2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
meraba kızlar bebişimizi gördük kalbi pıt pıt atıyordu fakat duyamadık ultrason sesi dışarıya veremmedi ..çok şükür yaa bebğin boyu ve haftasını ölçtü tam 7 haftalık ..benim dr um bugün ülke tv de sağlıcakla programındaydı belki izlemişsinizdirr

Kızlar size doktorunuz ilişki yasak dedimi.ben ısrarla yapmamda gereken birşey var mi diye sordum.yok dedi hep.ama açık açık soramadım.

Dr un kim.nerde gidiyosun doktora

Kızlar size doktorunuz ilişki yasak dedimi.ben ısrarla yapmamda gereken birşey var mi diye sordum.yok dedi hep.ama açık açık soramadım.

Canım bize kalp atışları duyulana kadar ilişki yasak demişti,ondan sonrasında yasağı kaldırdı.

evet canım bana da diyo ustune basa basa ilk gittiğim gun den beri biz de uyuyoruz mecburen ama dogru mu yapıyoz yanlış mı bilmiyorum :44::44: gerci ablalarım da diyo bi süre bekleyin diye:44::44: ya kafam benim 1milyon olmuş durumdaa

merhaba anne adayları bende temmuz annesi olucam allah kısmet ederse 20 haftalık gebeyim.bende sizin gibiydim merak ettim girmek istedim.Cinsel ilişkide bırakılması diye bişey söz konusu diil eğer riskli bişey gözükmüyorsa allah hepimizin çocuklarını sağa sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Dr un kim.nerde gidiyosun doktora

2 ay öncesine kadar taksimm tüp bebek merkezindeydi drum oraya gidiyordum şimdi ise mecidiyeköyde istanbul cerrahi hastaneside görev alıyor drr umun ismmi op.dr.ozan özolcay aynı zammanda kızımın dru çünkü ikiside aşılama..

canm üzme kendini biraz önce manevi annem ile görüştüm 15 yıl kadın doğumda çalıştı
dr la diyalogumuz sonuçlarım hepsini anlattım dr hemn bırakıyorsun dedi yarın başka bi dr gidicez
üzme kendini sakın meleklerimiz bizimle anne ben buradayım diyo hissediyorum onu
:) rabbim yardımcımız olucak inşallah :)

amiin canım inşallah bırakmaz meleklerimiz bizi

canım sen yine de bir doktora sor, belki iğne verir. ben de her gün vuruluyorum

Bir düşüğüm olmuştu o zamanda 2 farklı doktora gitmiştim onlarda ısrarla yasak yok demişlerdi.

hepinize çook teşekkür ediyorum .. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucağimiza almamızı nasip etsin.. bu progestan beni bayıltıyo yaa ben azcık uyuyup geliyoom gorusmek uzere.iyiki varsınız saolunnn

inşallah herşey yolundadır canım bende ilk hamileliğimde çok sık girmiştim ultrasona zararı olacağını düşünmüyorum

kızlar birazdan çıkıyoruz inşallah meleğimin kalp atışlarını duyabiliriz dua edin bana..

Kizlar beta hcg niz kac cikti sizin benim cok yuksek bu yuzden endiseliyim.gecen sene mol gebelik yuzunden kurtaj oldum tekrar ayni sey olacak diye korkuyorum.131 bin benim7.haftaya yeni girdim

benim 5+2 de 5500 dü sanırım. bir daha da baktırmadım. inşallah bu sefer bebişin seninle olur canım.

ben de normalde iştahsiz biriyken, artık hiç doymuyorum. 3 kilo aldım. pantalonlarım daraldı. siz de kilo aldınız mı?

ben de normalde iştahsiz biriyken, artık hiç doymuyorum. 3 kilo aldım. pantalonlarım daraldı. siz de kilo aldınız mı?

ben kilo almak bir yana 1 kilo vermişim..bulantım kusmam falan da yok aslında ama iştahsızlık var..mecbur kalmasam tüm günü yemeksiz geçirebilirim..

sonunda miniğimizin kalp atışlarını gördük çok mutluyum bugüne kadar pek inanmıyodum hamile olduğuma çünkü planlı değildi şimdi görünce çok duygulandım darısı kalp atışını duymayı bekleyenlere olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…