saol canm bildiğim bişey olursa paylaşırım tabi..Ağzına sağlık canım çok güzel anlatmışsın. Ben insanların bilinçsiz yere böyle korkutulmasına karşıyım. Bilip bilmeden yorum yapıp karşıdakini korkutuyorlar. En basiti olarak geçen bende söyledim eşinizle hiç mi beraber olmuyorsunuz diye ?
Ağzına sağlık canım çok güzel anlatmışsın. Ben insanların bilinçsiz yere böyle korkutulmasına karşıyım. Bilip bilmeden yorum yapıp karşıdakini korkutuyorlar. En basiti olarak geçen bende söyledim eşinizle hiç mi beraber olmuyorsunuz diye ?
saol canm bildiğim bişey olursa paylaşırım tabi..
ben okul bittikten sonra bi kadın doğmcunun yanında çalışmıştım şimdi acıbademde dr o da kızıyodu hep öyle diyenlere insanlar bizi karalıyo öyle olunca bebeklerindeki problemleri tan net göremiyoruz demişti mesela o dr ense kalınlıgı ölçüleceği zaman (down sendromu belirtisi) özellikle alttan bakardı
evet canm bursadan yazıyorum.. benm bebeğim tüp bebek canm ben jinemed tüp bebek merkezine gidiyorum dr umda çok ii bi dr ama sgk anlaşması olmadığı için biraz pahalı..
ancak neslihakanın dr unun çalışması titizliği filan çok güzelmiş teyzemin kızı ameliyahene hemşiresi o banada önermişti çok titiz çok güzel çalışıyo ilgili bilgili demişti..bende bi ona git muayene ol içine sinerse devam et diyebilirim
canım ben zübeyde iyidir diye zübeydeden randevu almıştım, ama o zamana dek bekleyemedik, medikal park özlem hanıma gittim, bu cts tekrar kontrolüm var, kalp atışlarını görcez inş. mercimeğin. ama özlem hanım da hamile yani artık olmayacakmış, o yüzden kesin yeni bir yer bulmam lazım. Esentepeden memnun musun? Orada İbrahim Bey varmış buradan bir arkadaş ona gidiyor ve memnun, senin fikrin ne genel anlamda hastane doktor nasıl
canım daha bi kere gittim sadece. o yüzden sana olumlu olumsuz bişey söyleyemem. bursada da yeniyim bilmemek kötü.
eninde sonunda zübeyde hanımda doğum yapacaksam neden şimdi oraya gitmiyorum ki diyorum ama emin değilim. bekleyelim görelim daha yolun başındayız :)
Canlar benim ilk gebeliğim olduğu için bilmiyodum hatta ilk gittiğimde alttan mı üstten mi diye stres bile yaptım kendi kendime o kadında öyle deyince Allaaaahh ben iyice paranoyağa bağladım şartladım kendimi kesinlikle baktırmam diye gereksiz bi baskıymış meğerse çok sağolun kızlar ya. neyse ben kaçar daha gidip yemek yapcm keseciklerinize, pıt ptı atan kalplere ve en öenmlisi kendinize çok iyi bakın öpüldünüzzzz::)))
kolay gelsin canm..Canlar benim ilk gebeliğim olduğu için bilmiyodum hatta ilk gittiğimde alttan mı üstten mi diye stres bile yaptım kendi kendime o kadında öyle deyince Allaaaahh ben iyice paranoyağa bağladım şartladım kendimi kesinlikle baktırmam diye gereksiz bi baskıymış meğerse çok sağolun kızlar ya. neyse ben kaçar daha gidip yemek yapcm keseciklerinize, pıt ptı atan kalplere ve en öenmlisi kendinize çok iyi bakın öpüldünüzzzz::)))
ben teşekkür ederim canm.. buarada zübeyde hanm meselesine gelince ordanda hem memnun kalan hem kalmayanlar var..sağolasın canım teşekkür ederiiimm
iyyiz canm sen ve meleğin nasılcanlar güzel hamişler nasılsınız bakalım bebişler iyimi :))
iyyiz canm sen ve meleğin nasıl
canlar güzel hamişler nasılsınız bakalım bebişler iyimi :))
canm keseyi görürsün herhalde..herkese selam güzel anne adayları ve aneler ...kan tesimde beta hcgm 4083 çıkmı ..en son 9 şbtta 270 di ..Çarsamba görebilirim di mi melekimi?
iyi akşamlar canm kendine ve bebişine ii bak kocaman öpüldünTatlı gebişler iyi akşamlar hepiniz kendinize ve miniklerinize iyi bakın. Yarın görüşmek üzere
Selam biz iyiyiz peki sen ve minik meleğin nasılsınız?
Tatlı gebişler iyi akşamlar hepiniz kendinize ve miniklerinize iyi bakın. Yarın görüşmek üzere
herkese selam güzel anne adayları ve aneler ...kan tesimde beta hcgm 4083 çıkmı ..en son 9 şbtta 270 di ..Çarsamba görebilirim di mi melekimi?
Selam canım.MaşaAllah değerin çok güzel çıkmışÇarşamba günü yaklaşık 9000leri bulacak kesin görürsün:)
allaha çok şükür iyiyiz doktor dan geldim minik meleğim büyümüş:)))
teşekkür ederim canım ...Hepimiz de gönlümüzdekine ulasalım hayırlısıyla:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?