2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben de haşimato hipotiroidi var. antikorlarım çok yüksek. 1 ay önce 0.8 e düşürdük levotironla tsh ı. bugün yine tahlil yaptırdım. bakalım kaç çıkacak. çok korkuyorum, inşallah bir sorun yaşamayız

kızlarrr karnı büyüyen var mı?
biliyorum çok çok erken ama benim karnım sivrildi ya????

kızlar müthiş derecede diş ağrısı çekiyorum napıcam ben yalvarırım akıl verin.doktorumu aradım tlfnu kapalı.yarın dişçiye gidicem ama yarına kadar dayanabileceğimi sanmıyorum ne yapabilirim evde nolur akıl verin

canımm geçmiş olsunn bende 4-5 gün sağlıklı olan bi dişimin ağrısını çektim hamilelikte oluyomuş

çok geçmiş olsun geçen ay çok çektim tuzlu gargara yap rahatlarsın

ayy bi gazmaniye ben değilmişim yaşasınnnnn eşim sal içindeki kötülükleri diyo sonra da dalga geçiyo pis ama yapcak bişeyim yok evde olunca tutmuyorum ne yalan söyliim aksi takdirde karnım ağrıyo

bacım nasıl gidiyor hamilelikkk ....

iyice unuttun biziiii

hadi iyice not al aşamaalrını daha bizede anlatırsınnnn ilerdeee:)

Kızlar,

Bugün benimde feci gazım var. Birde öğlen nohut yedim :) Kesin onunda etkisi var ama son 1 haftadır acayip gazım var, ki hayatta bilmem kendimi tutamıyım. Zor dayanıyorum bazen. Neyse bebiş iyi olsun da.

kızlarr bu şarkıyı dinledikçe bebeğim geliyo aklıma bazen düşünüyorumda eşimle evlendikten sonra hiç bişeyi bu kadar istememiştim ve hiç bişeyimin bebeğim kadar az olduğunu düşünmemiştim hele bi gelsin dünyaya onu sevgi yumağı yapıcam

Hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar,
Hiçbir şeyi istemedim seni istediğim kadar.
Sende başını alıp gitme ne olur, ne olur tut ellerimi.

Cem Karaca - Sende başını alıp gitme - YouTube

sıkı tutun annene bebişimmmmm

bacım nasıl gidiyor hamilelikkk ....

iyice unuttun biziiii

hadi iyice not al aşamaalrını daha bizede anlatırsınnnn ilerdeee:)

ben sizi hiç unutur muyumm aşk olsunn siz benim karagün dostlarımsınız en büyük başarımı sizler sayesinde yaşadım sizlere de uğramak istiyorum ama burası o kadar yoğun ki bi çıksam sayfalar doluyo onları okuyana kadar da akşam oluyo yoksa sizleri hiç unutmadım sizin yeriniz çok ayrı

Amin canım inş Allah bebeklerimizi bize sağ salim bağışlar

selam kızlar bende geldim aranıza 14 şubatta ögrendim Hamileligimi esime güzel bir hediye oldu ilk tahlilimi 15 şubatta yaptırdım 249 çıktı bu gun dr gittim kese górülmüyor 25 . inde gidicem kese görülürse tüm tahlillerim yapılacak kızlar bu durumda yapmam gereken dr mutlaka sormam gereken seyler varmı bana yardımcı olurmusunuz . Allahım bebişlerimizi kucamıza alacagımız koklayacagımız günleride göstersin hepinize sorunsuz hamilelikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…