2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Merhaba annişler ve güzel melekleri:)))
gününüz nasıl geçiyor?
ben biraz önce karnımı doyurdumyarım saate kadar da inş dışarı çıkıp yürüyüş yapıcam:)

evt cnm doktorda söyledi zaten ilk 3 ay bebişbesleniyo sen merak etme dedi ama dediğin gibi ben halsiz dirençsiz kalıyorum ama düzelicek işn sonra istediği kadar yiycemmmmmmmm

saol cnm inşş

Merhaba annişler ve güzel melekleri:)))
gününüz nasıl geçiyor?
ben biraz önce karnımı doyurdumyarım saate kadar da inş dışarı çıkıp yürüyüş yapıcam:)

merhabaaa
afiyet bal şeker olsun bebişede yarasın hmm ben yürüyünce yada çok aykata kalınca kasık ağrım oluyo sizinde varmı böyle doğuma doğru yürüyüş çok ii geliyo ama hemnormal doğum hemde sezeryan için çok öenmli çabuk iyileşmek açısından yürüyüş yapmak bence ii gezmeler sana cnm

Aslına bakarsan ben de geçen gün hast gittiğimde idrarda bakteri var dediler, en son birkaç gün önce yaptığım yürüyüşte o da 200 mtre kadardır, kasık ve bel ağrımdan duramadım yolun ortasında kalakaldım yani:) biraz korkuyorum ama yavaş yavaş yürüyeceğim:)tşk ederim bu arada

kizlar cok kotuyum yaa kanamam var doktor yapacak bise yok sagliksizsa dusecektir dedi moral sifir kac gundur agla agla beterim çıkmazda gibiyim şaşirdim kaldim gece uykudan icim yanarak kalkiyorum yüregim sıkışıyor bukadar ugraştan sonra kaybetmek istemiyoru herkes neden cocuk yapmiyorsun bilmem ne sorular bi mucize olarak oldu tedaviyi artık birakiyorum dayanamiyordum surekli ilaç doktor her ay hamile gibi hissedip sonra bir hayal kirikligi daha ve artik aglamaktan bitap sekilde tedaviyi birakacam dedim doktoruma oda sen bilirsin dinlen dedi vee mucizze geldi simdi gidiyor allah im ne olur gitmesin hergun karnimi sevdim birakma beni diye esim agliyor bana gostermeden ama ben anliyorum gozler kipkirmizi allah im sabir ver diyorum ama dayanamiyorum kesilsin kanamam artik belim karnim cok agriyor zaten gelismemisti ama umutla bekledim icim yaniyorr kor gibi allah im kimseye yasatmasin bu durumu

cnm bnm şuanda yaşadıklarına sadece dua ile destek verebilirim Rabbim yar ve yardımcın olsun ama hepimizde biliyoruzki yüce mevlam Ol dediğinde oluveriri bak mucizen gelivermişti ama demekki sağlıksız bi gebelik olucak ki seni terkediyo aslında bunebüyük bi nimet biz sadece yaşadığımız anı düşünüp sıkıntı yapıyoruz ama ilerisini düşün mevla kuluna çekemeyeceği yükü vermez sen sabret ve dua ile istemeye devam et nasip olucaktır lütfen kendini bırakma

canım ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Allah size güç versin,sabır versin bu sıkıntıları atlatın. sağlıklı bir bebeğinize kavuşun.. umudunu kaybetme.. senin durumunda olup bebeklerine kavuşanlar da var.. eminim var..biliyorum.görüyorum.. bunu düşün.. sadece zamanda sorun var gibi. bir müddet dinlen.. toparlan ve yeni umutla yeni hevesle tekrar başlayın birbirinizden güç alın. ne gibi tedavi olman gerekir bilemem ama mutlaka vardır çaresi.. maddi manevi zorluk çekmiş çekiyor olabilirsiniz ayrıca neden 3-5 çocuk yapın derler de böyle bebek isteyenler ailelerin bu tarz giderlerini karşılamazlar.. anlamış değilim.. neyse canım sen içini ferah tut.. dr sağlıksızsa düşecektir demiş.. bunu düşün..

