2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet yedigim iki lokmayi da cikardim biraz once agzimdan burnumdan cikti oh rahatladim bi bardak su iceyim dedim yine bulanmaya basladi

tammm koyuyodum başımı şeff geldi uyku hayal oldu

kızlar başkaa ne oluyorrr 5. haftada biraz anlatın siz daha tecrübelisiniz benden

merhaba kızlar malumunuz bende 2012 ekım annesıyım...benım 3 ayın sonlarına dogru 1 ay boyunca mıgde bulantım oldu o kadar baskada bısey olmadı son aylarımda yaza denk geldıgı ıcın sıcaktan yatıyordum butun gun klımanın karsısında...bıraz kasık agrılarınız olabılır...sevgıler

tammm koyuyodum başımı şeff geldi uyku hayal oldu

kızlar başkaa ne oluyorrr 5. haftada biraz anlatın siz daha tecrübelisiniz benden

kasik agrisi karin agrisi ve yorgunluk nadirende bulanti eger bulantin yoksa keyfini cikar tatlim aklina gelen herseyi ye

vallahi canım kimilerinde mide bulantıları çok oluyo bu zamanalrda ama bende yok Rabbime hamd olsun sende var mı???

yaa az az oluyor yeni başladı umarım çoğalmaz kokulara olan hassasiyetim arttı kocam ter kokuyo gibi geliyo ama adam kokmuyor normalde
annemin çok midesi bulanırmış ona çekersem bulanacak heralde

merhaba canım kasık ağrım var özellikle sol tarafta umarım çok ağır geçirmem çok teşekkürlerr

kasik agrisi karin agrisi ve yorgunluk nadirende bulanti eger bulantin yoksa keyfini cikar tatlim aklina gelen herseyi ye

hepsi var bende şuan yemek yiyebiliyorum bi tek kahveden tiksindim sanırımmm

bulantım yok tadını çıkarıyorum tatlışlarım :)))))))))))) ye babam yeeee sonra bu kılolar nasıl verilecekse

sizlerden bir tane de burda vaarrrr... o benim... bulantılarım hafif tiksintilerim oldukça ama pek göz açtırmamaya çalışıyorum... çikolata canavarı olan ben şimdi düşman oldumm hele kek kokusu duymaya hiç tahammülüm yok poğaça börek hiç demeyin zaten... hafta sonu ankaraya gidiyorum eşime börekler kurabiyeler sarmalar götüreceğim ama nasıl yapacağım bilmem sanırım burnuma bi mandal takmam gerekecek

bulantım yok tadını çıkarıyorum tatlışlarım :)))))))))))) ye babam yeeee sonra bu kılolar nasıl verilecekse

tahmini d.tarihlerimiz ayniii ama bende acaip bulanti var ve 1kilo verdim simdiden cok sanslisin kilo verilir de ben nasil alicam bu halde bilmiyorum

Bulantısı olmayanlar bence çok şanslı kızlar. Sabah 8'den beri az önce 7. istiframı ettim. Artık halim takaim kalmadı. Yığılıp kalıcam biryerlerde. Çok mutsuzum. Ağlamak istiyorum. Burnuma hep kusmuk kokusu geliyor

gülücükkk nerelerdesinnn bu saatten sonra ben de kusmaya başlamam değil mi biz henüz 5 6 haftalıkmışız ya... kusmam di mi bundan sonra içimi rahatlatmana ihtiyacım var

Kızlar forum benim haftamı fazla yazdı ya..ben 8'deyim 9 yazıyo..neden böyle yaptı ki??

8+ lara gectıgın zaman 9 haftaya gırmıs oluyorsun guzelım ondan oyle cıkıyor

kaçıncı haftada kusmaya başladınız acaba? bu saatten sonra bende de başlar diye korkuyorum okulda bütün gün çocuklarla sefil olurum ya hu...

kaçıncı haftada kusmaya başladınız acaba? bu saatten sonra bende de başlar diye korkuyorum okulda bütün gün çocuklarla sefil olurum ya hu...

canım 7+ başladım hala devam. Sadece haftanın 1 günü kusmasız şiddetli bulantıyla geçiriyorum. İnşallah olmaz benim gibi. Gerçekten çok zor durumda kalıyorum iş yerinde. Sürekli lavabodayım. ölü balık gibi bakıyorum. tansiyonum yerlerde. MAsamda 1-3 dk sızıp sızıp uyanıyorum.
Rabbimden dileğim böyle olan varsa bir an önce iyileşsin, olmayana da hiç olmasın

eyvaaah ben daha 5 6 haftalardayım :18: inşaallah başlamaz... bir de bende reflü var... gastrit var... olur diye tahmin etmiştim... neyse inşaallah olmaz...

sana da kıyamam yaa çok geçmiş olsun diyeyim ne denir ki başka :26:

Karnım çok sık acıkıyor ve acıkmaya başladıgım an mıde bulantısı tutuyor cok şiddetli birde halsizlik bacaklarım çekiliyor sanki.

Karnım çok sık acıkıyor ve acıkmaya başladıgım an mıde bulantısı tutuyor cok şiddetli birde halsizlik bacaklarım çekiliyor sanki.

ahh ahh büün gün kollarımı bacaklarımı ovuyorum uyuşukluğu gitsin diye.
Normal herhalde tatlım bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…