Bizde geldikkk bebişimle güzel yararlı bir topik olur inşallah.kızlar benim burdaki takvimle doktorun takvimi tutmuyor bana dün 9+4 sün dedi hangisi doğru şimdi
:) hg cnmhoşbulduk canım kimse beni umursamayacak sanmıştım
akadaşlar bende yeni anne adayıyım uzun zamandır okuyorum dün üye oldum ismim yasemin 25 yaşındayım sat 02.01.2013, ankara , memurum imza nasıl yapılıyor yapamadım
Hiçbişey yemek istemiyorumm,yiyecek görmek bile istemiyorum sanırım ben kilo almak yerine vericem(
bu arada arkadaşlar benim beta hcg geçen perşembe 160,16 çıkmıştı doktor sata göre çok düşük dedi cumartesi tekarar test istedi bu sfsr 422 çıktı yükseliş güzel normal gebelikteki gibi demişti geç döllenme olma ihtimali yüksek dedi yarın yine kontrolüm var acaba yarın kese görünür mü dersiniz?
bu arada sat 5 ocak
normal bence. ben heran adet olacakmış gibiydim. ki normalde adet sancısı çeken biri değilimdir.arkadaşlar kasık ağrısı sangi adetim gelecekmiş gibi bütün gece yatrmadı dr a cumartesi gidicem normal mi sizce
yok yok sorun yok kalbini serin tutArkaşlar merhaba ;
Doktora gittik geldik...
Kalp atışlarını gördük pıt pıt atıyordu fakat duyamadık daha ufakmış
Pazartesi tekrar gideceğiz Allah izin verirse bu sefer hem görüp hem duyacağız
Gelişimi biraz yavaş ilerliyor bizimkinin 6+2 olarak gözüküyor geç döllenmede oluyor böyle bazen dedi doktorumuz fakat tabi biz heyecandan elli tane soru sorduk :)
Şu an kontrolüm altındasın dedi pazartesi gel duyalım bir dedi.Bugün hem görüp duysaydım pazartesi çağırmazdım seni 20 gün sonra çağırırdım dedi de biraz da olsa rahatladım...
Kızlar dua edin
Umarım bir sorunla karşılaşmam...
estagfurullah cnm yazdığın iyi oldu ben tonda bi mahsur olduğunu bilmyordum sürekli de tükettiğim bir üründür :Sballı ıhlamur iç canım. rahatlatır.
canım, pancar yoğun etki bırakan gıdalardan. bir süre pancar yeme, ya da çok az ye. bak bakalım şikayetin gidecek mi, gitmezse 1-2 gün içinde dr a söyle. bol su iç bu arada, temizlensin böbrekler iyice.
olur tabii canım. beyaz peynir-süt-yoğurt; içlerinden hangisini yiyemiyorsan diğerlerine ağırlık ver.
balık yiyemiyorsan, hap olarak al canım. bir zararı olmaz, rahat ol.
bu arada ben de balık yemeye başlamadım. acil başlasam iyi olacak. sevmem ama zorlayacağım artık.
canım, senin mesajın üstünden birkaç hatırlatma yapayım müsadenle.
hamilelikte ton balığı mecbur kalmadıkça yemeyin, civa içerdiği için bebeğe zararlı olabilir. çok az yemekte sakıncası yok ama ton balığı ile balık ihtiyacını karşılamayın.
deniz balıklarını yemek daha sağlıklı.
balıkları fırında ya da buğulama olarak hazırlayın yiyin. kızartınca, besin değerlerinin çoğu gidiyor. hatta bu yüzden kızartmaları menülerden çıkarın, tokluk yapıyor ama bebeğe fazla faydası olmuyor.
ben şekere dikkat etmek zorunda olduğum için, o mantılar makarnalar bana yasak oldusiz azar azar, benim yerime de yiyin afiyetle.
kızlar size ne soracağımm
hepimiz aşağı yukarı 6-7-8. haftalarımızdayız
hamilelikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz, şu anda çizdiğiniz yol nedir??
eşlerinizle konuşuyor musunuz bu konuyu merak ediyorum
doktor bize geçici birsüre olmasın ilişki dedi, bu herkese mi söyleniyor onu da merak ediyorum??:44:
Benim de sabah birazcık kahverengi akıntım oldu,kahvaltıdan sonra progestan aldım geçti çok şükür..Eşinizle ilişki durumunuz nasıl bu arada?Ben baya değiştim,isteksiz biri oldum ama bazen eşimi kıramıyorum :) Doktorum sakıncası yok dedi..