seni anlayabilmemiz mümkün değil tabikii, büyük sıkıntılar yaşayrak buralara gelmişsin, ama işte Allah veriyor, Allah alıyor; elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor ne yazıkkii..nurberranın da dediği gibi demekki sağlıksız bi gebelik, böyle olduğu için aslında şükretmemiz gerekiyor..İnşallah hakkında hayırlısı olur, sıkıntıların tez zamanda geçer..

allah yardım etsiin seni en iyi bizler anlarız herlade:)

kim uyduruyor böyle şeyleri anlamıyorum bence bulantı olmaması büyük şans..
geçen sene dersanemde bir arkadaşımda hamileydi ve gram bulantısı yoktu eylülde de doğum yaptı çok tatlı bir kızı var maşallah hem benimde bulantım yok herkesin bulantısı olacak diye bir kural mı var canım

maşallah allah nazardan korusun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin beni heyecenlandırdı resim

canım doktorun zten olabilecek ihtimali ve açıklamayı yapmış...ben de geç döllenmeyim mesela oluyor böyle şeyler takma kafana hamileliğin tadını çıkar

oooh çok sevindim canım içim rahat etti seni merak ediyodum ben de... aynı şey benim de başıma geldi seni çok iyi anlıyorum o yüzden

slm arkadaşlar nasılsınız uzun süre giremedim ama arada yazdıklarınızı okudum naıl gidiyor hayat
sizi birşey soracağım1 ay sonra 2li taramam var bugün arkadaşlarla buluştum çocuğu olanlar sakın yaptırma dedi
özür diliyorlar sağlam çıkıyor sen üzülmekle kalıyorsun dediler çocuğu aldırmadıktan sonra yaptırmana gerek yok dediler siz ne düşünüyorsunuz..

Son düzenleme:

yaşadığın duygular o kadar zor ki senin içinde yaşadıklarını çekmeyen bilmeyen anlamaz Allahım sana ve eşine sabır versin canım...................Ben kendimi hep rabbim hayırlısını hayırlı zamanda verir.Her şerde bir hayır vardır diyerek teselli ettim Sende öyle düşün canım allah yar ve yardımcın olsun................

19 mayıs fiyat konusunda uygun dikmedeydin yakınsa ordaki doktorlara gidebilirsin 12.5tl sanırım fiya tama sen yinede tel açıp öğrenebilirsin....Benim raporda 9 unda bitiyor ama bende 1 ay daha uzatmayı düşünüyorum... dotor herşey normal demişti sıkıntı kalmadı artık rahat falan deyince bende biraz yürüyayim dedim ama Sonra sabaha kadar sırt ağrısı beni öldürdü..İlk düşüğümdede sırt ağrım çoktu doğum belirtisiymiş bende bilmiyrodum dr a gittiğimde 6 cm açılmış durduramadılar doğumu onun gibi olacak sandım baya tırstım yapacak bişey yok artık bunuda kaybediyoruz hayırlısı dedim artık ama sabaha geçti çok şükür....O yüzden okul bende yatacak 1 ay daha sonunu allah bilir nasıl olsa yerime vekil öğretmen vermişler içim rahat

çocuk down lu da olsa yinede ben bakarım doğurum diyorsan yaptırma canını sıktığına değmez en azında allah vermesin 9 ay rahat geçer...Ama doğurmam diyorsan yaptır..

Ben direk CVS yaptıracağım rikli ama sağlam en azından sonuçları bide 12 de bekle sonucu 15 de bekle sonucu sitresi olmasın bir hafta da bana net söylesinler var yok diye:)

Ya benim sonum ne olacak cok merak ediyorum... Deli gibi acıkıyorum, acıktığımda da hemen yemezsem ağlayacak duruma geliyorum,sinirlerim inanılmaz bozuluyo... Benim karnımda obur bi canavar var galiba...

canım ben de öyleyim yaa üstelik acıkınca yemezsem ağzımın tadı zehir gibi oluyo resmen beni rahatsız ediyo...bu gidişle 100 kilo olcam doğuma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…