hidroje kalp atışlarını duydunsa sorun yok sanırım genelde öyle oluyu bi sonraki.bazı dr lar çok sık ultrasona girmenin doğru olmadığını düşünüyo.sen 1 ay sonra gittiğinde muhtemelen 13-14. haftada ikili testler isteyecekler.
özetle kalp pıt pıltlarını duyduysan 1 ay sonrasında sorun yok gibi diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum
teşekkür ederim cevap için. evet kalp atışını gördüm ama daha önce 6+5 bebeğimin kalp atışı durduğu için bebeğimi benden almışlardı şimdi korkar oldum aynı olayları yaşamaktan her gün gidip kalbini dinleyesim var
canım, sağlık poliçeni tam öğren.
bende ayakta tedavi yok mesela, hiçbir tahlili, testi karşılamıyor. sadece muayenede küçük bir indirim yapıyorlar, anlaşmalı kurum olduğu için.
bende her türlü ameliyat ve doğum sınırsız, kürtajım sigorta kapsamında olduğu halde bir sürü fark almıştılar yine. eşim haberim olmadan vermiş farkı, almamalıydılar.
şimdi kaybım olduğu için sigorta süresini geçiyorum, yeniletmek gerekecek ama emin değilim açıkçası, bir katkısı olmuyor.
sağlık ocağında da hepsi yapılmıyo diye duydum. amaannnn çalışınca ne zor yaa izin almak için ezil büzül.
anca netten araştır kulaktan dolma bilgilerle git. bazen şeytan diyo..... neyse uymucam şeytana :)) benim bebeğimin maalesef çalışan bi Annesi olucak :))
hiroje çok üzüldüm canım benimde 12 haftalıkken cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde kalp atışları durmuştu...o acıyı kaygını çoookkk iyi anlıyorum..ben de cuma günü kalp atışını duymaya gidicem ama gel sen şu an bana sor sevinç üzüntüyü aynı anda yaşarmı insan?? yaşıyo valla..gerçi sorunun sebebi bulundu bendeki kan pıhtılaşmasındanmış şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum ama yine de içimde engel olamadığım bi hüzün var..Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşım..
söylesene kız bahara gitsin yakıncacık sen de o tarafa gelecekmişsin zaten
inan o kadar iyi anlıyorum ki seni. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bende kalp atışlarını duyunca 7. haftada ultrasonda başladım ağlamaya... İnşallah herşey gönlümüze göre olur.
ya bunu sorduğuma inanmıyorum ama devlet hastanesinde karından mı vajinadan mı bakıyorlar.. eşimle abimle gidecem de.
ya bunu sorduğuma inanmıyorum ama devlet hastanesinde karından mı vajinadan mı bakıyorlar.. eşimle abimle gidecem de.
inş öle olur canm yaa.benimkilerin arasında da 1.5 yaş fark olacak çok az ama napalım rabbimden gelene şükürler olsun.Ayyy kıyamam size.Benim kız kardeşlerimin arasında 2 yaş var annem hep derdi küçüğe bakarken diğeri ezildi diye.Abilik ablalık daha o zamandan başlıyor.Zahmet çekiliyor ama sonrası çok güzel bizim kardeşlerimle aramızda yaş farkı az bu yüzden hiç arkadaşa ihtiyaç duymadık.Sende üzülme her şey oluyor yolunu buluyor sağlık olsun yeterki.
Bende biraz önce gittiğim hastaneyi aradım,tahlillere ek ücret alıyorlarmış ama kan tahlili 30,idrar tahlilide 30-40 civarı bir şey.Yani toplam max. 100 lira öderim herhalde.Ama bir arkadaşımız 870 lira ödemiş merak ettim ek tahlil falan mı yaptırlar?Bendende çok fazla isterlerse bende tahlilleri devlette yaptırırım artık.
Merhaba, ben de 6 gün önce hamile olduğumu öğrendim, pzt günü keseyi gördük 10 gün sonrası için de kalp atışını dinlemek için randevu aldık. Tüm anne adayları bebişleriniz hayırlı olsun umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiz.
:) Sen büyümüşsün artık devlette önce karından bakıyorlar. Vajinal muayene ile orada uğraşmıyorlar.Rahat ol canım. Ama hasta dışında odaya normalde muayene olurken kimseyi almıyorlar şanslı isen belki eşini alırlar.
canim once karindan bakiyolar gorunmezse alttan bakiyolar benim gecen hafta karindan gozukmedi ama seninki gorulur buyuk ihtimal
çok şükür kızlar hastaneden geliyorum ben duymadım ama doktor 7+1 görünüyor kalp atışlarımız başlamış dedi ayyyy çok şükür içim içimi yiyordu ilk kezde tek gittim hastaneye nerdeyse düşüp bayılacaktım inşallah hep böle herşey yolunda gider hepimizin:) bu arada o tatlil yaptıran arkadaşlar valla hastanelere o kadar paralar dökmeyin aile hekimliğinize gidin onlar yapsın ebe kaydınızıda alsın yoksa özellere para dayanmaz sadece muayene parası vermiş olursunuz. hemde idrar dışında benim hepsini yaotılar
çok şükür kızlar hastaneden geliyorum ben duymadım ama doktor 7+1 görünüyor kalp atışlarımız başlamış dedi ayyyy çok şükür içim içimi yiyordu ilk kezde tek gittim hastaneye nerdeyse düşüp bayılacaktım inşallah hep böle herşey yolunda gider hepimizin:) bu arada o tatlil yaptıran arkadaşlar valla hastanelere o kadar paralar dökmeyin aile hekimliğinize gidin onlar yapsın ebe kaydınızıda alsın yoksa özellere para dayanmaz sadece muayene parası vermiş olursunuz. hemde idrar dışında benim hepsini yaotılar
Hoşgeldin lotusa , sen de büyük ihtimalle aramızdasın artık, silik çıkması daha çok küçük olmasındandır benimde silik çıkmıştı 4 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu kan testinden sonra kesinleşir tabii ki, sevinçli haberlerini bekliyoruz canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?