2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ahh ahh büün gün kollarımı bacaklarımı ovuyorum uyuşukluğu gitsin diye.
Normal herhalde tatlım bunlar

ALLAH yardımcımız olsun cnm ben birde romatizma hastasıyım fibromiyalji :18:
Bu halimizede şükür yeterki bebişlerımıze saglıcakla kavusalım.

gülücükkk nerelerdesinnn bu saatten sonra ben de kusmaya başlamam değil mi biz henüz 5 6 haftalıkmışız ya... kusmam di mi bundan sonra içimi rahatlatmana ihtiyacım var

Ben bozayım canım moralini :) 8+3 üm hala bulanıyo midem hatta dün bu sebepten işe bile gelemedim çok kötüydü ama herkesin bünyesi yapısı farklı :)
bende olan sende olmayabilir.

bursada olan arkadaslar medicabil'e giden var mi yada hakkinda bilgi sahibi olan

hayırlı olsun topiğiniz bende 2012 ekim annesiyim şimdi kızım 5 aylık oldu...allah sizede kucağınıza almayı nasip etsin..çok güzel bir duygu..şimdi maviş maviş bakıyır bana sarı kızım..ablamızda var....tabi ikinci meleğim...

Kızlar benimde midem bulanıyor.öyle çıkaracak kadar değil ama rahatsız etmeye yetiyor.birde iştahım hiç yok.zorla yiyorum.yemeği düşünmek bile midemi bulundurmaya yetiyor.daha korusunun olmasından korkuyorum.hamdolsun halime diyorum.bebeğim iyi olsun da..

Teşekkürler. Allah bağışlasın. Rabbim sağlıklı büyümelerini nasip etsin inşallah.

kızlaaaaar ben geldim hemide bebeğimi görüp geldim
çok mutluyum artık nötr değilim bebeğimi görünce kalbim durdu sandım
haftaya cumartesi kalp atışı duycas inş:26:

meraba canim gozunaydin ama bebegi gormek icin henuz erken degilmi acaba keseyi mi gordum demek istedin

gülücükkk nerelerdesinnn bu saatten sonra ben de kusmaya başlamam değil mi biz henüz 5 6 haftalıkmışız ya... kusmam di mi bundan sonra içimi rahatlatmana ihtiyacım var

örtmenim canım benim.... bende bulantı yokla var arası bişey ama yok a daha yakın... ama tiksinmelerim had safhada... bir yediğimi bi daha yemem çok zor... hiç kusmam olmadı ama inşallah olmaz bizim kesin konuşmamız için daha erkenmiş baksana.

Merhaba kızlar. bende ekim annesiyim. kısmetse 2.bebeğimi bekliyorum. Henüz bir rahatsızlığım yok çok şükür. ama ilk kızımda 2 ay mide bulantım oldu. Allah yardımcınız olsun. sakız çiğnemenizi tavsiye ediyorum. bana çok iyi geliyordu. midemin bulantısını alıyordu. gerçi her bünyeye göre değişiyor. herkeze fayda eden cips ve tuzlu kraker bana fayda etmedi. ama denemekte fayda var. hatta eczanelerde mide bulantısı alan sakızlar varmış. zararı yokmuş. bi danışın isterseniz.

arkadaşlar,sanırım en sağlık ocağında bu baştaki gebelik tahlillerinden yaptıranlar olmuştu. bunların içinde tsh var mıydı. oluyor mu.. yoksa ben yine ayrıyetten yaptırıyım.

biz keseyi gecen hafta gördük pzt gunu yine kontrol var kac haftalık bilmiyorum tam olarak doktora sorucam bakalım. burda en son adet tarihine göre yazıldı kac hafta olduğu. 8 hafta yazıyo ama mumkun değil 8 haftalık değilim

çok sevindim o çok güzel bir duygu ben ilk gördüğümde heyecandan ağlayasım geldi tam olarak kaç haftalıksın şu an canım?

meraba canim gozunaydin ama bebegi gormek icin henuz erken degilmi acaba keseyi mi gordum demek istedin
yok ben geçen hafta gördüm keseyi bu hafta bebişimi gördük minnacık
çok sevindim o çok güzel bir duygu ben ilk gördüğümde heyecandan ağlayasım geldi tam olarak kaç haftalıksın şu an canım?

evet canım harika bişey bugün 6 haftası bitiyo canım

Son düzenleme:
selam arkadaşlar nasılsınız :)))umarım siz ve beişleriniz iyisinizdir mide bulantısı yaşamayan arkadaşlarım çok şanslısınız benim 6.hatada bi başladı su bile içemedim 8 şişe serum yedim serumlu tedavi 1 haftaya yakın iyi geldi sonra gene hafif hafif başladı ama 2,3 gündür iyiyim yiyip içiyorum umarım bir an evvel geçer ama tek dileğim meleğim sağlıklı olsun tabi hepimizin meleği sağlıkla gelsin.....

hayırsız mercımek buraya yazıyosunda bıze yazmıyosunnnn...benım kızımda mavıs sarı bır kız oldu musaıt oldugunde gel topıgede gor kızımıı

kaçıncı haftada kusmaya başladınız acaba? bu saatten sonra bende de başlar diye korkuyorum okulda bütün gün çocuklarla sefil olurum ya hu...

5. haftada aa hamileyim ay şuna midem bulandı ay bundan tiksindim ay şunu canım istemedi vs. nazlarla geçti ama şimdi halimi görsen... kadınlar klübünü okumak bile istemiyorum kusma hbrlerinden, yazısını okumak bile kusmama neden oluyo...2 haftada 2 kilo vermişim... üzerine grip cabası oldu. bende öğretmenim okula hele çocukların kokusuna bile dayanamıyorum ki 1 haftadır raporluyum 2 hafta daha rapor almayı düşünüyorum. birde merak ediyorum benim gibi tuvaleti olmadığı halde istifra ederken zorlamakdan altına kaçıran varmı

Kızlarrrrr hamileler keyif içebilir mi bilgisi olan var mı ? Bazı yerlerde çok sağlıklı, bazı yerlerde de henüz kanıtlanmış verisi yoktur yazıyo ?:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…