2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlarrrrrr ne var ne yok görüşmeyeli.
ben yine bugün dayanamayıp pıt pıt ları duymaya gittim. tam iki aylığız çok şükür :))
1,5 cm olmuş Annesinin Kuzuusuuuuuuuuuuu :)

Türk kahvesi bulanıtımı bastırıyor, zararlı ya ondandır

kızlar bulantı için meyveli soda tavsiye ederim bana çok iyi geliyo :) bende bulantının yanı sıra sabahları öğürme çok. özellikle sabahları tuvalete gitmek tam bi işkence benim için. acayippp tiksiniyorum.

Sabah öğürmesi bugün bende de başladı, buzdolabını açmamla öğürmeye başladım, ama hiç kusma yok. Meyveli sodayı deneyeceğim :)

Sabah öğürmesi bugün bende de başladı, buzdolabını açmamla öğürmeye başladım, ama hiç kusma yok. Meyveli sodayı deneyeceğim :)

ama sen yine de her bulantında içme canım :))
kıymalı herşeyi de çok severdim ama.... gerçi biri yapıp koyarsa sıkıntı pek olmuyo da. kendim eğer kıymalı bişey yapıyosam yiyemiyorum :))
daha ne icatlar çıkartıcaz bakalım:)))))))))))))))

Benim tek dayanamadığım şey lavaboda veya yerde saç teli görmek.görür görmez böğğğğğğğ:)))

:=) ne kadar sürecek acaba

Cnm hamilelikte maden suyu yasak değil ama meyveli soda yasak. Bi yerde okumuştum meyveli sodada meyve konsantresi bulunuyormuş ve zararlıymış. Sade madem suyu tercih et ve Kızılay ın sodası önerilenler arasında. İstersen bi araştır

bi araştırıym bakalım.
bana ilk gittiğim doktor tavsiye etmişti. iki üç günde bir içiyorum nerdeyse. sade sodayı hiiiççç sevmiyorum yaa onu içsem kesin kusarım işte :))

selaaaammmmm kızlar ben geldiiiiimmmmm :) eskilere bakayım geliyorum hemen öptüm hepinizi

Merhaba arkadaslar söyle bir gecmisi okudum da herkes mide bulantisindan muzdarip.Benim de midem kalkıyor herseyden,herkesten.Bütün kokular rahatsız ediyor parfüm,deterjan,temiz kokan seyler bile.Kendimi hamile gibi değil de hasta gibi hissediyorum

Benim midemde reflü ve gastrit var. Bu aralar da hamilelikten mide bulantısı ve iştahsızlık var. Geceleri mide bulantısıyla uyanıyorum. Sabah da öyle... Kokulara karşı hassasım ama çok şükür hiç kusmadım. Sulu yemek sebze yemeği yiyemiyorum pek zorluyoruz işte ne yapalım... Fındık badem ceviz... Meyveli doğal karışık kokteyl aldım... Bu saatten sonra da olur mu ki kusmalar? Yani bundan sonra başlar mıyım kusmaya? İnşaallah başlamam

Yanımda kocam da yok ki nazlanayım Annem beni 43ünde doğurmuş. 4 tane ablam var ben en küçük kız hamile kalınca onlara da nazlanamıyorum; utanıyorum... Kocacığımı özledim yaa Ona da zor geliyor biliyorum belli etmiyor ama yanımızda olmak istiyor. Şimdi ben ağlamayayım da kim ağlasın...

Bir de alnımda hafiften sivilce çıktı benim. Cildim bozuluyor mu ne... Cinsiyet olarak da kız hissediyorum en başından beri... Hayırlısı Allah'tan ne olsa benim yavrum kızı erkeği fark etmez

bende doktora sormuştum midemde hazımsızlık oluo soda içmek istiyorum içebilirmiyim diye , o da sade soda iç bir sakıncası yok demişti ama meyveli için olmaz yasak listesinde diye anlatmıştı , eğer içemiosan limon damlatsan bir iki damla değişir tadı biraz ne dersin ? bir dene istersen ....

Benim neredeyse tüm gün midem bulanıyor, yemek yiyebiliyorum az sık yediğimde midem de rahatlıyor gibi. ama hazırlarken kötü oluyor, geçen hafta yediğim salçalı yemekten sonra birdaha salçalı ve sulu yemek ağzıma sürmedim. Sabahları kahvaltımı güzel yapıyorum muhakkak yumurta yiyorum arada yoğurt ayran. Hiç kusmadım, öğürmelerim olsada, kussam rahatlarım gibi geliyor bazen :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…