Şimdi anladım canım,gittiğin hastane biraz pahalı olduğu için bu kadar ödedin sen.
Canım deniz hanım anadoluda
ben de 3-4 keredir ona gidiyordum ama tek doktor diye sürkeli bekliyosun. o yüzden demet hanıma başlamıştım. gerçi onda da bekledim ama :)
olmazsa tahlileri anadoluda yaptırayım ben hem bebişimizi de bi daha görürüz :))
Sgk anlaşması var mı hastanenin . Ama 170 teki kız söyledi %20 ile %90 arasında ek para alıyorlar diye.
Doğum ne kadar mış orada öğrendiniz mi ?
bu tesler nezaman yapılıyor aceba canım bana doktorum hiç böyle bişe söylemedi
bahar hastanesinde de alıyorlar mı acaba ek ücret yaakızlar esentepeden vazgeçmek üzeresiniz galiba şu mesele için
Deniz hanımın ismini hiç duymamaıştım. Acaba karışıklıkmmı oldu onun için sordum. Sağlık ocağında ücretsiz tahlil yaptıranlar var sende orada yaptırabilirsin.
Kızlar aradım doktoru konuştum şimdi. Progestan 200 mg hemen al akşamları 1 kullanmaya başla dedi. Kırmızıya dönüşürse kanama mutlaka haberim olsun, kendini yormuşsun dedi. Bu ilaç düşük ihtimali nedeniyle mi kullanılıyor? Çok moralim bozuldu.
Birde gittiğim tıp merkezinin hemen yanında yine özel bir hastane var.Bunlar rekabet halindeler,bu yüzden de fiyatları uygun olabilir.
arkadaşlar bir sorum olacak bende 8. haftanın içerisndeyim doktorum bir dahaki randevuyu 1 ay sonraya verdibana çok uzun geldi sizin sonraki randevunuzda bu kadar uzun aralıklı mı?
cupkeke valla ağzım açık kaldı ya sen öğren bi neymiş gerekliyse biz de yaptıralım
ben kan pıhtılaşma testi yapmıştım ki içinde 15 kalem vardı 750 tutmuştu çok diyodum şimdi iki idrar testi 870 se?
Ben doktorumdan memnun olduğum için değiştirmeyi düşünmüyorum . Ama bugüb başka yere gitsin arkasından giderim
Canım benim özel sağlık sigortam var geçen yıl yaptırmıştık iki yıl geçmeden doğumu ödemiyormuş şimdilik sadece indirimden yararlanıyoruz,düşün yani indirimli hali bu.Doğumu hiç sormadık.
sen nereye gidiyosun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?