meraba kızlar bebişimizi gördük kalbi pıt pıt atıyordu fakat duyamadık ultrason sesi dışarıya veremmedi ..çok şükür yaa bebğin boyu ve haftasını ölçtü tam 7 haftalık..benim dr um bugün ülke tv de sağlıcakla programındaydı belki izlemişsinizdirr
Kızlar size doktorunuz ilişki yasak dedimi.ben ısrarla yapmamda gereken birşey var mi diye sordum.yok dedi hep.ama açık açık soramadım.
Kızlar size doktorunuz ilişki yasak dedimi.ben ısrarla yapmamda gereken birşey var mi diye sordum.yok dedi hep.ama açık açık soramadım.
Dr un kim.nerde gidiyosun doktora
aynen yaa onun için çook sıradan bi durum ama bilmiyo ki karsısındaki çok heyecanlı çok istekli . bişeyler duymak istiyoor. yok ancak su 3 cumleyi ezber etmiş: bol su iç, ilişki yasak, agır kaldırmaa.. e bunları ben de biliyorumm..zaten dikkat ediyoruz
hayatım mutfak wc arasııne var diyor,ne yok diyor haftaya gl belki goruruz ayy deliricem yaa Allahım sabır ve sağlık ver cümlemizeee..
canm üzme kendini biraz önce manevi annem ile görüştüm 15 yıl kadın doğumda çalıştı
dr la diyalogumuz sonuçlarım hepsini anlattım dr hemn bırakıyorsun dedi yarın başka bi dr gidicez
üzme kendini sakın meleklerimiz bizimle anne ben buradayım diyo hissediyorum onu
:) rabbim yardımcımız olucak inşallah :)
SAĞOL CANIM İLGİNDEN ÖTÜRÜ...2 GÜNDÜR KAHVE LEKELENME VAR ..İÇ CAMASIRIMA sürülüyor ara ara ...tabi peceteye de geliyor ... bgün öğlen de göz bebeği büyüklüğünde pembe akıntı geldi cok korktum hmn ebe arkadasa gittim bebeğim yerinde ...istersen progestan kullan dedi...bu hafta rapor al yat dedi...şu aralar yok yani son 1 saattir ..çamasırımı sürekli değistirıyorum ...progestan kullanıım mi aldım ama yoksa dr ye mi sorayım?
CANM dr la görüştüm hcg değerim 2500 çıkmış dış gebelikten şüpelendim ama sonuç
umutlandrdı beni dedi çarşamba günü tekrar gel dedi
3. ultrasona girmiş olucam zarar verirmiki meleğime
çarşamba 6+2 olucam rabbim hayırlısını versin inşallah
Kizlar beta hcg niz kac cikti sizin benim cok yuksek bu yuzden endiseliyim.gecen sene mol gebelik yuzunden kurtaj oldum tekrar ayni sey olacak diye korkuyorum.131 bin benim7.haftaya yeni girdim
Papatyacım insallah duyarsın kalp atıslarını, ben 7+0 ken duydum cuma günü cok sükür...
Bu arada kızlar, mide ağrısı olan var mı benim bugün midem ağrıyo ya
birde bi arkadas sormus,doymayan var mı diye?
Normalde 1dilim ekmeği zor yiyen ben simdi ekmeksiz doymuyorum,kendimi tutmasam 1ekmek yerim,banamısın demem ama tutmaya calısıyorum kendimi,meyve ayranla bastırmaya calısıyorum.. Ama cok acıkırsam gözüm görmüyo valla,saldırıyorum
ben de normalde iştahsiz biriyken, artık hiç doymuyorum. 3 kilo aldım. pantalonlarım daraldı. siz de kilo aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?