2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

güzel allahım hakkında hayırlısını nasip etsin güzel arkadaşım eğer senden gidecekse erken olsun bu geri dönüşü olmayacak onun ama gelecekleri düşünebilirsin allahım neyi uygun gördüyse onu yaşatacak sana .metanetli ol herşeye hazırlıklı ..
herşey insanlar için unutmayalım arkadaşlar ..ALLAHım çekemeyeceğimiz dert vermesin
haberlerini bekliyoruzz seninleyiz tatlım herzaman

Sağol canım. Mümkün olduğunca uzak dur o insanlardan bazen yalnız kalmaya ihtiyacın oluyor. Canım hadi allah kabul etsin kaç adet kaldı. Desteklemeye çalışalım yine

evet cnm rabbim çok büyük meleğin seninle olcak inşallah.........

canm benm saol dediğin gibi erken oldu veya olacak diye en azından kendimi avutmaya calısıyorum ama söz geçmiyo kalbime evlendiğim ilk günden beri bekliyodum onu neler çektim ne zorluklar yasadım tahmin bile edemezsin..ii olmaya calısıyorum ama buggün cok farklı düşünceler içindeyim benm bebeğim kolay olmadı bi dahakinin ne zaman geleceğinide Rabbim bilir ama o zamana kadar iiçim hep acıyacak...

Sağol canım. Mümkün olduğunca uzak dur o insanlardan bazen yalnız kalmaya ihtiyacın oluyor. Canım hadi allah kabul etsin kaç adet kaldı. Desteklemeye çalışalım yine
150 tane kaldı canm bitiririm ben..uzak nasıl durcamki dibimdeler canm ben onlardan bi uzak durmayı basaramadım basaramamda.. ama yarın sonuc olumsuz olursa bi müddet konuşmayı düşünmüyorum

canım üzme kendini ne olur sen sağlıklı olki bebeğinde olsun herşey allah tan sabret sabırla yeneceksin bu durumu hem üzülme daha 1 gün var allah büyük cansız yumurtaya can veren allah senin yüzünüde güldürür inşallah...

duan ne kaldımı okunacak varsa yardım edeyim kaç gündür giremiyordum memlekete annemlerdeyim rahatsızım biraz karın ağrısı çamur gibi akıntı var sanki adet oluyoruyorum gibi pet kullanıyorum oyüzden pek bakamadım nete seni merak edip girdim napıtın duaların bittimi diye

Ailelerden mi canım yoksa iş yerinden mi? İnsanlar senin ne yaşadığını bilmeden anlamadan yorum yapar kouşurlar. Bazen en yakınındaki sana en uzak en uzağındaki de en yakın gelir. İnşallah bu yaptığımız duamızla birlikte minik mucize yaşama belirtisi veriri sende rahatlarsın canım.

bitti canm az kaldı onlarıda okuyacağım.. bekliyorum işte bugün ya son günüm meleğimle vedalasmak için..yada yeni bir güne bebeğimle tekrar canm bulmak iiçin

kv. tarafım canm eltim hariç hepsi..aslında şuanda kötü niyetli bişey söylemiyolar ama daha önce tedavim hakkında söyledikleri yardımcı olmadıkları yüz cevirdikleri evladım hakkında dedikleri özelliklede tüp bebek olacak diye söylediğimizde bunca borç varken bide bu çıktı demesi daha neler neler en basidi bu düşün sonrada şimdi bişey olmamıs gibi davranıyolar daha cok üzülüyorumm

Canım benimde çocuğum 18 ay sonrasında olduğu için cevredekilerin soruları ve gereksiz konuşmaları insanı rahatsız ediyor haklısın. K v banada sizin çocuğunuz olmuyor çok üzlüyorum dua ediyorum olsun diye her söylediğinde sinirim bozuluyordu. Sanki hiç tıpta çare yok çaresiz kalmışız gibi.
İnsanlar konuşur boşver önemli olan eşinin ne dediği ve sana nasıl destek olduğu. Belli bir süre kendileri ile görüşmeye ara ver en azından bu sana biraz iyi gelecektir.
inşallahta yarın minik mucizenin iyi haberlerini bizimle paylaşacaksın. Allah ım bi mucize yaratsın senin için . İnan bende çookk istiyorum bunu

canm görüşmeme gibi bi imkanım yokki evimiz cift daire o ve ben yanyana ama ne diyeyim herkes hakkımda ne düşünüyosa bin katını versin iyide kötüde

ekim anneleri hepinize iyi akşamlar kendinize ve meleklerinize iyi bakın.

nfy sende kendine iyi bak. Hakkında hayırlısı olsun inşallah bi umut bende bekliyorum. Minik mucizenin inşallah aramıza döndüğü haberini verirsin.

saol canm benm sanada ii akşamlar..
ben 4 ten sonra yarın burda olursam ii haberler veririm canm ama olmazsam bilinki haberler kötü
sende k.i.b. canm dikkat et

inşllh bebegin seninledir canım
umudunu yitirme

Selam arkadaslar bugün sabah yorum yaptım ama uyanamamış olmalıyım ki 2013 şubatta hamile olduğunu öğrenenler topiğine yazmışım :)) demiştim ki , profilim ilk bebeğimin doğumundan sonra 2. Veya 3. Gün ...bgn dr ye gideceğimi yazmıştım ... Kalp atışlarını duyduk ve görüdk şükür ... Darısı tüm isteyenlerin başına..dr 1 ay sonra gelin dedi...sizler nasılsınız ?

iş yerimde sorun var arkadaşlar giremiyorum gelip gidi yo net..sadece sunu söylemek istedim..yarın için dualarınızı bekliyorum..
eğer olumlu sonuc alırsam saat 4 ten sonra nasipse aranızdayım ama malesef beklemediğim olumsuz sonucu alırsam ancak p.tesi aranızda olabilirm.. çünkü iş yerimden izin alıp dinlenmeyi düşünüyorum evimdede net yok..
şimdiden hepinizden Allah razı olsun.. k.i.b...

tüm anne adaylarının ALLAH gönlüne göre versin :) ben bugün 3 tane ard arda albeni yedim ya :O :O :O yemek yaparken midem bulanıyo ama yerken sıkıntı yok eyvah eyvah diyorum :))))

neden geç olsun canım. tiroit hormonu ilaç alımıyla çok çabuk düzelebiliyor. ben de haşimato tiroidiyim. günde 100 mg levotiron kullanıyorum. dünkü tahlilimde 2.9 çıktı çok şükür.

sonunda görebildim seni:))bi saattir topic okuyorum benim de tsh 7,2 den 4,8 e düştü hafataya tekrar bakıcaz insallah düşürürüz ideal seviyeye gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…