2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın, bir hafta önce ilk doktora gittiğimizde idrar yolu enfeksiyonu tanısı konuldu doktor azosilin tablet verdi bir haftadır kullanıyorum dün kafama bir takıldı sonuçta antibiyotik bebeğime zararı olur mu? doktor kuzenimi aradım internetten araştırıyorum offf kullanmazsam tehlike kullanıyorum endişeliyim. kuzenim de doktorun sana en zararsız olanı vermiş dedi enfeksiyonda hamilelikte tehlikeli dedi endişeler içinde iki arada bir derede kaldım. üç gündürde feci şekilde öksürüyorum seslerim değişti, geceleri öksürük nöbet halinde. boronşit olmaktan korkuyorum bi hamile olduk amma pimpirikli çıktık. :) allahım sana sığınıyorum sen bizi ve beklerimizi koru kolla yarabbim. aminn... eğer azosilin kullanan veya hamileyken yakınları kullanmış olanlar lütfen beni bilgilendirsin.

Güzel anne aadayları hepinize günaydınnnn.

şansımçok ellerine sağlık liste güzel olmuş benim eksiklerim var yazayım eklersen sevinirim,

hamile kaldığım kilo: 58- 58,5
ilk bebek
yaşadığım şehir : bursa
kız olursa : eylül
erkek olursa: eymen

Sen demet hanımı beğenmedin mi yoksa maddi olarak mı zübeyde de doğum yapmak istiyorsun? Eğer söylersen ona göre elimden geldiğince bursa lı olarak yardımcı olmaya çalışayım sana

yoo parasında değilim sadece Allah korusun bi aksilik olursa yine gidilecek yer orası. yoksa tabii ki istemiyorum 5-10 kişi bi odada yatayım :)
neyse daha çok var o zamana. Demet hanım bana güven verdi ilk izlenim olarak sıkıntı yok.

canım geçmiş olsun..
seni tebrik ediyorum araştırıyorsun.Dr hamile olduğunu biliyor değil mi? sorun yok canım.ama dr da verse araştır.için rahat etsin. başka bir dr a da sor. muayene etmesine gerek olmadan hamileyim bu ilacı kullanıyorum diyebilirsin.

ancak şunu söyleyim kuzenin de araştırdığına göre en zararsız olandan vermiş. Canım zararlı olacağını düşünme aksine kullanmazsan zararlı olacağını düşün. Ki öyle zaten.

bol su iç canım.. burada arkadaşlar dün 2 litre su içebildim. gerçekten bu sayı az..

ha bir de suyu ılık içmek iyi geliyor bana. yani ev ortamındaki suyu içince karnım sancıyor...

valla canım benim serüven uzun. önce heralde t3 ya da t4 hangisi tam hatırlamıyorum şu en fazla 4 küsür olması gereken bende 4,75 mi 6 mı öle bişey çıktı. o zamanki drum bana 3 ay iyot diyeti verdi. sonra gittim bi baktık durum daha beter olmuş. dr bana yok sen iyot ye bu tedavi olmadı dedi. ha bunu diyen de Adana Başkent üniversitesi hastanesi. neyse sonra bu bana 3 ay sonra gel dedi gittim bu seferde bana ilaç yazdı. ben netten araştırdım bunu başlayınca bir ömür kullanılacak gebelikti vesveseydi işte eyvah dedim. universal hast. gittim. orda dr bana aynen şöyle dedi
muhtemelen başak burçlusun, çeşitli titizliklerin var, kılı kırk yaran birisin aşırı detaycısın bu sırada eşim evet, evet evet diyor :)) neyse işte haşimato böyle insanlarda çıkıyor dedi. şimdilik ilaçlık bişeyin yok kullanma dedi.
neyse aradan zaman geçti 3 ay sonra tekrar bu dra gidecem bu sefer dr yok. ayrılmış ordan. söylemiyorlar da pislikler adamın nereye gittiğini. neyse bu sefer dahiliyeciye gideyim dedim.
Aşkım Tüfekçi dev. hast. gittim. orda bi dahiliyeci işte bana bu ilacı kullandırdı. onları anlatmıştım
en sonunda uzman drumu buldum. Adana seyhan uygulama hastanesinde Uzm Dr Filiz Ekşi. hatta az önce kan verdim geldim.

