2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
saol cnm cevap verdiğin için bende cumartesi gidicem 6+4 olacak Rabbim nasip kısmet ederse..Artık sanırım keseyi net olarak görebilirim diye umuyorum.DR un İstanbul damı peki ?

görürsün tatlım bebeğini ve kalp atışını bile duyarsın inşallah .ben gebzedeyim canım burda özel yüzyıl hastanesine gidiyorum

canım ben folik asit 12 hafta (3.aya ) kadar alınması gerektiğini biliyordum,okumuştum,duymuştum.dr da gerek yok demedi. aksine folik asitten çok folibol etki yapıyor onu kullan dedi.o zaman daha küçüktü ama sonuçta 12.haftaya kadar kullanılması gerekiyor diye biliyorum.

kızlar az önce bir öksürdüm rahim bölgem çok kasıldı ağrıdı bişi olurmu acaba biliyorum saçma gibi geliyoda çok endişelndim...

canım endişelenme.bebeğin ben burdayım anne dikkat et diyor.. benim de oluyor.

var ya ciddi ciddi hamile olduğumu hissediyorum artık çünkü eğildiğim zaman aynı dediğin gibi kasılma oluyor.

allah hepimize sağlıcakla kurtarsın, bebeğimizi koklaya koklaya öpmek nasip etsin..

Son düzenleme:

Hakkımızı aramak lazım çok iyi yapmışsın.Bugün bende kan ve idarar tahlili yaptırdım ve ödediğimiz paraya hala şoktayım arada nasıl bu kadar fark olabilir sizde özel hastaneye gitmiyor musunuz?

Canım harika bir bilgi oldu bu,yoksa yarın hastaneyi ayağa kaldırırdım benden para almanız yasal değil diye

Bende sizleri gaza getirmeden hemen öğrenip doğru bilgiyi paylaşayım istedim. Medya hamilelerden para alınmayacak diye haber yaptı sonrasında anlaşamazlık olmuş bildirilmedi. İkili oynanmış açıkçası. Neyse benim boşluğuma denk geldi fatura diye diretmedim Benim yaptığım hatayı sen yapma elinde ispat olsun.
Tüm haklarımı sonuna kadar savunacağım. Uğraşacağımmmmmm

ayyy yerim ben onu dikkat etmemmi her dakika aklım ondaaaa rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza almayı

neslihakan
süpersin canım :) ben de anadolu hastanesini bi daha arayıp sorayım. tahliller için ek ücret var mı diye.
benden almamışlardı aynı testler yapılmıştı hem de.
iyice şirket mantığıyla çalışıyo hastaneler.

kızlar ben geçen senede hamileydim ama tahlillere hiçbir ek ücret ödemedim.hatta bazı arkadaşlar nst çekimine bile para ödemişler ama ben ödemedim.gittiğim hastanede özeldi yani.muayeneside 22 liraydı.

Hakkımızı aramak lazım çok iyi yapmışsın.Bugün bende kan ve idarar tahlili yaptırdım ve ödediğimiz paraya hala şoktayım arada nasıl bu kadar fark olabilir sizde özel hastaneye gitmiyor musunuz?

Ben 87 tl ödedim. aslında o hastaneler kafasına göre takılıyor. Sen ne kadar ödedin merak ettim. Fatura kesildimi sana ve kesilen faturadaki verilen hizmet ne yazıor onlara bakıp sende itirazda bulunabilirsin. Bazen faturalarıda işlerine geldiği gibi düzenliyorlar çünkü

kızlar benim bugün midem çok kötü sürekli kusuyorum ayağa bile kalkamıyorum.oğlum ağlıyor ben ağlıyorum.ona yemeğini bile zar zor yedirdim.ben oğlumu şimdiden böle ihmaledersem sonra karnımdaki doğunca ne yaparım.çok vicdan azabı çekiyorum yaa.

canım anadolu hastanesini tekrar aradım. doktor yönlendiriyorsa ek ücret ödemiyorsunuz dedi.
dışarıdan olursa özel yaptırmak isterseniz ücret alıyoruz dedi.
yani anadoluda veriyosun kayıtta 42 tl testlerini yaptırıyorsun doktor ne istiyorsa bi kağıt veriyo yolluyo seni laboratuvara.
ben yine deniz hanıma devam edicem galiba :))

canım bu nette yazan bir yazı benimle bir ilgisi yok yada düşüncemle....... ben folbiolu gebelikten 3 ay önce başladım 14. haftaya kadar kullanacakmışım doktorum öyle söyledi..........

Diyorum ya canım kim ne tutturursa. Hastaneden çok soğudum sadece doktorumdan memnun olduğum için değiştirmiyorum. Ya bide medicabil e ve doryga giden arkadaşım var tahliller içimn para ödedinmi dediler evet dedim ikiside ödememiş bir anda kenidmi küçümsenmiş hissettim. Haaaa biz vermedik dediler iki tane patlatacaktım az kaldı sinirime :26:
yani onlarb çok akıllı ben akılsız oldum

canım fatura eşimdedir akşam bakacağım bakalım ne yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…