Ben bu düşük haberlerinden dış gebelikle ilgili okuduklarımdan çok etkileniyorum... Acaba okumasam mı ne yapsam...
bende göbüşü kocaman olanlardanımmmm.
merak ettiğim bu gaz nasıl biticek ne zaman?
bende göbüşü kocaman olanlardanımmmm.
merak ettiğim bu gaz nasıl biticek ne zaman?
Kızlar bu arada eşimle ilgili gelişmeler var :) dr bi tanıdığıyla konuşmuş. şimdi Adananın en iyi druna götürecekmiş beni.
bu aralar çok sinirliyim ya hani bide ağlama krizleri. bilgi almış hakkımda :)
herkese gunaydınnn minislerinizede gunaydııınnnn:)))))))
kızlar arkadaşım 12 de sezeryana gircek 20 gün erken doğum yapcak dua edin ne olur sağ salim kızını alsın kucağına.hamilelerin duası kabul olurmuş..
kızlar arkadaşım 12 de sezeryana gircek 20 gün erken doğum yapcak dua edin ne olur sağ salim kızını alsın kucağına.hamilelerin duası kabul olurmuş..
Benim ilk bebeğim, hayırlısıyla sağlıkla gelsin de cinsiyeti hiç önemli değil, hatta bazen doğuma kadar öğrenmesem mi diye bile aklımdan geçiyor :=) Doğumda süpriz herkese :=)
merhaba kızlar aranıza yenı katıldım 3 dusugun ardından gene hamıleyım ama bu sefer olucak bılıyorum doktorun dedıgıne gore bende ekımde dogum yapcakmısım
hosgeldin :))) insallahhhh kotu seyler dusunme sakın evet hep boyle ıste olacak biliyorum de :))) sag salim kucagına almayı nasip etsin insallaaahh rabbim.
ısallah cnm ama bu sefer ınanıyorum oyle hıssedıyorum olucak dıyer hamılelıklerımde mıdem hıc bulanmadı hıc uykum gelmedı ama bunda tum belırtıler tamm olcak bu seferh her ısteyene nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?