2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Gözünüz aydın diyeyim canım o halde. Yaradan mevlam evlatlarına bağışlamış. Çok şükür herhangi bir yakınımızda böyle bir problem olmadı ama dışarıdan dahi olsa insan inan çok üzülüypr. Ateş her zaman düştüğü yeri yakıyor. Nezaketin için çok teşekkürler . Allah razı olsun canım

sagol canım benim daha önce aydında çalıştım orda tanıdık doktor var şimdilik ama anlaşamazsam dr la kısa sürede değişirim haber veririm hemencek

Son düzenleme:
Kızlar aslında cok heyecanlıym ya... Yarın dr.kontrolümüz var,kalp atışları için gidicez. İnşallah duyarız pıt pıtlarını yavrumun...dua edin...

=)) canım merhaba seninle doğum tarihimiz aynı gün.. bende yarın gidicem pıtpıtları duymayaaaaaa inşallaahhhhh duyarııızzzz içim içime sığmıyooooo

hayatım ben sabah akşam ağızdan alıyorum, öğlende iğnesini oluyordum. bu hafta iğnesi haftalık olan başka bir iğneyle değişti.

canım için kanama falan mı olduda iğne oluyorsun;?

ben sabah 1, akşam 2 progestan alıyorum.. Bana pıhtılaşma olduğu için önerdi sanıyordum ama birkoç kişi kullanıyor. Öyleyse pıhtılaşma için ne yapacağım ((

kaç mg peki canım ilacın

bu arada sağolun cvpladığınız için kızlar

hadi ya . doktor verdi ama zararı olsa verir miydi ki?? 2 yaprak dedi ölçü olarak. bilemedimm gözüm burnum aralıksızz akıyor içtim hemen mecburen.

Bende tarçının söktürücü özelliği var diye biliyorum. İçmezsen bitki çayını iyi olur. onun yerine bol bol meyva tüket bence. Çok geçmiş olsun

Rica ederim ne demek..Çoğumuz malesef yeter ki bizim başımıza gelmesin diyip umarsamayanlardan ama ne zaman kimin başına geleceği hiç belli olmaz..Sadece kanser değil her türlü felaket geçerli..Allah herkese şifa versin.

14 yıl aradan sonra 2. Bebeğime hamileyim allah kucağıma almayı nasip eder inşallah .ilk bebeğimde birşey anlayamadım çok cahilliğime geldi ama bunu çok farklı yetiştirmeyi düşünüyorum hayırlısıyla

Hayırlı olsun ,ne kadar güzel..Bu kadar aradan sonra o bebek el bebek gül bebek olur heralde,çok şanslı olacak :) Allah bağışlasın şimdiden..

Amin canım inşallah. Duyarlı olmak lazım her zaman için haklısın

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. Benimde ablam 10 sen sonra ikinci bebeğini doğurdu. Aynı şeyi söylüyor :)

hayırlısı olsun canım Allah bagışlasın dan saklasın

valla ben çalışıyorum yasal süreler 8hafta doğum öncesi+8hafta doğum sonrası yani 4 ay.. dan sonra bazen diyorum işten çık kendin bak. malum yorucu günler gelecek.. ama iş ne olursa olsun insana iyi geliyor.ha zaten özel sektörde çalışıyorum ne olacağı belli değil..kimilir rapor dönüşü çalıştırmaz da başka birini bulur .... o zaman çok da üzülmem herhalde.(tabi ciddi planlar yapılmamışsa) ya da başka bir iş bulmam gerekir ama o zaman da seçici olmam şart. ayrıca yaş da ilerlerdi.

dolasıyla çalışmayı düşünüyorum. kayınvalidem var ama onlar yaza doğru memlekete gidiyorlar bir de başka torunu var. annemin de başka torun var ama belki gelin kendi bakar işten çıkacak sanırım..

mecburen birileri bakar. ona göre plan yaparlar artık. ama ne yalan söyleyim ben de kendim bakmayı isterdim.

kayınvalidene gelince tabi içinizi bilmem ama anlattığın kadarıyla kadın da seviniyor. ilgileniyor.. üstelik eşinde yokmuş onun yokluğunda destek olmaya çalışıyor. dolayısıyla çok görme tatlım. kızma bana ama sonuçta o da anne emin ol senin ve bebeğinin iyi olmasını en çok isteyenlerdendir. yani düşün çocuğunu senin kadar seven,koruyan birileri var..
bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.umarım da öyle düşünmeye devam ederim.yani olumsuzluklar olmasın. ha elbette olur. sonuçta kendi annemizle de tartışıyoruz vs. ama bebeğimizin için en iyisi neyse tabi şartlarımız bunu çok büyük etkiliyor öyle olsun.

testlere gelince valla ben gebelik öncesi yaptırdım daha da yaptırmadım. 6sını bekliyorum. tsh ye de bakılsın hem diye.. kötü mü yaptım bilmiyorum.

bu arada folibolu öğlen yemekten sonra alıyorum.

Ekim annecikleri bişey merak ettim,siz de nazardan korkup etrafınızdaki herkese hamile olduğunuzu söylemediniz değil mi? :) Benim sadece ailem ama çok yakınmdakiler ve bir kaç dostum biliyor :)

Ekim annecikleri bişey merak ettim,siz de nazardan korkup etrafınızdaki herkese hamile olduğunuzu söylemediniz değil mi? :) Benim sadece ailem ama çok yakınmdakiler ve bir kaç dostum biliyor :)

Benim herkes biliyor :) Allah a emanet ne diyelim ki

Nazardan değil ama, herşey netleşince söylemek istiyordum aslında, anneme ve yakın arkadaşlarıma söyledim. Onlar da hevesle yakınlarına söyleyice, şimdi o kadar çok insan biliyor ki bebek beklediğimizi :=) Napalım, iyi tarafından bakıyorum dua ederler belki :=)))

=)) canım merhaba seninle doğum tarihimiz aynı gün.. bende yarın gidicem pıtpıtları duymayaaaaaa inşallaahhhhh duyarııızzzz içim içime sığmıyooooo

ayyyyyy ne güzel canım... gidip geldiğinde haberleşelim.... inşallah herşey yolunda gider....

İş işten geçmiş desene :) İnşallah dua ederler ama ben kötü niyetlilerden korkarım her zaman,dışardan çok iyidir ama içi kötüdür bilirsin söyleyemezsin o misal :)) Allah bebeklerimizi korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…