hayırlı olsun canım..benimki de ikiz..hadi sen de ikiz haberi verde tek kalmayayım..şaka bir yana tek olsun çift olsun , kız olsun erkek olsun hepsi kabulümüz.tek sağlığı yerinde olsun da yeter..
işte bu yüzden Zübeyde Hanım'a mı başlasam diye düşünüyorum ben de. ya da biraz ilerleyince mi gitsem. doktor konusunda kararsızlık kötü :))
şimdi nereye gidiyosun canım? ben de çok kararsız kaldım ya kafayı yicem yakında(
hayırlısıyla duyacağız canm bende inanıyorum bizi çok fazla bekletmedi bebişim şimdide dayanamaz kalp atışlarını dinletir diye umut ediyorum..kalbini ferah tut tatlım..Allah ın izniyle o ses duyulacakkkkkk...aman gazı da sorun etme..karnında bebişinin yanında duracağına dışarı çıkıversin..hamilesin sen..ayıp değil ya...
Değerime geçen hafta çarşamba günü doktor aynı gün baktı ve 1900 çıktı yani geç döllenme olmuş dedi bu lekelenmelerin nedeni geç döllenmemi bilemiyorum ama progestan ı geçen hafta salıdan beri kullanıyorum hiçbir işe yaramadı hala devam ediyor ara ara
merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim ben de ve bişey soracaktım da :18::18::18: sat im 13 ocak benim hesabıma gore 6haftalık hamile olmam gerekiyo..ama bugun dr a giittim keseyi goremedi ultrasonla. gebelik yok dedi.sonra kan ve idrar tahlili istedi hcg degerim 1087 cıktı hamilesin dedi ama neden kese gorunmedi. yoksa yine mi düşükbide iki gun sonra gel belki kesen gorunur dedi
bi ara prolaktin sorunum oldu o zaman anadolu hastanesinde deniz hanıma gidiyordum ama orayı bıraktım çünkü ondan başka kadın doğum doktoru yok.
şimdi de esentepe demet haytoğluna gidiyorm.
sen hangi doktora giidyosun?
kızlarrrr vajinal ultrason düşük yapar dediler geçen hastanede hamile olan diğer bayanlar. böyle bişey var mı gerçekten burdaki yorumlara bakıyrmda vajinal ultrasonla herhangi bi sorunu yok kimsenin. hastanedeki bayan mı abarttı acaba gözüm korktu dotorum sordu vajinal mı olsun karından mı diye karından bakın dedim bende bebeğe bişey olur diye
olsun canım..tek olsun sağlığı yerinde olsun..benim de ikiz olduğu için kaygılarım var..ikizler genelde erken doğum oluyor ya..bir de benim hamileliğim biraz sorunlu zaten..iğneler falan..önceki gebeliğimde bir de tansiyon sorunu yaşamıştım..bilmiyorum bunda da olur mu..
canm öncelikle hayırlı olsun bebişin..
sorunun cevabını kendi bilgilerimle vereyim
hayır hiç bi zararı yok canm...
çünkü bebek ve kesesi rahşim içerisinde ayrı bi yerdeler yani cihaz bebeğe veya keseye değmiyor..
evet malesefki herkes yanlış biliyor ve zararı vardiye biliyorlar ama bilmedikleri sey su
kişinin düşük tehlikesi oldugunda dr lar vajinal usgde herşey daha net görülsün diye o şekilde alttan bakıyolar net görebilmek için ve zaten bu kişinin düşük tehlikesi var bebeğin düşük tehlikesinden düştüğünü değilde alttan bakıldıgı için düştüğünü zannediyolar..
umarım anlatabilmişimdir canm
aynen canm yaa hadi çıktın diyelim kış günü bide sobalı bizim evler donuyorum bi iş yaparken bide gaz için çıkamam valla
olumsuz olmuşsun nolaakki canm içini karartmaktan başka bişey olmuyo herşey olacağına varıyo bende kendimi üzmemek için olumlu düşünme kararı aldım..
çünkü bebek ve kesesi rahşim içerisinde ayrı bi yerdeler yani cihaz bebeğe veya keseye değmiyor..
evet malesefki herkes yanlış biliyor ve zararı vardiye biliyorlar ama bilmedikleri sey su
kişinin düşük tehlikesi oldugunda dr lar vajinal usgde herşey daha net görülsün diye o şekilde alttan bakıyolar net görebilmek için ve zaten bu kişinin düşük tehlikesi var bebeğin düşük tehlikesinden düştüğünü değilde alttan bakıldıgı için düştüğünü zannediyolar..
aynen canm bak sende çok güzel bi noktaya değindin o zaman yasak derlerdi..aynen canimm o zaman doktorlar 9 ay boyunca cinsel iliskiyide yasak ederlerdi...
evet arkadaşşşşş çok güzel söyledinAynen öyle canım bende senin gibi düşünüyorum adke nın dediği gibi o pıtpıtlar duyulacak arkadaşşşş
Bende yazıyorum bilgilerimi.
sat:31.12.12
kilo:55
tahmini doğum t.:07.10.13
ilk bebeiş
iş:İngilizce öğremeni ama şu an ev hanımı
evet canm bursadan yazıyorum.. benm bebeğim tüp bebek canm ben jinemed tüp bebek merkezine gidiyorum dr umda çok ii bi dr ama sgk anlaşması olmadığı için biraz pahalı..sanırım sen de bursadan yazıyosun, hangi doktora gidiyosun memnun musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?