2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günlerdir hamilelik heyecanından kocacığımı ne kadar özlediğimi unutmuştum... Bir şekilde bastırıyordum... Ama artık duygularım iflas etti... Bazı arkadaşlar yazmışlar doktor eşlerini de çağırmış diye benimki de her gittiğimde kaç ay kaldı dönmesine diye soruyor Daha çok var ama Dün gece ağladım hep... Bebişim de üzülmüştür babacığı yok yanında...

öğretmen canım benım benımde diğer düşük yaptığım hamileliğimde eşim yoktu çok arıyordum onu yanımda olsun beraber yaşayalım dıye ama işte napalım herşey istediğin gibi olmuyor ama emin ol geldiğinde sımsıkı bağlanmış şekilde gelecek sana, sevgınız artacak göbişini sevecek... her şeyin bir iyi bir kötü tarafı var gel iyi tarafından bakalım...

Yeni güne mide bulantısı ve iştahsızlıkla merhaba

merhaba kader arkadaşım

canım benim kıyamam accık sabır

gunaydinnnnnn ben butun gece uyuyamadim malesef nedeni de aclikkkkk resmen acliktan uyuyamadim kalkip biseyler atistiriyim dedim midem ayaklandi su iceyim diyorum sonra istifra etmemek icin savasiyorum agzimda igrenc bi tat var basim catliyo agridan artik herseye sinirleniyorum dun esim sarilmak istedi ona bile bagirdim Allahtan istemeyerek yaptigimi biliyorda trip yapmiyor ayy cildircam ya biseyler yemek istiyorum artikkkkk ((((

cnm benim kıyamam sana,eminim çok zordur, ben 2 günlüğüne anneme gidiyorum bazen de 1 gece kalıp ertesi günü hemen geri geliyommmm... klasik bi laf ama sayılı gün çabuk geçer... ne kalmış ki şunun şurasında... göbüşün büyümeye başladığında kocişin gelicek,sonra beraber büyütceniz göbüşlleri.....

ay cnm ya gerçekten açlık çok zor dün öğlen yemek siparşi verdi eşim 1 saatte geldi ama 1 saatte deli oldum,eşime sardım,ağlıcaktım nerdeys... ama şükür ki acıktığımda yiyebiliyorum.. hafiften bulantım oluyo ama kusmam olmadığından yemek yememe engel değil... Allah yardımcın olsun tatlım.........

sagol canim gercekten cok zormus aglamamak icin zor tutuyorum kendimi Allahim kimseyi aclikla ve mide bulantısıyla sinamasin (

Bugün benim de midem bulanıyor... Kahvaltı yapamadım ne görsem tiksiniyorum biraz kuru ekmek yedim bastırsın diye... Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Yataktan da zor kaldım gözlerim birbirine yapışmış gibiydi zor açtım resmen... Duygusal olarak da fenayım... :2: Baş dönmesi ve halsizlik var epey...

ben bu kadar sıkıntıyı çekerken dün kayinvalidemin bi sözüne de ayar oldum eşime diyo ki artık iki çocukla ugrasacaksin diyo sanki ben keyfimden yemiyorum keyfmden istifra ediyorum hayret bişey zorlansanda bulansanda ye diyo e yiyemiyorum napaym çocuk olarak görüyor beni ay agliycam sinirdenn

inşallah bir an önce kavuşursunuz canım. Tayin mi bekliyorsunuz? Biz de düğünden 1 hafta sonra ayrıldık, 6 ay sonra ancak eş durumu tayini ile gelebildi eşim. Allah size de ayrı olan herkese de bebeğinin hürmetine birleşmeyi nasip eder inşallah bir an önce

cnm böyle yapıp bebişi üzme bakim
bulantın da olsa bişeyler yemen lazım ayrıca en azından peynir ekmek...
benim de cnm hiç istemiyo ama simdi biraz simit peynir yicem... simitten de tiksindim ama calısıyorum baska yiyecek bişey bulamıyorum...

Kod:

asker yolu bekliyorum canım... cumartesi gidiyorum ama pazar akşamı nasıl döneceğim onu da bilmiyorum

ne iş yapıyordun canım? bir de hangi şehirdeydin? ben de çalışıyorum dolaba koydum kahvaltılık ama bugün artık yiyemiyorum malesef... günlerdir yediklerimin acısı çıkıyor sanırım...

günaydın annişler :)) dun hayırlısıyla benimde mide bulantılarım başladı gece artık en sonunda nane limon kaynatıp içtim sabah da yine içtim şimdilik iiyim çok şükür evet bebeişimin sinyali bu ama gerçekten zormuş ......

sizin böyle acıklı anılarınızı duyunca çok üzülüyorum ya... işte Allah kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemiyor... iyi şeyleri düşünmeye çalışıyorum... teşekkür ederim

Kod:

asker yolu bekliyorum canım... cumartesi gidiyorum ama pazar akşamı nasıl döneceğim onu da bilmiyorum

imza alanında belirtmişsin canım kusura bakma. Ama en azından az kalmış öyle düşünmeye çalış en azından karnın büyürken, bebeğin doğarken birlikte olacaksınız. Zaman sizin için kavuşana kadar su gibi geçer inşallah

daha yarı olmadı bile... düşündükçe canım sıkılıyor baştan beri geçen zaman kadar bir daha geçecek...

kendinizi üzüp bebişleri etkilemeyin kızlar , çok etkilenirler hep gülücük saçın

hahaha saçımı başımı yol diyo dimi:))

günaydın kızlarrrrr

nasılsınız bakalım bugun? ben evde temizlik yaptırıyorummmm
çok mutluyum evim mis gibi kokçekkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…