iyiyiz efenim iş saatini tamamlamanın mutluluğu içindeyiz sizler ve kuzucuğunuz nasıllar
Hoişgeldin canım iyiyiz ama birazda burukuz bushra aramızdan ayrıldıaz önce haber verdi. belki geçmişi okumuşsundur:26:
kızlar selam,
sabahtan beri kafamı kaldıramıyorum baş ağrısından,hormonların artmasıyla alakalı sanırım
göğüslerimde de süt çalışmaları devam etmekte tahminimce .acımasınlar diye kıpırdamak bile istemiyorum,ve aşırı sinirliyim herseye kızıyorum bugun
yaa benimde sağ gögsüm diğerine göre küçük kaldı öteki büyüyor bu büyümüyor ilginçbiri büyük biri küçük çok komik duruyor
Çok üzüldüm ya sabır diliyorum Bushra arkadaşıma , Rabbim tekrardan bu duyguyu tatmayı nasip eder inşallah((
Gelir gelmezüzmek istemezdim seni ama gelişmelerden haberdar edeyim istedim.
Benimde uçları çok acıyor ya taş gibi oldular eşim dalga geçiyor slikonmu yaptırdın gizlice diye
hem kan veriyorsun hemde bebeğin ense kalınlığı ve burun boyu ölçülüyor down sendromu riski için
Benim doktorum balgatta bende dikmende oturuyorum rahat oluyor testlerde bazen koru hastanesi pahalı olabiliyor acilleri orda yaptıroyrum onun dışında isterse ulusda ankara hastanesinin ek binası var arkadaşım orda baş hemşire onun yanına geçiyorum.Zaten orayı pek bilen olmadığı için boş ve rahat oluyor tavsiye ederim tahliller falan için
gnydın tatlım , ben de aynınım ... Süte karşı intoleransm var .. Içemiyorum ..ilk gebeliğimle bi heves 200 mm lik süt almıştım ,muayeneyi beklerken iciyordum ,sırf içiyim diye ..son oldu ,bi heves yaptım ama yok ...süt,yğurt,kaşar peyniri bunlarda karşılar kalsiyum ihtiyacını ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?