2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ay maşallaaaahhhhh nekadar belli olmuşlar ben gittigimde nokta kadardı 2 hafta önce haftaya cumartesi kontrolum var acaba bukar olmöuşmudur çok sabırsızladım bak şimdi

bu arada geçmişi çok okuyamadım ama düşük yapan arkadaşlara Rabbim den sabır diliyorum Allahım inşAllah en kısa zamanda yine yüzlerini güldürsün hayırlısı böleymiş demekki daha beterinden korusun Rabbim benm düşükler öle dedim ya dogup ölseydi daha büyük acı olurdu hayırlısı neyse o olsun inşAllah hakkımızda diyip kendimi teselli ediyoruz

arkadaşım Allah sabır versin, böylesi daha hayırlı demek ki..inşallah bir dahaki bebeğin tez zamanda gelir ve sıkı sıkı tutunur annesinee..

Nafiyecim allah hayırlısını versin inşallah sağlıklı bir gebelik süreci geçirir ve bebeğine kavuşursun.. bize de o haberi verdiğin gün gelir..

neva7 cim maşallah poz mu vermiş ne senin ki..

catie cim aynı şekilde seninki de poz vermiş gibiler..yani artık büyüyorlar.. maşallahları var..

günaydın güzel anneler
geçmişe tam bakamdım öle birkaçına bakabildim üzücü haberleri görünce çok üzüldüm Allah sabır versin ve güç kuvvet versin arkadaşlar , inşaallah en kısa zamanda tekrar geri gelicek bebeişleriniz ....vardır bir hayır bunda da mutlaka , kendinize çok iyi bakın .....

41kere masallah nasıl da büyümüş
canım Allah sabır versin senin için bol dua ettik hayirlisi bu şekilde olacakmış demekki inşallah tez zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.
canım bi ümit varsa bekle bakalım inşallah vardır bebek
masallahhhhh

maşaallah ne güzel de büyümüş, bizim günlerimiz seninle aynıı. benimki de böyle olmuştur heralde..bu arada ilk cinsiyet tahminini ben yapayımm..bence güzel bir kızın olacak:)))

günaydın kızlar bişey sorcam gece acaip belim agridi adet agrisi gibi bu normal mi dün çok ayakta kaldım o yüzden olabilir mi acaba böyle ağrılar yaşayan var mi?

günaydın kızlar bişey sorcam gece acaip belim agridi adet agrisi gibi bu normal mi dün çok ayakta kaldım o yüzden olabilir mi acaba böyle ağrılar yaşayan var mi?

olabilir canım ya benimde öle oluo çünkü :S bi de bende belimde fıtık var bazen uykudan uyanıyorum çok ağrıo ... umarım çok sık tekrarlamaz bu durum

maşaallah ne güzel de büyümüş, bizim günlerimiz seninle aynıı. benimki de böyle olmuştur heralde..bu arada ilk cinsiyet tahminini ben yapayımm..bence güzel bir kızın olacak:)))
hislerin mi yoksa bir takım teknik bilgi mi:) yoksa içinden geçen mi yoksa öylesin bir tahmin mi :))

canım olabilir.. belin genişliyor olabilir. adet dönemin geldi mi o zaman olabiliyor. mesela benim de oldu ama şimdi geçti:))) fakat yorgunluk halsizlik var.. ama maalesef sabahın 7,30 unda işteyim.. allahım sen güç ver.. geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
olabilir canım ya benimde öle oluo çünkü :S bi de bende belimde fıtık var bazen uykudan uyanıyorum çok ağrıo ... umarım çok sık tekrarlamaz bu durum

geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz şu 3ayı bi atlatsaydık hayırlısıyla..

Allah sabır versin canım calisinca daha zor halsizlik bende de var yolda yururken eşim hayırdır hayattan bıkmış gibi bi halin var diyo ben çalışmıyorum allahtan yoksa şimdiye çoktan kovulurdum adet günüm 6-7 gün sonra ama agri yok şu an da gece 5-10dk kadar oldu korktum biraz

Kan tahlili sonuçlarını aldım ve hemşire enfeksiyon görünüyor dedi.bunun düşük yapma riski var mı.çok korkuyorum.yada böyle olunca ne yapıyorlar.ilaçla geçiyormu acaba.

canım bunun için en doğru bilgiyi doktor verebilir sana ama ilaçla tedavi edilebilir diye düşünüyorum bence hemen doktora başvur şu an da bebeklerimiz kandan beslendigi için enfeksiyon bebeğe bulaşabilir

günaydınnnn
tansiyon düşüklüğü yaşayanlar varmıııı
10 5 filan kendimi halsiz ve kötü hissediyorum

canım hamilelikte tansiyonun normalden düşük olur 10 5 düşük bir tansiyon değil.ilk hamileliğim boyunca benimde 10 6 seyretti normalde 12 8 di.şimdide 10 6 tansiyonum.halsizlik hamileliğn cilvelerinden.(ama sen yinede dr una da danış)

Günaydın kızlar...
Olumsuz haberler varmış cok üzüldüm ama emin olun Rabbimn sabrını veriyo ve şükretmek lazım inanın bebek büyüdükçe kaybedince acısı da büyüyo... İnşallah melekleriniz size kardeşlerini tez zamanda gönderir...

Neslihancım,umarım kötü bi durum yoktur kanamam durduysa cok sorun değil,ama boll bol istirahat etmen lazım...

bende ikiz annesi olucam allahım nasip ederse canımm =)) benim bulantılar fenaaa hatta 4 haftalıkken başladı düşünn doktorum herşeyi 2 kat daha fazla yaşayacağımı söyledi ikiz olduları için.. allahım sağlıkla doğduğu günleride gösterir inşalllaaahhhhhh.. ayrı yumurta ikizimi canım seninkiler??

Merhaba hanımlar ben de aranıza yeni katıldım ve hamileyim :) ama tam haftamı bilemiyorum 4 gün önce doktora gittik.son adet taihim 14 ocak ve sat a göre 6 haftalık falan olması gerekirken doktor kan tahlilime göre 3 haftalık civarı olduğunu söyledi.kanda beta hcg 114 çıkmıştı. geç döllenme olabilir büyük ihtimalle dedi.perşembe günü idrara sıkışık gel keseyi belki görürüz dedi. şimdi ben kaç haftalık hamileyimki hiçbişey anlamadım.cevap verirseniz beni çok mutlu edersinizzz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…