iyi akşamlar kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.TSH sonucu yüksek çıkan ve ilaç kullanan varmı aranızda??benim ilk tahlilde yüksek çıkmışti daha sonra drum başka tahlillerde istedi o değerlrde yüksek olunca dahiliye uzmanıyla görüşüp ilaç tedavisine başlamam gerektiğini söyledi.bugünde dahiliye uzmanına muayene oldm tahlillerime baktırdım yarın yapılacak testlerden sonra ilaç yazacakmış.....
canım hayırdır??? bebeği bi sene karnında tutmaya niyetlisin heralde :)))) şaka şakaaaa
canım bir anımı anlatayım sana ben anasınıfı öğretmeniyim liseden mezun olunca biz özel anaokuluna girmiştim yardımcı öğretmen olarak ozaman bu kadar yaygın değildi tüp bebek olayı ve bir öğrencimiz vardı devamlı özellikle yemek masasında istem dışı sesli gaz çıkarırdı ve ağızdan değil artık bir öğretmenimiz dayanamadı espriyi patlattı... kızlar tüp gaz kaçırıyo:))) inşallah sende kalır o gaz da çıkarırsın bebeğin gazlısı fena oluyo:))
kızlarr:) gaz bende var ama varlığı yokluğu belli olmuyo:)) pıt pıt gidio ara sıra:)
eşim de farketmiyo:) farketse bende utanırdım heralde
kızlarrr karnı büyüyen var mı?
biliyorum çok çok erken ama benim karnım sivrildi ya????
parol veya minoset varsa alsan:2:kızlar müthiş derecede diş ağrısı çekiyorum napıcam ben yalvarırım akıl verin.doktorumu aradım tlfnu kapalı.yarın dişçiye gidicem ama yarına kadar dayanabileceğimi sanmıyorum ne yapabilirim evde nolur akıl verin
kızlar müthiş derecede diş ağrısı çekiyorum napıcam ben yalvarırım akıl verin.doktorumu aradım tlfnu kapalı.yarın dişçiye gidicem ama yarına kadar dayanabileceğimi sanmıyorum ne yapabilirim evde nolur akıl verin
kızlar müthiş derecede diş ağrısı çekiyorum napıcam ben yalvarırım akıl verin.doktorumu aradım tlfnu kapalı.yarın dişçiye gidicem ama yarına kadar dayanabileceğimi sanmıyorum ne yapabilirim evde nolur akıl verin
ayy bi gazmaniye ben değilmişim yaşasınnnnneşim sal içindeki kötülükleri diyo sonra da dalga geçiyo pis ama yapcak bişeyim yok evde olunca tutmuyorum ne yalan söyliim aksi takdirde karnım ağrıyo
iyi akşmlar,yok canım cok erken,o gaz vss şişkinlikten..
ilk gebelgmde 2 aylıkken utanıyodum 4 5 diyordum
iyi akşmlar,yok canım cok erken,o gaz vss şişkinlikten..
ilk gebelgmde 2 aylıkken utanıyodum 4 5 diyordum
Bir de DONUYORUM :)
bacım nasıl gidiyor hamilelikkk ....
iyice unuttun biziiii
hadi iyice not al aşamaalrını daha bizede anlatırsınnnn ilerdeee:)
kızlarr bu şarkıyı dinledikçe bebeğim geliyo aklıma bazen düşünüyorumda eşimle evlendikten sonra hiç bişeyi bu kadar istememiştim ve hiç bişeyimin bebeğim kadar az olduğunu düşünmemiştim hele bi gelsin dünyaya onu sevgi yumağı yapıcam
Hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar,
Hiçbir şeyi istemedim seni istediğim kadar.
Sende başını alıp gitme ne olur, ne olur tut ellerimi.
Cem Karaca - Sende başını alıp gitme - YouTube
sıkı tutun annene bebişimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?