Allahım sana bağışlasın canım. Gözün aydın :)) görünce çok sevindim. ama bana ben pıtpıtları duyunca çok heyecanlanmıcam gibi geliyor neden acaba????Eki Görüntüle 638693 Eki Görüntüle 638695
çok şükür bebişimi gördüm herşey yolunda dedi doktor umarım böyle de devam eder
keseyi falan sorun etme cnm bence ne yiyip ne yemeyeceğine bak sen. su içmene dikkat et. hangi şehirdesin???Herkese merhaba once butun hamile anne adaylarini kutluyorum rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Simdi biraz kendimi anlatayim :) Ben 6 aylik evliyim esim doktora yaptigi icin yurtdisinda yasiyorum.Gecen 5 ocakta adet oldum.Bu ay gelmeyince test yaptik iki defa pozitif cikti.Hemen doktor randevumuzu aldik ve gittik sonuc hicbirsey soylemedi ne kan tahlili,ne idrar testi beslenme folik asit vs....hicbirsey sadece bundan sonra bu ulke prosedurlerine gore butun islemlerimizi ebe yapacak onunla randevu haftaya persembe.Arastirdim oda bisey yapmayacakmis sadece 3 ve 3 bucuk aylik olmasina yakin 2 defa tek ultrason ve diger testler yapiliyormus.Yani turkiyenin kiymetini bilelim en azindan saglik hizmetleri cook iyi ben su anda kac aylik hamileyim ne yapmam gerekiyor uyku ilac besin vs herseyi internet ve bu forumdan ogreniyorum.Yani benim degil kese bebegi gormem bile uzun sure sonra olacak galibaa((
Akıntısı olan var mı ? Normalde çok az olmasına rağmen bu dönemde çoğaldı benim.
bugün çok neşesizim, gribi atlatamadımarasıra mide bulantılarım var, evde dinlenemiyorum, çalışıyorum akşam olsunda eve gidip yatsam diye dua ediyorum. ayrıca kocamda bugün iş için şehir dışına gitti, beş gün yok.
benimki de oğlum diyor. maşallah herkesin oğlu olacakAllah gönlünüze göre versin, benim eşim de oğlum diyor :=) hatta abarttı kalp atışlarını duyuyorBen de sürekli erteliyorum ilişkiye girmiyorum, yarın diyorum şu bu bahaneler buluyorum, doktora sormadan tehlikeye atmak istemedim.
Kızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı.Keseyi göremedik.Beta hcg testi yapıldı,1800 olması gereken değer 350 çıktı maalesefYani düşük yapıyorum
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde sizlere doğum yapmanızı nasip etsin inşaAllah
başka dra git. bak bende dr dr geziyorum istediğimi bulana kadar. ama eşim ikna oldu gibi kendimi iyi hissettiğim drda kalacaz galiba.ne kadar pozitif düşünmek istemesem de aksilikler beni buluyor.
dün dr sekreteri randevuyu 14 e verdi. ben de daha sonra aradım açlık tokluk farkediyor mu diye ama ben belli bir saatten sonra almayacaklarını düşünmedim. yani o saatte gönderiyorsa mutlaka alıyorlardır diye..yani demedikler ki öğleden sonra kan almazlar diye.. neyse yarın gel dedi.
ultrasonda anlamadığım öncekinde yani o zaman 4 haftalık falan dedi. şimdi 6+3 dedi.
o zaman 0,76 cm di. şimdi 0,63 cm.. o zaman keseyi mi ölçtü acaba. çünkü kese vardı da bebek görünmüyordu.aslında işaretledikleri yerler öyle gibi ama emin olamadım. bir de dr resmi alıyım dedi ben yanında götürdü sandım. ben giyinip geldim yanında değilmiş.. resmi sorunca veriyim almışım da getirmeyi unutmuşum dedi. yani emin olamıyorum.
troit olayında bebek için değil senin için onlar dedi. bebeği etkilemez dedi. inanmak istiyorum ama inandırıcı gelmedi.
sonra demir içiyorum dedim. gerek yok içme.. o kadarcık bebeğe içsen ne fayda dedi.. ondan alsa ne olur almasa ne olur dedi.
yani anlayacağınız dr beni tatmin etmedi..
yine kafam karışık..
zekai tahir e mi gidiyim hacettepe den randevu mu alıyım başka bir özel hastaneye mi gidiyim. sağlık ocağına mı gidiyim..
hem troit bir başka dr tarafından da görülür.
not: bebişimin kalp atışlarını gördüm ama duyamadım. ultrasonda ses yoktu.
çok geçmiş olsun cnmnasılsınız bakalım bu aralar giremiyorum annem ffıtık ameliyatı oldu onunla ilgileniyoruz geçmmişi okuyamadım ama bushrr bebeğini kaybetmmiş galiba çok çok geçmiş olsun üzücü ama elden bişey gelmmiyo işte inş. kasım yada aralık annesi olurr......
