2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

çok saol canım benimm bunu öğrendiğim çok iyi oldu dr muayenem 120 tl bide üstüne tahlillere para ödemek beni zorlıycak aşılammayla olduğu içinde bütçemiz zorlandı sigorta karşılamadı çünkü bende sağlık ocağına gidip bi danışıyım pazarrtesi günü

yok canım bu haftalarda hissetmen cok zor
bagırsak hareketleridir
2.çocugunsa daha erken hissedebilirsin ama 9 haftalık sanmıyorum

bağırsak hareketlerim oluyor evet ama bu çok farklıydı tatlı türü şeyler yediğimde oldu genelde.bilmiyorum yine de.ama ultrason da çok tatlıydı ya bi ellerini kaldıryo bi ayaklarını.erkek ihtimali yüksek diyo herkes var mı böyle bişey peki.

çin takvimine baktınmı cnmm genelde doğrru çıkıyo cinsiyetler yinede Allah bilir tabiki..

tatlım o hissettiğin rahmin aslında benimde oluyo rahmim seğiriyo sanki bebek için büyüyo:) gaz yada bağırsak hareketi dışında bir şey gibi hissediyosun rahminden kaynaklanıyo daha bebek bize hissetirecek kadar büyümedi:) ama büyüycekk... arkadaşım oturduğu yerden bir hareketiyle 9 şiddettinde deprem gibi sarsılıyodu:)) çok komikti:)) ve çok ilginç

slm canım, evet sağlık ocakları birçoğunu yapıyo testlerin.ben ilk gittiğimde öyle bilgi vermişlerdi.çoğunu yapıyoruz yapılmayanlar i.in de isterseniz hastaneler önerebiliyoruz demişti.

ya gerçekten ben de yaptırsam mı.. catie ve afyo memnunmusunuz gerçi sağlık ocağına göre değişir sanırım ama... neyse ben yine düşünüyüm bu hususu.

erkek bebekler kızlara göre daha hareketli olurlarmış . hatta kızlar hareketsiz olurlarmış diye duydum. ne kadarı doğru ne denlice doğru bilmiyorum.

cnm memnunmusunuz derrken heralde güven konusunu demmek istedin neden ki onlarda devlet hastanelerine gönderriyorlarr tahlillerri ordan geliyo ve ayrrıca bebeklerimizi aşı için götürürken güveniyorsak tahlillerrrinede güvenmek zorrundayız sağlık bu hiç bişeye benzeez sakın yanlış anlama ..

Giysilerde sorun yaşayan var mı acep:26: Ben baya baya darlanmaya başladım kıyafetlerimin içinde sıkmaya başladı

Hala 36 ların içine giriyorum ama yattığım yerde 2 kilo almışımAma ben böyle göbüşlü olamayacağım sanırım can simitlerim genişliyor. Ben bebeğin canvsimitlerimden doğuracağım... göbeğimden değil diye dalga geçiyorum

Düzelir herhalde canım bu değişiklikler Ben herşeyi yiyorum ya normal devammide bulantım bile olmadı hiç (Arkadaşların yazdıklarını okuyunca korkuyorum kaşıyımda nazar değmesin ) Sen doktor işini ne yaptın ayarladınmı kafana göre bir hastane??? ben ultrasyonları kendim tele çekiyorum Dr sonra cdsini verecekmiş doğumdan sonra

mmerraba kızlar sze bişey sorrmak istiyorumm bu gebelikte yapılan kan tahlilleri yani 1.tremesterr 2. tremester ve 3.tremesterr tahlillerri sağlık ocaklarında yapılıyormmu

kesinlikle katılıyorum.ben suana kadar beta testi,genel kan sayımı,troıd,kolesterol,şeker baktırdım.üstelik perşembe ve cuma günleri sadece gebeler için kan gönderiolarmış.normal hastalar perşembe cuma kan veremiyor.ve çok ilgililer.ön bilgiyi aile hekimliğinin doktorundan almış oluyorum.sonra kendi doktoruma götürüyorum.

mmerraba kızlar sze bişey sorrmak istiyorumm bu gebelikte yapılan kan tahlilleri yani 1.tremesterr 2. tremester ve 3.tremesterr tahlillerri sağlık ocaklarında yapılıyormmu

sanmıyorum, daha detaylı testler bunlar. devlet hastanesinde yapılır ama.

Merhaba kızlar benim bir sorum olacak
sol kalçamda batma var yûrûyemiyorum bebişte sol tarafta ama bu kadar erken olvrmu ya cok canim yaniyor sol adimımda üzerine basamiyorvm lütfen cvp verin banada

bel fıtığı gibi bir sorunun yoktu, değil mi?
bazen belli minerallerin eksikliğinden yaşanabilir bu tür şikayetler. dr a gittiğinizde durumdan bahsedin.

Özel çok pahalı geçen sadece idrar testine 30 tl verdim...Bende sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum testlerimi... 2 hafta sonra 2li testlerim var onu sordum aile hekimim arayıp onu yapmıyorlarmış...Benim belli değil hiç o tesleri yaptrımayıp CVSyaptırayım diyorum da eşeğimi sağlam kazığa bağlayım diye ...doktorum muayenede karar vereceğim dedi yapıp yapmayacağına

afyo beta hcg testide yapılıyormuydu sağlık ocağında ben özelde yaptırdım dr 3 defa istedi 60 lira ödedim

mrb kızlar asım suna sanırsam 4 yada 5 haftalık hamileyim salı günü yani 4 gün önce betam 625.5 çıktı haftaya ultrasona gidecm kilom 60.5 bakalım kaç kilo olacağımm ekim 25 gibi herhalde doğumum bulantım falan yokk sadece uyurken karnımda birşeyler hareket ediyogibiokadar sizdede oluyomuuu ...bu arada çin takviminde cinsiyetine baktım kız çıktııı...........

boncuk1985 evet canım aslında genel anlamda. hani her testi yaptırabiliyor musunuz..sonuçları alma süreleri vs, teste orada mı bakılıyor başka yere mi gönderiyorlar,
tüm sağlık ocakları aynı hizmeti veriyor mu..aynı imkanları mevcut mu.. mesela bir arkadaşımız 2,li 3 lü taramaların dışında bir tane daha test yapılamıyormuş..

yani sağlık acağında afyo yazmış nerelere bakıldığı teşekkür ederim. devlet hastanesinde ilaveleri var mı.. eksik testler kalmasın açısından..

afyo beta hcg testide yapılıyormuydu sağlık ocağında ben özelde yaptırdım dr 3 defa istedi 60 lira ödedim

yapılıyor tatlım.tek kötü yanı ertesi gün alıyosun.ben bu bilgiyi öğrendiğimden beri hep sağlık ocağında ücretsiz yaptırıyorum

cnm cvs testi nedir...?

kızlar canım hamiş arkadaşlarım nasılsınız allahın izniyle dün bebişimi gördüm artık elleri kolları kafası daha netti kalbide normal atıyordu çok şükür rabbimin izniyle herkes böyle sağlıklı haberler duysun inşallah.....

kanı sağlık ocağı alıyor devlete gönderiyor.bana yapılmayan testler için yönlendirirz dedi.sanırım o testleri devlette yaptırırsınız demk istedi.bunlar yine para almıyor bizden uygun hastanelere yönlendiriyor anladığım kadarıyla.

canım çok geçmiş olsun allah sabır versin.inşallah en kısa zamanda yeniden aramızda olursun.ilk düşüğün mü bilmiyorum ama çok zor birsüreç.birçoğumuz yaşadık malesef.Allah sağlıklı bebeklerimizie kucağımıza almayı nasib etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…