2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Şimdi anladım canım,gittiğin hastane biraz pahalı olduğu için bu kadar ödedin sen.

Canim ne kadar pahali olursa olsun 870 tl az bi para deil yani.suan en iyi hastane acibadem ve medikalpark onlarada giden arkadaslarim var onlar bile bi tahlile bu kadar pqra odemediler yani.

Deniz hanımın ismini hiç duymamaıştım. Acaba karışıklıkmmı oldu onun için sordum. Sağlık ocağında ücretsiz tahlil yaptıranlar var sende orada yaptırabilirsin.

Sgk anlaşması var mı hastanenin . Ama 170 teki kız söyledi %20 ile %90 arasında ek para alıyorlar diye.

Doğum ne kadar mış orada öğrendiniz mi ?

Canım benim özel sağlık sigortam var geçen yıl yaptırmıştık iki yıl geçmeden doğumu ödemiyormuş şimdilik sadece indirimden yararlanıyoruz,düşün yani indirimli hali bu.Doğumu hiç sormadık.

cupkeke valla ağzım açık kaldı ya sen öğren bi neymiş gerekliyse biz de yaptıralım
ben kan pıhtılaşma testi yapmıştım ki içinde 15 kalem vardı 750 tutmuştu çok diyodum şimdi iki idrar testi 870 se?

bu tesler nezaman yapılıyor aceba canım bana doktorum hiç böyle bişe söylemedi

özel doktorum 7 haftalıkken istemişti bunu ama o düşükle sonuçlandı bu sefer ben devlet hastanesinde doktor yoktu o gelene kadar hemşireye tahlilleri yazda vereyim kanı demiştim genel tarama testi diye o şekilde ama doktoruna söylersen oda yapar yani ama aç gitmen gerekiyor ve saat 10 a kadar kanı vermen gerekiyor yanında idrar testide istedi...

Birde gittiğim tıp merkezinin hemen yanında yine özel bir hastane var.Bunlar rekabet halindeler,bu yüzden de fiyatları uygun olabilir.

arkadaşlar bir sorum olacak bende 8. haftanın içerisndeyim doktorum bir dahaki randevuyu 1 ay sonraya verdi bana çok uzun geldi sizin sonraki randevunuzda bu kadar uzun aralıklı mı?

Deniz hanımın ismini hiç duymamaıştım. Acaba karışıklıkmmı oldu onun için sordum. Sağlık ocağında ücretsiz tahlil yaptıranlar var sende orada yaptırabilirsin.

sağlık ocağında da hepsi yapılmıyo diye duydum. amaannnn çalışınca ne zor yaa izin almak için ezil büzül.
anca netten araştır kulaktan dolma bilgilerle git. bazen şeytan diyo..... neyse uymucam şeytana :)) benim bebeğimin maalesef çalışan bi Annesi olucak :))

merhaba arkadaşlar,
bugün kontrole gittik.
5 haftalık görünüyormuş bebek. dr sorun yok dedi.
şekerim yüksek çıktı, yediklerime, egzersize çok dikkat etmem gerekiyor. daha öncesinde ilaç kullanıyordum aslında. kontrollüydü ama yükselmiş yine.
tsh değerim de 3 civarındaydı(hipotiroidim var), ilaç dozumu artırdı.

15 gün sonra yeniden testleri yaptırıp değişimleri ve bebeğin gelişimini görmek için yeniden gideceğim. inş kalp atışını alırım o zaman...
bendeki gelişmeler böyle.
sizlerde herşey yolundadır inş.

arkadaşlar az önce doktordan randevumu aldım.işten izin de aldım. yarın öğleden sonra gidecem.

yalnız
önceki gidişimde dr bana test yaptırırız zekai tarık da dedi. bazı tahliller pahalı dedi. ben de gebelik öncesi yaptırmıştım bir takım testler dedim. o da iyi bakalım yaptırmadığın veya gerekli olanlar hangileriyse bakar onları yaptırırsın dedi..

şimdi dr tam gün yasası nedeniyle ordan ayrılmış acaba bana yardım edebilirler mi sıra mı almam lazım oraya mı gidiyim.orası mı iyi yoksa hacettepen randevu mu alıyım.

karman çorman oldum..

Son düzenleme:

annesi kendini de onu da yıpratma, hapını al ki mercimeğin sana sımsıkı tutunsun, benim bi damla gelmesine rağmen kullan dedi, zararlı oldğunu sanmıyorum. En azından kontrole gidene dek kullan bakalım mercimeğine faydası olsun

arkadaşlar bir sorum olacak bende 8. haftanın içerisndeyim doktorum bir dahaki randevuyu 1 ay sonraya verdi bana çok uzun geldi sizin sonraki randevunuzda bu kadar uzun aralıklı mı?

hidroje kalp atışlarını duydunsa sorun yok sanırım genelde öyle oluyu bi sonraki.bazı dr lar çok sık ultrasona girmenin doğru olmadığını düşünüyo.sen 1 ay sonra gittiğinde muhtemelen 13-14. haftada ikili testler isteyecekler.
özetle kalp pıt pıltlarını duyduysan 1 ay sonrasında sorun yok gibi diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum

tamam neymiş bakalım o testler öğreneceğim sizinle de paylaşırım tabiki.

canım, sağlık poliçeni tam öğren.

bende ayakta tedavi yok mesela, hiçbir tahlili, testi karşılamıyor. sadece muayenede küçük bir indirim yapıyorlar, anlaşmalı kurum olduğu için.
bende her türlü ameliyat ve doğum sınırsız, kürtajım sigorta kapsamında olduğu halde bir sürü fark almıştılar yine. eşim haberim olmadan vermiş farkı, almamalıydılar.

şimdi kaybım olduğu için sigorta süresini geçiyorum, yeniletmek gerekecek ama emin değilim açıkçası, bir katkısı olmuyor.

hendi progestanı ben iki hamileliğimde kullandım genel olarak riskli hamileliklerde veriliyo.sakın ihma etme o bebeğin düşmemesi için gerekli hormonların salgılanmasına yardımcı oluyomuş dr öle demişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…