son adet tarihin canım .yumurtlamayı filan boşverMeraba arkadaslar benide alin araniza :))
Ben 6+6 gunluk hamileyim ilk ultrason goruntusunu aldik daha 2 milim15 gun sonraya randevu aldik
Pembemaviye gidiyorum ismail kucukerdogan a gidiyorum
Size bisey sorucam kizlar ben kesaplama yaptigimda 21 ekim cikiyo ama son adet tarihine gore hesapliyo ,yumurtlamaya gore hesaplaninca kasimin ilk haftasi oluyo ,ama bide diyolar zaten 40 hafta olarak hesapliyolar doktorlarin hesabi diyolar yani ben dogru yerdemiyim yoksa kasim annelerine mi transfer olmam lazim :)))
devlete idrar yolu iltihabı için gitmiştim baktı tarihi eser bi foto verdikızlar şimdi geldim hastaneden şunu anladımki doktorlar biz 3 ayı doldurmadan bizi ciddiye almıyolar rastgele bakıyolar enazından devlet hast. herşey yolunda 2 hafta daha rapor aldım geldim... bu kadar normalde 8+3. 8 haftalık olmuş dedi verdiği tarihi eser ultrason görüntüsünde 7+5 yazıyo sanırım özelde kendi doktorumda daha net öğrenicem ilgilenicek en azından şimdilik sorun yok gözüküyo....
CANM dr la görüştüm hcg değerim 2500 çıkmış dış gebelikten şüpelendim ama sonuç
umutlandrdı beni dedi çarşamba günü tekrar gel dedi
3. ultrasona girmiş olucam zarar verirmiki meleğime
çarşamba 6+2 olucam rabbim hayırlısını versin inşallah
amin canım ben de 6+5 te goremedm bebişimi dr anormal bi durum yok deyip başından savdısinir oluyorum yaa bi hafta sonra gel belki goruruz diyo belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba canım..dr.a gittiğinde sor istersen ama genelde üşütmeden yada idrar yollarından daolyı oluyıor
ozaman gec döllenmedirama ben kalp atışlarını da duyamadım daha kucük daha küçük deyip duruyo bişey yokdiyo ama ben ona niyeyse iananamıyorum
cunku gecen düşüğümde de boyle kıvırmıştı hep ihtimaller uzerinden ya bilmiyorum cumaya randevum var inşallah hayırlı haberlerle donerim doktor arastırıyom değiştirmeyi istiyorum malatyadanolan varmı kızlar
Bende akıntı değil de idrarımın rengi çok koyu sarı.çok su içemiyorum ondan olabilir mi.
canım benimde gittigimde 6+3 tü bebek görünmez daha cok küçük.
sadece kalp atışını dinletttirdi doktorum
dr az miktarada idrar yollarında enfeksiyon var demişti acaba ondan mı bazen fazla oluyo korkuyorum da:18:
herzaman olmuyor arada
ama yeşili anlamadım bi doktoruna danışsan ,belki enfeksiyon filan vardır
slm sevimlisey bebeğimizi aynı tarihlere kucağıma alacağımıza benziyor sağlıklı sıhhatli inş.
her gidişimde soyluyorum ama pek tınmıyo sağolsun ... ilk gittiğimde idrar yollarında enfeksiyon var az miktarda demişti ilaç vermiycem belki sakıncalı olur dedi bilimiyorum sadece bekliyorum sadeceeeeeee
Bende akıntı değil de idrarımın rengi çok koyu sarı.çok su içemiyorum ondan olabilir mi.
cok sevindim tarihdaşız
ama benim sezeryan ,biraz daha erken olabilir
aynısını bnde yaşıyorum konyada çalışıyorum ve vaktim çok kısıtlı oluyor
dr lar hem ilgilenmşyor hemde en kötü sonucu pat pat sölüyorlar
karşısındakini düşünmeden
ozaman gec döllenmedir
kendini zme devletemi gidiyorsun
malesefki ondan bende hiç içemiyorum:18:
senindemi ikinci?
yok özele gidiyorum acaba devlete mi gitsem:44:
canım hiç üzülme benim doktorumda tahlili yaptı enfeksiyon cıktı
haftaya geleceksin zaten ozaman ilaç yazarım demişti
devletteki doktorda zaten ilk 3 ay ilaç vermiyoruz bol su iç dedi
senlik bişey yok üzülme ,hepsi aynı
yok canım devlete hiç gitme
psikolojın bozulurr
hiç umursamıyor doktorlar
ve ben 5 haftalıkken gittigime cok utandım
çünkü 9.ayından önce gelen yoktu
gerci burası dogunun bi şehrii ,sadece doguma oda zorla geliyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?