2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Hakkımızda hayırlısı olsun. Yalnız şunu söyleyeyim ben demet hanıma gitmiyorum ama ablam doğum yapacağı zaman demet hanımın doğumuna şahit oldum. 10 dak doğumhaneden çıktı . 5 dak sonrada hastası çıktı. İnan doğum yapan kadında çok memnundu demet hanımdan. Elide hızlı ve pratik bir kadın taktir ettim doğrusu.

Günaydın güpgüzel hamişlerrr dün benm kontrolüm vardı ve bebegimin pıt pıt larını duyduk inanılmaz güseldi tık tık tık tarıf edilmez bi duygu Rabbim herkeze yaşatsın sizler nasılsınız bakalım nasıl gidiyo hamilelik

gunaydin ekim anneleri listeye baktimda masallahimiz var ekim ne bereketli bi ay olucak ben bugun ilk kez mide bulantisiyla uyandim basucumda cubuk krakerim vardi hemen atistrdim biraz ama su an hafif de olsa yine var gece de kasik agrisiyla uyanmistim az bisey surdu geri gecti su anda ne yataktan kalkasim var ne de kahvalti yapasim puffff

Çok geçmiş olsun

günaydın kızlaarrr,
daha şimdiden kendini çokkk şiş hisseden var mıııı?
sadece elbise giyince rahat ediyorum. bugün kot giydim ama bin pişmanım sıkıyo göbeğimi ((

o şişlik sanırım herkeste var. İşin kötü tarafı bi kaç hafta sonra bi davete katılcam ve elbisem hazır. göbek kısmımın dümdüz olması gerekiyordu. Nolcek şimdi :S :S

Bebiş için bişeyler ye en azından süt iç.

Günaydın kızlar,ben bugün kendimi daha iyi hissediyorum.Kanamam eskiye nazaran azaldı ve açık renge döndü.Perşembeyi bekliyorum sabırsızlıkla:)
Üşüme konusuna gelince özellikle geceleri bir üşüyüp bir terliyorum.Ayaklarımın altı yanıyor resmen.

Hayırlı olsun canım,maşaAllah Darısı bizlere inşaAllah.

Canım gözün aydın. Tarfi edilemez bir duygu dimi. İşte o an diyorsun ben anne oluyorum diye
Allah ım herkese pıtpıtları duymayı nasip etsin sanada kocaman bir

Bayanlar günde kaç litre su tüketiyorsunuz ? Ben 2 litre tüketmeye çalışıyorum ama yeterli mi acaba ? Su dışında başka bir şey içmiyorum,çayı haftada 1- 2 kez içiyorum.O da çok açık olacak şekilde.Zaten normalde de kahve ve asitli içecekler tüketmiyorum.Su tüketimindeki miktara biraz kafam takıldı.

günaydın tüm ekim anneleri,

bushra_84 nedendir bilmem ben senin bebeğinin seninle olduğunu hissediyorum.inşallah perşembe günü güzel haberler alırsın.ben senin yerinde olsam doktora gidene kadar da kan testini 2 günde bir tekrarlardım en azından değer artıyo mu diye merakımı giderirdim.rabbim senin için en hayırlısını nasip etsin canım benim.gönlüne göre versin allah

günaydınnnnnnnnn oh oh iyi hayırlısı olsun çoooookkkkk sevindimmm Perşembede o kese görünecekkkk arkadaşşşş

Belki pıtpıtları bile duyarsın

teşeşkkürederim canım. zaten ilacı doğum doktoru vermiş olmasına rağmen endişe duyuyorum, ne olur ne olmaz. bebişler sayesinde bir sürü tıbbi şeyler öğrendik. bebeğimizi en sağlıklı şekilde dünaya getirmek için sürekli birşeyler araştırıyoruz. iş yerinde haa sen yine bebekle ilgili şeylere mi bakıyorsun hala onlarımı okuyosun diyenler var çekinir oldum. birde fazla üstüne düşme sen çok üstüne düşüyorsun diyorlar. elimde değil hamile olunlar bilir varmıdır acaba hamile olup hiç ilgisiz meraksız olan. rüyalarımda bile doktor görüyorum. şu ilacı yazdım şu bebek için iyi diye :)

Beni de ekleyebilir misin

2 litre su tüketmeye çalışıyoruz hepimiz. Doktor tavsiyesi üzerine. 2litre yeterli demişti dokorum. Asitli olarak soda içebilirsin tabi seviyorsan.

canm cay kahve içmemen cok güzel, ben normalde cay cok severim ama ne güzel bir hikmettir ki canm artık istemiyo... Su da günde en az 2lt. İçilmesi lazım kıs döneminde,tabi yaza bu miktarı en az 3lt. Cıkartmalıyız,malum göbüşlerle daha fazla ter dökeriz..

2 litre su tüketmeye çalışıyoruz hepimiz. Doktor tavsiyesi üzerine. 2litre yeterli demişti dokorum. Asitli olarak soda içebilirsin tabi seviyorsan.

Teşekkürler.Soda severim,hatta mide bulantın olursa tüket demişti bir hemşire.Allaha Şükür bir iki kez dışında hiç bulantım olmadı.

hadi bakalım inş. o günleri de görürüz.
kızlar bu arada bana şaka gibi mesajlar geliyo. gitti gidiyor her gün bebek bezi bebek mama sandalyesi gibi reklam msjları yolluyor.
kim nerden duyuyor bizim hamileliğimizi yahuuuu :)))))))))

Teşekkürler.Evet yazın arttırmak gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…