günaydınlar..
iyi hafta sonları...
benim her zaman öyledir o civarda gezer.. hamilelikte bilmiyorum bakmadım. eve gidince bakıyım..
halsiz hissediyorum. yani şöyle ayağımı uzatıp yatıp yiyeceğimi içeceğimi getiren olsun istiyorum:))))
Kan tahlili sonuçlarını aldım ve hemşire enfeksiyon görünüyor dedi.bunun düşük yapma riski var mı.çok korkuyorum.yada böyle olunca ne yapıyorlar.ilaçla geçiyormu acaba.
benim beklenen adet tarihinde 118 çıkmıştı. ama kişiden kişiye değişir eminim. en iyisi haftaya bi daha baktır.Bana bir cevap veren yok mu acep ?? merak içerisindeyim.....geçtiğimiz salı günü beta hcg 114 çıktı. doktor çok yeni bi gebelik dedi. sat 14 ocak sizce geç döllenmeden dolayı mı böyle dedi doktor????
benim de dahil oldugum grup :) az önce doktora gittim, 2.5 cm olmuş nasıl hareket ediyo pıtı pıtı. cdye de görüntüleri çekti doktor. bulantılar beni de mahvediyo ama bulantı bebeğin saglıgının göstergesi demek. sağlam hormon salgılıyo beden...
Bana bir cevap veren yok mu acep ?? merak içerisindeyim.....geçtiğimiz salı günü beta hcg 114 çıktı. doktor çok yeni bi gebelik dedi. sat 14 ocak sizce geç döllenmeden dolayı mı böyle dedi doktor????
ya ne güzel bende 1 haftadır onu düşünüyorum yani ultrason görüntülerini alabilmeyi ailem uzakta merak ediyolar özellikle kardeşim :)) teyze olucakya:)) usb bellek götürsem alabilirmiyim diye düşünüyodum devlet hastanesi bakalım şansımı deniycem... ne güzel olurduu:))
benim idrarda az enfeksiyon çıktı ama doktorum sonuçlarım için iyi bi sorun yok dedi :26:
sen yine en kısa zamanda doktoruna göster o gerekli bilgiyi verir
ya ne güzel bende 1 haftadır onu düşünüyorum yani ultrason görüntülerini alabilmeyi ailem uzakta merak ediyolar özellikle kardeşim :)) teyze olucakya:)) usb bellek götürsem alabilirmiyim diye düşünüyodum devlet hastanesi bakalım şansımı deniycem... ne güzel olurduu:))
Merhaba canım,
14 Ocağa göre 6+5 günlük hamile olman gerekiyor. Ama doktorun bu şekilde bir şey söylediyse muhakkak geç döllenmedir diye düşünüyorum.
benim beklenen adet tarihinde 118 çıkmıştı. ama kişiden kişiye değişir eminim. en iyisi haftaya bi daha baktır.
Kimsenin benim soruma cevabı yok anlaşılan((((
Kan tahlili sonuçlarını aldım ve hemşire enfeksiyon görünüyor dedi.bunun düşük yapma riski var mı.çok korkuyorum.yada böyle olunca ne yapıyorlar.ilaçla geçiyormu acaba.
Allah sabır versin canım calisinca daha zor halsizlik bende de var yolda yururken eşim hayırdır hayattan bıkmış gibi bi halin var diyo ben çalışmıyorum allahtan yoksa şimdiye çoktan kovulurdumadet günüm 6-7 gün sonra ama agri yok şu an da gece 5-10dk kadar oldu korktum biraz
Merhaba hanımlar ben de aranıza yeni katıldım ve hamileyim :) ama tam haftamı bilemiyorum 4 gün önce doktora gittik.son adet taihim 14 ocak ve sat a göre 6 haftalık falan olması gerekirken doktor kan tahlilime göre 3 haftalık civarı olduğunu söyledi.kanda beta hcg 114 çıkmıştı. geç döllenme olabilir büyük ihtimalle dedi.perşembe günü idrara sıkışık gel keseyi belki görürüz dedi. şimdi ben kaç haftalık hamileyimki hiçbişey anlamadım.cevap verirseniz beni çok mutlu edersinizzz ...
Cevabın için teşekkür ederimm. ben de netten baktım evet 6+5 olması gerekiyor fakat benim adetim 10 gün gecikince test çubuğunda çok silik bi çizgi çıkmıştı.inşallah geç döllenmedir. bu ikinci bebişim olucak. 3 yaşında bi kızım var :) bi an önce kardeş gelsin istiyoruz hayırlısıyla :)
Giysilerde sorun yaşayan var mı acep:26: Ben baya baya darlanmaya başladım kıyafetlerimin içinde sıkmaya başladı
bakalım ben daha kalp atışını duyamadım salı günü doktora gidicem bakalım inş. duyarız ayrıca cok midem bulanıyo bugun birazdaha iyiyim allaha şükür deagzımda acı tat war.
Bana bir cevap veren yok mu acep ?? merak içerisindeyim.....geçtiğimiz salı günü beta hcg 114 çıktı. doktor çok yeni bi gebelik dedi. sat 14 ocak sizce geç döllenmeden dolayı mı böyle dedi doktor????
6+5 di duydum ben devlet hast. onuda kalp atışları başladımı diye sordum ozaman açtı sonra bebeğe yakınlaşıp bak dedi bir seyirme var görüyomusun dedi o işte kalbi dedi.. fıstık kadardı.... şimdi pazartesi gidicem bir arkadaş paylaşmış resmen minyatür bebek gibi görünüyo inaşllah benimkide öle görünür... sabah bulantılarım şiddetlendi idrar torbama çok acıyorum.. çok sıkışmış meret... beni hep rezil ediyo....hiç yemek yapamıorum ben hep hazır şeyler mesela az önce simitçi geçiyodu simit peynir zeytin yedim kahvaltıda ... yada tost ekmeği arası kaşar fakat tost değil tost makinasının kokusundan bile nefret ettimm. önceden mis kokardıya hani...
Oooo hayırlısı olsun canım bildiğim kadarıyla 2. çizginin silik çıkmasıda gebeliğin daha yeni olduğunun açıklaması stres yok kontrol gününü mutlu bi şekilde beklee iyi bak bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?