tatlım sen pzt sabahtan dr a git. bu zaman zarfnda bol su iç.. suyu ihmal etme.. enfeksiyonun sanırım en doğal ilacı.. sancın falan var mı..
süpersin canım.. süpersiniz.. maşallah... tüm iyi güzel sonuçlara..
ayy başta kanamayla başlayınca .. neyse sonu iyi ... 8 haftalık ha.. tatlı şey...maşallah...
tatlım alıntı ile cevap ver kısmının yanında "+ var orayı tıklayarak istediğin yorumları ekleyebiliyorsun.. ve konuya cevap veri tıklıyorsun.
tatlım hoşgeldin.. o geçmişi unuttu. güzel şeyler düşün.. şimdi moralin çok iyi olması lazım.. inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
heyecanlandım kıpır kıpır oldun sen böyle yazınca.. bakalım 6 sında inşallah göreceğiz bebeğimizi..
tatlım sağlık ocağına gitmedim.gidenler olmuştu . genel gebelik vizit tahlil ve testleri yapıyorlar sanırım.. bugün de cts günü olduğu için sormak mümkün değil. bize yakın da değil. hani arayabilirdik ama dediğim gibi kapalı.. gidenler varsa arada böyle sor giden varsa yazar..
ben bunu bilmiyordum neyse bebişimiz bizimle ya önemli değil...
kızlar canım hamiş arkadaşlarım nasılsınız allahın izniyle dün bebişimi gördüm artık elleri kolları kafası daha netti kalbide normal atıyordu çok şükür rabbimin izniyle herkes böyle sağlıklı haberler duysun inşallah.....
iyiyiz canım hoşgeldiniz :) bende bugün gittim kanama olduğu için vajinal muayene edip doktorum bebeği görmek istedi. Pazartesi gittiğimizde hareketi yoktu. Bugün hareketlerinide gördük çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah
cnm cvs testi nedir...?
ben kullandım, hamileliği öğrendiğimde doktorum artık kullanmamamı söyledi. sen hala kullanıyor musun?
amin cnm ne güzel bak hareketleinide görmüşsün bende gördüm bebişimi doktor amcası bebişi görüyomusun dedi sonra kalbini dinletti bu güzel duyguyu rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.....
Hala 36 ların içine giriyorum ama yattığım yerde 2 kilo almışımAma ben böyle göbüşlü olamayacağım sanırım can simitlerim genişliyor. Ben bebeğin canvsimitlerimden doğuracağım... göbeğimden değil diye dalga geçiyorum
Düzelir herhalde canım bu değişiklikler Ben herşeyi yiyorum ya normal devammide bulantım bile olmadı hiç (Arkadaşların yazdıklarını okuyunca korkuyorum kaşıyımda nazar değmesin ) Sen doktor işini ne yaptın ayarladınmı kafana göre bir hastane??? ben ultrasyonları kendim tele çekiyorum Dr sonra cdsini verecekmiş doğumdan sonra[/QUO
kendi doktoruma gidemedim hala uzakta 3 arabayla gidiliyo ve 60 km falan.. eşimle gidebilirim oda izin alamıyo lanet bir patronu var benden kaptı grip oldu 1 saat erken gelmesine bile müsade etmedi hakkımı helal etmiyorum böyle insanlara neyse.. öle yani hala devlet hastanesi takılıyoruz mecburen...öğrenciler aşı oldular kızamık aşısı bu hafta gripten raporluydum 2 hafta daha rapor alıcam korunma amaçlı... evde daha rahat geçiyo sanki... okulda zor oluyo
İlk hamile olduğumu öğrendiğimde 4 şubat 'tı :) inanılmaz heyecanlandım :) dün itibarıyle 8 haftalık olduğumu söledi doktorum , çok heycanlıyım hele de bebeğimin cinsiyetini öğrenmek ona bişeyler hazırlamak bunları düşünmek çok heycanlandırıyo.merakla bekliyorum bakalım.Allah herkesin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..
İlk hamile olduğumu öğrendiğimde 4 şubat 'tı :) inanılmaz heyecanlandım :) dün itibarıyle 8 haftalık olduğumu söledi doktorum , çok heycanlıyım hele de bebeğimin cinsiyetini öğrenmek ona bişeyler hazırlamak bunları düşünmek çok heycanlandırıyo.merakla bekliyorum bakalım.Allah herkesin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Ya benim sonum ne olacak cok merak ediyorum... Deli gibi acıkıyorum, acıktığımda da hemen yemezsem ağlayacak duruma geliyorum,sinirlerim inanılmaz bozuluyo... Benim karnımda obur bi canavar var galiba...
Ya benim sonum ne olacak cok merak ediyorum... Deli gibi acıkıyorum, acıktığımda da hemen yemezsem ağlayacak duruma geliyorum,sinirlerim inanılmaz bozuluyo... Benim karnımda obur bi canavar var galiba...
bide ben öle olsam keske benimde canım hiç bişiy istemiyo ya:( istifar edicem die.
benim bullantı cok az ama istifra etmedim hiç suana kadar,bisekilde bastırıyorum...
Gececek bunlar da canım 4. aydan itibaren herseyi canın isticek insallah.. Ama simdi bu kadar istahlı ben o zaman ne yapcam?
ne kadar güzellllll bende öyle olsam keşke hiç bişi yiyemiyorum düzelmesi için dua ediyorumkilo bile verdim inş bende içimde iştahlı bi bebiş büyütürüm:):)Rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?