ben devlete gittiğim için ücretsiz
yoksa 6 tüp kan aldılar altından kalkamazdım
En güzelini sen yapmışsınŞimdi bizim gibi düşünmüyorsun. Sonuçta bir bilgi olsun diye ben özellikle paylaşmak istedim arkadaşlarımla
canım kan ve idrar verdim.Kanın içinde neye baktılar bilmiyorum artık test sonucunu alınca tek tek göreceğim.Ben bin tl ödedim 140 küsürü doktor gerisi tahliller.
kızlar benim bugün midem çok kötü sürekli kusuyorum ayağa bile kalkamıyorum.oğlum ağlıyor ben ağlıyorum.ona yemeğini bile zar zor yedirdim.ben oğlumu şimdiden böle ihmaledersem sonra karnımdaki doğunca ne yaparım.çok vicdan azabı çekiyorum yaa.
canım kan ve idrar verdim.Kanın içinde neye baktılar bilmiyorum artık test sonucunu alınca tek tek göreceğim.Ben bin tl ödedim 140 küsürü doktor gerisi tahliller.
ya benim doktor bir tane bile test istemedi acaba gebelik öncesi kan testlerine falan bakılmıştı ondan mı ki belki yarın ister ama 8+3 olduk bakalım isteyecekmi:44:
canım anadolu hastanesini tekrar aradım. doktor yönlendiriyorsa ek ücret ödemiyorsunuz dedi.
dışarıdan olursa özel yaptırmak isterseniz ücret alıyoruz dedi.
yani anadoluda veriyosun kayıtta 42 tl testlerini yaptırıyorsun doktor ne istiyorsa bi kağıt veriyo yolluyo seni laboratuvara.
ben yine deniz hanıma devam edicem galiba :))
O kadar almaalrı mümkün d eğil ya kesin yanlışlık yapılmıştır. o kadar talil acıbadem de bile tutmuyor . Ben 87 tl nin peşine düştümsen 860 tl imi bırakacaksın .:26:
yapılacak şey belli dilekçe yazıp inceleteceksin sonrasında da fazla alınan para iade edilecek.
ben hastanede çalışıyorum ondan başka yere gitmek istemedim avantajlıyım o yüzden
ama özel de olsa bu kadar fiyatlar arası uçurum olmaması lazım
Canim gercekten cok fazla odemissin bazilari bu miktara dogum yapiyo.en iyisi ozele gitmek tahlilleri devlette yaptirmak ben oyle yapiyorum mesela.
Florence nightingale'e gidiyorum bende tamam biraz fark olabilir ama bu ne kaç katı gerçekten insan sinir oluyor.
Canım demet hanımmı demek istedin ? Yoksa anadolu hastanesinde deniz hanım diye bir doktor mu var?
Şimdi anladım canım,gittiğin hastane biraz pahalı olduğu için bu kadar ödedin sen.
kızlar aranızda antalyada olan var mı ben daha 5 aydır burdayım evlenince antepten buraya geldim ve haliyle kimseyi tanımıyorum. doktor önerisinde bulunabiilirseniz çok sevinirim
Bende biraz önce gittiğim hastaneyi aradım,tahlillere ek ücret alıyorlarmış ama kan tahlili 30,idrar tahlilide 30-40 civarı bir şey.Yani toplam max. 100 lira öderim herhalde.Ama bir arkadaşımız 870 lira ödemiş merak ettim ek tahlil falan mı yaptırlar?Bendende çok fazla isterlerse bende tahlilleri devlette yaptırırım artık.
Sgk anlaşması var mı hastanenin . Ama 170 teki kız söyledi %20 ile %90 arasında ek para alıyorlar diye.
Doğum ne kadar mış orada öğrendiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?