2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
En güzelini sen yapmışsın Şimdi bizim gibi düşünmüyorsun. Sonuçta bir bilgi olsun diye ben özellikle paylaşmak istedim arkadaşlarımla

ben hastanede çalışıyorum ondan başka yere gitmek istemedim avantajlıyım o yüzden

ama özel de olsa bu kadar fiyatlar arası uçurum olmaması lazım

canım kan ve idrar verdim.Kanın içinde neye baktılar bilmiyorum artık test sonucunu alınca tek tek göreceğim.Ben bin tl ödedim 140 küsürü doktor gerisi tahliller.

O kadar almaalrı mümkün d eğil ya kesin yanlışlık yapılmıştır. o kadar talil acıbadem de bile tutmuyor . Ben 87 tl nin peşine düştüm sen 860 tl imi bırakacaksın .:26:
yapılacak şey belli dilekçe yazıp inceleteceksin sonrasında da fazla alınan para iade edilecek.

Ayyy kıyamam size.Benim kız kardeşlerimin arasında 2 yaş var annem hep derdi küçüğe bakarken diğeri ezildi diye.Abilik ablalık daha o zamandan başlıyor.Zahmet çekiliyor ama sonrası çok güzel bizim kardeşlerimle aramızda yaş farkı az bu yüzden hiç arkadaşa ihtiyaç duymadık.Sende üzülme her şey oluyor yolunu buluyor sağlık olsun yeterki.

canım kan ve idrar verdim.Kanın içinde neye baktılar bilmiyorum artık test sonucunu alınca tek tek göreceğim.Ben bin tl ödedim 140 küsürü doktor gerisi tahliller.

Canim gercekten cok fazla odemissin bazilari bu miktara dogum yapiyo.en iyisi ozele gitmek tahlilleri devlette yaptirmak ben oyle yapiyorum mesela.

Canım demet hanımmı demek istedin ? Yoksa anadolu hastanesinde deniz hanım diye bir doktor mu var?

Florence nightingale'e gidiyorum bende tamam biraz fark olabilir ama bu ne kaç katı gerçekten insan sinir oluyor.

Bende biraz önce gittiğim hastaneyi aradım,tahlillere ek ücret alıyorlarmış ama kan tahlili 30,idrar tahlilide 30-40 civarı bir şey.Yani toplam max. 100 lira öderim herhalde.Ama bir arkadaşımız 870 lira ödemiş merak ettim ek tahlil falan mı yaptırlar?Bendende çok fazla isterlerse bende tahlilleri devlette yaptırırım artık.

Son düzenleme:
kızlar aranızda antalyada olan var mı ben daha 5 aydır burdayım evlenince antepten buraya geldim ve haliyle kimseyi tanımıyorum. doktor önerisinde bulunabiilirseniz çok sevinirim

ben hastanede çalışıyorum ondan başka yere gitmek istemedim avantajlıyım o yüzden

ama özel de olsa bu kadar fiyatlar arası uçurum olmaması lazım

Torpilli seniii :) işte hastanede çalışmanın avantajı bu. Yoksa devlete gidilecek gibi değil kimse üzerine alınmasın büyük burunluluk olarak söylemedim. sadece şahsi fikrimdi.

ay bende özel hastaneye gidiyorum tahliller için hiç ek ücret ödemedim hatta tahlilimin birini Ankara'ya gönderdiler neye baktılar bilmiyorumda acaba bu kadar veren arkadaşlar ne tahlili yaptırdılar

Canım demet hanımmı demek istedin ? Yoksa anadolu hastanesinde deniz hanım diye bir doktor mu var?

Canım deniz hanım anadoluda
ben de 3-4 keredir ona gidiyordum ama tek doktor diye sürkeli bekliyosun. o yüzden demet hanıma başlamıştım. gerçi onda da bekledim ama :)
olmazsa tahlileri anadoluda yaptırayım ben hem bebişimizi de bi daha görürüz :))

kızlar aranızda antalyada olan var mı ben daha 5 aydır burdayım evlenince antepten buraya geldim ve haliyle kimseyi tanımıyorum. doktor önerisinde bulunabiilirseniz çok sevinirim

Canım ben 1,5 yıl öncesine kadar Alanya'da yaşıyordum ama Antalya'yı pek bilmiyorum

Canım onu ödeyen benimbilmiyorumki tahliliniçinde ne var sonucunu alınca öğreneceğim artık.

Sgk anlaşması var mı hastanenin . Ama 170 teki kız söyledi %20 ile %90 arasında ek para alıyorlar diye.

Doğum ne kadar mış orada öğrendiniz mi ?

Ben bağkurluyum % 40 indirimli muayene oluyorum ama tahlillerde sgk indirimi yok maalesef.Tahlilleri uygun fiyata yapıyorlar zaten.Ama bu gittiğim tıp merkezi,onun yanında avicenna hastanesi var.Orada tahlillerde sgk anlaşmalı ama fiyatı ne kadar bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…