2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
üzüldüm canım geçmiş olsun sağlıksız bir gebelikmiş demekki Allah sabır versin

Canim uzme kendini acele etme zaten kalp atisi 6-8 hafta arasi gorunur diyolar. Bu arada neden vajinal bakti ki doktorun abdominal gorunmedimi kesen?
abdominal baktı sadece kese göründü ben dedim birde vajinal bakarmısınız diye o zaman yolk kesesini gördü boş gebelik değil dedi

reglimin 16. gününden sonra hamile kalmış olamam çünkü

bu tarama testlerinde de mi kan vererek bakılıyor. yani hani ben ona göre hastaneyi veya dr u yakın ayarlamayı düşünüyorum. her koşulda en uygunu..

canım seninle günlerimiz aynıymış. bende keseyi gördüm kalp atışlarını daha duyamadık bende çarşamba gidicem kontole duyarız inş.

bu tarama testlerinde de mi kan vererek bakılıyor. yani hani ben ona göre hastaneyi veya dr u yakın ayarlamayı düşünüyorum. her koşulda en uygunu..

hem kan veriyorsun hemde bebeğin ense kalınlığı ve burun boyu ölçülüyor down sendromu riski için
Benim doktorum balgatta bende dikmende oturuyorum rahat oluyor testlerde bazen koru hastanesi pahalı olabiliyor acilleri orda yaptıroyrum onun dışında isterse ulusda ankara hastanesinin ek binası var arkadaşım orda baş hemşire onun yanına geçiyorum.Zaten orayı pek bilen olmadığı için boş ve rahat oluyor tavsiye ederim tahliller falan için

kızlar bugün dişimi çektirdim kurtuldum sonunda inş bugün rahat bi uyku uyucam.günlerdir diş ağrısından okadar uykusuz kalmışım ki bugün evde bebeğim olmasına rağmen ayılamadım resmen zavallı oğlum kendi kendine oynayıp durdu acıdı heralde oda halime:)aslında çok korkarak çektirdim çünkü biliyosunuz ilk 3 ayda sakıncalı olabilir diyolar diş tedavisine ama bugün ki doktor hiç birşey olmaz sen içini ferah tut vurduğumuz uyuşturucu bebeğini etkilemez ben hep yapıyorum sadece kendini kasma korkma yeter dedi.korkacak hal mi kaldı bende ki.kendi çekmese ben kerpeteni alıp kendim çekecektim okadar acı çekiyordum yani.dişine dolgu felanda yapamayız iyce gitmiş dedi.ya 9 ay çekicen bu ağrıyı ki bu ağrı seni strese sokup bebeğene daha çok zarar verecek ya da çekicez kurtulucan dedi ben bişi olmaz demi dedim kesinlikle olmaz bana güven deyince bende hiç düşünme çek ozaman dedim.zaten çok güvenilir işini bilen bi doktor.umarım yanlış bişey yapmamışımdır

Kızlar çok kötüyüm ya baya baya hasta oldum ben boğazım başım belim bacağım her yerim ağrıyor (( yardım edin ne yapsam??

Kızlar çok kötüyüm ya baya baya hasta oldum ben boğazım başım belim bacağım her yerim ağrıyor (( yardım edin ne yapsam??

gittin mi canım doktora, yat mutlaka dinlen iyice ve bol bol vitamin al doğal yollardan, limonlu ıhlamur iç, adaçayı sakın içme. portakal kivi ye. maydanoz yeme, içme düşük yaptırıcı etkisi var ( bu arada biliyorum ama akşam aldım daha salataya koyarım diye unutmuşum iyi oldu hatırladığım tüh bana ) ayaklarına sıcak tuzlu su yap leğene üşütmeni alır o hemen

onlar bizlerden daha tecrübeli bu konularda yüreğini ferah tut sen hiçbişicik olmaz mercimeğe

Canım üzüldüm adına vardır bunda da bir hayır. Rabbim en hayırlı zamanda tekrar yüzünü güldürecektir.

hım hımm hımmm o zaman iyi düşün iyi olsun arkadaşım en kötü ihtimalle başka bir doktora daha görün

Dikkat et kendine canım. portakal suyu sık iç vitamin niyetine elma havuç sık. Bol bol tüket bunları ve biran önce toparlanırsın inşallah. En önemliside istirahat et bol bol

geçmiş olsun öncelikle bol bol diyemiycem ama bitki çayı iç. ıhlamur, papatya limon,elma kabuğu felan karıştır onun bir sakıncası yok gebelikte. ayrıca baş ağrısı için bir tülbentle sıkıca bağla başını :)) eski usül en faydalısı yanii.

kızlar selam,

sabahtan beri kafamı kaldıramıyorum baş ağrısından,hormonların artmasıyla alakalı sanırım
göğüslerimde de süt çalışmaları devam etmekte tahminimce .acımasınlar diye kıpırdamak bile istemiyorum,ve aşırı sinirliyim herseye kızıyorum bugun

eveeettttttttttt bebişlere söylüyoruz " herşey güzel olacak senle olunca, söyleme bana aşka doyunca, yalnız benim ol ömrüm boyunca herşeyin farklııııı"

Dikkat et kendine canım. portakal suyu sık iç vitamin niyetine elma havuç sık. Bol bol tüket bunları ve biran önce toparlanırsın inşallah. En önemliside istirahat et bol bol

sansımçok , kesinlikle C vitamini tüket bencede.kivinin özellikle direnci yükselttiğini biliyorum.ben bi sefer yasadım grip mevzunu ve 1 buçuk günde toparlamıştım
bol meyve yiyerek.şifali bir çorba.midem bulana bulana içtiğim pekmez.çok faydasını gördüm.eger pekmezi kaşık kaşık yıyemiyosan yoğurtla karıştırabilirsin eşim bana böyle yaparak zorla içirmişti
ve kesinlikle yataktan çıkma dinlen,terlemek rahatlatıcaktr seni.
şimdiden allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…