ahh ahh büün gün kollarımı bacaklarımı ovuyorum uyuşukluğu gitsin diye.
Normal herhalde tatlım bunlar
gülücükkk nerelerdesinnn bu saatten sonra ben de kusmaya başlamam değil mi biz henüz 5 6 haftalıkmışız ya... kusmam di mi bundan sonra içimi rahatlatmana ihtiyacım var
hayırlı olsun topiğiniz bende 2012 ekim annesiyim şimdi kızım 5 aylık oldu...allah sizede kucağınıza almayı nasip etsin..çok güzel bir duygu..şimdi maviş maviş bakıyır bana sarı kızım..ablamızda var....tabi ikinci meleğim...
kızlaaaaar ben geldim hemide bebeğimi görüp geldim
çok mutluyum artık nötr değilim bebeğimi görünce kalbim durdu sandım
haftaya cumartesi kalp atışı duycas inş:26:
gülücükkk nerelerdesinnn bu saatten sonra ben de kusmaya başlamam değil mi biz henüz 5 6 haftalıkmışız ya... kusmam di mi bundan sonra içimi rahatlatmana ihtiyacım var
meraba canim gozunaydin ama bebegi gormek icin henuz erken degilmi acaba keseyi mi gordum demek istedin
kızlaaaaar ben geldim hemide bebeğimi görüp geldim
çok mutluyum artık nötr değilim bebeğimi görünce kalbim durdu sandım
haftaya cumartesi kalp atışı duycas inş:26:
yok ben geçen hafta gördüm keseyi bu hafta bebişimi gördük minnacıkmeraba canim gozunaydin ama bebegi gormek icin henuz erken degilmi acaba keseyi mi gordum demek istedin
çok sevindim o çok güzel bir duygu ben ilk gördüğümde heyecandan ağlayasım geldi tam olarak kaç haftalıksın şu an canım?
hayırlı olsun topiğiniz bende 2012 ekim annesiyim şimdi kızım 5 aylık oldu...allah sizede kucağınıza almayı nasip etsin..çok güzel bir duygu..şimdi maviş maviş bakıyır bana sarı kızım..ablamızda var....tabi ikinci meleğim...
kaçıncı haftada kusmaya başladınız acaba? bu saatten sonra bende de başlar diye korkuyorum okulda bütün gün çocuklarla sefil olurum ya hu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?