üzüldüm canım geçmiş olsun sağlıksız bir gebelikmiş demekki Allah sabır versinKızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı.Keseyi göremedik.Beta hcg testi yapıldı,1800 olması gereken değer 350 çıktı maalesefYani düşük yapıyorum
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde sizlere doğum yapmanızı nasip etsin inşaAllah
abdominal baktı sadece kese göründü ben dedim birde vajinal bakarmısınız diye o zaman yolk kesesini gördü boş gebelik değil dediCanim uzme kendini acele etme zaten kalp atisi 6-8 hafta arasi gorunur diyolar. Bu arada neden vajinal bakti ki doktorun abdominal gorunmedimi kesen?
reglimin 16. gününden sonra hamile kalmış olamam çünküneden imkansız olsun arkadaşım, bilemezsin ki tam döllenmenin ne zaman olduğunu, üstelik bu kadar içini karartma karamsarlığa sürükleme kendini olumsuz giden hiçbirşey yok, bebişin oluşmaya başlamış, en kötü ihtimalle bir hafta daha beklersin kalp atışını duymak için - ki beklemek bizim işimşz. Ama içim rahat değil diyorsan başka bir doktora daha görün derim ben bir de başka bir doktor yorumu al
sanırım şöyleydi sıralama
4. hafta kese
8 .hafta kalp atışı
12. hafta 2 li tarama
16. hafta 3 lü tarama
hamileliğimde en fazla 20 ye kadar biliyorum sonrasını diğer tecrübeli annelerden öğreneceğiz
bu tarama testlerinde de mi kan vererek bakılıyor. yani hani ben ona göre hastaneyi veya dr u yakın ayarlamayı düşünüyorum. her koşulda en uygunu..
slm anneler nasılsınız ben bebeğimin kesesini gördüm ama daha kalp atışını alamadım haftaya çarşamba alacam benimle aynı olan anneler siz aldınızmı kalp atımını ben bugün 6+6 günlük gebeyim. en geç ne zaman kalp atımı :18: belli olur bilen varmı kızlar
bu tarama testlerinde de mi kan vererek bakılıyor. yani hani ben ona göre hastaneyi veya dr u yakın ayarlamayı düşünüyorum. her koşulda en uygunu..
Kızlar çok kötüyüm ya baya baya hasta oldum benboğazım başım belim bacağım her yerim ağrıyor (( yardım edin ne yapsam??
kızlar bugün dişimi çektirdim kurtuldum sonunda inş bugün rahat bi uyku uyucam.günlerdir diş ağrısından okadar uykusuz kalmışım ki bugün evde bebeğim olmasına rağmen ayılamadım resmen zavallı oğlum kendi kendine oynayıp durdu acıdı heralde oda halime:)aslında çok korkarak çektirdim çünkü biliyosunuz ilk 3 ayda sakıncalı olabilir diyolar diş tedavisine ama bugün ki doktor hiç birşey olmaz sen içini ferah tut vurduğumuz uyuşturucu bebeğini etkilemez ben hep yapıyorum sadece kendini kasma korkma yeter dedi.korkacak hal mi kaldı bende ki.kendi çekmese ben kerpeteni alıp kendim çekecektim okadar acı çekiyordum yani.dişine dolgu felanda yapamayız iyce gitmiş dedi.ya 9 ay çekicen bu ağrıyı ki bu ağrı seni strese sokup bebeğene daha çok zarar verecek ya da çekicez kurtulucan dedi ben bişi olmaz demi dedim kesinlikle olmaz bana güven deyince bende hiç düşünme çek ozaman dedim.zaten çok güvenilir işini bilen bi doktor.umarım yanlış bişey yapmamışımdır
Kızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı.Keseyi göremedik.Beta hcg testi yapıldı,1800 olması gereken değer 350 çıktı maalesefYani düşük yapıyorum
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde sizlere doğum yapmanızı nasip etsin inşaAllah
üzüldüm canım geçmiş olsun sağlıksız bir gebelikmiş demekki Allah sabır versin
abdominal baktı sadece kese göründü ben dedim birde vajinal bakarmısınız diye o zaman yolk kesesini gördü boş gebelik değil dedi
reglimin 16. gününden sonra hamile kalmış olamam çünkü
Kızlar çok kötüyüm ya baya baya hasta oldum benboğazım başım belim bacağım her yerim ağrıyor (( yardım edin ne yapsam??
kızlar selam,
sabahtan beri kafamı kaldıramıyorum baş ağrısından,hormonların artmasıyla alakalı sanırım
göğüslerimde de süt çalışmaları devam etmekte tahminimce .acımasınlar diye kıpırdamak bile istemiyorum,ve aşırı sinirliyim herseye kızıyorum bugun
Selamlar birbirinden güzel anneler sizler ve melekleriniz nasıllar bakalım ?
Dikkat et kendine canım. portakal suyu sık iç vitamin niyetine elma havuç sık. Bol bol tüket bunları ve biran önce toparlanırsın inşallah. En önemliside istirahat et bol bol
Selamlar birbirinden güzel anneler sizler ve melekleriniz nasıllar bakalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?