Kusan arkadaşlara allah kolaylık versin diyorum
gerçekten çok zor. Ben bi kere çıkardım oda inan tahammül edilmezdi hem midem bulnıyo ama çıkarmıyorum en azından.
Türk kahvesi bulanıtımı bastırıyor, zararlı ya ondandır
kızlar bulantı için meyveli soda tavsiye ederim bana çok iyi geliyo :) bende bulantının yanı sıra sabahları öğürme çok. özellikle sabahları tuvalete gitmek tam bi işkence benim için. acayippp tiksiniyorum.
Sabah öğürmesi bugün bende de başladı, buzdolabını açmamla öğürmeye başladım, ama hiç kusma yok. Meyveli sodayı deneyeceğim :)
allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsın ısallah bende gorurum 4 martta gel dedı bana doktor gunler gecmıyo
ama sen yine de her bulantında içme canım :))
kıymalı herşeyi de çok severdim ama.... gerçi biri yapıp koyarsa sıkıntı pek olmuyo da. kendim eğer kıymalı bişey yapıyosam yiyemiyorum :))
daha ne icatlar çıkartıcaz bakalım:)))))))))))))))
kızlar bulantı için meyveli soda tavsiye ederim bana çok iyi geliyo :) bende bulantının yanı sıra sabahları öğürme çok. özellikle sabahları tuvalete gitmek tam bi işkence benim için. acayippp tiksiniyorum.
Cnm hamilelikte maden suyu yasak değil ama meyveli soda yasak. Bi yerde okumuştum meyveli sodada meyve konsantresi bulunuyormuş ve zararlıymış. Sade madem suyu tercih et ve Kızılay ın sodası önerilenler arasında. İstersen bi araştır
Ayy canm hic ozenme yha berbat bisey bulanti bisey yiyemiyosun hep acsin
cnm sacmalama ya napcaksn mide bulantısı yaklasık 1 haftadır war ölüyorum resmen ne yemek yiyebiliyorum cıkarıyorum agzımda acı bi tat bulanmaması en iisi bence
yaşamadım ya saçma saçma özeniyorum işte
ama en azından arada yoklasın ya
Cnm hamilelikte maden suyu yasak değil ama meyveli soda yasak. Bi yerde okumuştum meyveli sodada meyve konsantresi bulunuyormuş ve zararlıymış. Sade madem suyu tercih et ve Kızılay ın sodası önerilenler arasında. İstersen bi araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?