2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım.

Mide bulantısı ile ilgili yazınlanlara kulak asma sen ağzı olan konuşuyo derler ya onun gibi bir durum bu. İçini ferah tut. Hamile kalınca vucut beta hcg hormonu salgılamaya başlar. Bu salgı süreci arttıkça kişiden kişiye mide bulantısında farklılık gösterebilir. benim midem bulanıyor ama kusmuyorum. bi yandan bazı arkadaşlar hastanelik oluyor. Yakın arkadaşım hiç birşeyden tksinmeden ve mide bulantısı nedir bilmeden doğum yaptı ve sağlıklı bebeği var . Sakın olaki insanları boş konuşmaları ile jafanı yorma bebeğine odaklan hayırlısı ile büyüyecektir bebişin sende gelişimi bizimle paylaşacaksın.

ya uyku olayı bende hat safhada artık insanın her an uykusu olmaz ki hep uykum var hep uykum var :109: wall uyuyarak kilo alıcam akşam yemek yiyorum üzerine uyumak istiyorum .....

ah o uyku sabah kalkınca bile,aksam olsada eve dönünce uyusam diyorum... Gün içinde işyerinde saat 1-2 arası öyle tatlı bi uyku basıyoki... Masaya koysam başımı hemen uyurum... Ah ah,aksam olsa da uyusak....

Size de hayırlı olsun :) İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız.Mide bulantısı her bünyeye göre değişiyor.Benim bulantılarım olmuyor.Bir kaç gündür çok hafif.Onu da tuzlu birşeyler ağzıma atıp geçiriyorum.Doktorumun söylediği bulantı olması ya da olmaması kişiye bağlı.Kendi eşi de hiç bulantı yaşamadan hamileliğini geçirmiş :) Bir problem yok yani .

Teşekkürler o halde inş. hep böyle bulantısız geçmesini diliyim yoksa iş yerinde durumum baya zor olur :)

kızlar aşerme durumunuzz nasıll ? benim canım hep ekşi yada tuzlu şeyler istiyor..Tatlı ile hiç aram yok

Merhabalar kızlar,nasılsınız? Sözkonularınız uyku ve mide bulantısı anladığım kadarıyla..Benim gün içinde pek uykum gelmiyor çünkü erken yatıyorum biraz geç kalkıyorum o da hamileleiğimden beri :) İstifra olmasa da mide bulantım bu hafta arttı ve kokulara karşı müthiş hassasiyet..mutfağa gidesim gelmiyor hatta yemek yapasım gelmiyor..Bir süre böyle olacak sanırım napalım miniğimiz sayesinde :))

canım bence de dr a gitmem lazım kadın hastalıklarına izin alabilirim deyip izin almalısın. işvereni beklersen asla vermez. gerçi nerde çalışıyorsun bilmiyorum ama.. özel sektörde yıllardır çalışıyorum. sen sabahın karga kahvaltısını yapmadan işe git en geç de işten çık yine yaranamazsın. bilmezler...unuturlar... izin aldığın göze batar.. ama şimdi bir can daha taşıyorsun onun için herşeyi göze al. sağlık bu birşey istese de diyemez. özellikle böyle net olursan..
canım düşük tehlikesi olmazsa bile akıntın devam ediyormuş dolayısıyla bebişin sağlığını,gelişmesini etkilemesin.. işveren istese işleri durdurabiliyorsa senin önemli bir işin çıktıysa işin ne kadar acil ve tek kişi olsanda durdurabilir..

bebeğin için izin al.. canım kolay gelsin.. işin rast gelsin.

