2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben hergun bir kase yogurt yiyorum mutlaka veee yogurdumu kendim mayalıyorum misss.folik asitlerinizi iciyorsunuz dimi:)))

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çoookkk tşk ederim. Notlarımı aldım msjlarınıza göre. Eşim gelirken alsın bana bunları :)

Bizde geldikkk bebişimle güzel yararlı bir topik olur inşallah.kızlar benim burdaki takvimle doktorun takvimi tutmuyor bana dün 9+4 sün dedi hangisi doğru şimdi

o hiçbirimizinki tutmuyor merak etme ilerde tutacak. bu ay dikkat ettim genelde geç döllenme.

hoşbulduk canım kimse beni umursamayacak sanmıştım
:) hg cnm

akadaşlar bende yeni anne adayıyım uzun zamandır okuyorum dün üye oldum ismim yasemin 25 yaşındayım sat 02.01.2013, ankara , memurum imza nasıl yapılıyor yapamadım

hg cnm imza böyle yapılıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/510711-imza-alaninda-hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html

Hiçbişey yemek istemiyorumm,yiyecek görmek bile istemiyorum sanırım ben kilo almak yerine vericem (

darısı bana olsun demek istiyorum valla. sanki gün be gün kilo alıyorum. bana şöyle geliyor zaten zayıf olanlar daha beter kilo veriyor kiloya meyilli olanlar da alıyor ama bu çok adaletsiz ((

yükselir yükselir ben ilk ölçtürdüğümde 27,3tü şaka gibi :) iki gün sonra 72,3 oldu yani sen yine yüksekte başlamışsın :) şu anda da 3000 falandır yani :) ctesi günü 700 lerdeydi :)

arkadaşlar kasık ağrısı sangi adetim gelecekmiş gibi bütün gece yatrmadı dr a cumartesi gidicem normal mi sizce
normal bence. ben heran adet olacakmış gibiydim. ki normalde adet sancısı çeken biri değilimdir.

yok yok sorun yok kalbini serin tut

estagfurullah cnm yazdığın iyi oldu ben tonda bi mahsur olduğunu bilmyordum sürekli de tükettiğim bir üründür :S

ikinize bir cevap :))
benim dr da yasaklamıştı en son gittiğimde sordum 10 günde 1 dedi. arkadaşlar bu daha çok erkekler yüzünden olan bişey değil hani yeri ayrı vs deniliyor ya bu aksine bizim rahmimizin kasılması ile alakalı birşey. ben öyle okumuştum.

Eki Görüntüle 638693 Eki Görüntüle 638695
çok şükür bebişimi gördüm herşey yolunda dedi doktor umarım böyle de devam eder
Allahım sana bağışlasın canım. Gözün aydın :)) görünce çok sevindim. ama bana ben pıtpıtları duyunca çok heyecanlanmıcam gibi geliyor neden acaba????

keseyi falan sorun etme cnm bence ne yiyip ne yemeyeceğine bak sen. su içmene dikkat et. hangi şehirdesin???

Akıntısı olan var mı ? Normalde çok az olmasına rağmen bu dönemde çoğaldı benim.

Normalde hiiiççç akıntım olmazdı. yumurtlama döneminde bile yani. ama şimdi akıntım var. demekki normal :)))

Ah canım ben de çok hastayım çok geçmiş olsun. benimki de yarın gidecek şehir dışına. bugün tel açtım cnm hastayım erken gel diye adam halen ortada yok :S ölsem bilen çıkmayacak tövbe yarabbim.

benimki de oğlum diyor. maşallah herkesin oğlu olacak

canım sakın üzülme. hepimiz seni çok sevdik ve üzülmeni hiç istemeyiz. sağlıksız bir bebek oalcağına hiç olmasın daha iyi. Allahım çok şükür her şeyi ne güzel ayarlamış. seni de korumuş. şimdi daha sağlıklısı için moralini yüksek tut. bizi bırakma sakın. yeni bebiş haberlerini en kısa zamanda duymak istiyoruz Allahın izniyle. çok öptüm seni.

başka dra git. bak bende dr dr geziyorum istediğimi bulana kadar. ama eşim ikna oldu gibi kendimi iyi hissettiğim drda kalacaz galiba.

