saol cnm cevap verdiğin için bende cumartesi gidicem 6+4 olacak Rabbim nasip kısmet ederse..Artık sanırım keseyi net olarak görebilirim diye umuyorum.DR un İstanbul damı peki ?
hadi yaa benimki bunun kaç katı acaba farklı şeyler içeren bir test olabilir mi yaptığı.
7+0, 7+6 tarihler arasında
1-Folik asit takviyesi almaya devam ediyorsanız bu haftadan itibaren bu takviyenin artık gerekli olmadığını bilin. Folik asit, doktorunuz tarafından size nöral tüp adı verilen yapının oluşmasına takviye amacıyla verilmiştir. Bebeğin beyin ve omuriliğinin yerleştiği kemik kanal, yani nöral tüp bu haftada çoktan gelişimini tamamlamıştır.
kızlar az önce bir öksürdüm rahim bölgem çok kasıldı ağrıdı bişi olurmu acaba biliyorum saçma gibi geliyoda çok endişelndim...
Kızlar hepinize tekrar selam,
dün akşam dayanamadım 184 sağlık bakanlığını aradım. Oradan yardımcı olamayacaklarını 170 ssk hattını arayıp gerekli şikayetimi yapmam gerektiğini belirttiler. Hemen rkasından 170 i arayıp konuyu anlattım. özel hastaneler sigorta ile yaptığı anlaşmaya göre %20 ile % 90 arasında tahlillerden ücret alabileceğini hamileler içinde daha önce böyle bir yasanın çıktığını ancak sonrasından anlaşma yapılamayıp iptal edildiğini söylediler. Yani hastane anlaşmasına göre tahlillerden ücret alabiliyor. Ancak bana fatura kesilmediğinden dolayı şikayetimi yaptırdığım tahlillerim ile delil olması adına ve hesap ekstremle birlikte ssk ya gidip yazılı bir dilikeçe ile şikayette bulunmamı söylediler. Fatura kesmediği içinde maliyeye şikayet etmem gerektiğini söylediler. Yani uğraş babam uğraş. Pazartesi ben bi gideyim bakalım hastaneye önce oradan bilgi alıcam tahlil sonuçlarımı alıp eğer hastaneden istediğim cevabı alamazsam ssk ye şikayette bulunacağım. Belki anlaşmasına göre aldığı para yasal olabilir ama fatura neden kesilmiyor. Yada hastane arkadan kendisine göre muhasebeden ayarlama yapıyor.
Benim öğrenebildiğim şimdlik bu gelişmeleride sizinle paylaşacağım.
Canım harika bir bilgi oldu bu,yoksa yarın hastaneyi ayağa kaldırırdım benden para almanız yasal değil diye
canım ben folik asit 12 hafta (3.aya ) kadar alınması gerektiğini biliyordum,okumuştum,duymuştum.dr da gerek yok demedi. aksine folik asitten çok folibol etki yapıyor onu kullan dedi.o zaman daha küçüktü ama sonuçta 12.haftaya kadar kullanılması gerekiyor diye biliyorum.
Evet benim doktorumda 12. haftaya kadar devam dedi folik asite bir de elevit verdi.Beslenme konusunda bir şey emedi ekstra bildiklerimizin haricinde sadece mutlaka süt iç dedi.
Hakkımızı aramak lazım çok iyi yapmışsın.Bugün bende kan ve idarar tahlili yaptırdım ve ödediğimiz paraya hala şoktayım arada nasıl bu kadar fark olabilir sizde özel hastaneye gitmiyor musunuz?
canım ben folik asit 12 hafta (3.aya ) kadar alınması gerektiğini biliyordum,okumuştum,duymuştum.dr da gerek yok demedi. aksine folik asitten çok folibol etki yapıyor onu kullan dedi.o zaman daha küçüktü ama sonuçta 12.haftaya kadar kullanılması gerekiyor diye biliyorum.
canım endişelenme.bebeğin ben burdayım anne dikkat et diyor.. benim de oluyor.
var ya ciddi ciddi hamile olduğumu hissediyorum artık çünkü eğildiğim zaman aynı dediğin gibi kasılma oluyor.
allah hepimize sağlıcakla kurtarsın, bebeğimizi koklaya koklaya öpmek nasip etsin..
bilmiyorum ki tatlım 2 tüp kan aldılar idrr kültürü vardı birde .açlık kan şekeri vs.
Hakkımızı aramak lazım çok iyi yapmışsın.Bugün bende kan ve idarar tahlili yaptırdım ve ödediğimiz paraya hala şoktayım arada nasıl bu kadar fark olabilir sizde özel hastaneye gitmiyor musunuz?
Ben 87 tl ödedim. aslında o hastaneler kafasına göre takılıyor. Sen ne kadar ödedin merak ettim. Fatura kesildimi sana ve kesilen faturadaki verilen hizmet ne yazıor onlara bakıp sende itirazda bulunabilirsin. Bazen faturalarıda işlerine geldiği gibi düzenliyorlar çünkü
neslihakan
süpersin canım :) ben de anadolu hastanesini bi daha arayıp sorayım. tahliller için ek ücret var mı diye.
benden almamışlardı aynı testler yapılmıştı hem de.
iyice şirket mantığıyla çalışıyo hastaneler.
tatlım sen ne kadar ödedin ne tahlili yaptılar ki
ben devlete gittiğim için ücretsiz
yoksa 6 tüp kan aldılar altından kalkamazdım
Ben 87 tl ödedim. aslında o hastaneler kafasına göre takılıyor. Sen ne kadar ödedin merak ettim. Fatura kesildimi sana ve kesilen faturadaki verilen hizmet ne yazıor onlara bakıp sende itirazda bulunabilirsin. Bazen faturalarıda işlerine geldiği gibi düzenliyorlar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?