arkadaşlar,sanırım en sağlık ocağında bu baştaki gebelik tahlillerinden yaptıranlar olmuştu. bunların içinde tsh var mıydı. oluyor mu.. yoksa ben yine ayrıyetten yaptırıyım.
5. haftada aa hamileyim ay şuna midem bulandı ay bundan tiksindim ay şunu canım istemedi vs. nazlarla geçti ama şimdi halimi görsen... kadınlar klübünü okumak bile istemiyorum kusma hbrlerinden, yazısını okumak bile kusmama neden oluyo...2 haftada 2 kilo vermişim... üzerine grip cabası oldu. bende öğretmenim okula hele çocukların kokusuna bile dayanamıyorum ki 1 haftadır raporluyum 2 hafta daha rapor almayı düşünüyorum. birde merak ediyorum benim gibi tuvaleti olmadığı halde istifra ederken zorlamakdan altına kaçıran varmı
bende aranızdayım.. allah nasip ederse Ekim 2013 annesi olucam :)
cnm seni en iyi anlayanlardan biriyim az önce yukarıdada yazdım 6 . haftada bi başladı 8 şişe serum yedim sonra o iyi geldi 5,6 gün sonra yine midemde rahatsızlıklar başladı
buraya girmek bile istemiyodum su içmediğim için ağladığım bile oldu hatta eczaneden mide bulantı bilekliği aldık o biraz rahatlattı eğer mide bulantın fazla ise doktoruna sor doktorum bana zofran isimli mide bulantı hapı verdi 3 gündür rahatça yiyip içiyorum rabbime çok şükür iyi geldi kuzenimde onu kullanmıştı hemde 9 ay boyunca am tabii bulantısı bnm gibi sürekli olanlara veriliyo cnm ama rabbime çok şükür kurtarıcım oldu..
5. haftada aa hamileyim ay şuna midem bulandı ay bundan tiksindim ay şunu canım istemedi vs. nazlarla geçti ama şimdi halimi görsen... kadınlar klübünü okumak bile istemiyorum kusma hbrlerinden, yazısını okumak bile kusmama neden oluyo...2 haftada 2 kilo vermişim... üzerine grip cabası oldu. bende öğretmenim okula hele çocukların kokusuna bile dayanamıyorum ki 1 haftadır raporluyum 2 hafta daha rapor almayı düşünüyorum. birde merak ediyorum benim gibi tuvaleti olmadığı halde istifra ederken zorlamakdan altına kaçıran varmı
Ben bozayım canım moralini :) 8+3 üm hala bulanıyo midem hatta dün bu sebepten işe bile gelemedim çok kötüydü ama herkesin bünyesi yapısı farklı :)
bende olan sende olmayabilir.
zofran iyi diye duymuştum güvenilir dimi. dokunmasın bebişe valla grip oldum cumadan beri ölüyorum ilaç içmiyorum bebeğe dokuncak diye. parol panadol bile içmedim komalık accık bunalımın eşiğinde yatıyorum ağlaya zırlaya... denemek isterim zofranı ama emin olmam alzımm... aman allahımmmmmm sanırım ben fena korumacı bir anne olucam...kendimden korkuyorum...
Hapşırınca tuhaf hisler yaşıyor musunuz bazen ben kasığımda ince bir sızı hissediyorum
yani heran başlayabilir diyorsunolabilir de olmayabilir de acaba bu kusmaların bebeğin cinsiyetiyle alakası var mı
nasılsınız iyimisiniz..
ben kendimi çok kötü hissediyorumm
umutlarım bitti sanki yarın dr a gideceğiz bu gün belkide bebeğimle geçirdiğim son günüm.. ne kadar zor bişeymiş bile bile bunu beklemek..
