2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızım olacak he heehh :)

aynen benim eşimin tarafıda erkekten geçilmiyo. Kız çok zor çıkar

Amannn sen ona bakma benimde eşim 4 erkek kardeş ve süllede kız yok:) eşimin iki kardeşininde kızı oldu dediğin gibi pek kıymetliler

aynen benim eşimin tarafıda erkekten geçilmiyo. Kız çok zor çıkar

kız olursa ne olur bilmiyorum... kayınvalidem uçar herhalde.hep bi kızı olsun istemiş ama ikiz oğlu olmuş
şimdi soruyorum ne istersin diye... sağlıklı olsun da önemli değil ama kız olsa fena olmaz diyo
eşimde ben de hiç ayırt edemiyoruz,kız,erkek hiç farketmez...... ikisinin de güzelliği apayrı.... sağlıklı hayırlı evlat olsun da...
ama içimden bi ses kız diyo...:44::44::44::44::44:

ben dikmen cad.deyim lcw orda oturuyorum sen ne taraftasın bakim bide komşu çıkarmışız :))
sokulludaydım evlenince kapalı pazarın oraya taşındık. Ama taşınmayı düşünüyorum. işyeri de öveçlerde..

canım o değişiyor bazen oluyor. sen yemene içmene dikkat et.. ben başlarda öyle diyordum sonra bebiişim sancısıyla varlığını gösteriyordu..

benim normalde 1martta randevum ama eltimle gitmisken bi baktirayim dedim o da evde ki hesap carsiya uymadi doktorum yokmus bugun aslinda cok takip etmiyorum kesin olarak o doktora devam etmeyi dusunmuyorum o yuzden karambole gidiyorum simdilik
hı tamam canım o zaman..

vay vayy adananın en iyi dr una ha:)) hani filmlerde dizilerde söylerler ya böyle aman enişte iyi baksın sana.. size..
Ben kaçar arkadaşlar sabah iş var. hastayım bide iyice dinleneyim grşrz.
iyice dinlen canım.

iki üç gün öncesine kadar öyleydim. ya kızlar ben sütyeni çıkarttım. bir hafta oldu herhalde kullanmıyorum. büyük sütyen alıcam da unutuyorum. sarkacak valla..sarkmıştır bile:)bugün unutmayım bari..

canım valla inan kızına da dua ediyorum iyi olsun diye. ne yalan söyleyim içim rahatladı. yani öyle söyleyenlerin tezine karşılık.

drlar böyle söylemiyor aksine bu kadar takmayın diyorlar.. tabi o arkadaşın yazısını akşam okumuştum cevap vermiştim. tam olarak dr ne demiş hatırlamadım ama troitliyim ya kusura bakmasın arkadaş.neyse drlar söylemiyor doğurmaktan kaçınırlar diye mi bilmiyorum ama zannetmiyorum. evhamlıyız ya herşeyden korkuyoruz. bazı araştırmalar varmış falan filan troiti yüksek olan annenin bebeğiyle normal olan annenin bebeğinin zekalarında 2 puan mı 7 puanmı fark oluşmuş gibi yazı vardı. onu da yine biri bilgi diye yazmış.

ha bunları endişeleninsin diye yazmıyorum çünkü en başta ben de troitim yüksek okuyunca zaten duyulmuş olsun bilinsin endişelenmesin diye. zaten konuşarak ikna oluyoruz. içimizdeki bu sıkıntıyı gideriyoruz. destek alıyoruz.

ama doğru olduğunu düşünmek inanmak istemiyorum. Bu düşünceyi de en iyi dr lardan öğreniyorum. hepsi nerden çıkıyorsun bunları diyorlar.. bilimsel bir açıklaması vardır elbet.bu senin için geçerli. seni korumak için bebeğinde etkilenmesin diye dedi.

ama tabi düşürmek lazım değer artmamalı.. bunlara önem verilmesi lazımmış..

ayrıca ben gebelik öncesi değerim 15 yüksek çıktı. buna rağmen hamile kalabilirsin tehlikesi yok tedavini ihmal etmemek şartıyla dedi. Yani istese bir ay kullan gebeliği ondan sonra kal iyi olur derdi. sonuçta dr bunlar..

gunaydin kizlar ben gune mide bulantisiyla basladim yine iki gundur de dogru duzgun uyuyamiyorum cok moralim bozuk nasil aliscam bu duruma bilmiyorum rabbim sabir versin bize

benim bulantı olmuyordu ama erken kalkınca yemeyinceden mi oldu bilmiyorum bulantı hissettim bir ara..

