canlar merhaba haber vermek içn girdim..
dün kürtaj oldum arkadaşlar malesef bebeğimi aldılar artk aranızda olamıcam
R abbim meleklerinizi hayırlı evlat etsin sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inş..
kendinize çok iyi bakın iyi geceler hepinize
41kere masallah nasıl da büyümüşhepinize iyi akşamlar kızlar.Bugün doktora gittim,bebeğimizi gördüm,büyümüş kerata.Maşallah gelişimi de çok iyi,4 gün önden gidiyorsat a göre 9+2 olmamız lazım ama ultrasonda 9+6 çıktı bu da resmimiz Eki Görüntüle 645457 sizler de yükleyin resimlerinizi.
canım Allah sabır versin senin için bol dua ettik hayirlisi bu şekilde olacakmış demekki inşallah tez zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.canlar merhaba haber vermek içn girdim..
dün kürtaj oldum arkadaşlar malesef bebeğimi aldılar artk aranızda olamıcam
R abbim meleklerinizi hayırlı evlat etsin sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inş..
kendinize çok iyi bakın iyi geceler hepinize
canım bi ümit varsa bekle bakalım inşallah vardır bebekkızlar iyi akşamlar bugün kalp atışları için gitmiştim malesef boş gebelik dendi 6+2 günlükkese boyu 24mm yolk kesesi dahi yok beta hgc de 10000 doktor gerçi hala bi ihtimal var dedi perşembeye randevu verdi ama benim dünyam yıkıldı....bende aranızdan ayrılıyorum dualarınızı eksk etmeyin
masallahhhhhbebeğini kaybeden arkadaşlara sabır diliyorumateşi olan arkadaşım hamilelikte (parol) kullanılabiliyormuş. ben de hastalıktan yeni çıkıyorum doktorum ateş riskli dedi ve güvenle kullanabileceğimi söyledi.
ve melek teyzeleri benim bebeğim
Eki Görüntüle 645640
Eki Görüntüle 645639
hepinize iyi akşamlar kızlar.Bugün doktora gittim,bebeğimizi gördüm,büyümüş kerata.Maşallah gelişimi de çok iyi,4 gün önden gidiyorsat a göre 9+2 olmamız lazım ama ultrasonda 9+6 çıktı bu da resmimiz Eki Görüntüle 645457 sizler de yükleyin resimlerinizi.
günaydın kızlar bişey sorcam gece acaip belim agridi adet agrisi gibi bu normal mi dün çok ayakta kaldım o yüzden olabilir mi acaba böyle ağrılar yaşayan var mi?
hislerin mi yoksa bir takım teknik bilgi mi:) yoksa içinden geçen mi yoksa öylesin bir tahmin mi :))maşaallah ne güzel de büyümüş, bizim günlerimiz seninle aynıı. benimki de böyle olmuştur heralde..bu arada ilk cinsiyet tahminini ben yapayımm..bence güzel bir kızın olacak:)))
günaydın kızlar bişey sorcam gece acaip belim agridi adet agrisi gibi bu normal mi dün çok ayakta kaldım o yüzden olabilir mi acaba böyle ağrılar yaşayan var mi?
olabilir canım ya benimde öle oluo çünkü :S bi de bende belimde fıtık var bazen uykudan uyanıyorum çok ağrıo ... umarım çok sık tekrarlamaz bu durum
hislerin mi yoksa bir takım teknik bilgi mi:) yoksa içinden geçen mi yoksa öylesin bir tahmin mi :))
canım olabilir.. belin genişliyor olabilir. adet dönemin geldi mi o zaman olabiliyor. mesela benim de oldu ama şimdi geçti:))) fakat yorgunluk halsizlik var.. ama maalesef sabahın 7,30 unda işteyim.. allahım sen güç ver.. geçmiş olsun canım.
Kimsenin benim soruma cevabı yok anlaşılan((((
canım kaçırmışım arada sorun neydi?
Kan tahlili sonuçlarını aldım ve hemşire enfeksiyon görünüyor dedi.bunun düşük yapma riski var mı.çok korkuyorum.yada böyle olunca ne yapıyorlar.ilaçla geçiyormu acaba.
günaydınnnn
tansiyon düşüklüğü yaşayanlar varmıııı
10 5 filan kendimi halsiz ve kötü hissediyorum
ne olsun canım ya..bizde büyüyoruz :)) bir yandan oğlumun 2 yaş sendromu ile uğraşıyorum bir yandan ikizlerin verdiği halsizlik var..bulantım hiç yok ama bu aralar aşırı halsizlik var.hiç kalkmadan yatsam sıkılmıcam yani o derece..
günaydınnnn
tansiyon düşüklüğü yaşayanlar varmıııı
10 5 filan kendimi halsiz ve kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?