kaçıyoruz..hoşsohbetiniz bırakmak istemiyorum ama oğluşumun öğlen yemeğini hazırlamam ve biraz oynamam lazım..hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öptük...

kalbini ferah tut tatlım..Allah ın izniyle o ses duyulacakkkkkk...aman gazı da sorun etme..karnında bebişinin yanında duracağına dışarı çıkıversin..hamilesin sen..ayıp değil ya...
hayırlısıyla duyacağız canm bende inanıyorum bizi çok fazla bekletmedi bebişim şimdide dayanamaz kalp atışlarını dinletir diye umut ediyorum..
gazıda kafama takmıyorum canm işin espirisini yapıyorum gırgıra vuruyorum eşimle dalge geçiyorum...
tüp bebek dedik ama gaz bebek yaptılar herhalde arada bi kontrol ediyorum gazı fazla olmasın şişmessin diye diye çıkartıyorum diyorum

hımm anladım canım ama fazla moralini bozma bazı gebeliklerde oluyor böyle lekelenmeler ve illaki düşük tehlikesi diye de bir kural yok yani o yüzden fazla takılma Rabbim hayırlısıyla hepimize bebişlerimizi kucağımıza alıp sağlıklı ve hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin

kızlarrrr vajinal ultrason düşük yapar dediler geçen hastanede hamile olan diğer bayanlar. böyle bişey var mı gerçekten burdaki yorumlara bakıyrmda vajinal ultrasonla herhangi bi sorunu yok kimsenin. hastanedeki bayan mı abarttı acaba gözüm korktu dotorum sordu vajinal mı olsun karından mı diye karından bakın dedim bende bebeğe bişey olur diye

selam kizlar bugun 5+6 yiz ve hic bir sikayetim olmadi Allaha binlerce kez sukur

sizler nasilsiniz.?

canım telaş yapma bir kaç gün önce bende ilk kez doktora gittim kese yok 6 haftanın içinde olmam gerekirken kese görünmedi sonra beta hcg takibi yapıldı doktorum geç döllenme dedi bu cuma göreceğiz inşallah keseyi biz

canım ben zübeyde iyidir diye zübeydeden randevu almıştım, ama o zamana dek bekleyemedik, medikal park özlem hanıma gittim, bu cts tekrar kontrolüm var, kalp atışlarını görcez inş. mercimeğin. ama özlem hanım da hamile yani artık olmayacakmış, o yüzden kesin yeni bir yer bulmam lazım. Esentepeden memnun musun? Orada İbrahim Bey varmış buradan bir arkadaş ona gidiyor ve memnun, senin fikrin ne genel anlamda hastane doktor nasıl

canm öncelikle hayırlı olsun bebişin..

sorunun cevabını kendi bilgilerimle vereyim
hayır hiç bi zararı yok canm...
çünkü bebek ve kesesi rahşim içerisinde ayrı bi yerdeler yani cihaz bebeğe veya keseye değmiyor..
evet malesefki herkes yanlış biliyor ve zararı vardiye biliyorlar ama bilmedikleri sey su
kişinin düşük tehlikesi oldugunda dr lar vajinal usgde herşey daha net görülsün diye o şekilde alttan bakıyolar net görebilmek için ve zaten bu kişinin düşük tehlikesi var bebeğin düşük tehlikesinden düştüğünü değilde alttan bakıldıgı için düştüğünü zannediyolar..
umarım anlatabilmişimdir canm

Sende kaygılanma hiç hayırlısı ile bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçireceksin. Güzel zamanlarımızı hep birlikte paylaşacağız.

aynen canimm o zaman doktorlar 9 ay boyunca cinsel iliskiyide yasak ederlerdi...

Aynen öyle canım bende senin gibi düşünüyorum adke nın dediği gibi o pıtpıtlar duyulacak arkadaşşşş

sanırım sen de bursadan yazıyosun, hangi doktora gidiyosun memnun musun?

aynen canimm o zaman doktorlar 9 ay boyunca cinsel iliskiyide yasak ederlerdi...
aynen canm bak sende çok güzel bi noktaya değindin o zaman yasak derlerdi..
hoş bize ilişki yasak ama yinede alttan bakılıyo..
aslında bebişimde sorun yok ama tüp oldugu için dr um herkese yasaklıyo

Aynen öyle canım bende senin gibi düşünüyorum adke nın dediği gibi o pıtpıtlar duyulacak arkadaşşşş
evet arkadaşşşşş çok güzel söyledin

Ağzına sağlık canım çok güzel anlatmışsın. Ben insanların bilinçsiz yere böyle korkutulmasına karşıyım. Bilip bilmeden yorum yapıp karşıdakini korkutuyorlar. En basiti olarak geçen bende söyledim eşinizle hiç mi beraber olmuyorsunuz diye ?

Bende yazıyorum bilgilerimi.

sat:31.12.12
kilo:55
tahmini doğum t.:07.10.13
ilk bebeiş
iş:İngilizce öğremeni ama şu an ev hanımı

sen de benim gib henüz atanamamişsin belli biz bebişimiz karnımızda atanıp atanır atanmaz doğum iznine ayrılıcaz hem de 6 ay:)
ben de edebiyat öğretmeniyim ama şu an kpss süreci var

sanırım sen de bursadan yazıyosun, hangi doktora gidiyosun memnun musun?
evet canm bursadan yazıyorum.. benm bebeğim tüp bebek canm ben jinemed tüp bebek merkezine gidiyorum dr umda çok ii bi dr ama sgk anlaşması olmadığı için biraz pahalı..
ancak neslihakanın dr unun çalışması titizliği filan çok güzelmiş teyzemin kızı ameliyahene hemşiresi o banada önermişti çok titiz çok güzel çalışıyo ilgili bilgili demişti..bende bi ona git muayene ol içine sinerse devam et diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…