evet yapılıyor. ben nezle için gitmiştim doktor gebelik takvimi çıkardı ultrason dışında özele gitmene gerek yok dedi( ama ben gitmeye devam edicem) şeker yüklemesi, tüm kan tahlilleri vs yapılıyormuş . ham de öncelikli olarak.
yok canım bu haftalarda hissetmen cok zor
bagırsak hareketleridir
2.çocugunsa daha erken hissedebilirsin ama 9 haftalık sanmıyorum
bağırsak hareketlerim oluyor evet ama bu çok farklıydı tatlı türü şeyler yediğimde oldu genelde.bilmiyorum yine de.ama ultrason da çok tatlıydı ya bi ellerini kaldıryo bi ayaklarını.erkek ihtimali yüksek diyo herkes var mı böyle bişey peki.
bağırsak hareketlerim oluyor evet ama bu çok farklıydı tatlı türü şeyler yediğimde oldu genelde.bilmiyorum yine de.ama ultrason da çok tatlıydı ya bi ellerini kaldıryo bi ayaklarını.erkek ihtimali yüksek diyo herkes var mı böyle bişey peki.
evet yapılıyor. ben nezle için gitmiştim doktor gebelik takvimi çıkardı ultrason dışında özele gitmene gerek yok dedi( ama ben gitmeye devam edicem) şeker yüklemesi, tüm kan tahlilleri vs yapılıyormuş . ham de öncelikli olarak.
slm canım, evet sağlık ocakları birçoğunu yapıyo testlerin.ben ilk gittiğimde öyle bilgi vermişlerdi.çoğunu yapıyoruz yapılmayanlar i.in de isterseniz hastaneler önerebiliyoruz demişti.
çok saol canım benimm bunu öğrendiğim çok iyi oldu dr muayenem 120 tl bide üstüne tahlillere para ödemek beni zorlıycak aşılammayla olduğu içinde bütçemiz zorlandı sigorta karşılamadı çünkü bende sağlık ocağına gidip bi danışıyım pazarrtesi günü
ya gerçekten ben de yaptırsam mı.. catie ve afyo memnunmusunuz gerçi sağlık ocağına göre değişir sanırım ama... neyse ben yine düşünüyüm bu hususu.
erkek bebekler kızlara göre daha hareketli olurlarmış . hatta kızlar hareketsiz olurlarmış diye duydum. ne kadarı doğru ne denlice doğru bilmiyorum.
Giysilerde sorun yaşayan var mı acep:26: Ben baya baya darlanmaya başladım kıyafetlerimin içinde sıkmaya başladı
6+5 di duydum ben devlet hast. onuda kalp atışları başladımı diye sordum ozaman açtı sonra bebeğe yakınlaşıp bak dedi bir seyirme var görüyomusun dedi o işte kalbi dedi.. fıstık kadardı.... şimdi pazartesi gidicem bir arkadaş paylaşmış resmen minyatür bebek gibi görünüyo inaşllah benimkide öle görünür... sabah bulantılarım şiddetlendi idrar torbama çok acıyorum.. çok sıkışmış meret... beni hep rezil ediyo....hiç yemek yapamıorum ben hep hazır şeyler mesela az önce simitçi geçiyodu simit peynir zeytin yedim kahvaltıda ... yada tost ekmeği arası kaşar fakat tost değil tost makinasının kokusundan bile nefret ettimm. önceden mis kokardıya hani...
ya ne güzel bende 1 haftadır onu düşünüyorum yani ultrason görüntülerini alabilmeyi ailem uzakta merak ediyolar özellikle kardeşim :)) teyze olucakya:)) usb bellek götürsem alabilirmiyim diye düşünüyodum devlet hastanesi bakalım şansımı deniycem... ne güzel olurduu:))
mmerraba kızlar sze bişey sorrmak istiyorumm bu gebelikte yapılan kan tahlilleri yani 1.tremesterr 2. tremester ve 3.tremesterr tahlillerri sağlık ocaklarında yapılıyormmu
cnm memnunmusunuz derrken heralde güven konusunu demmek istedin neden ki onlarda devlet hastanelerine gönderriyorlarr tahlillerri ordan geliyo ve ayrrıca bebeklerimizi aşı için götürürken güveniyorsak tahlillerrrinede güvenmek zorrundayız sağlık bu hiç bişeye benzeez sakın yanlış anlama ..
