2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
saol canm bildiğim bişey olursa paylaşırım tabi..
ben okul bittikten sonra bi kadın doğmcunun yanında çalışmıştım şimdi acıbademde dr o da kızıyodu hep öyle diyenlere insanlar bizi karalıyo öyle olunca bebeklerindeki problemleri tan net göremiyoruz demişti mesela o dr ense kalınlıgı ölçüleceği zaman (down sendromu belirtisi) özellikle alttan bakardı

Canlar benim ilk gebeliğim olduğu için bilmiyodum hatta ilk gittiğimde alttan mı üstten mi diye stres bile yaptım kendi kendime o kadında öyle deyince Allaaaahh ben iyice paranoyağa bağladım şartladım kendimi kesinlikle baktırmam diye gereksiz bi baskıymış meğerse çok sağolun kızlar ya. neyse ben kaçar daha gidip yemek yapcm keseciklerinize, pıt ptı atan kalplere ve en öenmlisi kendinize çok iyi bakın öpüldünüzzzz::)))

sağolasın canım teşekkür ederiiimm

canım daha bi kere gittim sadece. o yüzden sana olumlu olumsuz bişey söyleyemem. bursada da yeniyim bilmemek kötü.
eninde sonunda zübeyde hanımda doğum yapacaksam neden şimdi oraya gitmiyorum ki diyorum ama emin değilim. bekleyelim görelim daha yolun başındayız :)

Sen demet hanımı beğenmedin mi yoksa maddi olarak mı zübeyde de doğum yapmak istiyorsun? Eğer söylersen ona göre elimden geldiğince bursa lı olarak yardımcı olmaya çalışayım sana

Canım yanlış anlama sakın sana bişey dediğimiz yok sadece bu ön yargı herkeste var ama neden alttan bakılmaya karşı olduğunu açıklaybilecek yok. Boşver her şekilde sen bebeğini görde alttan yada üstten hiç önemli değil. En azından seni rahatlattığımıza sevindim.

kolay gelsin canm..
içini ferah tut bişey olmuyo denilenlerede o kadar kafa yorma kendin dene ve kendin öğren canm..
bak en basit bi örnek ayberk ece arkadaşımız geçen hfta dra gitti bebek karından görülmedi sorun vardır falan filan demişler bi dr a daha gitti orda alttan bakıcam demiş dr zorda olsa baktırmış sonra buraya geldi hiçte öyle zor değilmiş korktugum gibi hiç değilmiş filan dedi..bence bakalım derlerse baktır canm hiç korkma..

sağolasın canım teşekkür ederiiimm
ben teşekkür ederim canm.. buarada zübeyde hanm meselesine gelince ordanda hem memnun kalan hem kalmayanlar var..

Tatlı gebişler iyi akşamlar hepiniz kendinize ve miniklerinize iyi bakın. Yarın görüşmek üzere

herkese selam güzel anne adayları ve aneler ...kan tesimde beta hcgm 4083 çıkmı ..en son 9 şbtta 270 di ..Çarsamba görebilirim di mi melekimi?

Selam canım.MaşaAllah değerin çok güzel çıkmış Çarşamba günü yaklaşık 9000leri bulacak kesin görürsün:)

teşekkür ederim canım ...Hepimiz de gönlümüzdekine ulasalım hayırlısıyla:))))))

Amin canım inşaAllah.Bende perşembe gitmeyi düşünüyorum keseyi görmek için.Perşembe günü 1500leri geçmiş olacak değerim eğer normal bir gebelik yaşıyorsam:)Vajinal ultrasonla bakacak.Salı günü görürüm dedi doktor ama ben garanti olsun diye perşembeyi bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…