ömrümde ilk defa bugün yıkılmaya basladıgımı hissediyorum..
hiç bişeyde yılmadım Rabbimin izni ile ayakta kaldım.inş. bu seferde öyle olurum..
ama bu sefer o kadar kolay toparlanamıcakmısım gibi geliyo yoruldum sankii
nasılsınız iyimisiniz..
umutlarım bitti sanki yarın dr a gideceğiz bu gün belkide bebeğimle geçirdiğim son günüm.. ne kadar zor bişeymiş bile bile bunu beklemek..
hiç bişeyde yılmadım Rabbimin izni ile ayakta kaldım.inş. bu seferde öyle olurum..
canımm meleğimm ben kendime seni örnek almıstım hep nolur üzülme dualarım seninlee
olmuyo arkadaşlarım 1 haftadır güçlü durmaya çalışıyorum ama artık bugün tükendiğimi hissettim.. hiç bi kelime bana derman olmuyo çok yoruldum bunaldım okadar cok sey yasadımki üst üste bide bu üstüne geldi tekrar..sonrada etrafımdaki düşüncesiz insanlar iyice yoruldugumu farkediyorum..Canım benim neden öyle düşünüyorsun ben bebişinin seni bırakmayacağına canı gönülden inanıyorum Rabbim dualarımızı boş çevirmemiştir.
YArın kontrolün saat kaçta iyi haberlerini bekliyoruzzz..
nasılsınız iyimisiniz..
olmuyo arkadaşlarım 1 haftadır güçlü durmaya çalışıyorum ama artık bugün tükendiğimi hissettim.. hiç bi kelime bana derman olmuyo çok yoruldum bunaldım okadar cok sey yasadımki üst üste bide bu üstüne geldi tekrar..sonrada etrafımdaki düşüncesiz insanlar iyice yoruldugumu farkediyorum..
yarın 10 bucuk ta kontrolüm canm eger olumlu sonuç alırsam 4 te burdayım alamaz isem p.tesiye ancak görüşürüz çünkü ii değilim olumsuz olursa rapor alacagm
bugüne kadar umudum vardı canm ama artk zorlanıyorum gücüm kalmamış ama Allah ım büyük belki güler yüzümüzecnm bnm umudunu hiç yitirme çünkü yüce rabbimden umut kesilmez bence minik mucizen senle kalıcak içime doğuyor annesini bırakmicak sende dua et ve pozitif düşünmeye çalışki oda iyi olsun bak ben geçen yıl mart ayında hamile kalmıştım ve daha adet günüme 3 gün kala beta hcg 17 .ıkmıştı doktor hamilesin ama artışa bakıcaz dedi çok sevinmiştim ama iki gün sonra yaptırdığımda sonuç 6 çıkmıştı yıkılmıştım doktorum hamile değilsin dedi bi kaç gün içinde adet olursun dedi 2,3 gün hep ağladım adet olmayınca bi umut beta hcg yaptırdım ve sonuç 185 çıkmıştı şok olmuştum ve bir hafta sonrada kalp atışını görmüştüm 2 aylıkken düşük yapmıştım tabi ama gende sölemek istediğim umudunu hiç yitirme ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz:))meleğin senile kalıcak bence....inşallah bende bu sefer sağlıla kucağıma alır koklarım meleğimi:)))
dua ediyorum canm etmezmiyim ama insan tıkanır kalırya hani onca tedaviden sonra sonuc bu olma olasılıgıyla bile işte insan böyle oluyoBenzer sıkıntıları ben de yaşamıştım,çok zor biliyorum ama sen umudunu yitirmemeye çalış.Allah eğer ona ömür biçmiçse muhakkak senle kalacaktır,olumlu düşün ve dua et..
olmuyo arkadaşlarım 1 haftadır güçlü durmaya çalışıyorum ama artık bugün tükendiğimi hissettim.. hiç bi kelime bana derman olmuyo çok yoruldum bunaldım okadar cok sey yasadımki üst üste bide bu üstüne geldi tekrar..sonrada etrafımdaki düşüncesiz insanlar iyice yoruldugumu farkediyorum..
yarın 10 bucuk ta kontrolüm canm eger olumlu sonuç alırsam 4 te burdayım alamaz isem p.tesiye ancak görüşürüz çünkü ii değilim olumsuz olursa rapor alacagm
hoş bulduk canm..sanda geçmiş olsun..Nafiyecim hoşgeldin .
söyleyecek kelim yok çok haklısın ama etrafindeki insanları lütfen ve lütfen takma. Ne yaşamak istiyorsan onu yaşa. Dün ben yoktum duayı yapabildinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?