arkadaslar sütleri içiyomusunuzz
günaydın ekim anneleri nasılsınız bakalım ben feci hasta oluyorum boğazım acıyor öksürüyorum burnum tıkalı yarın doktora gidicez ama ilaç vermez herhalde bitki çaylarıyla falan geçirmeye çalışıcam artık
bu arada mesleğimi eklememişim memurum
Günaydııınnnn anneler ve onların küçük melekleri:)
Bugün ilk defa kahvaltı yapabildimabartısız söylüyorum 10 gündür bildiğiniz aç geziyorum aç olmak ama yemek yiyememek ne fenaymış. sinirlerim bozuldu artık oturup ağlıyodum halime. neyse ki bugun midem geçen günlere göre daha iyi fırsat bu fırsat zorlaya zorlaya yedim bişeyler ahhhh bu tokluk hissi gibisi yoook
gecmis olsun canım mevsim kış olunca hastalıklarda kacınılmaz olabiliyor kendimize bu dönemlerde daha çok dikkat etmemiz gerekiyor ıhlamurun varsa ic bogazını yumusatır.maden suyunun içine limon kabuguyla beraber koy biraz yani 5 dk kadar beklet ve iç umarım işine yarar tatlım.
Günaydııınnnn anneler ve onların küçük melekleri:)
Bugün ilk defa kahvaltı yapabildimabartısız söylüyorum 10 gündür bildiğiniz aç geziyorum aç olmak ama yemek yiyememek ne fenaymış. sinirlerim bozuldu artık oturup ağlıyodum halime. neyse ki bugun midem geçen günlere göre daha iyi fırsat bu fırsat zorlaya zorlaya yedim bişeyler ahhhh bu tokluk hissi gibisi yoook
sağol tatlım nasıl bi hastalıkmış ya kızımdan bulaştı ama herkese anneme babama ablama enişteme ablamın çocuklarına en hafif geçiren bendim bende ilaç kullanamadığım için herhalde gittikçe kötü oluyorum ıhlamura dün başladım,maden suyunun içine limon dilimimi koyucam canım tam analayamadım
senin adına sevindim canım darısı bana inşallah serumla ayakta duruyorum vitamin takviyesi yapıyolar
Allah yardımcın olsun canım en kısa zamanda seninde ayyy çok yemeye başladım dediginide duyarız insallahhh.
Allah yardımcın olsun canım en kısa zamanda seninde ayyy çok yemeye başladım dediginide duyarız insallahhh.
günaydın kızlarrr
bu arada busemk sat daşmısızzz
senin adına sevindim canım darısı bana inşallah serumla ayakta duruyorum vitamin takviyesi yapıyolar
Merak etme hayatım sende düzelirsin inş. Allah sabır veriyo ama söz konusu onlar olunca :) Yinede Rabbim kolaylık versin.
günaydın kızlarrr
bu arada busemk sat daşmısızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?