Yengem için de çok okumuş ve okutmuştuk,dualarımız mı kabul oldu yoksa zaten kaderinde yaşamak var mıydı bilemiyorum ama Allah iki çocuğuna ve abime bağışladı çok şükür.Hala kontrollere gidiyor ama..Dualara devam edelim yine de,elimizden gelen bu çünki..
anladım cnm..... benim de annem kütahyalı, ben de aydında okudum üniversiteyi:)
aydın da bir arkadaşım 34 haftalık hamile bi doktora gidiyo... çok çok memnun,çok pozitif biriymiş... istersen senin için öğrenebilirim...
Kızlar aslında cok heyecanlıym ya... Yarın dr.kontrolümüz var,kalp atışları için gidicez. İnşallah duyarız pıt pıtlarını yavrumun...dua edin...
hayatım ben sabah akşam ağızdan alıyorum, öğlende iğnesini oluyordum. bu hafta iğnesi haftalık olan başka bir iğneyle değişti.
ben sabah 1, akşam 2 progestan alıyorum.. Bana pıhtılaşma olduğu için önerdi sanıyordum ama birkoç kişi kullanıyor. Öyleyse pıhtılaşma için ne yapacağım((
hadi ya . doktor verdi ama zararı olsa verir miydi ki?? 2 yaprak dedi ölçü olarak. bilemedimm gözüm burnum aralıksızz akıyor içtim hemen mecburen.
Gözünüz aydın diyeyim canım o halde. Yaradan mevlam evlatlarına bağışlamış. Çok şükür herhangi bir yakınımızda böyle bir problem olmadı ama dışarıdan dahi olsa insan inan çok üzülüypr. Ateş her zaman düştüğü yeri yakıyor. Nezaketin için çok teşekkürler . Allah razı olsun canım
canım için kanama falan mı olduda iğne oluyorsun;?
kaç mg peki canım ilacın
bu arada sağolun cvpladığınız için kızlar
14 yıl aradan sonra 2. Bebeğime hamileyim allah kucağıma almayı nasip eder inşallah .ilk bebeğimde birşey anlayamadım çok cahilliğime geldi ama bunu çok farklı yetiştirmeyi düşünüyorum hayırlısıyla
Rica ederim ne demek..Çoğumuz malesef yeter ki bizim başımıza gelmesin diyip umarsamayanlardan ama ne zaman kimin başına geleceği hiç belli olmaz..Sadece kanser değil her türlü felaket geçerli..Allah herkese şifa versin.
14 yıl aradan sonra 2. Bebeğime hamileyim allah kucağıma almayı nasip eder inşallah .ilk bebeğimde birşey anlayamadım çok cahilliğime geldi ama bunu çok farklı yetiştirmeyi düşünüyorum hayırlısıyla
Ben de İstanbul'dayım...
Bu arada bir şey soracağım aklıma gelmişken... Bebekleriniz doğunca ne kadar süre içinde işe başlayacaksınız ya da başlamak zorunda olacaksınız?
Kayınvalidem bana yakına taşının ben bakacağım diyor... Ama ben bırakmayı hiç düşünmüyorum. 1 yaşına girene kadar arada sırada uğrayarak yöneticilik olabilir sonraki seneye de yanımda götürürüm diye düşünüyorum arabayla... Sonuçta anaokulundayım nasıl olsa... Kayınvalide göndermem ben diyor kıyamazmış benim bebeğimesanki ona soran var, diyorum ben çocuğumdan ayrı duramam istersen sen de doğur bir tane daha gençsin diye 44-45 yaşlarda kendileri...
Eşim askerde olduğu için kaynanamla gittik keseyi görmeye... Aslında ben yalnız gitmeyi düşünüyordum ama gelmek istedi ilk torunu kırmadım onu da götürdüm. Resmen kıskançlıktan çatlıyorum ben ona şöyle yaparım böyle yaparım dedikçe... Gerçi eşime karşı sırnaşık tavırlarını da kıskanıyorum ama kayınvalidem çok iyi biridir. Çocuğumu güvenle teslim edebilirim ama etmek istemiyorum. Ablam da çok iyi çocuk bakar ama ona da bırakmak istemiyorum... Benim bebeğim o ya... Hele ki iş durumum müsait... Bakıcıya vermektense tabi ki kaynanamın bakması çok büyük avantaj olur ama istemiyorum bırakmayı...
Sonuçta ihtiyacım olunca gelirler yardıma... Oy oyy... Çalışsam iyi olacak tabi ama bebişime kıyamam ben...
Ben şuan folik asit kullanıyorum kan tahlillerinde gitgide yükseliyor folat değeri... Çok gerekli mi bilmiyorum ama... Bende hafif kansızlık var onun için herhalde ileriki aylarda ilaç verirler...
Bir de tahlilleri yaptırdınız mı? Ben eylül ekim gibi yaptırmıştım HIV vs gibi testleri tekrar yaptırmam gerekir mi acaba
Ekim annecikleri bişey merak ettim,siz de nazardan korkup etrafınızdaki herkese hamile olduğunuzu söylemediniz değil mi? :) Benim sadece ailem ama çok yakınmdakiler ve bir kaç dostum biliyor :)
hayırlı olsun ,ne kadar güzel..bu kadar aradan sonra o bebek el bebek gül bebek olur heralde,çok şanslı olacak :) allah bağışlasın şimdiden..
Benim herkes biliyor :) Allah a emanet ne diyelim ki
Ekim annecikleri bişey merak ettim,siz de nazardan korkup etrafınızdaki herkese hamile olduğunuzu söylemediniz değil mi? :) Benim sadece ailem ama çok yakınmdakiler ve bir kaç dostum biliyor :)
=)) canım merhaba seninle doğum tarihimiz aynı gün.. bende yarın gidicem pıtpıtları duymayaaaaaa inşallaahhhhh duyarııızzzz içim içime sığmıyooooo
Nazardan değil ama, herşey netleşince söylemek istiyordum aslında, anneme ve yakın arkadaşlarıma söyledim. Onlar da hevesle yakınlarına söyleyice, şimdi o kadar çok insan biliyor ki bebek beklediğimizi :=) Napalım, iyi tarafından bakıyorum dua ederler belki :=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?