2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
iyiyiz çok şükür,büyüyoruz yavaş yavaş :) sizler nasılsınız

ne olsun canım ya..bizde büyüyoruz :)) bir yandan oğlumun 2 yaş sendromu ile uğraşıyorum bir yandan ikizlerin verdiği halsizlik var..bulantım hiç yok ama bu aralar aşırı halsizlik var.hiç kalkmadan yatsam sıkılmıcam yani o derece..

bende de yok bulantı çok şükür ama,ben sürekli yatıyorum.söylemesi ayıp 12 ye 1 e kadar uyuyorum.bebek olduktan sonra uykusuz kalıcam ne de olsa diyorum,vuruyorum kafayı.memnun değilim bu kadar uyumaktan ama kalkamıyorum işte.senin bi de oğlun var,Allah kolaylık versi sana :)

kesinlikle uykunun tadını çıkar..ben oğlum doğduğundan beri hiç istediğim saate kadar uyuyayım yapmayı bırak uykumu alarak kalktığım nadirdir..şimdi bir de ikizler gelince heralde artık bende zombi gibi gezerim sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil..

amin,sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil dediğin gibi.

canlar merhaba haber vermek içn girdim..
dün kürtaj oldum arkadaşlar malesef bebeğimi aldılar artk aranızda olamıcam
R abbim meleklerinizi hayırlı evlat etsin sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inş..
kendinize çok iyi bakın iyi geceler hepinize

kızlar iyi akşamlar bugün kalp atışları için gitmiştim malesef boş gebelik dendi 6+2 günlükkese boyu 24mm yolk kesesi dahi yok beta hgc de 10000 doktor gerçi hala bi ihtimal var dedi perşembeye randevu verdi ama benim dünyam yıkıldı....bende aranızdan ayrılıyorum dualarınızı eksk etmeyin

canım hakkında hayırlısı olsun.Rabbim yine gönderir meleğini üzülme,topiğimize uğra yine de,terketme bizi.Allah'a emanet ol.

canım sen de üzülme,hakkımızda hayırlı olanı bizden daha iyi bilir Allah.senin için hayırlısı neyse o olsun.Ama bi ihtimal de varsa yine de ümidini kaybetme,inşallah bebeğin seninledir.

canım arkadaşım özelden de yazdım ama Allah sabır versin..tez zamanda güzel haberlerle unuttursun acını inşallah..bu topic te hatırı sayılır bir yerin vardı en azından benim için..dualarımız seninle..

canım hakkında hayırlısı olsun.Rabbim yine gönderir meleğini üzülme,topiğimize uğra yine de,terketme bizi.Allah'a emanet ol.
saol canm benm inş. çok bekletmez diğer meleğim... ugrıcam topiğinize ii Arkadaşlarım var içinizde:))
ii geceler canm bebeğine ii bak

gördüm canm bende sana yazdım...
seninde yerin benm için öyle canm meleğim sayesinde tanıstım sizlerle uğrarım arada..çıkmam lazım canm görüşmek üzere

selam ekim anneleri nasılsınız bakalım..

canım biz iyi değiliz .Sanırım girp oldum yine .Dün gece ateşi ne yaptıysak düşüremedik .Bu aylarda çok tehlikeli olduğunu bildiğim için elimden gelen herşeyi yaptım .Şimdi iyiyim ama anlık da olsa bir kere 38.6 dereceyi gördük .Eşim mahfoldu .İlk ayda da grip olmuştum ama bu kadar ateş olmamıştı .İnanın öyle çok korkuyoruz ki bebeğimize bir şey olacak diye .Ne olur kızlar dualarınızı esirgemeyin .Hastalıktan çok psikolojim daha fazla bozuk ....

Sabah sabah kafamda takıldı.kanıma enfeksiyon çıktı.düşük riski midir bu?

hayırlısı buymuş demekki canım inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalır sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın

cok gecmiş olsun
inşşllh kısa zamanda saglıklı bir gebelikle merhaba dersin

günaydınnnn
tansiyon düşüklüğü yaşayanlar varmıııı
10 5 filan kendimi halsiz ve kötü hissediyorum

günaydınnnn

Canm benımde hep oyle dusuk cıkıyo her gun olcuyorum sanırım hamılelıkten ama bılmıorum sorcam gıdnce doktora ısallah kotu bısı degıldır

günaydınlar..

iyi hafta sonları...

günaydınnnn

benim her zaman öyledir o civarda gezer.. hamilelikte bilmiyorum bakmadım. eve gidince bakıyım..

halsiz hissediyorum. yani şöyle ayağımı uzatıp yatıp yiyeceğimi içeceğimi getiren olsun istiyorum:))))

bebeğini kaybeden arkadaşlara sabır diliyorum ateşi olan arkadaşım hamilelikte (parol) kullanılabiliyormuş. ben de hastalıktan yeni çıkıyorum doktorum ateş riskli dedi ve güvenle kullanabileceğimi söyledi.

ve melek teyzeleri benim bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…