2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

yaa benimde sağ gögsüm diğerine göre küçük kaldı öteki büyüyor bu büyümüyor ilginç biri büyük biri küçük çok komik duruyor

Gelir gelmezüzmek istemezdim seni ama gelişmelerden haberdar edeyim istedim.

Nasipten ötesi yalan derlerya hakikaten öyle biz nekadar dikkat edersek edelim elimizden geleni yapmışta olsak alnımızda ne yazıldıysa onu yaşıyoruz.. Ama Rabbim öyle büyükki o güzel duyguyu tekrardan nasip edecektir şuanda sadece gerekli olan sabır üzüldüm ama çok inşallah çabuk atlatır ve yeni bebiş çalışmalarına başlar

meleklerin anneleri benim mesaim buraya kadar :)
Yarın inşallah görüşmek dileğiyle hepiniz kendinize ve meleklerinize iyi bakın

Benimde uçları çok acıyor ya taş gibi oldular eşim dalga geçiyor slikonmu yaptırdın gizlice diye

ayy benimki niye yumuşacık büyüdükçe sertleşmesi lazım )) doğal silikon bu karnımda minik şey annesini güzelleştiriyor estetik uzmanı olcak heralde deseydin :-D

nasılsınız bakalım bu aralar giremiyorum annem ffıtık ameliyatı oldu onunla ilgileniyoruz geçmmişi okuyamadım ama bushrr bebeğini kaybetmmiş galiba çok çok geçmiş olsun üzücü ama elden bişey gelmmiyo işte inş. kasım yada aralık annesi olurr......

Benimde belim ve bacaklarım ağrıyor.sanki çok iş yapmışım da yorulmuşum gibi. Gerçi doktor bel ağrısı olmaz şuanda dedi.başka bireyseldir dedi.ama nedendir alamadım

bushra arkadasım cooookk uzuldum.Herseyde bir hayır vardır arkadasım oyle dusun belkide hayırlısı buydu Allahım yine nasip edicek insallaaahh saglıklı guzel bir bebis.sözun bittigi yerdeyim.

bende birazcık is yapayım hemen belim agrıyor bende anlamadım nedendir:)))))))

ya kızlar canım karpuz istedi. tutuk burnumla kokusuna kadar hissettim.. bir an... karpuz normalde alerji listemdedir..
yine de yerim de bu mevsim de yani... isteye isteye bunu mu buldu::))) ama daha önce tatlı istiyordu canım sürekli.

ben de dikmende oturuyorum:)

karpuzmuuu kız bekle birkac ay daha ne acelen vardıda karpuz istiyosun tr de varmı bulunurmu bu mevsimde karpuz:))))

esimdi okudum sanasımcok cookkk gecmis olsun arkadasım kendine dikkat at gereken herseyi arkadaslar soylemis zaten bol bol dinlen.

kızlar zaten sütler pastorize, uzun ömürlü old. için çok da faydası kalmıo..dr.lar genelde yoğurt, ayran ve peynir tüketilmesinin daha faydalı olduğunu sölüo..bol bol ayran için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…