Eşimin Dna hasar testinde de sağlam sperm % 0 çıktı yani "döllenme asla olmaz olsa bile düşer" . Bunu Kaan Aydos hoca söyledi düşün, herkese ümit saçan hoca bize bunu söyledi. Şimdi bu mucizeye birşey olacak diye ödüm kopuyor çok panik durumdayım doktor doktor geziyorum. Belki de herşey normal ama çok doktor çok ses çok kafa karışıklığı, işin içinden çıkamadım
ben yeni üyeyim ve bir ekim annesi adayıyım. üstelik ilk gebliğim ve çok heyecanlıyım aranıza katıldığım için çok mutluyum. allah bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin. sizlere bir sorum olacak bulantısı olmayanın düşük riski yüksek olur diyorlar doğru mu ?
kızlar kanamam oldu. Doktorum hemen gel dedi. 10 dakika sonra yeniden baktım kanama durmuştu. Bugün gitmedim.
ama yarın sabah acil olarak gel dediDoktora gideceğim bana dua edin.
hepinize iyi akşamlar kızlar.Bugün doktora gittim,bebeğimizi gördüm,büyümüş kerata.Maşallah gelişimi de çok iyi,4 gün önden gidiyorsat a göre 9+2 olmamız lazım ama ultrasonda 9+6 çıktı bu da resmimiz Eki Görüntüle 645457 sizler de yükleyin resimlerinizi.
benim bildiğim ilk trimester (ilk 3 ay) mide bulantısı ile geçiyor. sonrasında 2. trimester döneminde geçiyor. hatta doktorlar buna balayı dönemi diyorlarmış:) benim annem beni doğurmaya 2 hafta kalana dek mide bulantısı çekmiş. beterin beteri var yani...
ilk 3 ay evet bebek anneden beslenmediği için problem değilmiş.
hayırlı haberlerle gel inşallah...
Maaşaallah
Ne kadar belirginleşmiş, Sağlıkla gelsinler inşaallah
hepinize iyi akşamlar kızlar.Bugün doktora gittim,bebeğimizi gördüm,büyümüş kerata.Maşallah gelişimi de çok iyi,4 gün önden gidiyorsat a göre 9+2 olmamız lazım ama ultrasonda 9+6 çıktı bu da resmimiz Eki Görüntüle 645457 sizler de yükleyin resimlerinizi.
evet ya tam bebek olduğu belli artık.ilkinde sadece fasülye tanesi gibi bişeydi,şimdi belli oldu artık.sizler de görürsünüz inşallah böyle hallerini
gelmek isterdm ama malesef duyamadık kalbini belki bi hafta sonra dedi.. delirdim yaa
endişelenme canım inşallah bir hafta sonra duyarsın geç döllenme olmuştur belki
Neva ne kadar büyümüş maşallah, benim de SAT 8+4 kalp atışını duydum dün, dedim cennetten ses duydum ben:):)
bana da idrar ve kan testleri yapıldı, pazartesi sonuç almaya gitcem inş güzel haerler alırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?