2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

iyi akşamlar
canım neden okadar stres yapıp arastırıyosunki
yaşadıklarını bilemiyorum kendince haklısın belkide
ama yok kesenin mlimi
günde ne kadar büyüdü filan.. lütfen boşver bunları
eskiler doguma zor giderlermiş hastaneye
bizim maşalllahımız var kesenin günlük takibini yapıyoruz
hep bu internetten ...
başına gectimi insan olmayanı bile olduruyor
5. haftada kese görünür
6+ lardan sonra kalp atısı sen nekadarlıksın ki

Kizlar cok kucuk ayrintilari takiliyorsunuz burakin bu kadar kafaniza takmayin rabbim omur wermisse hicbirsrycik olmaz miniklerimize allah onlari bizlere bagislasin hersey olacagina warir bu kadar ayrintilara takilmayinn

ben yeni üyeyim ve bir ekim annesi adayıyım. üstelik ilk gebliğim ve çok heyecanlıyım aranıza katıldığım için çok mutluyum. allah bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin. sizlere bir sorum olacak bulantısı olmayanın düşük riski yüksek olur diyorlar doğru mu ?

Son düzenleme:

aramıza hosgeldın cnmm rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsınn benım hıc bulantım yok bebısımde saglıklıydı en son gordugumde herkesın mıdesı bulanacak dıye bır sey yok boyle seylere ınanma cnm yınede doktoruna sor ıstersen

slm kızlar ben yeni katıldım sayılır sizinle burada dokuz ay geçen bu tatlı mecrayı beraber yaşamak istiyorum kısmetse bende 8 ekim annesiyim inş. bı sıkıntı olmazsa:))

hepinize iyi akşamlar kızlar.Bugün doktora gittim,bebeğimizi gördüm,büyümüş kerata.Maşallah gelişimi de çok iyi,4 gün önden gidiyorsat a göre 9+2 olmamız lazım ama ultrasonda 9+6 çıktı bu da resmimiz sizler de yükleyin resimlerinizi.

Maaşaallah

Ne kadar belirginleşmiş, Sağlıkla gelsinler inşaallah

gelmek isterdm ama malesef duyamadık kalbini belki bi hafta sonra dedi.. delirdim yaa

Maaşaallah

Ne kadar belirginleşmiş, Sağlıkla gelsinler inşaallah

evet ya tam bebek olduğu belli artık.ilkinde sadece fasülye tanesi gibi bişeydi,şimdi belli oldu artık.sizler de görürsünüz inşallah böyle hallerini

ayy cnm benimde doğumum 8 ekim on gün sonra kontrolüm var inşş benimkide böyle belirginleşmiştir :)

evet ya tam bebek olduğu belli artık.ilkinde sadece fasülye tanesi gibi bişeydi,şimdi belli oldu artık.sizler de görürsünüz inşallah böyle hallerini

ay inşaallah inşaallah biryerde okumuştum, içinizde bir fabrika çalışıyor diyordu her gün gelişiyorlar, biz otururken onlar ne gelişimler gösteriyorlar :=)) 15 gün aramız var, neler olmuş o 15 günde, inşaallah hepimiz güzel güzel görüntülerinin devamını görürüz böyle yaaaaa

Neva ne kadar büyümüş maşallah, benim de SAT 8+4 kalp atışını duydum dün, dedim cennetten ses duydum ben:):)
bana da idrar ve kan testleri yapıldı, pazartesi sonuç almaya gitcem inş güzel haerler alırım...

inşallah canım,doktor da bana 3 hafta sonra tekrar gel,ikili testleri yapalım dedi.martın 22 sini bekleyeceğim artık.o zaman daha da büyümüş olur.inşallah sağ salim kucağımıza da alırız.

41 kere maşallah canım allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

mmerraba kızlar sze bişey sorrmak istiyorumm bu gebelikte yapılan kan tahlilleri yani 1.tremesterr 2. tremester ve 3.tremesterr tahlillerri sağlık ocaklarında yapılıyormmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…