2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ya testler aç karnına olacak di mi bir de o zaman öğleden sonra yaptıramam... bir gün sonraya mı kalacak offf ya

teşekkür ederim cevap için. evet kalp atışını gördüm ama daha önce 6+5 bebeğimin kalp atışı durduğu için bebeğimi benden almışlardı şimdi korkar oldum aynı olayları yaşamaktan her gün gidip kalbini dinleyesim var

hiroje çok üzüldüm canım benimde 12 haftalıkken cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde kalp atışları durmuştu...o acıyı kaygını çoookkk iyi anlıyorum..ben de cuma günü kalp atışını duymaya gidicem ama gel sen şu an bana sor sevinç üzüntüyü aynı anda yaşarmı insan?? yaşıyo valla..gerçi sorunun sebebi bulundu bendeki kan pıhtılaşmasındanmış şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum ama yine de içimde engel olamadığım bi hüzün var..Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşım..

Birçok şeyi kapsıyor sigortam tam olarak hangi kategoriye giriyor bilmaiyorum ama.Geçen mayısta bende kürtaj oldum iik yılı olduğu için karşılamadı sigorta kürtajı.Şimdi ikinci yıla giiyorum sanırım herşeyi karşılayacak.

Uyma şeytana doğumdan sonrası 6 ay olursa süper olacak bizim için :).
benim eşimde beni artık çalıştırma taraftarı değil bakalım kısmet :26:

inan o kadar iyi anlıyorum ki seni. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bende kalp atışlarını duyunca 7. haftada ultrasonda başladım ağlamaya... İnşallah herşey gönlümüze göre olur.

söylesene kız bahara gitsin yakıncacık sen de o tarafa gelecekmişsin zaten

Bahar da erkek kadın doğumcu tutulmuyo :) keşke öyle birşey olsa ben bahar hastanesinide seviyorum ama kendime uygun bi doktor yok orada ve çok yoğun randevuları.
Bide gerçekten doktorum çok pozitif.

ya bunu sorduğuma inanmıyorum ama devlet hastanesinde karından mı vajinadan mı bakıyorlar.. eşimle abimle gidecem de.

bilmiyorum kalp atışlarını duyunca ne hissedeceğimi ama şu an bile sinsi bi hüzün yok değil.annem kucağına almadan sevinme diyo ama duygular o kadar karışık ki....şu an duam Rabbim yavrumu bana bağışlasın...hepimize inşallah ...

ya bunu sorduğuma inanmıyorum ama devlet hastanesinde karından mı vajinadan mı bakıyorlar.. eşimle abimle gidecem de.

karından bakıyorlar eğer göremezlerse vajinadan bakıyorlar tabiki bu senin isteğin doğrultusunda oluyo. şu anda 8 haftalık görünüyosun karından görünmesi %90 ihtimal.

:) Sen büyümüşsün artık devlette önce karından bakıyorlar. Vajinal muayene ile orada uğraşmıyorlar.Rahat ol canım. Ama hasta dışında odaya normalde muayene olurken kimseyi almıyorlar şanslı isen belki eşini alırlar.

merabalarrr sabahtan beri gecmisi okuyorummm yoruldummm kizlarrrr mide bulantilarim hafif hafif devam ediyo bende bastirsin diye eksi mandalina yiyorum iyi geliyo ama dunden beri oyle halsizim ki anlatamam sabah 11:30 da kalktim zar zor simdi yine uzandim yamuldum resmen calisiyo olsaydim kesin kovarlardi beni bugun hafif karin agrim var bi ara islaklik hissettim korka korka lavaboya gittim sut gibi akinti oluyo ya cok yogun bi sekilde oyle akintim oldu her lavabodan ciktigimda sukrediyorum rabbime

inş öle olur canm yaa.benimkilerin arasında da 1.5 yaş fark olacak çok az ama napalım rabbimden gelene şükürler olsun.

canm ben merakettim bukadar para ödeyenler sağlık güvenceniz yok mu yada gittiğiniz hastanenin ssk ve bağkurla anlaşması mı yok.ben geçen sene doğum yaptım nisanda 9 ay boyunca muayene parası hariç hiç bir tahlile para vermedim.ne ikili teste ne 3 lü teste nede nstye.

canim once karindan bakiyolar gorunmezse alttan bakiyolar benim gecen hafta karindan gozukmedi ama seninki gorulur buyuk ihtimal

Merhaba,
Ben de aynı zamanda öğrendim ve günümüz de aynı görünüyor. Ama görünmez diye gitmedim daha doktora. Yarın gideceğim. İnşallah ben de görürüm :)

çok şükür kızlar hastaneden geliyorum ben duymadım ama doktor 7+1 görünüyor kalp atışlarımız başlamış dedi ayyyy çok şükür içim içimi yiyordu ilk kezde tek gittim hastaneye nerdeyse düşüp bayılacaktım inşallah hep böle herşey yolunda gider hepimizin:) bu arada o tatlil yaptıran arkadaşlar valla hastanelere o kadar paralar dökmeyin aile hekimliğinize gidin onlar yapsın ebe kaydınızıda alsın yoksa özellere para dayanmaz sadece muayene parası vermiş olursunuz. hemde idrar dışında benim hepsini yaotılar

canim once karindan bakiyolar gorunmezse alttan bakiyolar benim gecen hafta karindan gozukmedi ama seninki gorulur buyuk ihtimal

canlarım sağolun..

beynim durdu.. malum işi teste ve drları,eşi (ulaşım )vs hepsini birbirine ayarlamamız lazım:) ondan çorba oldum..

dr umu aradım şimdi aç karına gitmeye gerek yokmuş..

Canım gözün aydınn inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Hayırlı olsun canım,darısı bana ve kalp atışlarını duymayanlara inşaAllah.

tesekkür ederim rabbim heoimize yardım etsin şu n karnım öle bi şiştiki 4 ayluk hamile gibiyim adet agrısına benzer tuhaf bi agrım var korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…