2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ay onu bende çok istiyorum gak deyince yemek guk deyince su:)) ne güzel olurdu....

Kan tahlili sonuçlarını aldım ve hemşire enfeksiyon görünüyor dedi.bunun düşük yapma riski var mı.çok korkuyorum.yada böyle olunca ne yapıyorlar.ilaçla geçiyormu acaba.

benim idrarda az enfeksiyon çıktı ama doktorum sonuçlarım için iyi bi sorun yok dedi :26:
sen yine en kısa zamanda doktoruna göster o gerekli bilgiyi verir

Bana bir cevap veren yok mu acep ?? merak içerisindeyim.....geçtiğimiz salı günü beta hcg 114 çıktı. doktor çok yeni bi gebelik dedi. sat 14 ocak sizce geç döllenmeden dolayı mı böyle dedi doktor????

benim de dahil oldugum grup :) az önce doktora gittim, 2.5 cm olmuş nasıl hareket ediyo pıtı pıtı. cdye de görüntüleri çekti doktor. bulantılar beni de mahvediyo ama bulantı bebeğin saglıgının göstergesi demek. sağlam hormon salgılıyo beden...

Son düzenleme:
Bana bir cevap veren yok mu acep ?? merak içerisindeyim.....geçtiğimiz salı günü beta hcg 114 çıktı. doktor çok yeni bi gebelik dedi. sat 14 ocak sizce geç döllenmeden dolayı mı böyle dedi doktor????
benim beklenen adet tarihinde 118 çıkmıştı. ama kişiden kişiye değişir eminim. en iyisi haftaya bi daha baktır.

ya ne güzel bende 1 haftadır onu düşünüyorum yani ultrason görüntülerini alabilmeyi ailem uzakta merak ediyolar özellikle kardeşim :)) teyze olucakya:)) usb bellek götürsem alabilirmiyim diye düşünüyodum devlet hastanesi bakalım şansımı deniycem... ne güzel olurduu:))

Merhaba canım,
14 Ocağa göre 6+5 günlük hamile olman gerekiyor. Ama doktorun bu şekilde bir şey söylediyse muhakkak geç döllenmedir diye düşünüyorum.

canım aslında zor bişey değildir, ama uğraşacak doktor hemşire lazım. ben kendime doktor bulana kadar geçici bi hastaneye gittim. ultrasonla bakması 20 saniye sürüyodu. ''yaşıyo'' bitti.
özel doktora gidince aradaki farkı anladım, defalarca izletti, fotoğraf video çekti. ekstradan dalak ve böbreklerimi kontrol etti. devlet özel farketmez karşıdaki insan olsun da umarım videoya da çeker inşallah :)

benim idrarda az enfeksiyon çıktı ama doktorum sonuçlarım için iyi bi sorun yok dedi :26:
sen yine en kısa zamanda doktoruna göster o gerekli bilgiyi verir

Az derken ne kadar? Benim sınır 0.8 olması gerekirken, 1.08 gibi bişeydi sanırım.

bakalım ben daha kalp atışını duyamadım salı günü doktora gidicem bakalım inş. duyarız ayrıca cok midem bulanıyo bugun birazdaha iyiyim allaha şükür deagzımda acı tat war.

Merhaba canım,
14 Ocağa göre 6+5 günlük hamile olman gerekiyor. Ama doktorun bu şekilde bir şey söylediyse muhakkak geç döllenmedir diye düşünüyorum.

Cevabın için teşekkür ederimm. ben de netten baktım evet 6+5 olması gerekiyor fakat benim adetim 10 gün gecikince test çubuğunda çok silik bi çizgi çıkmıştı.inşallah geç döllenmedir. bu ikinci bebişim olucak. 3 yaşında bi kızım var :) bi an önce kardeş gelsin istiyoruz hayırlısıyla :)

neslihakan sabah erkenden dr a gidecekti. sanırım şu sıralar dr dadır veya eve yeni gelmiştir.

Kimsenin benim soruma cevabı yok anlaşılan((((

Kan tahlili sonuçlarını aldım ve hemşire enfeksiyon görünüyor dedi.bunun düşük yapma riski var mı.çok korkuyorum.yada böyle olunca ne yapıyorlar.ilaçla geçiyormu acaba.

canım ya gördüm ama bilgim olmadığı için birşey yazamadım. hatta bunu yazacaktım ama kurusa bakma unuttum. mazeretim var:)
hayır da hemşire enfeksiyon görünüyor demişti seni yönlendirmemiş mi dr a veya herhangi bir ilaca.. anlamadım nasıl öylece gönderdi. yoksa sadece laboratuvarda hemşire mi..eğer öyleyse canım dr a göstermen lazım. cts günü keşke dün sorsaydın..

canım benim 29 unda adet günüm ancak bu sefer 18 sinden sonra başladı sancı 25 inde daha yoğunlaştı ağrı ve ay sonunda bitti. hormonlardan erteleme ve erkenleme:) olmuş olabilir. yoksa bu zamana kadar adetli olurdum.

hoşgeldin canım. daha küçük. biraz büyüsün keseni de görürsün inşallah.. bebişini de ...

Son düzenleme:

Oooo hayırlısı olsun canım bildiğim kadarıyla 2. çizginin silik çıkmasıda gebeliğin daha yeni olduğunun açıklaması stres yok kontrol gününü mutlu bi şekilde beklee iyi bak bebişine

Giysilerde sorun yaşayan var mı acep:26: Ben baya baya darlanmaya başladım kıyafetlerimin içinde sıkmaya başladı

bakalım ben daha kalp atışını duyamadım salı günü doktora gidicem bakalım inş. duyarız ayrıca cok midem bulanıyo bugun birazdaha iyiyim allaha şükür deagzımda acı tat war.

6+5 di duydum ben devlet hast. onuda kalp atışları başladımı diye sordum ozaman açtı sonra bebeğe yakınlaşıp bak dedi bir seyirme var görüyomusun dedi o işte kalbi dedi.. fıstık kadardı.... şimdi pazartesi gidicem bir arkadaş paylaşmış resmen minyatür bebek gibi görünüyo inaşllah benimkide öle görünür... sabah bulantılarım şiddetlendi idrar torbama çok acıyorum.. çok sıkışmış meret... beni hep rezil ediyo....hiç yemek yapamıorum ben hep hazır şeyler mesela az önce simitçi geçiyodu simit peynir zeytin yedim kahvaltıda ... yada tost ekmeği arası kaşar fakat tost değil tost makinasının kokusundan bile nefret ettimm. önceden mis kokardıya hani...

olabilir tabii. haftaya dr a gidin, kese görünür mü ona göre değerlendirmesini yapar dr. kan değerlerine göre değil de ultrasona göre değerlendirir.

aynen benimde öleydi hala öle ya ayrıca benim gttiğimdede 2 hafta sonra demişti kalp atışına su an 7+5 salı günü duyarız inş. bakalım dotora düşmek önemli ya devlet hastanesi böle işte

Oooo hayırlısı olsun canım bildiğim kadarıyla 2. çizginin silik çıkmasıda gebeliğin daha yeni olduğunun açıklaması stres yok kontrol gününü mutlu bi şekilde beklee iyi bak bebişine

Teşekkür ederim cnm, perşembe günü kontrolüm var inşallah görürüz keseyi .. bu arada inş. ben de bi ekim annesi olurum, kendim ekim çocuğuyum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…