ben de dikmende oturuyorum:)
Kızlar çok kötüyüm ya baya baya hasta oldum benboğazım başım belim bacağım her yerim ağrıyor (( yardım edin ne yapsam??
merhabakızlaaaaaaaaaar dün kesemizi gördük dr çok iyi dedi
ama bende kahve leke geldi gün onun için ilaç verdi acayip miğdemi bulandırıp uyutuyo..sizde olmadımı hiç leke
bide aşırı grip oldum yüzüm gözüm şişti hep öksürmekten ciğerlerim çıktı:2::2::2::2:
iyi geceler kızlar
düşük yapanlara cok gecmiş olsun inşllh tez zamanda tekrar saglıklı bir şekilde hamile kalırsınız
size bi sorum var
ben bugun 5+5 ama ne goguste hasssasiyet dolgunluk kasık agrısı vss hiçbişey kalmadı.
gögüslerim boş gibi anlamadım bi sorun olabilirmi acaba....
canım önceden dr unun olmadığı önceden belli olmadı mı...
ohh ohh afiyet olsun.. bebişe yarasın..
canım inşallah duyarsın. gelir o vakit.. ben bugün kalp atışlarını gördüm. çok tatlıydı.. Canım ben de bebeğimle konuşuyorum. bana çok iyi geliyor. inşallah onlarda iyi olurlar.. kucağımıza hayırlısıyla alırız.
ah kızlar şu anda karnımı bi görseniz sanki 5 aylık hamileyim gibi,gazdan bi yere sığaıyorrum,artı tuvalete gitmekten gına geldi 1 damlada olsa sıkışıyorum nasıl bişeydir bu şimdiden göğüslerime dokunamıyorum çok hassas ve şiş kasıklarımda o biçimm ağrrıyor
canım çok kötü durumdayım tsh 7,22 benim doktor tiroşt hapı başlattı ama zeka geriliğine neden olabiliyo diye okudum tiroid aglıyorum geldgmden beri senin nasıl
Kızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı.Keseyi göremedik.Beta hcg testi yapıldı,1800 olması gereken değer 350 çıktı maalesefYani düşük yapıyorum
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde sizlere doğum yapmanızı nasip etsin inşaAllah
canım bende troid hastasıyım kızımdada kullandımmm allah ımma şükür kızımdan zeka fışkırıyor 2.5 yaşında amma maşallah 5 yaşındaki çocuğun zekasına sahip ve halada kullanıyorumm ..asıl kullanmazsan kötü sonuçlar doğururur hangi dr veya hangi geri zekalı böyle bişey söyleyebilir saan kafalılar yaa allah onlara öyle bişey verirki o dilleri kilitlenirr
iyi geceler kızlar
düşük yapanlara cok gecmiş olsun inşllh tez zamanda tekrar saglıklı bir şekilde hamile kalırsınız
size bi sorum var
ben bugun 5+5 ama ne goguste hasssasiyet dolgunluk kasık agrısı vss hiçbişey kalmadı.
gögüslerim boş gibi anlamadım bi sorun olabilirmi acaba....
göbişi kocaman olan birtek ben degilmişim anlaşılanama napalım olsun bebişler saglıklı olsun da
Kızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı.Keseyi göremedik.Beta hcg testi yapıldı,1800 olması gereken değer 350 çıktı maalesefYani düşük yapıyorum
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde sizlere doğum yapmanızı nasip etsin inşaAllah
canım ben de çalışmıyorum evdeyim, hatta eşim şehir dışında olduğu için kayınvalidemdeyim
kk sağolsun işte buralarda vakit geçiriyorum, dinlenince ortalık topluyorum öyle basit işleri yapıyorum
kitap okumaya başladım zaman geçsin diye kitap okuyorum bol bol, bebişle ve hamilelikle ilgili bir şeyler okuyorum nette, yakında kitaplarını aldıracağım eşime hep bilgisayardan olmuyor.
arada canımın çektiği kek ve tatlıları yaparım, eşim gelince gitar çalar şarkı söyleriz biraz, bazı akşamlar anneme ziyarete gideriz
zaman zaman evde ben de sıkılıyorum ama günlerim sıradan günlerim bu şekilde geçiyor canım
bana riskli gebelik demedi ama durun bakalım biraz dedi, neyi takip ediyor doktorum bilmiyorum..
bu arada benim eşim de mayısa kadar hafta içi şehirdışında.. sonra bize de askerlik yolları var canım..
nasıl bir duygu?? bu arada yalnız mısın yoksa annende/kayınvalidende faLAN mısın??
allah hayırlı teskereler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?