Son düzenleme:
Kızlar aradım doktoru konuştum şimdi. Progestan 200 mg hemen al akşamları 1 kullanmaya başla dedi. Kırmızıya dönüşürse kanama mutlaka haberim olsun, kendini yormuşsun dedi. Bu ilaç düşük ihtimali nedeniyle mi kullanılıyor? Çok moralim bozuldu.

evet cnm olası düşük ihtimalleri için kullanılıyo ama canını hemen sıkma bi çok arkadas bunu kullanıyo ve kanaması geciyo,ki senin akıntı sadece kahverengiymis,o daha iyi... İlacı mutlaka kullan,hatta sadece onu kullanmakla kalma,alabiliyosan rapor al evde yat,istiharat et,öyle daha çabuk gecer...

canm benim kanamam felan yok yinede doktor yazdı o ilacı bebei besliyor düşük ihtimalini önlüyor

evet canım. şöyle diyelim bebeğin daha iyi tutunması için..benim de küçük kahverengi leke vardı bir iki gün ama çok az.. ve kesilmişti.. dr a gittim.tedbir amaçlı da verdi. 1 hafta kullan dedi. ne olur ne olmaz dedi. ben o gün kullandım. sonra ara verdim 3-4 gün daha kullandım.

dr a yakın zamanda gitmişmiydin.. bir takım testler de yaptırmış mıydın..

dr un zaten başka birşey veremiyor yapamıyor.. tamamen gelişmelere bağlı. yani sana bağlı.. ona göre yönlendirecek. sen moralini bozma. çoğu hamilenin başında. şimdi bebeğinin senin iyiliğine ihtiyacı var.

Cuma günü gittim en son. Testleri verdi ama henüz yaptıramadım. Hastanenin fiyatı yüksek geldi devlette yaptıracağım o yüzden. yarın sabah vereceğim kan. Sonrada cuma günü kontrolüm var.
Sağolun kızlar içim rahatladı biraz da olsa. Hepinize teşekkür ederim. Allah yavrularımızı bize bağışlasın

canım benim gözün. Aydın gün boyu seni aradim ama gelmedin ama şimdi gördüm yazını inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin .he bu arada bebeğin ne kadar olmuş merak ettim yaz bana olur mu

çok tşk ederim arkadaşım, saol ilgin içinn..Sende de bi sıkıntı yoktur umraım..

çok tşk ederim arkadaşım, saol ilgin içinn..Sende de bi sıkıntı yoktur umraım..

allaha şükür bebeğimin kalp aışlarını bende duydum tatlım doktorum geçtiğimiz cumartesi doğum tarihini falan söyledi açlık kan şekeri vs tahlillerimi yaptı yarın sonuçları göstereceğim alıp. seni merak ettim senin doktor neler söyledi anlatsana

Merhaba anneler ve susamları,
Allaha şükür hayırlı haberlerle döndüm doktordan pıtırcığımın kalp atışını duyduk ve kendisini de gördük kesesinin içinde.Hayatımda duyduğum en güzel ses ve en inanaılmaz görüntüydü,hiç bitmesin istedim o an.Darısı sırdaki akadaşlara inşallah.
Kan ve idrar testi istedi,tahlilleri yaptırtım sonuç 2 gün sonra belli olacak.Kızlar Florence nightingale gayrettepeye gidiyorum tahliller için yapı kredi özel sigortam olmasına rağmen acayip uçuk bir fiyat ödedik.Siz ne kadar ödediniz testlerinize?

valla ben toplamda 125 falan ödedim canım sadece tahliller diyorsan 95 tl

kızlar aşerme durumunuzz nasıll ? benim canım hep ekşi yada tuzlu şeyler istiyor..Tatlı ile hiç aram yok

Bende aynı en sevdiğim şeylerden çikolata ve frambuazlı pastayı yiyemiyorum ve midemi bulandırıyor ama tuzlularda ve ekşilerde sıkıntı yok

Geçen bu yazıyı bende okumuştum başka bir sitede bu devirteslim esnasında kanama olmadı ama bel ağrım var dün hatta korktum dedim sanırım bebişim gidici sabah uyandığımda elim hala belimdeydi öyle uyumuşum:18ünkü kadar olmasada hala ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…