2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım ben de balıkesirdeyim...hangi dr.a gidiosun?? 6 aydır burdayız..şimdlik 6 eylüle gidiorum ama..

biz de yarın doktora gideceğiz, ne zamandır beklyiorum bu günün gelmesini, kalp atışlarını duyacağız inşallahhhh..İnşallah herşey yolundadırr, sağlıklıdır

biz de yarın doktora gideceğiz, ne zamandır beklyiorum bu günün gelmesini, kalp atışlarını duyacağız inşallahhhh..İnşallah herşey yolundadırr, sağlıklıdır

İnşaAllah sorunsuz bir şekilde yavrunun kalp atışlarını duyarsın canım.Darısı bizlere inşaAllah:)

Kızlar ben çıkıyorum,herkese iyi akşamlar.Yavrularınız ve sizler Allah cc'ye emanet olun.

hadi arkadasım inşaalah ...dualarım buradaki herkesle ... Allaha emanet olun ..erzurumdan kokulu koulu öpücükler....

@mahtuana canım haber bekliyordum senden bugün yazdın mı ?
Umarım pıt pıtları duymuşsundur...
Dualarım seninle canım...

iyi akşamlar kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.TSH sonucu yüksek çıkan ve ilaç kullanan varmı aranızda??benim ilk tahlilde yüksek çıkmışti daha sonra drum başka tahlillerde istedi o değerlrde yüksek olunca dahiliye uzmanıyla görüşüp ilaç tedavisine başlamam gerektiğini söyledi.bugünde dahiliye uzmanına muayene oldm tahlillerime baktırdım yarın yapılacak testlerden sonra ilaç yazacakmış.....

Kızlar benim m midem sabah bazen bulanıyor ama beni asıl rahatsız eden midede gaz.var mi sizdede böyle bir sorun

ahhh gazmııı.... özellikle midede çok rahatsız ediyo çıkarmazsam kusmaya başlıyorum elimde olmadan ağzım kapalı yapmaya çalışıyorum ama bu beni rahatsız ediyo kimseyide kınamadım bu konuda ama...

ben kullanıyorum. benimde aynen tsh yüksekti. ilk gebeliğimde kalp atışını duyamamıştık ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım.doktor bundan olabilir demişti.şuan doktora gitmedim ama ilaç kullanmaya başlamıştım zaten.umarım bir sorun çıkmaz çok korkuyorum

yaa sormaa bunların hepsi aynı ya bende asla yapamam yanında utanırım ama kendisi edepsiz hiç çekinmez:)) valla zor oluyo ufak ses duysa hemen muzur bakışlar utanıyo insan...:)))

inşallah arkadaşım bu hamileliğinde yaşamazsın bir sorun

merhaba kızlar,
sarı akıntısı olan var mı? ve bu tehlikeli mi bilginiz var mı?
çok yoğun olmasa da iki gündür sarı akıntım var.

1 haftadır var bende tuvalettenm sonrada ağrı oluyo yarın tekrar gidicem doktora ve söyliycem bugün idrar ve kan tahlilleri genel tarama yapıldı bakalım yarın ne diyecek fitilmi vericek...ama ihmal etme

canım bir anımı anlatayım sana ben anasınıfı öğretmeniyim liseden mezun olunca biz özel anaokuluna girmiştim yardımcı öğretmen olarak ozaman bu kadar yaygın değildi tüp bebek olayı ve bir öğrencimiz vardı devamlı özellikle yemek masasında istem dışı sesli gaz çıkarırdı ve ağızdan değil artık bir öğretmenimiz dayanamadı espriyi patlattı... kızlar tüp gaz kaçırıyo:))) inşallah sende kalır o gaz da çıkarırsın bebeğin gazlısı fena oluyo:))

Son düzenleme:

canım benim gittiğim devlet hastanesinin ortamı çok fena mikrop kaparım diye baktırmıyorum ama esas doktorum özel hastanede ortam gayet hijyenik orda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum...ortamı sen biliyosun görüyosun içini ne rahatlatıyosa onu yap...

canım ben de balıkesirdeyim...hangi dr.a gidiosun?? 6 aydır burdayız..şimdlik 6 eylüle gidiorum ama..

canım ben ayvalıktayım ya aslında doktorum edremit körfez has. mükremin bey ama ayvalıktan gitmem biraz zor oluyo eşimde izin alamıyo alsada tahlil falan uzun süre bekleyemiyoruz oyüzden devlet hastanesinde hallediyorum şimdi doktorla kavga dövüüş:) ama edremite devam edicem yani orda yapıcam çünkü doğumumu.. inşallah:)

Bende bilgilerimi yazayim.
yas :26
Sat :10.01.2013
hamile kalinan kilo :52
Sehir :istanbul
ilk bebek
Tahmini dogum tarihi :18.10.2013

Son düzenleme:
yaa sormaa bunların hepsi aynı ya bende asla yapamam yanında utanırım ama kendisi edepsiz hiç çekinmez:)) valla zor oluyo ufak ses duysa hemen muzur bakışlar utanıyo insan...:)))

aynen canm yaa onlar yaparken bişey yok biz yaptıkmı hemen bi muziplikler farklı bakışlar imalar filan.. sinir oluyorum ama yapacak bişey yok..
arkadaşının espiriside süpermiş canm ama benmkide güzel valla

hekese hayırlı aksamlar gaz konusu acılmıs benım mıdede felaket war oglumdada oyleydı bundada aynıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…