Günaydın annişler ve onların minik minik yavrucukları...
Nasılsınız bakalım bugün? Benim gece lavaboya kalktıgımda ve sabahları basdönmem oluyo... Bulantım sükür yok ama hersey yiyemiyorum... Yersem o zaman bulanır iste...

Günaydın hoşgeldin canım.

hepimiz aynıyız yersek bulanıyo onun için az az ve secerek yiyoruz.

Aslında düşündüğün zaman bursa da tam techizatlı 2 hastane var zübeyde hanım ve jimer hastanesi. Zübeyde de bırak 5 10 kişi aynı odada kalamyı yanına refakatçı bile alınmıyor. Yalnızsın . Ebeler ilgileniyorlar seninle. tabiki hepimiz kendi imkanlarımıza göre hastane seçip oraya gidiyoruz bu durum ap ayrı . allah korusun tehlikeli yada aksi bir durumda tüm özel hastanelerde zübeydeye sevk ediyor. Bilgin olsun. Daha öncesinde çok araştırdım.

Günaydın kızlar,
Ben çok kötüyüm tüm gece kustum hala da devam ediyorum. İş yerinde kafamı masaya koyup koyup sızıyorum 1-2 dk. Çok fenayım. Ne yapsam geçmiyor mide bulantım. Hİçbirşey yiyemiyorum yediğimi de çıkarıyorum. Çok halsizim, mutsuzum, uykusuzum, yorgunum. Halim takatim kalmadı.

neyse birinden birine güvenicez yapıcak bişey yok.
jimer boşuna pahalı. ben orda geçen sene düşükten sonra kürtaj oldum 600 tl aldılar ssklı olmama rağmen doğum için zaten binlerce TL söyleniyor.
gerek yok öyle de böyle de o çocuk doğacak zaten istesen de tutamazsın :))
şimdilik esentepeye devam :) hem eve de yakın.

çok geçmiş olsun canım inşallah enkısa zamanda bulantın geçerde hamileliğin tadını çıkarırsın

ben de kullanıyorum. günde bir tane aç karına..euthyrox 50ug... yarın tahlile gidecem. çok heyecanlıyım.. inşallah troit düşmüştür. ben gebelik öncesinden 12 aralık gibi falan gitmiştim o zaman çıkmıştı. şubatın ilk günleri hamile olduğumu öğrendim. dr devam et.. 2 ye düşmesi lazım dedi.

şimdi pissacım sen öyle deyince korktum. 4 haftalıktı dr öyle dedi ama burda 6 haftalık yazıyordu. hani iki tane yaş var ya. biri döllenmenin olduğu diğeri de SAT. dr dediği sat olmayan. o zaman dr bana kalp atışından falan bahsetmedi daha küçük dedi..kese iyi dedi. kanama yok dedi. benim de kalp atışını sormak aklıma gelmedi.
cts günü gidecektim. sonuçları alıyım perşembe günü gidiyim kontrole.

kızlar dua edin ne olur normal çıksın da bebeğim için kurtulayım artık şu ilaçtan..
merhaba kızlar,
sarı akıntısı olan var mı? ve bu tehlikeli mi bilginiz var mı?
çok yoğun olmasa da iki gündür sarı akıntım var.

canım bir iki kez oldu. ki benim öncede oluyordu sürekli. ama valla ilaçlardan olabilir, hormonlardan olabilir... Ama önemli olan dr a kontrolünde olmak. dr a söyle.. akıntıyı alıp tahlile veriyor. gerek duyarsa..

çok bilmişler.. bakma sen onlara..

Son düzenleme:
günaydın kızlaarrr,
daha şimdiden kendini çokkk şiş hisseden var mıııı?
sadece elbise giyince rahat ediyorum. bugün kot giydim ama bin pişmanım sıkıyo göbeğimi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…