bu sefer hep yatıyorum dınlenıyorum nerdeyse kalkmıyorum bıle yataktan sıgara ıcıodum hamıle oldugumu ogrenır ogrenmez bıraktım
bırakmıs olman gercekten cok guzel...beslenmenede dikkat et bu ilk 3 ay cok onemli biiliyorsundur ama ben yinede soyleyeyim bebisin organ gelisimi oldugu icin.
yağ dediysem ölee yağlı değil çok az teflona ben yaz döküyorum. Acaba sucuklu yumurta olurmu. böööö deme yine yiyebilir miyiz ki benimde canım istiyo sucuk yağlı dye tırsıyorum yemeğe
Kizlar gittim bugun doktora ve kesemizi gordum.ultrasonda 5+6 gorundu benim hesabima gorede 6+1 arada 2 gun oynuyo.doktor suan gayet iyi gorundugunu soyledi ve 2 hafta sonra tekrar cagirdi kalp atisi icin.
Kizlar gittim bugun doktora ve kesemizi gordum.ultrasonda 5+6 gorundu benim hesabima gorede 6+1 arada 2 gun oynuyo.doktor suan gayet iyi gorundugunu soyledi ve 2 hafta sonra tekrar cagirdi kalp atisi icin.[/QUOTE
Kalp atışlarını da duyup, sevinçten dört köşe olman dileğiyle :=)
Kizlar gittim bugun doktora ve kesemizi gordum.ultrasonda 5+6 gorundu benim hesabima gorede 6+1 arada 2 gun oynuyo.doktor suan gayet iyi gorundugunu soyledi ve 2 hafta sonra tekrar cagirdi kalp atisi icin.[/QUOTE
Kalp atışlarını da duyup, sevinçten dört köşe olman dileğiyle :=)
Ay insallah cnm ya 2. Haftayi gecirmek zor olucak ama napalim.
cnm çok sevindim keseyi gördüğüne inşallah aynı heyecanla kalp atışarını da duyarsın hatta hepimiz duyarız....Kizlar gittim bugun doktora ve kesemizi gordum.ultrasonda 5+6 gorundu benim hesabima gorede 6+1 arada 2 gun oynuyo.doktor suan gayet iyi gorundugunu soyledi ve 2 hafta sonra tekrar cagirdi kalp atisi icin.
şuan hiç tahammül edemediğim şey sucuk ve nohut yemeği. yemek((((( aklıma gelince bile böööööööö. benim gibi iştahı tavan yapan bir insan böle olur muydu yaa :)
şuan hiç tahammül edemediğim şey sucuk ve nohut yemeği. yemek((((( aklıma gelince bile böööööööö. benim gibi iştahı tavan yapan bir insan böle olur muydu yaa :)
Ay insallah cnm ya 2. Haftayi gecirmek zor olucak ama napalim.
Hemen hemen aynı zamanlardayız benim de hesabıma göre 6+2 2 gün sonra dr.randevum var kalp atışı için, acaba erken mi davrandı doktorum şimdi gidip de kalp atışı için erken derse bana ay ne üzülürüm 2 haftayı nasıl zor geçirdim
kızlar benim hiç midem bulanmıodu bugune kadar, bügün iş yerinde öğlen yemekte kotu oldum hala gecmedi , yoksa bende de mi bulantı başlıo
kızlar benim hiç midem bulanmıodu bugune kadar, bügün iş yerinde öğlen yemekte kotu oldum hala gecmedi , yoksa bende de mi bulantı başlıo
Hemen hemen aynı zamanlardayız benim de hesabıma göre 6+2 2 gün sonra dr.randevum var kalp atışı için, acaba erken mi davrandı doktorum şimdi gidip de kalp atışı için erken derse bana ay ne üzülürüm 2 haftayı nasıl zor geçirdim
Canim seninki belki gorunur benim doktorun ultrasonu biraz gec gosteriyomus 8. Haftada doktor oyle soyledi.sen insallah gorursun.
hadi hayırlısı.....
bazen bende de olsa keşke diyorum şu bulantılar..
hamile olduğumu hatırlatsa arada....
Canim seninki belki gorunur benim doktorun ultrasonu biraz gec gosteriyomus 8. Haftada doktor oyle soyledi.sen insallah gorursun.
Amiiiiiin, inşaallah hepimiz görürüz hayırlısıyla
benim 2 haftadır bulanıyor sürekli hemde
akşamlarıda çıkartıyorum ne yazık ki
inşallah çok uzun sürmez :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?