2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım sen adana'da mısın ben de adanalıyım :)

kızlar arkadaşım 12 de sezeryana gircek 20 gün erken doğum yapcak dua edin ne olur sağ salim kızını alsın kucağına.hamilelerin duası kabul olurmuş..

kızlar arkadaşım 12 de sezeryana gircek 20 gün erken doğum yapcak dua edin ne olur sağ salim kızını alsın kucağına.hamilelerin duası kabul olurmuş..

allah yardımcısı olsun..

----

bebeklerin cinsiyet tahminlerinden açılmış.. ben de hep severken oğluşum diyesim geliyor. ama sonra susuyorum. bebeğim diye çeviyorum.
kızın olur diyorlar ama neye göre diyorlar bilmiyorum. çünkü öyle belli olan birşey yok. erkek diyen de var gerçi..

Allahım saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese insaallaahh.Benim bir kızım var simdi erkek istiyorum tabi hayırlısını versin rabbim.

Hayırlı cumalar, Rabbim hepimize kolaylıklar versin.

Cinsiyet için Çin takvimine baktınız mı? Ben pek inanmam ama bir arkadaşım hep doğru çıktığını söyledi.

çin takvimi için çogu kisi dogru degil diyor ben baktım benimki erkek ama tabiki rabbim ne verirse razıyız farketmez evlat sevgiside hiçbirseye benzemiyor bambaska bi sevgi :)))))

Benim ilk bebeğim, hayırlısıyla sağlıkla gelsin de cinsiyeti hiç önemli değil, hatta bazen doğuma kadar öğrenmesem mi diye bile aklımdan geçiyor :=) Doğumda süpriz herkese :=)

merhaba kızlar aranıza yenı katıldım 3 dusugun ardından gene hamıleyım ama bu sefer olucak bılıyorum doktorun dedıgıne gore bende ekımde dogum yapcakmısım

Benim ilk bebeğim, hayırlısıyla sağlıkla gelsin de cinsiyeti hiç önemli değil, hatta bazen doğuma kadar öğrenmesem mi diye bile aklımdan geçiyor :=) Doğumda süpriz herkese :=)

ayyy insan merak ediyor sahsen ben dayanamam dayanabilirsen olur tabii :))

merhaba kızlar aranıza yenı katıldım 3 dusugun ardından gene hamıleyım ama bu sefer olucak bılıyorum doktorun dedıgıne gore bende ekımde dogum yapcakmısım

hosgeldin :))) insallahhhh kotu seyler dusunme sakın evet hep boyle ıste olacak biliyorum de :))) sag salim kucagına almayı nasip etsin insallaaahh rabbim.

hosgeldin :))) insallahhhh kotu seyler dusunme sakın evet hep boyle ıste olacak biliyorum de :))) sag salim kucagına almayı nasip etsin insallaaahh rabbim.

ısallah cnm ama bu sefer ınanıyorum oyle hıssedıyorum olucak dıyer hamılelıklerımde mıdem hıc bulanmadı hıc uykum gelmedı ama bunda tum belırtıler tamm olcak bu seferh her ısteyene nasıp etsın

ısallah cnm ama bu sefer ınanıyorum oyle hıssedıyorum olucak dıyer hamılelıklerımde mıdem hıc bulanmadı hıc uykum gelmedı ama bunda tum belırtıler tamm olcak bu seferh her ısteyene nasıp etsın

amiiiiiiiinnnnnn.

bu sefer hep yatıyorum dınlenıyorum nerdeyse kalkmıyorum bıle yataktan sıgara ıcıodum hamıle oldugumu ogrenır ogrenmez bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…