2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bu sefer hep yatıyorum dınlenıyorum nerdeyse kalkmıyorum bıle yataktan sıgara ıcıodum hamıle oldugumu ogrenır ogrenmez bıraktım

bırakmıs olman gercekten cok guzel...beslenmenede dikkat et bu ilk 3 ay cok onemli biiliyorsundur ama ben yinede soyleyeyim bebisin organ gelisimi oldugu icin.

bırakmıs olman gercekten cok guzel...beslenmenede dikkat et bu ilk 3 ay cok onemli biiliyorsundur ama ben yinede soyleyeyim bebisin organ gelisimi oldugu icin.

oyle zararlı seyler yemıyorum ıcmıyorum dıkkat edıyorum artık ah bı gecse su uc dort ay baska ne ısterım

Kizlar gittim bugun doktora ve kesemizi gordum.ultrasonda 5+6 gorundu benim hesabima gorede 6+1 arada 2 gun oynuyo.doktor suan gayet iyi gorundugunu soyledi ve 2 hafta sonra tekrar cagirdi kalp atisi icin.

yağ dediysem ölee yağlı değil çok az teflona ben yaz döküyorum. Acaba sucuklu yumurta olurmu. böööö deme yine yiyebilir miyiz ki benimde canım istiyo sucuk yağlı dye tırsıyorum yemeğe

şuan hiç tahammül edemediğim şey sucuk ve nohut yemeği. yemek ((((( aklıma gelince bile böööööööö. benim gibi iştahı tavan yapan bir insan böle olur muydu yaa :)

Kizlar gittim bugun doktora ve kesemizi gordum.ultrasonda 5+6 gorundu benim hesabima gorede 6+1 arada 2 gun oynuyo.doktor suan gayet iyi gorundugunu soyledi ve 2 hafta sonra tekrar cagirdi kalp atisi icin.

allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsın ısallah bende gorurum 4 martta gel dedı bana doktor gunler gecmıyo

Hamile olduğumu öğrendiğimde 2 haftada 2 kilo alan ben, şu an herşey midemi bulandırıyor, akşama nasıl yemek yapacağımı düşündükçe ağlayasım geliyor. Ne zaman geçecek bu bulantııııııı

cnm çok sevindim keseyi gördüğüne inşallah aynı heyecanla kalp atışarını da duyarsın hatta hepimiz duyarız....

şuan hiç tahammül edemediğim şey sucuk ve nohut yemeği. yemek ((((( aklıma gelince bile böööööööö. benim gibi iştahı tavan yapan bir insan böle olur muydu yaa :)

benim de öyle özellikle tiksindiğim bişey yok ama tatlı hiç görmek istemiyorum,ilk hamile olduğumu öğrendiğimde cok fazla hoşmerim yemiştim,şimdi dolapta iki tane var hiç açılmamış,onu görmeye tahammül edemiyorum...
bulantın kusman falan var mı canım?
günlerimiz aynı bende hiç kusma olmadı ama arada midem kalkıyo bazı şeylere,özellikle kokulara......

Yeni yemek yedim şimdi bana da bööögggggg . düşenemiyorum yemek yemeği.

kızlar benim hiç midem bulanmıodu bugune kadar, bügün iş yerinde öğlen yemekte kotu oldum hala gecmedi , yoksa bende de mi bulantı başlıo

kızlar benim hiç midem bulanmıodu bugune kadar, bügün iş yerinde öğlen yemekte kotu oldum hala gecmedi , yoksa bende de mi bulantı başlıo

hadi hayırlısı.....
bazen bende de olsa keşke diyorum şu bulantılar..
hamile olduğumu hatırlatsa arada....

benim 2 haftadır bulanıyor sürekli hemde
akşamlarıda çıkartıyorum ne yazık ki
inşallah çok uzun sürmez :26:

benim 2 haftadır bulanıyor sürekli hemde
akşamlarıda çıkartıyorum ne yazık ki
inşallah çok uzun sürmez :26:

Kusan arkadaşlara allah kolaylık versin diyorum
gerçekten çok zor. Ben bi kere çıkardım oda inan tahammül edilmezdi hem midem bulnıyo ama çıkarmıyorum en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…