ne iş yapıyordun canım? bir de hangi şehirdeydin? ben de çalışıyorum dolaba koydum kahvaltılık ama bugün artık yiyemiyorum malesef... günlerdir yediklerimin acısı çıkıyor sanırım...
ben bu kadar sıkıntıyı çekerken dün kayinvalidemin bi sözüne de ayar oldum eşime diyo ki artık iki çocukla ugrasacaksin diyo sanki ben keyfimden yemiyorum keyfmden istifra ediyorum hayret bişeyzorlansanda bulansanda ye diyo e yiyemiyorum napaym çocuk olarak görüyor beni ay agliycam sinirdenn
Kızlar aslında cok heyecanlıym ya... Yarın dr.kontrolümüz var,kalp atışları için gidicez. İnşallah duyarız pıt pıtlarını yavrumun...dua edin...
inşallah duyarsın canımbizim de hafta sonu kontrol kısmet bakalım duyarız inşallh
aynıyız nerdeyse cnm.. inşallah duyarız. sen karşıyakalımısın bu arada sormadan edemedim
arkadaşlar 21 ocakta test yaptım pozitif çıktı ve dün dr kontrolüne gittim bebek görünmüyo kan ve idrar testi verdim
acaba böle bişey yaşayan varmı arnızda yardımcı olurmusunuz
geç döllenme olabilir. bhcg nin belli bir seviyeye çıkması gerekiyor. bende ilk baçta rahim kalınlaşması göründü. sonra kese göründü. 1 hafta sonra bebeği ve kalp atışlarını gördük. aşama aşama gelişiyor panik olma canım.
hayırlı aksamlar cnmm ısthsızlık bendede war cnm hıc yemek yemek ıstemıyor mıe bulantısı cok hafıf warr oglumdada hıc boyle olmamıstı aklıma hemen acaba bu sefer kı kız mı gelıyor o yuzden mı farklı bılemıyorummm
öle olabilir değilmi canm kafayı yicem ilk bebeğimi kaybettim ben şimdi bebeğime korkudan çok bağlanamıyorum rabbim herkeslere
yardım etsin bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin .
bende sizlerle aynı durumdayım kızlar.oğlumda benimde midem rahattı.bende kız mı diye hevesleniyorum ama 1-2 aya kadar cinsiyetlerimiz belli olmaya başlar artık
arkadaşlar, sağ bacağımda baldırda böyle kısa süreli kramp gibi şeyler oluyor.yani bacağımda tutulma gibi birşey oluyor. iki gündür.. olan var mı.
cnm ben sekreterim... Manisadayım... Sen nerdesin canm? Ben de yediklerimden tiksiniyorum,birdaha aynı seyi yemem için zaman gecmesi lazım...benimde bugün ara ara bulantı yokluyo...zorlada olsa kahvaltı tıktım ağzıma...hayırlısıyla su 3ay gecse ağız tadıyla yemek yesek...
benim hamileliğim kesenin ve bebeğin görünmesi 7. haftada oldu. normal bir süreç sakın kendini kasıp strese sokma. biliyorsun hamileleikte stresten uzak durmak kolay ve sağlıklı bir hamileliği beraberinde getiriyor.
inşallah duyarsın canımbizim de hafta sonu kontrol kısmet bakalım duyarız inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?