kızlar yeni geldim hastaneden sadece kan verip geldim sonuçlarınada netten baktım geçen hafta bugün 13325 olan hcg 7 gün sonra bugün 48153 olmuş:) 6+4 deyim:) ve genel tarama testleri yapıldı yarın artık tekrar gidicem saatlerce beklemiycem muayene olucam bebeişimi görüp gelicem belki pıtpıtlarımı duyarım...
ANNE YAŞI:28
SAT:04/01/2012
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU: 77
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ:10/10/2013
KAÇINCI DOĞUM:ilk
CİNSİYETİ:bilinmiyor
DÜŞÜNÜLEN İSİM: kız olursa sidelya erkek olursa cansın
iş:öğretmen
biz de yarın doktora gideceğiz, ne zamandır beklyiorum bu günün gelmesini, kalp atışlarını duyacağız inşallahhhh..İnşallah herşey yolundadırr, sağlıklıdır
sen de benim gib henüz atanamamişsin belli biz bebişimiz karnımızda atanıp atanır atanmaz doğum iznine ayrılıcaz hem de 6 ay:)
ben de edebiyat öğretmeniyim ama şu an kpss süreci var
amin canım inşaallah.bende perşembe gitmeyi düşünüyorum keseyi görmek için.perşembe günü 1500leri geçmiş olacak değerim eğer normal bir gebelik yaşıyorsam:)vajinal ultrasonla bakacak.salı günü görürüm dedi doktor ama ben garanti olsun diye perşembeyi bekleyeceğim.
Kızlar benim m midem sabah bazen bulanıyor ama beni asıl rahatsız eden midede gaz.var mi sizdede böyle bir sorun
iyi akşamlar kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.TSH sonucu yüksek çıkan ve ilaç kullanan varmı aranızda??benim ilk tahlilde yüksek çıkmışti daha sonra drum başka tahlillerde istedi o değerlrde yüksek olunca dahiliye uzmanıyla görüşüp ilaç tedavisine başlamam gerektiğini söyledi.bugünde dahiliye uzmanına muayene oldm tahlillerime baktırdım yarın yapılacak testlerden sonra ilaç yazacakmış.....
heyecan tavan canm ama yinede bi korku var ya duyamasak diye ama yinede kötü düşünmek istemiyorum..
canm valla ben hiç eşimin yanında evde bile yapamadım tedavi sırasında sıkça gazım oldu sonra her dışarıya çıktığımda boşver çıkma yap diyodu sonra başta zor zor oldu onun yanında yapmak ama alıştım yapıyorum artık..
hatta eşim geçenlerde yap dedik ama pişman ettin deyip dalga geçiyo benle
ben kullanıyorum. benimde aynen tsh yüksekti. ilk gebeliğimde kalp atışını duyamamıştık ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım.doktor bundan olabilir demişti.şuan doktora gitmedim ama ilaç kullanmaya başlamıştım zaten.umarım bir sorun çıkmaz çok korkuyorum
merhaba kızlar,
sarı akıntısı olan var mı? ve bu tehlikeli mi bilginiz var mı?
çok yoğun olmasa da iki gündür sarı akıntım var.
hayırlısıyla duyacağız canm bende inanıyorum bizi çok fazla bekletmedi bebişim şimdide dayanamaz kalp atışlarını dinletir diye umut ediyorum..
gazıda kafama takmıyorum canm işin espirisini yapıyorum gırgıra vuruyorum eşimle dalge geçiyorum...
tüp bebek dedik ama gaz bebek yaptılar herhalde arada bi kontrol ediyorum gazı fazla olmasın şişmessin diye diye çıkartıyorum diyorum
kızlarrrr vajinal ultrason düşük yapar dediler geçen hastanede hamile olan diğer bayanlar. böyle bişey var mı gerçekten burdaki yorumlara bakıyrmda vajinal ultrasonla herhangi bi sorunu yok kimsenin. hastanedeki bayan mı abarttı acaba gözüm korktu dotorum sordu vajinal mı olsun karından mı diye karından bakın dedim bende bebeğe bişey olur diye
canım ben de balıkesirdeyim...hangi dr.a gidiosun?? 6 aydır burdayız..şimdlik 6 eylüle gidiorum ama..
kızlar ben de ingilizce öğretmeniyim :)işte budur :))) listeyi yapmaya başladığımdan beri yahu hiç mi kimsenin bebişinin temeli yılbaşında atılmadı deyip duruyordum kendi kendime :))
bu arada zümreyiz cnm
yaa sormaa bunların hepsi aynı ya bende asla yapamam yanında utanırım ama kendisi edepsiz hiç çekinmez:)) valla zor oluyo ufak ses duysa hemen muzur bakışlar utanıyo insan...:)))
canım bir anımı anlatayım sana ben anasınıfı öğretmeniyim liseden mezun olunca biz özel anaokuluna girmiştim yardımcı öğretmen olarak ozaman bu kadar yaygın değildi tüp bebek olayı ve bir öğrencimiz vardı devamlı özellikle yemek masasında istem dışı sesli gaz çıkarırdı ve ağızdan değil artık bir öğretmenimiz dayanamadı espriyi patlattı... kızlar tüp gaz kaçırıyo:))) inşallah sende kalır o gaz da çıkarırsın bebeğin gazlısı fena oluyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?