2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım çok teşekkür ederim öğrenmiş oldum sayende

bende dün öğrendim sağlık ocağına da gitmek gerekiyormuş aile hekimi de kontrol ediyormuş
tetanoz aşısını sağlık ocağı yapıyormuş o yüzden bu hafta içi bende gitmeyi düşünüyorum

iyiyiz canım hoşgeldiniz :) bende bugün gittim kanama olduğu için vajinal muayene edip doktorum bebeği görmek istedi. Pazartesi gittiğimizde hareketi yoktu. Bugün hareketlerinide gördük çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah

amin cnm ne güzel bak hareketleinide görmüşsün bende gördüm bebişimi doktor amcası bebişi görüyomusun dedi sonra kalbini dinletti bu güzel duyguyu rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.....

cnm cvs testi nedir...?

amniyosentesin erken yapılanı plesentadan kan alınıyor bebekte kromazamal bozuklu varmı ona bakılıyor sadece down değil diğerleride.......
Benim 3 gebeliğimde bebeğe genetik inceleme yaptırttık doktor yapısal bozuklukları olan bir çocukmuş iyiki düşmüş bu rahatsızlık ne anneden ne babadan kaynaklanır düşükleirn %90 bu sebepten dolayı olur demişti Oyüzden biraz düşünmem CVS i

ben kullandım, hamileliği öğrendiğimde doktorum artık kullanmamamı söyledi. sen hala kullanıyor musun?

bende dün keseyi gördüm tüpbebebek merkezindeki hemşireyi aradım bilgi vermek için artık bırak içme dedi. ultrason için gittiğim doktorumda devam et demişti kafam karıştı içsemmi içmesemmi tereddüt ettim ama tüpbebek merkezindekilerin dediğini yapmaya karar verdim ve bıraktım.

amin cnm ne güzel bak hareketleinide görmüşsün bende gördüm bebişimi doktor amcası bebişi görüyomusun dedi sonra kalbini dinletti bu güzel duyguyu rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.....

Amin canım rabbim bekleyen herkese versain inşallah. Çok güzel duygular bunlar yaşayınca insa daha ok anlıyor

İlk hamile olduğumu öğrendiğimde 4 şubat 'tı :) inanılmaz heyecanlandım :) dün itibarıyle 8 haftalık olduğumu söledi doktorum , çok heycanlıyım hele de bebeğimin cinsiyetini öğrenmek ona bişeyler hazırlamak bunları düşünmek çok heycanlandırıyo.merakla bekliyorum bakalım.Allah herkesin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..

hoşgeldinnn... aramızda 1 gün var:)

arkadaşlar geç döllenme olduğunu öğrenip satı değiştirilenler varmı ya takmıyorum ama işte yinede bir hafta geriye alınması normaldir dimi yani 9+1 ken 8+2 çıktı kafamı ister istemez kurcaladı

aramıza hoşgeldin inş sağlıkla kucakladığımız günleri görürüz bnmde doğum tarihi 9 ekim ama ilk bebişim sezeryan olduğı için 1 ekimde doğucak inş hayırlısyla ogünlere varırız

Ya benim sonum ne olacak cok merak ediyorum... Deli gibi acıkıyorum, acıktığımda da hemen yemezsem ağlayacak duruma geliyorum,sinirlerim inanılmaz bozuluyo... Benim karnımda obur bi canavar var galiba...

Ya benim sonum ne olacak cok merak ediyorum... Deli gibi acıkıyorum, acıktığımda da hemen yemezsem ağlayacak duruma geliyorum,sinirlerim inanılmaz bozuluyo... Benim karnımda obur bi canavar var galiba...

bide ben öle olsam keske benimde canım hiç bişiy istemiyo ya:( istifar edicem die.

ne kadar güzellllll bende öyle olsam keşke hiç bişi yiyemiyorum düzelmesi için dua ediyorum kilo bile verdim inş bende içimde iştahlı bi bebiş büyütürüm:):)Rabbimin izniyle

bide ben öle olsam keske benimde canım hiç bişiy istemiyo ya:( istifar edicem die.

benim bullantı cok az ama istifra etmedim hiç suana kadar,bisekilde bastırıyorum...
Gececek bunlar da canım 4. aydan itibaren herseyi canın isticek insallah.. Ama simdi bu kadar istahlı ben o zaman ne yapcam?

benim bullantı cok az ama istifra etmedim hiç suana kadar,bisekilde bastırıyorum...
Gececek bunlar da canım 4. aydan itibaren herseyi canın isticek insallah.. Ama simdi bu kadar istahlı ben o zaman ne yapcam?

walla ben yiyemiyorumda seni düşünemiyorum nolursun artıkDD:

ne kadar güzellllll bende öyle olsam keşke hiç bişi yiyemiyorum düzelmesi için dua ediyorum kilo bile verdim inş bende içimde iştahlı bi bebiş büyütürüm:):)Rabbimin izniyle

ben de aldım...
İlk aylarda cok önemli değil bebek için,cünkü bebek annenin depolarından vitamin alıyo... Tabi bu sefer anne halsiz kalıyo.. İnsallah sizin de iştahınız yerine gelir cnm ya...zordur eminim...

merhaba, ben 9+3 haftalık hamileyim 6. haftadan sonra 4 kilo verdim. zaten cok zayıf olmadığım için kilo vermem fena olmadı ama hic bir sey yemedigim icin bebeğim vitaminsiz kalacak diye korkuyorum. bazı doktorlar balık yağı falan veriyormuş benim ki bi şey de demedi. zaten hiç bir şey söylemiyor sağolsun cımbızla laf alınıyor ağzından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…