2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
herkese iyi akşamlarr ögleden sonra yazılanları okudum da hayırlı haberler için tebrik ediyorum herkesi ve Allah nazarlardan saklasın diyorum ve kötü haberler için de rabbim bizler için hayırlısı neyse onu yaşıyoruz daha beteri vardır diye düşünerek şükretmek gerek diyorum güzel şeyler düşünün bulantılar için de söliyecegim şu ki hamileliğin cilvesi bunlrda geçicek diyipp sabretmeliyiz

Kızlar çok kötüyüm ya baya baya hasta oldum ben boğazım başım belim bacağım her yerim ağrıyor (( yardım edin ne yapsam??

canım geçmiş olsun bir tane kivide yaklaşık 3 kilo portakalda olan c vitamini varmış tavsiyemdir :) İyi dileklerin içinde tşk ederim..... sizlerin bebişlerinin fotolarını da bekliyoruz en kısa zamanda

iyi geceler kızlar
düşük yapanlara cok gecmiş olsun inşllh tez zamanda tekrar saglıklı bir şekilde hamile kalırsınız
size bi sorum var
ben bugun 5+5 ama ne goguste hasssasiyet dolgunluk kasık agrısı vss hiçbişey kalmadı.
gögüslerim boş gibi anlamadım bi sorun olabilirmi acaba....

merhaba
hayırlı olsun senin için, umarım hastalığın da hemen geçer.
bende de lekelenme devamlı oluyor. dün doktora gittim, ultrasonda 6 haftalık görünüyor, kalp atışlarını duydum çok şükür. ama lekeyi sormayı unutmuşum :) eve geldim telefonla sordum, rengi açık kahve ve nadiren pembe renkli oluyor. doktor progestan kullanmam gerektiğini söyledi, reçete yazdı hemen. rengi açık kahve bile olsa, eğer devam eden bir durumsa düşük riski olarak değerlendiriyoruz dedi. hemen çıktım aldım eczaneden, prospektüsü okudum, ilacın yan etkisi baş dönmesi ve uyku olduğu için akşam yatarken alınması daha iyi olur yazıyordu. lekelenme tamamen kesilinceye kadar kullanmam gerekiyormuş. neyse inş. hayırlısı olur hepimiz için.

içini ferah tut yoktur bi sorun benim de arada bulantım ve kasık agrım oluyor onun dışında bolca tuvalete gidiyorum ve gaz sıkıntım var öle belirgin sıkıntılar yok bende de yani herkeste aynı şeyler olmuyor ki

benim normalde 1martta randevum ama eltimle gitmisken bi baktirayim dedim o da evde ki hesap carsiya uymadi doktorum yokmus bugun aslinda cok takip etmiyorum kesin olarak o doktora devam etmeyi dusunmuyorum o yuzden karambole gidiyorum simdilik

Kızlar bu arada eşimle ilgili gelişmeler var :) dr bi tanıdığıyla konuşmuş. şimdi Adananın en iyi druna götürecekmiş beni.
bu aralar çok sinirliyim ya hani bide ağlama krizleri. bilgi almış hakkımda :)

Ben kaçar arkadaşlar sabah iş var. hastayım bide iyice dinleneyim grşrz.

ah kızlar şu anda karnımı bi görseniz sanki 5 aylık hamileyim gibi,gazdan bi yere sığaıyorrum,artı tuvalete gitmekten gına geldi 1 damlada olsa sıkışıyorum nasıl bişeydir bu şimdiden göğüslerime dokunamıyorum çok hassas ve şiş kasıklarımda o biçimm ağrrıyor

göbişi kocaman olan birtek ben degilmişim anlaşılan ama napalım olsun bebişler saglıklı olsun da

canım çok kötü durumdayım tsh 7,22 benim doktor tiroşt hapı başlattı ama zeka geriliğine neden olabiliyo diye okudum tiroid aglıyorum geldgmden beri senin nasıl

canım bende troid hastasıyım kızımdada kullandımmm allah ımma şükür kızımdan zeka fışkırıyor 2.5 yaşında amma maşallah 5 yaşındaki çocuğun zekasına sahip ve halada kullanıyorumm ..asıl kullanmazsan kötü sonuçlar doğururur hangi dr veya hangi geri zekalı böyle bişey söyleyebilir saan kafalılar yaa allah onlara öyle bişey verirki o dilleri kilitlenirr

canım, çok geçmiş olsun. dr unun dediği gibi, sağlıklı olsaydı sıkıca tutunurdu. o yüzden kendini üzmemeye çalış. tekrarını yaşamazsın inş.
benim de kaybım var, dr kontrolünde kalbinin durduğunu öğrenmiştim. üzüntünü anlıyorum. sabır diliyorum canım senin için.

ezgikaragoz

canım, bende de hipotiroid var. ben de uzun süredir ilaç kullanıyorum. ilacını kullanmazsan sıkıntı olur. ilacını kullan, hiçbir sıkıntı olmaz. için rahat olsun...
sakın stres yapma canım. uygun dozda ilacını kullan.
defalarca yazdık aslında burada, eski mesajlarda denk gelmemiş miydin bu bilgilere?

canım, dr un dediği doğru, ilaç kullanmazsa, teşhis konulmasaydı, zeka geriliği olabilirdi. arkadaşın dikkat etmesi için söylemiştir.
sen ilaç kullandığın için hiçbir olumsuz etkisini görmemişsin, prensesine maşallah

canım, inş bir sorun yoktur. olumsuz düşünme.
içinin rahat etmesi için dr a git bakalım.
yakında dr a görünmüş müydün?

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.. aynı seyleri yaşadıgım için seni çook iyi anlıyorum.. Rabbim sana güç versin sabır versin sağlık versin..yürekten inanıyorum ki tekrar aramızda olacaksın ve bu olay hayatında bi anı olarak kalacak .. belki biraz acı bi anı.. ama inan Rabbim sana oyle güzel duygular yasatacak ki bugünleri unutacaksın inşalllah...kucagın bebişlerle dolunca hatırlamaya vaktin bile olmayaacak...

Riskli değildir canım endişelenme hemen... Biraz sabırlı olalım bakalım kısa süre sonra belli olacak her şey zaten... Eşin uzun dönem mi askerlik yapacak? Oy oyy işin zor... İlk zamanlar her gece gözyaşı her gece... Sonra alışıyorsun ama bebiş olmasaydı ben hala ağlıyor olurdum herhalde... Annemlerde kalıyorum arada kayınvalideme de gidiyorum. Annemin evi okuluma yakın, kayınvalideme hafta sonları gidiyorum genelde... Hatta akşam orada olacağım... İlk hamileliğiniz mi sizin de?

gunaydin kizlar ben gune mide bulantisiyla basladim yine iki gundur de dogru duzgun uyuyamiyorum cok moralim bozuk nasil aliscam bu duruma bilmiyorum rabbim sabir versin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…