Arkadaşlar öncelikle hepimizin hamileliği hayırlı olsun ve dilerimki daim olsun.Bende 6 haftalık hamileyim.Allah ım izin verirse ilk bebeğim olacak.Çok erken öğrendim hamileliğimi ve dr a gititğimde bana direk progestan hergün 1 tane bebe aspirini ve folik asit verdi.Yaklaşık 2 hafta bitmek üzere bu ilaçları kullanalı.cUmartesi istediğim dr a randevum var ve ona detaylıca danışıcam inş. bu ilaçalrı neden kullandığımı.Kızlar size birşey danışmak istiyorum mide bulantınız oluyor mu ? Bende kusma falan yok bazen içim hafif kalkıyor o kadar.Okuduğum kadarıyla netden bazı yerlerde sağlıksız hamileliklerde mide bulnamaz falan yazıyor ama bunun bünyeyler alakalı olduğunu düşünüyorum ben.Sizce bulantı için dah erken mi ?
ya uyku olayı bende hat safhada artıkinsanın her an uykusu olmaz ki hep uykum var hep uykum var :109: wall uyuyarak kilo alıcam akşam yemek yiyorum üzerine uyumak istiyorum .....
Arkadaşlar öncelikle hepimizin hamileliği hayırlı olsun ve dilerimki daim olsun.Bende 6 haftalık hamileyim.Allah ım izin verirse ilk bebeğim olacak.Çok erken öğrendim hamileliğimi ve dr a gititğimde bana direk progestan hergün 1 tane bebe aspirini ve folik asit verdi.Yaklaşık 2 hafta bitmek üzere bu ilaçları kullanalı.cUmartesi istediğim dr a randevum var ve ona detaylıca danışıcam inş. bu ilaçalrı neden kullandığımı.Kızlar size birşey danışmak istiyorum mide bulantınız oluyor mu ? Bende kusma falan yok bazen içim hafif kalkıyor o kadar.Okuduğum kadarıyla netden bazı yerlerde sağlıksız hamileliklerde mide bulnamaz falan yazıyor ama bunun bünyeyler alakalı olduğunu düşünüyorum ben.Sizce bulantı için dah erken mi ?
her gün şu allttaki bebiş resminin büyümesi beni çok mutlu ediyo deli oluyom :18::18::18::18::18:
Teşekkürler o halde inş. hep böyle bulantısız geçmesini diliyim yoksa iş yerinde durumum baya zor olur :)Size de hayırlı olsun :) İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız.Mide bulantısı her bünyeye göre değişiyor.Benim bulantılarım olmuyor.Bir kaç gündür çok hafif.Onu da tuzlu birşeyler ağzıma atıp geçiriyorum.Doktorumun söylediği bulantı olması ya da olmaması kişiye bağlı.Kendi eşi de hiç bulantı yaşamadan hamileliğini geçirmiş :) Bir problem yok yani .
hayır progestan kullanmıyorum. Sadece bana bir iğne verdi geçen cuma ki kontrolde. Kasıklarında regl gibi sancı olursa bunu yaptır hemen dedi. Ama öyle bir sancım yok. Sadece kahve kahve akıntı var. Ulaşmaya çalışıyorum doktoruma bakalım deniyoru şimdi de. ona göre mutlaka gideceğim ama cumadan önce gidemem çünkü işten geç çıkıyorum dr da cum anöbetçi
Kızlar aradım doktoru konuştum şimdi. Progestan 200 mg hemen al akşamları 1 kullanmaya başla dedi. Kırmızıya dönüşürse kanama mutlaka haberim olsun, kendini yormuşsun dedi. Bu ilaç düşük ihtimali nedeniyle mi kullanılıyor? Çok moralim bozuldu.
Kızlar aradım doktoru konuştum şimdi. Progestan 200 mg hemen al akşamları 1 kullanmaya başla dedi. Kırmızıya dönüşürse kanama mutlaka haberim olsun, kendini yormuşsun dedi. Bu ilaç düşük ihtimali nedeniyle mi kullanılıyor? Çok moralim bozuldu.
evet canım. şöyle diyelim bebeğin daha iyi tutunması için..benim de küçük kahverengi leke vardı bir iki gün ama çok az.. ve kesilmişti.. dr a gittim.tedbir amaçlı da verdi. 1 hafta kullan dedi. ne olur ne olmaz dedi. ben o gün kullandım. sonra ara verdim 3-4 gün daha kullandım.
dr a yakın zamanda gitmişmiydin.. bir takım testler de yaptırmış mıydın..
dr un zaten başka birşey veremiyor yapamıyor.. tamamen gelişmelere bağlı. yani sana bağlı.. ona göre yönlendirecek. sen moralini bozma. çoğu hamilenin başında. şimdi bebeğinin senin iyiliğine ihtiyacı var.
canım benim gözün. Aydın gün boyu seni aradim ama gelmedin ama şimdi gördüm yazını inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin .he bu arada bebeğin ne kadar olmuş merak ettim yaz bana olur mu
çok tşk ederim arkadaşım, saol ilgin içinn..Sende de bi sıkıntı yoktur umraım..
Merhaba anneler ve susamları,
Allaha şükür hayırlı haberlerle döndüm doktordan pıtırcığımın kalp atışını duyduk ve kendisini de gördük kesesinin içinde.Hayatımda duyduğum en güzel ses ve en inanaılmaz görüntüydü,hiç bitmesin istedim o an.Darısı sırdaki akadaşlara inşallah.
Kan ve idrar testi istedi,tahlilleri yaptırtım sonuç 2 gün sonra belli olacak.Kızlar Florence nightingale gayrettepeye gidiyorum tahliller için yapı kredi özel sigortam olmasına rağmen acayip uçuk bir fiyat ödedik.Siz ne kadar ödediniz testlerinize?
kızlar aşerme durumunuzz nasıll ? benim canım hep ekşi yada tuzlu şeyler istiyor..Tatlı ile hiç aram yok
Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?