Günaydın Anne adayları nasılızz ??
çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?
Sen demet hanımı beğenmedin mi yoksa maddi olarak mı zübeyde de doğum yapmak istiyorsun? Eğer söylersen ona göre elimden geldiğince bursa lı olarak yardımcı olmaya çalışayım sana
günaydın, bir hafta önce ilk doktora gittiğimizde idrar yolu enfeksiyonu tanısı konuldu doktor azosilin tablet verdi bir haftadır kullanıyorum dün kafama bir takıldı sonuçta antibiyotik bebeğime zararı olur mu? doktor kuzenimi aradım internetten araştırıyorum offf kullanmazsam tehlike kullanıyorum endişeliyim. kuzenim de doktorun sana en zararsız olanı vermiş dedi enfeksiyonda hamilelikte tehlikeli dedi endişeler içinde iki arada bir derede kaldım. üç gündürde feci şekilde öksürüyorum seslerim değişti, geceleri öksürük nöbet halinde. boronşit olmaktan korkuyorum bi hamile olduk amma pimpirikli çıktık. :) allahım sana sığınıyorum sen bizi ve beklerimizi koru kolla yarabbim. aminn... eğer azosilin kullanan veya hamileyken yakınları kullanmış olanlar lütfen beni bilgilendirsin.
Ufak mide bulantısı dışında iyiyim çok şükür
gerçekten de erken vermiş o ilacı. o değerine ilaç verilmemesi lazımdı bence.
benim gebelikten önce çok uzun süre hep 2,3 - 2,5 civarıydı tsh(ilaçla düşürülen değerim bunlar. 6,5 çıktığında ilaca başlatmışlardı beni).
şimdi, henüz 5. haftada ölçtürdüm 3,13 çıktı. hemen yükselmiş yani. hatta 10gün önce yaptırdığım test için, kadın doğumcum tekrar bakalım dedi tsh' a . yükselmiş olabilir çünkü. ona göre doz ayarlayacak. ben euthrox kullanıyorum en başından beri.
senin serbest T3 mü sadece problemliydi?
pufff bnmde midem bulanıyor
günün yaramazlığına başlamışlar demekki
Evet,artmasında hafif gecio benmki
Günaydın annişler ve onların minik minik yavrucukları...
Nasılsınız bakalım bugün? Benim gece lavaboya kalktıgımda ve sabahları basdönmem oluyo... Bulantım sükür yok ama hersey yiyemiyorum... Yersem o zaman bulanır iste...
yoo parasında değilim sadece Allah korusun bi aksilik olursa yine gidilecek yer orası. yoksa tabii ki istemiyorum 5-10 kişi bi odada yatayım :)
neyse daha çok var o zamana. Demet hanım bana güven verdi ilk izlenim olarak sıkıntı yok.
Aslında düşündüğün zaman bursa da tam techizatlı 2 hastane var zübeyde hanım ve jimer hastanesi. Zübeyde de bırak 5 10 kişi aynı odada kalamyı yanına refakatçı bile alınmıyor. Yalnızsın . Ebeler ilgileniyorlar seninle. tabiki hepimiz kendi imkanlarımıza göre hastane seçip oraya gidiyoruz bu durum ap ayrı . allah korusun tehlikeli yada aksi bir durumda tüm özel hastanelerde zübeydeye sevk ediyor. Bilgin olsun. Daha öncesinde çok araştırdım.
Günaydın kızlar,
Ben çok kötüyüm tüm gece kustum hala da devam ediyorum. İş yerinde kafamı masaya koyup koyup sızıyorum 1-2 dk. Çok fenayım. Ne yapsam geçmiyor mide bulantım. Hİçbirşey yiyemiyorum yediğimi de çıkarıyorum. Çok halsizim, mutsuzum, uykusuzum, yorgunum. Halim takatim kalmadı.
emeğine sağlık canım
iyi akşamlar kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.TSH sonucu yüksek çıkan ve ilaç kullanan varmı aranızda??benim ilk tahlilde yüksek çıkmışti daha sonra drum başka tahlillerde istedi o değerlrde yüksek olunca dahiliye uzmanıyla görüşüp ilaç tedavisine başlamam gerektiğini söyledi.bugünde dahiliye uzmanına muayene oldm tahlillerime baktırdım yarın yapılacak testlerden sonra ilaç yazacakmış.....
ben kullanıyorum. benimde aynen tsh yüksekti. ilk gebeliğimde kalp atışını duyamamıştık ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım.doktor bundan olabilir demişti.şuan doktora gitmedim ama ilaç kullanmaya başlamıştım zaten.umarım bir sorun çıkmaz çok korkuyorum
merhaba kızlar,
sarı akıntısı olan var mı? ve bu tehlikeli mi bilginiz var mı?
çok yoğun olmasa da iki gündür sarı akıntım var.
kızlarrrr vajinal ultrason düşük yapar dediler geçen hastanede hamile olan diğer bayanlar. böyle bişey var mı gerçekten burdaki yorumlara bakıyrmda vajinal ultrasonla herhangi bi sorunu yok kimsenin. hastanedeki bayan mı abarttı acaba gözüm korktu dotorum sordu vajinal mı olsun karından mı diye karından bakın dedim bende bebeğe bişey olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?