Son düzenleme:
günaydın güsel ekim annişleri

nasılsınız bugun bakem benim bulantım var ama kusturcak derecede degil ve benim galiba psikolojım bozuluyo :18: kalp atışlarını duydugum halde hala içimde sanki kötü şeyler olcakmış gibi bi his var atamıyorum onu her an tetikteyim her ana wc ye koşuyorum düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyo
aranıda benm gibi hisseden varmı

ben öyleyim ama zaman zaman geliyo o his,sürekli değil
işte annelik duygusu bu cnm.... ah bu hormonlar ahhhhhh...
ama kötü düşünmemeye çalış cnm.... bak ben daha kalp atışını duymadım heyecanla 1 mart bekliyoruz....
bu arada kalp atışlarını ne zman duydunuz yada gördünüz?

5+4 te keseyi görüdk tatlım bi hafta sonra kontrole çagırdı tekrar kese büyümüşmü bakalım ddi dr 6+4 tede kalp atışlarımızı duyduk hamd olsun şimdi 2 hafta sonra bidaha gidicem hadi darısı başınıza

sanırımm bende aynı durumdayım ama ben geçmişte ikitane kötü tecrübe yaşadım hani o safça masum mutlulukları yaşayamıyorum sabah akşamm gece yarısı ansızın uyanıyorum hep dualar okuyorum allahıma sığınıyorum rabbime emanet ediyorum en iyi emanettçi o çünkü ve maalesef 9 ay bu pisikoloji sürecek gibi her an tetikteyimm...
allahım herkese yardım etsin herkesin evladını korusun himaye etsinnn sadece dua edebiliyorum başkaa hiçç birşey elden gelmiyor...

dün adanada bir annenin yürek burkan hikayesini okudum...

kadın 5 aylık ikiz hamile ve down sendromu teşhisi var prof.diyor ikizlerden birinin kalbine iğne yapıp öldürüyor ama diğer ikizde ölüyor ve anne 1 hafta sonra alp krizinden ölüyorr. buda maalesef yasal olmayan kürtajın en acı ve vicdan azaplı yönü bir annenin ölümüne yol açmışş ne acı...

amin cnm inşallah... kalp atışlarını karından mı duydunuz peki?

yaaaaaa evet bende izledim o haberi.... içim acıdı resmen izlerken...
doktorlara da güven yok malesef...

YAVRULARIMIZ SADECE ALLAH A EMANET.......

bende dün eşime öle dedim Allahtan inancımız var çok şükür de en sıkıntılı anımızda duaya sıgınıyoruz kuran okuyoruz rahatlıyoruz ya onuda yapamasaydık bende gördüm o haberi ve yıkıldım resmen çok çok üzüldüm

amin cnm inşallah... kalp atışlarını karından mı duydunuz peki?

yaaaaaa evet bende izledim o haberi.... içim acıdı resmen izlerken...
doktorlara da güven yok malesef...

YAVRULARIMIZ SADECE ALLAH A EMANET.......

evet canm karından duyduk keseyide karından gördük alttan muane olmadım hiç siz gördünüzmü keseyi ?

Günaydın hamişler;
Rabbim bu mübarek cuma gününde tüm dualarımızı kabul edip sağlıklı,hayırlı evlatlar dünyaya getirmemizi nasip etsin AMİN..

evet canm karından duyduk keseyide karından gördük alttan muane olmadım hiç siz gördünüzmü keseyi ?

ya bende dün gittim benim hesabıma göre 7haftalık ama doktor geç döllenme 4 haftalık dedi ve keseyi gördü içindede kalp atışını gördükk ses açmadı ama kımıl kımıl kese rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsin...

canım güzel düşünen güzel görür demişler o yüzden kötü şeyleri çağırma rabbim bir can verdi bize yicek ekmeği varsa bu dünyada o napar eder gelir aramıza o yüzden kasma kendini rahat ol

bu arada herkese günaydın bugün doktora gittim ve nihayet bebeğim bize gösterdi kendini kesemiz göründü geç döllenme olmuş 10 gün sonrada kalp atışlarını duyuycaz inşallah rabbim keseyi görmeyenlerede nasip etsin çok mutlu oldum :)

ben erkek hissediyorum ama kısmet tabi rabbim hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin ama hep oğlum diyesim geliyo:)
bakalım kimlerin tahmini tutacak merak içerisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…