geçen sefer sorduğum sorunun devamı olarak aranızda progestan kullanan arkadaşlar hangi ölçüde kullanıyor acaba
içime sinmiyor bir türlü progestan kullanmamak napsam bilemedim sordurduğum diğer drda kullansın kendi de gidip alabilir demiş eczaneden bilemedim yani
Ben de İstanbul'dayım...
Bu arada bir şey soracağım aklıma gelmişken... Bebekleriniz doğunca ne kadar süre içinde işe başlayacaksınız ya da başlamak zorunda olacaksınız?
Kayınvalidem bana yakına taşının ben bakacağım diyor... Ama ben bırakmayı hiç düşünmüyorum. 1 yaşına girene kadar arada sırada uğrayarak yöneticilik olabilir sonraki seneye de yanımda götürürüm diye düşünüyorum arabayla... Sonuçta anaokulundayım nasıl olsa... Kayınvalide göndermem ben diyor kıyamazmış benim bebeğimesanki ona soran var, diyorum ben çocuğumdan ayrı duramam istersen sen de doğur bir tane daha gençsin diye 44-45 yaşlarda kendileri...
Ben de İstanbul'dayım...
Bu arada bir şey soracağım aklıma gelmişken... Bebekleriniz doğunca ne kadar süre içinde işe başlayacaksınız ya da başlamak zorunda olacaksınız?
Kayınvalidem bana yakına taşının ben bakacağım diyor... Ama ben bırakmayı hiç düşünmüyorum. 1 yaşına girene kadar arada sırada uğrayarak yöneticilik olabilir sonraki seneye de yanımda götürürüm diye düşünüyorum arabayla... Sonuçta anaokulundayım nasıl olsa... Kayınvalide göndermem ben diyor kıyamazmış benim bebeğimesanki ona soran var, diyorum ben çocuğumdan ayrı duramam istersen sen de doğur bir tane daha gençsin diye 44-45 yaşlarda kendileri...
geçen sefer sorduğum sorunun devamı olarak aranızda progestan kullanan arkadaşlar hangi ölçüde kullanıyor acaba
içime sinmiyor bir türlü progestan kullanmamak napsam bilemedim sordurduğum diğer drda kullansın kendi de gidip alabilir demiş eczaneden bilemedim yani
evetevet canım çok belli dimi35bcuk
benim de oluyo o canm. magnezyum la kalsiyumun dengesiz alımından kaynaklanıyomuş... normal bişey cnm...arkadaşlar, sağ bacağımda baldırda böyle kısa süreli kramp gibi şeyler oluyor.yani bacağımda tutulma gibi birşey oluyor. iki gündür.. olan var mı.
Ben de İstanbul'dayım...
Bayanlaaaar ben görünmez miyim? :))
Hoşgeldinnnnnnnn
Neslihakancım iyi ki varsın :)) Aslında herkese yazarım hemen hemen ama en korktuğum şey gruplaşma yoktur inşallah bu topicte..Zaten bu hamilelik asabiyet yaptı bana :))
Nasılsın bu arada? Salavatı tefriciyeyi bugün okumaya çalışıcam canım.Yengem de kanseri atlattı o korkuyu bilirim,Allah şifa versin,sevdiklerine bağışlasın..
benimde yarın doktor kontrolüm var, inşallah o tatlı pıtpıtları duyarız hepimiz
Amin canım ya sağol valla. Bi sen cevap verdin banada :) Bende elimden geldiğince herkese bildiğim konularda yazmaya çalışırım. İnşallah sayı toplanırsa iyi olacak bakalım. umarım yetişir.
Bu kızcağızda kanseri atlatır.
evetben de manisadayım yakınız.. dr. a nereye gidiyosun cnm?
valla canım benim iş biraz karışık karşıyakalıyım ama eşimin işi dolayısıyla kütahyada yaşıyorum burda bir doktorum var ama aileler aydında şu an da bi değişiklik olmazsa aydında olcak dogum sanırsam o yüzden biraz karışık benim durum
kızlar çok kötü nezle oldum doktor dedi ilaç veremiyoruz:
adaçayı
tarçın
karanfil
portakal kabuğu
bal
adaçayının antiseptik özelliği varmış.
bu arada ileri dönemde aşılarımız olacakmış mutlaka aile hekimlerimizden hamilelik takvimi alıcakmışız (kendi doktorumuz dışında) şeker yüklemesi, kan tahlilleri, aşılar aile hekimliğinde yapılıyormuş bilginize
Geçmiş olsun,evet aile doktorlarımızın bu aşamada rolü çok büyük.Bizim sağlık ocağı hamileler konusunda çok hassas ama sanırım genelde böyle..
kızlar çok kötü nezle oldum doktor dedi ilaç veremiyoruz:
adaçayı
tarçın
karanfil
portakal kabuğu
bal
adaçayının antiseptik özelliği varmış.
bu arada ileri dönemde aşılarımız olacakmış mutlaka aile hekimlerimizden hamilelik takvimi alıcakmışız (kendi doktorumuz dışında) şeker yüklemesi, kan tahlilleri, aşılar aile hekimliğinde yapılıyormuş bilginize
evetben de manisadayım yakınız.. dr. a nereye gidiyosun cnm?
valla canım benim iş biraz karışık karşıyakalıyım ama eşimin işi dolayısıyla kütahyada yaşıyorum burda bir doktorum var ama aileler aydında şu an da bi değişiklik olmazsa aydında olcak dogum sanırsam o yüzden biraz karışık benim durum
anladım cnm..... benim de annem kütahyalı, ben de aydında okudum üniversiteyi:)
aydın da bir arkadaşım 34 haftalık hamile bi doktora gidiyo... çok çok memnun,çok pozitif biriymiş... istersen senin için öğrenebilirim...
evet çok hassas çalışıyorlar. hamilelere de öncelik varmış. kalabalıktı ama bana öncelik tanıdılarben gitmesem bilmiyordum. kendi doktorum bahsetmedi gitmen gerek diye.
canım bitki çayları içilebilir ama sınırlı die biliyorum ıhlamur falan duydum içilir diye ama adaçayı zararlı diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?