çocuk down lu da olsa yinede ben bakarım doğurum diyorsan yaptırma canını sıktığına değmez en azında allah vermesin 9 ay rahat geçer...Ama doğurmam diyorsan yaptır..
Ben direk CVS yaptıracağım rikli ama sağlam en azından sonuçları bide 12 de bekle sonucu 15 de bekle sonucu sitresi olmasın bir hafta da bana net söylesinler var yok diye:)
kizlar cok kotuyum yaa kanamam var doktor yapacak bise yok sagliksizsa dusecektir dedi moral sifir kac gundur agla agla beterim çıkmazda gibiyim şaşirdim kaldim gece uykudan icim yanarak kalkiyorum yüregim sıkışıyor bukadar ugraştan sonra kaybetmek istemiyoru herkes neden cocuk yapmiyorsun bilmem ne sorular bi mucize olarak oldu tedaviyi artık birakiyorum dayanamiyordum surekli ilaç doktor her ay hamile gibi hissedip sonra bir hayal kirikligi daha ve artik aglamaktan bitap sekilde tedaviyi birakacam dedim doktoruma oda sen bilirsin dinlen dedi vee mucizze geldi simdi gidiyor allah im ne olur gitmesin hergun karnimi sevdim birakma beni diye esim agliyor bana gostermeden ama ben anliyorum gozler kipkirmizi allah im sabir ver diyorum ama dayanamiyorum kesilsin kanamam artik belim karnim cok agriyor zaten gelismemisti ama umutla bekledim icim yaniyorr kor gibi allah im kimseye yasatmasin bu durumu
canlar merhaba haber vermek içn girdim..
dün kürtaj oldum arkadaşlar malesef bebeğimi aldılar artk aranızda olamıcam
R abbim meleklerinizi hayırlı evlat etsin sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inş..
kendinize çok iyi bakın iyi geceler hepinize
slm arkadaşlar nasılsınız uzun süre giremedim ama arada yazdıklarınızı okudum naıl gidiyor hayat
sizi birşey soracağım1 ay sonra 2li taramam var bugün arkadaşlarla buluştum çocuğu olanlar sakın yaptırma dedi
özür diliyorlar sağlam çıkıyor sen üzülmekle kalıyorsun dediler çocuğu aldırmadıktan sonra yaptırmana gerek yok dediler siz ne düşünüyorsunuz..
büyük konuşmayayım ama aldırmam
cvs karından sıvı aldırma mı
yaşadığın duygular o kadar zor ki senin içinde yaşadıklarını çekmeyen bilmeyen anlamazAllahım sana ve eşine sabır versin canım...................Ben kendimi hep rabbim hayırlısını hayırlı zamanda verir.Her şerde bir hayır vardır diyerek teselli ettim Sende öyle düşün canım allah yar ve yardımcın olsun................
19 mayıs fiyat konusunda uygun dikmedeydin yakınsa ordaki doktorlara gidebilirsin 12.5tl sanırım fiya tama sen yinede tel açıp öğrenebilirsin....Benim raporda 9 unda bitiyor ama bende 1 ay daha uzatmayı düşünüyorum... dotor herşey normal demişti sıkıntı kalmadı artık rahat falan deyince bende biraz yürüyayim dedim ama Sonra sabaha kadar sırt ağrısı beni öldürdü..İlk düşüğümdede sırt ağrım çoktu doğum belirtisiymiş bende bilmiyrodum dr a gittiğimde 6 cm açılmış durduramadılar doğumu onun gibi olacak sandım baya tırstım yapacak bişey yok artık bunuda kaybediyoruz hayırlısı dedim artık ama sabaha geçti çok şükür....O yüzden okul bende yatacak 1 ay daha sonunu allah bilir nasıl olsa yerime vekil öğretmen vermişler içim rahat
arkadaşların çok doğru söylemiş eğer aldırmayı falan düşünmüyosan sakın yaptırma ben yaptırmıcam mesela çünkü bebeğime kıyamam o benim bebeğim yaşam hakkını nasıl elinden alabilirim
onun erken yapılanı plesentadan kan alınıyor..... 2 li ve 3lü testler tahmini cevap veriyor sonuç negatifte pozitifte çıksa %25 yanılma payı varmış aldırmayacaksan hiiiç yaptırma bencede canım sitres yaptığına değmez
tatlım karıştırdın galiba:) ben balıkesir ayvalıktayım en yakınımda bir devlet hastanesi var birde edremitte körfez hastanesi özel doktorum orda ... 3. ayı bitirene kadar rapor alsam inanılmaz olurdu aslında ... vicdanım rahat değil çocuklar okula gelsede ben bulantıdan kusmadan bişey yapamıyorum
ayyy doğru evde yatmak kafama vurdu sanırımevet dr un raporu vermezmi ki özelde ki
gidebilirsem hiç kırmıyo saolsun veriyo ama .. gidemiyorum :))
kızlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.sizler de görürsünüz inşallah büyümüş halini.bi de size bi sorum olacak,öğleden beri sol kasığımda ara ara batma oluyor,daha önce hiç olmamıştı,ağrı oldu da böyle batma olmamıştı,sebebi ne olabilir? bebek sol taraftaysa acaba ,ondan mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?