valla benim de ağrıyor ölüyorum. günlerdir az az bulaşık vardı.biriktiriyordum hem makinede hem dışarda bugün hepsinden kurtulayım dedim bel ağrısından duramıyorumBenimde belim ve bacaklarım ağrıyor.sanki çok iş yapmışım da yorulmuşum gibi. Gerçi doktor bel ağrısı olmaz şuanda dedi.başka bireyseldir dedi.ama nedendir alamadım
Bizde iyiyiz ama midem hiçbişey almıyor bugünlerde paso yatıyoruz :))
Kızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı.Keseyi göremedik.Beta hcg testi yapıldı,1800 olması gereken değer 350 çıktı maalesefYani düşük yapıyorum
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde sizlere doğum yapmanızı nasip etsin inşaAllah
evet gördüm pazartesi canım normalde 7 haftalık olmam gerek ama benimki 5 haftalık çıktı minicik bişe gözükmüyor
hım hımm hımmmo zaman iyi düşün iyi olsun arkadaşım en kötü ihtimalle başka bir doktora daha görün
doktor 1 hafta sonra gelin dedi ama yarın başka bir doktora dahamı gitsem acaba yoksa 1 günde birşey değişmezmi napayım sizce?
Benimde belim ve bacaklarım ağrıyor.sanki çok iş yapmışım da yorulmuşum gibi. Gerçi doktor bel ağrısı olmaz şuanda dedi.başka bireyseldir dedi.ama nedendir alamadım
bende birazcık is yapayım hemen belim agrıyor bende anlamadım nedendir:)))))))
maalesef yok.. neyse ki şiddetli istemedi..karpuzmuuu kız bekle birkac ay daha ne acelen vardıda karpuz istiyosun tr de varmı bulunurmu bu mevsimde karpuz:))))
birazcik okudum gecmisi ama yok olcak gibi degillll :
oncelikle bushracim Allah sabir versin gecmis olsun insallah tekrardan Rabbim saglikli bir evlat verir hayirlisi buymus hepimiz risk altindayiz dualarimiz birbirimiz icin.
bende bugun 1bucukta hastaneye gittim o kadar yogundu ki oturacak yer yoktu disari ciktim herkesin elinde bi sigara ne icerde durabildim ne disarda resmen mahvoldum ya eltimin isi de 5bucuk gibi bitti onca saat nasil direndim o yorgunluga bi bilseniz zaten muayene de olamadim benim daktirim yoktu eve gelir gelmez attim kendimi yataga esimde hicbisey yiyemiyorum diye tost yapmis sagolsun domatesle birlikte baya yedim bu arada domatesin bulantilarima iyi geldigini farkettim, bide baya akintim oluyo bide, su 1mart gelse de duysam kalp atislarini bebegimin, acikcasi cok cok sevinmek istemiyorum sanirim doguma kadar da oyle cok sevinmicem ama bebegimle konusuyorum surekli beni birakmasin die :)
kılzarrrr merhaba ben aranıza yeni katıldım bugun anne oldugumu öğrendım 5 haftalık :) bende ekim annesi olucam
kılzarrrr merhaba ben aranıza yeni katıldım bugun anne oldugumu öğrendım 5 haftalık :) bende ekim annesi olucam
canım çok kötü durumdayım tsh 7,22 benim doktor tiroşt hapı başlattı ama zeka geriliğine neden olabiliyo diye okudum tiroid aglıyorum geldgmden beri senin nasıl
ne güzel inşallah ben de yarın görürüm
kızlaaaaaaaaaar dün kesemizi gördük dr çok iyi dedi
ama bende kahve leke geldi gün onun için ilaç verdi acayip miğdemi bulandırıp uyutuyo..sizde olmadımı hiç leke
bide aşırı grip oldum yüzüm gözüm şişti hep öksürmekten ciğerlerim çıktı:2::2::2::2:
kızlaaaaaaaaaar dün kesemizi gördük dr çok iyi dedi
ama bende kahve leke geldi gün onun için ilaç verdi acayip miğdemi bulandırıp uyutuyo..sizde olmadımı hiç leke
bide aşırı grip oldum yüzüm gözüm şişti hep öksürmekten ciğerlerim çıktı:2::2::2::2:
Teşekkür ederim cnm akşam yaptım bi meyve atomu merak etme :))şansımçok canım geçmiş olsun bence en iyisi dinlen ve bol meyve her bitki gebelikte iyi değil ona göre araştırıp sakın yeşil çay falan içme hiç iyi değilmiş hamilelikte
Hayırlı olsun bilgilerini yazarsan listeye eklerimkılzarrrr merhaba ben aranıza yeni katıldım bugun anne oldugumu öğrendım 5 haftalık :) bende ekim annesi olucam
ohooooo ben napim o zaman benimki 9 küsür. kötü durumda olacak bişey yok. ilacımızı alacaz keyfimize bakacaz.canım çok kötü durumdayım tsh 7,22 benim doktor tiroşt hapı başlattı ama zeka geriliğine neden olabiliyo diye okudum tiroid aglıyorum geldgmden beri senin nasıl
çok geçmiş olsun krengi leke gelen bi çok arkadaş var onun için progestan kullananlar da var o da uyutuyor :)kızlaaaaaaaaaar dün kesemizi gördük dr çok iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?