çok geçmiş olsun cnm

Benimde belim ve bacaklarım ağrıyor.sanki çok iş yapmışım da yorulmuşum gibi. Gerçi doktor bel ağrısı olmaz şuanda dedi.başka bireyseldir dedi.ama nedendir alamadım
valla benim de ağrıyor ölüyorum. günlerdir az az bulaşık vardı.biriktiriyordum hem makinede hem dışarda bugün hepsinden kurtulayım dedim bel ağrısından duramıyorum (

ayy canım benim allah hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır sağlıklı bir şekilde doğurup büyütürsün

birazcik okudum gecmisi ama yok olcak gibi degillll :)

oncelikle bushracim Allah sabir versin gecmis olsun insallah tekrardan Rabbim saglikli bir evlat verir hayirlisi buymus hepimiz risk altindayiz dualarimiz birbirimiz icin.

bende bugun 1bucukta hastaneye gittim o kadar yogundu ki oturacak yer yoktu disari ciktim herkesin elinde bi sigara ne icerde durabildim ne disarda resmen mahvoldum ya eltimin isi de 5bucuk gibi bitti onca saat nasil direndim o yorgunluga bi bilseniz zaten muayene de olamadim benim daktirim yoktu eve gelir gelmez attim kendimi yataga esimde hicbisey yiyemiyorum diye tost yapmis sagolsun domatesle birlikte baya yedim bu arada domatesin bulantilarima iyi geldigini farkettim, bide baya akintim oluyo bide, su 1mart gelse de duysam kalp atislarini bebegimin, acikcasi cok cok sevinmek istemiyorum sanirim doguma kadar da oyle cok sevinmicem ama bebegimle konusuyorum surekli beni birakmasin die :)

şansımçok canım geçmiş olsun bence en iyisi dinlen ve bol meyve her bitki gebelikte iyi değil ona göre araştırıp sakın yeşil çay falan içme hiç iyi değilmiş hamilelikte

kılzarrrr merhaba ben aranıza yeni katıldım bugun anne oldugumu öğrendım 5 haftalık :) bende ekim annesi olucam

Benimde belim ve bacaklarım ağrıyor.sanki çok iş yapmışım da yorulmuşum gibi. Gerçi doktor bel ağrısı olmaz şuanda dedi.başka bireyseldir dedi.ama nedendir alamadım

bende birazcık is yapayım hemen belim agrıyor bende anlamadım nedendir:)))))))

bebiş yer açıyor kendine..başlarda benim de ağrıdı .mesela şimdilerde belim kalınlaştı. zaten pantolon ondan daha çok gelmiyor.tabi biraz da göbişe eklendi:) öyle durumlarda dinlenin.. iş güç beklesin anacım..

karpuzmuuu kız bekle birkac ay daha ne acelen vardıda karpuz istiyosun tr de varmı bulunurmu bu mevsimde karpuz:))))
maalesef yok.. neyse ki şiddetli istemedi..

canım önceden dr unun olmadığı önceden belli olmadı mı...

ohh ohh afiyet olsun.. bebişe yarasın..

canım inşallah duyarsın. gelir o vakit.. ben bugün kalp atışlarını gördüm. çok tatlıydı.. Canım ben de bebeğimle konuşuyorum. bana çok iyi geliyor. inşallah onlarda iyi olurlar.. kucağımıza hayırlısıyla alırız.

kılzarrrr merhaba ben aranıza yeni katıldım bugun anne oldugumu öğrendım 5 haftalık :) bende ekim annesi olucam

hoşgeldin canım.. bakma benim de bebeğim 6+3 .. anneye göre 8 haftanıniçinde bebişim..

canım allah hepimize bebeğimizi sağlıklı,mutlukla,coşkuyla,enerjiyle kucağımıza alacağımız günü günleri nasip etsin. büyütelim..

