2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ne iş yapıyordun canım? bir de hangi şehirdeydin? ben de çalışıyorum dolaba koydum kahvaltılık ama bugün artık yiyemiyorum malesef... günlerdir yediklerimin acısı çıkıyor sanırım...

cnm ben sekreterim... Manisadayım... Sen nerdesin canm? Ben de yediklerimden tiksiniyorum,birdaha aynı seyi yemem için zaman gecmesi lazım...benimde bugün ara ara bulantı yokluyo...zorlada olsa kahvaltı tıktım ağzıma...hayırlısıyla su 3ay gecse ağız tadıyla yemek yesek...

Kızlar aslında cok heyecanlıym ya... Yarın dr.kontrolümüz var,kalp atışları için gidicez. İnşallah duyarız pıt pıtlarını yavrumun...dua edin...

kıyamam canım ya normalde sölese belki zoruna gitmes ama şu hormonlar yokmu herşey batıyor insana az sabretmek gerek galiba ufaklıklar için

günaydınlar
bende inşallah pzt gidicem kalp atışı için.
bu arada nane limonu pek önermiyorlar okuyunca hemen yazayım dedim bence içmeyin pek.tek olabilen bitki çaylarından ıhlamur oda günde 2 bardak ..mide bulantısına limonlu su falan ancak yapılabiliyor nane özellikle içmeyin derler

arkadaşlar 21 ocakta test yaptım pozitif çıktı ve dün dr kontrolüne gittim bebek görünmüyo kan ve idrar testi verdim
acaba böle bişey yaşayan varmı arnızda yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar 21 ocakta test yaptım pozitif çıktı ve dün dr kontrolüne gittim bebek görünmüyo kan ve idrar testi verdim
acaba böle bişey yaşayan varmı arnızda yardımcı olurmusunuz

geç döllenme olabilir. bhcg nin belli bir seviyeye çıkması gerekiyor. bende ilk baçta rahim kalınlaşması göründü. sonra kese göründü. 1 hafta sonra bebeği ve kalp atışlarını gördük. aşama aşama gelişiyor panik olma canım.

selam güzel ekim anneleri nasılsınız?

Konumuz ile alakalı değil ama annemin bir komşusunun kızı kanser hastası annesi onun için 4444 tefriciye okutuyor 2500 sayıda kalmışlar ve bu akşama bu sayının tamamlanması gerekiyor. Okumak isteyen gönüllü arkadaşlar varsa cevap yazabilirler mi?

öle olabilir değilmi canm kafayı yicem ilk bebeğimi kaybettim ben şimdi bebeğime korkudan çok bağlanamıyorum rabbim herkeslere
yardım etsin bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin .

bende sizlerle aynı durumdayım kızlar.oğlumda benimde midem rahattı.bende kız mı diye hevesleniyorum ama 1-2 aya kadar cinsiyetlerimiz belli olmaya başlar artık

arkadaşlar, sağ bacağımda baldırda böyle kısa süreli kramp gibi şeyler oluyor.yani bacağımda tutulma gibi birşey oluyor. iki gündür.. olan var mı.

öle olabilir değilmi canm kafayı yicem ilk bebeğimi kaybettim ben şimdi bebeğime korkudan çok bağlanamıyorum rabbim herkeslere
yardım etsin bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin .

benim hamileliğim kesenin ve bebeğin görünmesi 7. haftada oldu. normal bir süreç sakın kendini kasıp strese sokma. biliyorsun hamileleikte stresten uzak durmak kolay ve sağlıklı bir hamileliği beraberinde getiriyor.

bende sizlerle aynı durumdayım kızlar.oğlumda benimde midem rahattı.bende kız mı diye hevesleniyorum ama 1-2 aya kadar cinsiyetlerimiz belli olmaya başlar artık

evet her hamileleik bir öncekinden farklı olunca sağdan soldan hep böyle bu seferki farklı olacak deniyor. 16. haftaya daha çok var değil mi? hayırlısıyla belli olsun bakalım cinsiyetleri. benim özlemle beklediğim ise şu mide bulantılarının bitmesi.

arkadaşlar, sağ bacağımda baldırda böyle kısa süreli kramp gibi şeyler oluyor.yani bacağımda tutulma gibi birşey oluyor. iki gündür.. olan var mı.

kısa süreli kramplar ara ara bende de oluyor. ilerleyen dönemlerde drlar kramplara karşı magnezyum takviyesi veriyorlar diye biliyorum.

Ben de İstanbul'dayım...

Bu arada bir şey soracağım aklıma gelmişken... Bebekleriniz doğunca ne kadar süre içinde işe başlayacaksınız ya da başlamak zorunda olacaksınız?

Kayınvalidem bana yakına taşının ben bakacağım diyor... Ama ben bırakmayı hiç düşünmüyorum. 1 yaşına girene kadar arada sırada uğrayarak yöneticilik olabilir sonraki seneye de yanımda götürürüm diye düşünüyorum arabayla... Sonuçta anaokulundayım nasıl olsa... Kayınvalide göndermem ben diyor kıyamazmış benim bebeğime sanki ona soran var, diyorum ben çocuğumdan ayrı duramam istersen sen de doğur bir tane daha gençsin diye 44-45 yaşlarda kendileri...

geçen sefer sorduğum sorunun devamı olarak aranızda progestan kullanan arkadaşlar hangi ölçüde kullanıyor acaba
içime sinmiyor bir türlü progestan kullanmamak napsam bilemedim sordurduğum diğer drda kullansın kendi de gidip alabilir demiş eczaneden bilemedim yani

içimi ferahlattın cam allah razı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…