tammm koyuyodum başımı şeff geldi uyku hayal oldu
kızlar başkaa ne oluyorrr 5. haftada biraz anlatın siz daha tecrübelisiniz benden
tammm koyuyodum başımı şeff geldi uyku hayal oldu
kızlar başkaa ne oluyorrr 5. haftada biraz anlatın siz daha tecrübelisiniz benden
vallahi canım kimilerinde mide bulantıları çok oluyo bu zamanalrda ama bende yok Rabbime hamd olsun sende var mı???
merhaba kızlar malumunuz bende 2012 ekım annesıyım...benım 3 ayın sonlarına dogru 1 ay boyunca mıgde bulantım oldu o kadar baskada bısey olmadı son aylarımda yaza denk geldıgı ıcın sıcaktan yatıyordum butun gun klımanın karsısında...bıraz kasık agrılarınız olabılır...sevgıler
kasik agrisi karin agrisi ve yorgunluk nadirende bulanti eger bulantin yoksa keyfini cikar tatlim aklina gelen herseyi ye
gulucuk sen de benim gibisin ben de çok çabuk acıkıyorum bulantı falan yok ama aynen senin gibi canım çekip yediğim şeyi sonra hiç yiyesim gelmiyo aynen ben de 1 kilo aldım sanırım ama dikkat etmemiz lazım fazla kilo almak iyi değil hamileleikte doğum zor olurmuş
bulantım yok tadını çıkarıyorum tatlışlarım :)))))))))))) ye babam yeeee sonra bu kılolar nasıl verilecekse
Kızlar forum benim haftamı fazla yazdı ya..ben 8'deyim 9 yazıyo..neden böyle yaptı ki??
merhaba canım kasık ağrım var özellikle sol tarafta umarım çok ağır geçirmem çok teşekkürlerr
ınsallah canım doguma dogru daha agrılı oluyor ama dogduktan sonra gecıyor kızım yanımda battanıyesıyle oynuyor suan
hepsi var bende şuan yemek yiyebiliyorum bi tek kahveden tiksindim sanırımmm
Kızlar forum benim haftamı fazla yazdı ya..ben 8'deyim 9 yazıyo..neden böyle yaptı ki??
Bulantısı olmayanlar bence çok şanslı kızlar. Sabah 8'den beri az önce 7. istiframı ettim. Artık halim takaim kalmadı. Yığılıp kalıcam biryerlerde. Çok mutsuzum. Ağlamak istiyorum. Burnuma hep kusmuk kokusu geliyor
kaçıncı haftada kusmaya başladınız acaba? bu saatten sonra bende de başlar diye korkuyorum okulda bütün gün çocuklarla sefil olurum ya hu...
canım 7+ başladım hala devam. Sadece haftanın 1 günü kusmasız şiddetli bulantıyla geçiriyorum. İnşallah olmaz benim gibi. Gerçekten çok zor durumda kalıyorum iş yerinde. Sürekli lavabodayım. ölü balık gibi bakıyorum. tansiyonum yerlerde. MAsamda 1-3 dk sızıp sızıp uyanıyorum.
Rabbimden dileğim böyle olan varsa bir an önce iyileşsin, olmayana da hiç olmasın
Karnım çok sık acıkıyor ve acıkmaya başladıgım an mıde bulantısı tutuyor cok şiddetli birde halsizlik bacaklarım çekiliyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?