mmerraba kızlar sze bişey sorrmak istiyorumm bu gebelikte yapılan kan tahlilleri yani 1.tremesterr 2. tremester ve 3.tremesterr tahlillerri sağlık ocaklarında yapılıyormmu
Merhaba kızlar benim bir sorum olacak
sol kalçamda batma var yûrûyemiyorum bebişte sol tarafta ama bu kadar erken olvrmu ya cok canim yaniyor sol adimımda üzerine basamiyorvm lütfen cvp verin banada
kesinlikle katılıyorum.ben suana kadar beta testi,genel kan sayımı,troıd,kolesterol,şeker baktırdım.üstelik perşembe ve cuma günleri sadece gebeler için kan gönderiolarmış.normal hastalar perşembe cuma kan veremiyor.ve çok ilgililer.ön bilgiyi aile hekimliğinin doktorundan almış oluyorum.sonra kendi doktoruma götürüyorum.
kesinlikle katılıyorum.ben suana kadar beta testi,genel kan sayımı,troıd,kolesterol,şeker baktırdım.üstelik perşembe ve cuma günleri sadece gebeler için kan gönderiolarmış.normal hastalar perşembe cuma kan veremiyor.ve çok ilgililer.ön bilgiyi aile hekimliğinin doktorundan almış oluyorum.sonra kendi doktoruma götürüyorum.
cnm memnunmusunuz derrken heralde güven konusunu demmek istedin neden ki onlarda devlet hastanelerine gönderriyorlarr tahlillerri ordan geliyo ve ayrrıca bebeklerimizi aşı için götürürken güveniyorsak tahlillerrrinede güvenmek zorrundayız sağlık bu hiç bişeye benzeez sakın yanlış anlama ..
afyo beta hcg testide yapılıyormuydu sağlık ocağında ben özelde yaptırdım dr 3 defa istedi 60 lira ödedim
Özel çok pahalı geçen sadece idrar testine 30 tl verdim...Bende sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum testlerimi... 2 hafta sonra 2li testlerim var onu sordum aile hekimim arayıp onu yapmıyorlarmış...Benim belli değil hiç o tesleri yaptrımayıp CVSyaptırayım diyorum da eşeğimi sağlam kazığa bağlayım diye ...doktorum muayenede karar vereceğim dedi yapıp yapmayacağına
yapılıyor tatlım.tek kötü yanı ertesi gün alıyosun.ben bu bilgiyi öğrendiğimden beri hep sağlık ocağında ücretsiz yaptırıyorum
afyo beta hcg testide yapılıyormuydu sağlık ocağında ben özelde yaptırdım dr 3 defa istedi 60 lira ödedim
boncuk1985 evet canım aslında genel anlamda. hani her testi yaptırabiliyor musunuz..sonuçları alma süreleri vs, teste orada mı bakılıyor başka yere mi gönderiyorlar,
tüm sağlık ocakları aynı hizmeti veriyor mu..aynı imkanları mevcut mu.. mesela bir arkadaşımız 2,li 3 lü taramaların dışında bir tane daha test yapılamıyormuş..
yani sağlık acağında afyo yazmış nerelere bakıldığı teşekkür ederim. devlet hastanesinde ilaveleri var mı.. eksik testler kalmasın açısından..
canlar merhaba haber vermek içn girdim..
dün kürtaj oldum arkadaşlar malesef bebeğimi aldılar artk aranızda olamıcam
R abbim meleklerinizi hayırlı evlat etsin sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inş..
kendinize çok iyi bakın iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?