Son düzenleme:
canım çok kötü durumdayım tsh 7,22 benim doktor tiroşt hapı başlattı ama zeka geriliğine neden olabiliyo diye okudum tiroid aglıyorum geldgmden beri senin nasıl

canım çok kötü durumdayım tsh 7,22 benim doktor tiroşt hapı başlattı ama zeka geriliğine neden olabiliyo diye okudum tiroid aglıyorum geldgmden beri senin nasıl

canım inşallah bir an önce troiti düşürürüz.normal değerine getiririz. benim 8,3 çıktı.. İlaçla tedavisi varmış en azından. ilaç da bebeğe zarar vermiyor. aksine faydası oluyor. sadece böyle bir durumun olması işte beni endişelendiriyor.
aslında bu haftalarda çoğu gebelikte tsh yükseliyormuş canım belki onun da etkisiyle 7 çıkmıştır.8 haftadan sonra normal seyrine düşüyormuş.. ilk üç ay içinde tedavi edilmesi gerekiyormuş.

ne kadar söylesek de biliyorum aynı hisleri paylaşıyorum. bebeğimiz zekasını etkileyecek mi.. inan bu konuda birşey diyemiyorum. iyi düşünelim .. inşallah düşüreceğiz bebeğimiz inşaallah etkilemez.

kadın doğumcu bu kadar sorun etme dedi. dahiliyeci de düşürmek için tedavi ediyoruz dedi. ben bu süre zarfında etkiler mi diye sordum endişelenme o kadar etkilemez. ben sana bir ay sonraya randevu verdim. 10-15 gün sonra yine bakalım istiyorsan endişeleniyorsan dedi.. dozunu da onun için arttırdım dedi. daha çok artırabilirdim ama şimdide de dengesini bozmayım diye çok artırmadım dedi. yani çok da etkilese bir hafta sonra ya verebilirdi. ama bir ay sonraya vermişti.

ama ben bir hafta sonra hacettepeden randevumu alıp tüm testleri yaptıracam. çünkü ultrason dışında test yaptırmadım daha..

canım içini rahat tut rahat tutalım ki troidimiz yükselmesin stres de etkiliyormuş.. inşallah birşey olmaz.. öyle nette yazılan herşeye de inanmayalım.

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaar dün kesemizi gördük dr çok iyi dedi
ama bende kahve leke geldi gün onun için ilaç verdi acayip miğdemi bulandırıp uyutuyo..sizde olmadımı hiç leke
bide aşırı grip oldum yüzüm gözüm şişti hep öksürmekten ciğerlerim çıktı:2::2::2::2:

hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor hamıslık yenı gelen arkadaslarımız hepınız hos geldınızzz

gozun aydın cnmm darısı pıtpıt ları gormeye ınsallah

maşallah canım..
lekeden endişelenme çoğu hamilelikte az çok oluyor.. ilaç etkili faydası da oluyor. ama ben de bulantı olmadı. genelde bulantı yok. olanlar var tabi.. ancak dediğin gbi uyutoyor.. çalıştığım için kesmek zorunda kaldım. bir de benim dr a gittiğimde kesilmişti zaten. tedbir amaçlı içiyordum. eğer fırsatın varsa ilacını düzenli al ve fırsat bu fırsat iyice dinlenmiş olursun.. hem de bu aylarda biliyorsun dinlenmek önemli..

Son düzenleme:
şansımçok canım geçmiş olsun bence en iyisi dinlen ve bol meyve her bitki gebelikte iyi değil ona göre araştırıp sakın yeşil çay falan içme hiç iyi değilmiş hamilelikte
Teşekkür ederim cnm akşam yaptım bi meyve atomu merak etme :))

Hayırlı olsun bilgilerini yazarsan listeye eklerim

ohooooo ben napim o zaman benimki 9 küsür. kötü durumda olacak bişey yok. ilacımızı alacaz keyfimize bakacaz.

çok geçmiş olsun krengi leke gelen bi çok arkadaş var onun için progestan kullananlar da var o da uyutuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…